-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
γιατι εξαιρεις τα διοδια τεμπων?εκει ταξιδευτεις και σε χαλανε ε?αφου εισαι τοσο πεπεισμενος οτι ειμαι μανιακος αφισοκολλητης,τοτε μη στο χαλασω,θα σου πεταω αφισες κολλητικες στο παρπρις αμα μου κολλησεις πισω μου και μου πρηζεις τα παπαρια.
υ.γ.
για να πλερωσεις προστιμο πρεπει να σε χουν πιασει και να σε'χουν ταυτοποιησει.Κοψε το πολυ Need for Speed σου κανει κακο
-
καλα αστο,εσυ με ονομα sexyspiros δε πας πουθενα
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
καλα αστο,εσυ με ονομα sexyspiros δε πας πουθεναΠροσεξε μην σου φυγει κανενσς πυροσβεστηρας....
-
Ο χρήστης sexyspiros έγραψε:
Προσεξε μην σου φυγει κανενσς πυροσβεστηρας....
θα σου δωσω εναν να ντυθεις ετσι,να τιμησεις και το ονομα σου
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Προσεξε μην σου φυγει κανενσς πυροσβεστηρας....
θα σου δωσω εναν να ντυθεις ετσι,να τιμησεις και το ονομα σου
Trolling.Obvious trolling....
-
Στη Γερμανία δεν διανοείται κανείς να οδηγεί στην αριστερή.
Όταν βγαίνει κάποιος στην αριστερή για προσπέρασμα, ελέγχει αν έρχεται κάποιος από πίσω με προβολείς (μεγάλα φώτα) και αριστερό φλας. Αυτά ανεξαρτήτως αυτοκινήτου (που ούτως ή άλλως, τη νύχτα δεν φαίνεται τι είναι)
Στην Ελλάδα, δεν κάνουν δεξιά, εκτός κι αν το αμάξι της αριστερής λωρίδας που έρχεται είναι 'εντυπωσιακό'
Σε εξαιρειτικές περιπτώσεις, κομπλεξικά υποκείμενα όπως το Νίντζα, τότε είναι που δεν κάνουν με τίποτα δεξιά...
Προσωπικώς, προσπερνώ πλέον από δεξιά.
Με 'ασήμαντο' και αδύναμο αμάξι όταν είμαι, προσπερνώ μάλιστα από τη δεξιά με 110 τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ που πηγαίνουν με 90 στη μεσαία... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Όταν βγαίνει κάποιος στην αριστερή για προσπέρασμα, ελέγχει αν έρχεται κάποιος από πίσω με προβολείς (μεγάλα φώτα) και αριστερό φλας. Αυτά ανεξαρτήτως αυτοκινήτου (που ούτως ή άλλως, τη νύχτα δεν φαίνεται τι είναι)
Στην Ελλάδα, δεν κάνουν δεξιά, εκτός κι αν το αμάξι της αριστερής λωρίδας που έρχεται είναι 'εντυπωσιακό'
Σε εξαιρειτικές περιπτώσεις, κομπλεξικά υποκείμενα όπως το Νίντζα, τότε είναι που δεν κάνουν με τίποτα δεξιά...
Με 'ασήμαντο' και αδύναμο αμάξι όταν είμαι, προσπερνώ μάλιστα από τη δεξιά με 110 τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ που πηγαίνουν με 90 στη μεσαία...ρε κιοφτε,στη γερμανια στους αυτοκινητοδρομους το οριο ειναι μονο προτεινομενο,οποτε βουλωνε και πηγαινε με 120 στην ελλαδιτσα σου.
και αν δε σ αρεσει να πας με το κτελ. -
και μετα λεμε για αυτοκινητικη παιδεια γενικως στην Ελλαδα, ποιος την εχασε για να την βρουμε εδω και ποσα χρονια θα παρει για να περασουν μερικες γενιες κομπλεξικων...
+10000 στον coyot, γιατι ειναι θεμα προσωπικης μας ασφαλειας στο δρομο να ειμαστε μακρυα απο οχηματα με ανεπαιδευτους οδηγους που θελουν να κανουν και μαθηματα στους αλλους.
-
για τραβα στη γερμανια τοτε να πας παραπανω απο το οριο και πες μας ποσες κλησεις θα μαζεψεις.
-
εχει η Γερμανια κομπλεξικους οδηγους???
-
Διεγράφη απαράδεκτη επί προσωπικού απάντηση. Το έχεις παρατραβήξει, κανόνισε την πορεία σου [Mod]
-
Το κουβαδακι σου και τραβα στη πλατεια να διασκεδασεις... με τους ομοιους σου.....
-
force me.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Με 'ασήμαντο' και αδύναμο αμάξι όταν είμαι, προσπερνώ μάλιστα από τη δεξιά με 110 τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ που πηγαίνουν με 90 στη μεσαία...Και εγώ Νίκο μου από δεξιά....δες το ζώο στα αριστερά με 90-100χλμ. Θυμάμαι κόλλησα από πίσω του για κανά λεπτό άλλα δεν.Εμεινα πίσω και τον πέρασα με +100
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Με 'ασήμαντο' και αδύναμο αμάξι όταν είμαι, προσπερνώ μάλιστα από τη δεξιά με 110 τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ που πηγαίνουν με 90 στη μεσαία...ρε κιοφτε,στη γερμανια στους αυτοκινητοδρομους το οριο ειναι μονο προτεινομενο,οποτε βουλωνε και πηγαινε με 120 στην ελλαδιτσα σου.
και αν δε σ αρεσει να πας με το κτελ.αυτά να τα πεις στον φίλο μου στη δουλειά, εδώ στη Γερμανία, που τον φωτογράφησαν στον αυτοκινητόδρομο με 157 χαω ενώ είχε όριο 80 χαω
3 μήνες του πήραν το δίπλωμα + το χρηματικό πρόστιμο επειδή έτρεχε με +77 χαω.Δεν είναι παντού απεριόριστο κ τα όρια φυσικά δεν είναι προτεινόμενα, ισχύουν κ φωτογραφίζεσαι κιόλας, όχι σαν την Ελλάδα που οι κάμερες είναι διακοσμητικές...
-
να του πω τι?οτι δεν τον χαλασε?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
να του πω τι?οτι δεν τον χαλασε?να του πεις αυτό που μας εξηγείς από χθες , ότι το όριο είναι προτεινόμενο κ να μην ανησυχεί
Το χρηματικό δεν είναι το πρόβλημα, για κάποιον που βγάζει το μήνα γύρω στα 12.000€ οικογενειακό εισόδημα, τα 350€ πρόστιμο δεν είναι τίποτα. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς να οδηγήσεις για 3 μήνες... Γιατί αν σε πιάσουν χωρίς δίπλωμα, άντε γειά
-
αρα οποιος εχει λεφτα τρεχει οσο θελει και κανει οτι θελει? στην ελλαδα ναι
στη γερμανια παιρνεις ταρχιδια μου.μουχαχαχα -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Με 'ασήμαντο' και αδύναμο αμάξι όταν είμαι, προσπερνώ μάλιστα από τη δεξιά με 110 τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ που πηγαίνουν με 90 στη μεσαία...+1
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χτες το βράδυ που πέρασα κάποιος είχε ξαπλώσει το φανάρι στο Ασκληπιείο της Βούλας.Θα είχε πιει και πήγε να την πέσει στο φανάρι
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#