-
Α δηλαδή θα πρέπει να σκοτώνονται περισσότεροι για να πούμε ότι κάνουν έργο??
Είπε κανείς ότι δεν τους αρέσει?? Προφανώς για να κάθονται με μόνο 800€ τους αρέσει αυτό που κάνουν και όντως κάνουν έργο. Το ότι δεν γίνεται σωστά δε φταίνε αυτοί, φταίει η διοίκηση και οι ελλείψεις που υπάρχουν. Αν θες να κράξεις, κράξε αυτούς όχι τους αστυφύλακες. Προφανώς έχεις χοντρό πρόβλημα μαζί τους, ή έχεις φάει ξύλο σε καμιά πορεία ή αριστερίζεις, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Αφού λες ότι είναι καλύτερα εκεί γιατί δεν πας και εσυ?? -
εγραψα πουθενα οτι πρεπει να σκοτωνονται?αυτο που εννοω ειναι οτι κανουν απειρες μαλακιες στο δρομο γιατι ειναι βλακες.
επειδη ειναι υπερανω του νομου και του κοκ,νομιζουν οτι ειναι και υπερανω των νομων της φυσικης.αμ δε...
φυσικα παντα φταινε οι αλλοι,η διοικηση το κρατος οι ελ,λες και η διοικηση δεν ειναι αστυνομικοι. -
Δηλαδή ο άλλος έκανε μαλακίες που έτρεχε σε περιστατικό και έπεσε σε νταλίκα που έκανε αναστροφή? Ότι να ναι πραγματικά...
-
ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. Μιλαμε για αυτον που εφαγε τα μουτρα του μονος του επειδη εκανε μαλακιες με το υπηρεσιακο οχημα. Για αυτον, συγνωμη αλλα δεν μπορω να νιωσω καμμια λυπη, το μονο που με ενοχλει ειναι οτι κατεστρεψε κατι που εχω πληρωσει ΚΑΙ εγω κ δεν ηταν δικο του για να καταστρεψει.
Κ μιλαμε για τον αστειο που παραπονιεται για την κατασταση του οχηματος ενω ο ιδιος το σπαει κ το καιει. Και μιλαμε (σε λιγοτερο βαθμο, αλλα παλι εχει ευθυνη) για τον σωστο αστυνομικο που καλως γκρινιαζει για την κατασταση του οχηματος αλλα δεν κανει τιποτα για τον κακο συναδελφο του που σπαει κ καιει το οχημα, κ το καταληγει σε αυτη τη κακη κατασταση.
Ποσο πιο απλα τα θες τελικα, για να τα καταλαβεις?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. Μιλαμε για αυτον που εφαγε τα μουτρα του μονος του επειδη εκανε μαλακιες με το υπηρεσιακο οχημα. Για αυτον, συγνωμη αλλα δεν μπορω να νιωσω καμμια λυπη, το μονο που με ενοχλει ειναι οτι κατεστρεψε κατι που εχω πληρωσει ΚΑΙ εγω κ δεν ηταν δικο του για να καταστρεψει.Κ μιλαμε για τον αστειο που παραπονιεται για την κατασταση του οχηματος ενω ο ιδιος το σπαει κ το καιει. Και μιλαμε (σε λιγοτερο βαθμο, αλλα παλι εχει ευθυνη) για τον σωστο αστυνομικο που καλως γκρινιαζει για την κατασταση του οχηματος αλλα δεν κανει τιποτα για τον κακο συναδελφο του που σπαει κ καιει το οχημα, κ το καταληγει σε αυτη τη κακη κατασταση.
Ποσο πιο απλα τα θες τελικα, για να τα καταλαβεις?
ΑΝ στην αστυνομία ισχύει το σύστημα του στρατού, δηλαδή ο κάθε αστυνομικός 'χρεώνεται' οχήματα, οπλισμό και εξοπλισμό τότε δεν είναι και το ποιο απλό πράγμα να το καταστρέψει και σίγουρα θα έχει συνέπειες, τόσο πειθαρχικές όσο και στην τσέπη του.΄
Από εκεί και πέρα ο 'κακός' επαγγελματίας υπάρχει παντού, θα μου πεις δεν τον πληρώνεις εσύ, κι όμως υπάρχουν πολλοί κακοί επαγγελματίες Δ.Υ που τους πληρώνουμε κανονικότατα.
Πάντως οι ΔΙΑΣ είναι από τους λίγους που βγάζουν το μεροκάματο με τον ιδρώτα τους.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μοιραία για τη ζωή της 42χρονης τροχονόμου στάθηκε μια κίνηση μιας οδηγού δέκα λεπτά μετά τις οκτώ το πρωί.
Η άτυχη τροχονόμος ρύθμιζε την κυκλοφορία στη συμβολή της Κηφισίας με την Αγίου Δημητρίου στο ύψος της πλατείας Πλατάνων.
Είχε διακόψει την κίνηση τόσο στο ρεύμα ανόδου, όσο και στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας δίνοντας την κίνηση σε όσους κινούνταν επί της Αγίου Δημητρίου.Οι οδηγοί των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου της Κηφισίας υπάκουσαν στις εντολές της τροχονόμου. Το ίδιο και δύο οδηγοί στις δύο από τις τρεις λωρίδες στην κάθοδο της λεωφόρου.
Η 34χρονη οδηγός του smart κινούνταν στην κάθοδο. Είδε “κενή” την μία από τις τρεις λωρίδες και χωρίς να υποπτευθεί κάτι από το γεγονός ότι τα άλλα δύο αυτοκίνητα είχαν ακινητοποιηθεί έκανε ελιγμό, πέρασε δίπλα στα σταματημένα αυτοκίνητα μπήκε στη διασταύρωση με την Αγίου Δημητρίου και χτύπησε την τροχονόμο. Η 42χρονη τροχονόμος έχασε ακαριαία τη ζωή της.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας που συνέλαβαν την οδηγό του smart που σκότωσε την άτυχη τροχονόμο.
Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 42χρονης που είναι και εκείνος τροχονόμος και υπηρετεί στην τροχαία Ν. Ιωνίας.Περισσότερα βιντεο και φωτο εδω: http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 38&catid=3
Δεν σταματά να μου κάνει εντύπωση το πόσο επιθετική οδήγηση κάνουμε στην Ελλάδα. Βλέπεις τις 2 λωρίδες σταματημένες και αντί να κόψεις για να προετοιμαστείς για πιθανό εμπόδιο, γκαζώνεις για να μην προλάβει κανείς να χωθεί μπροστά σου.
Αν είχαμε κάμερες σαν τους Ρώσους είμαι σίγουρος ότι θα τραβούσαμε τα μαλλιά μας με αυτά που συμβαίνουν καθημερινά.
Σήμερα που περνούσα από εκεί για να πάω γραφείο πήρα μια φωτογραφία (ψιλοφαίνονται και τα στεφάνια που έχουν αφήσει στη νησίδα ) στην οποία μπορεί να δει κανείς το οπτικό πεδίο της οδηγού του SMART και την πορεία που φαίνεται να ακολούθησε (η αριστερή αριστερή λωρίδα είναι για όσους θέλουν να στρίψουν προς Αγ. Δημήτριο στο φανάρι και να ανεβούν την ανηφορίτσα, οι άλλες δύο οι 'κανονικές').
-
Επειδή δεν έχω ιδέα από εκέινο το σημείο και η φωτό είναι κατατοπιστικότατη, το SΜΑRT ήθελε να συνεχίσει ευθεία και μπήκε στη λωρίδα που χρησιμοποιήται για στροφή στα αριστερά??
Η τροχονόμος βρισκόταν σε αυτή τη λωρίδα περίπου κοντά στα στεφάνια?? -
Μαλλον ετσι ειναι εκτος και αν ηθελε να στρειψει οντως αριστερα αλλα επεσε πανω στη γυναικα..
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Πάντως οι ΔΙΑΣ είναι από τους λίγους που βγάζουν το μεροκάματο με τον ιδρώτα τους.Πώς; Κάνοντας βόλτες με τις μηχανές (σε πολλές περιπτώσεις σούζες και κοντρίδια), αράζοντας έξω (ενίοτε και μέσα σε) καφετέριες και σουβλατζίδικα και σφυρίζοντας σε κάθε νόστιμη πιτσιρίκα που περνάει μπροστά τους; Πάντως, οι κανονικοί αστυνομικοί (κι όχι οι ΔΙΑΣ που είναι ειδικοί φρουροί χωρίς σοβαρή εκπαίδευση και αξιολογικές προσλήψεις) τους κράζουν ασύστολα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
το SΜΑRT ήθελε να συνεχίσει ευθεία και μπήκε στη λωρίδα που χρησιμοποιήται για στροφή στα αριστερά??Λογικα ναι αλλα ακομα και αν δεν υπηρχε η τροχονομος, αν εμπαινε στην κανονικη λωριδα μετα τη σφηνα της και ξεκιναγε ο πρωτος ταυτοχρονα, παλι πανω του θα επεφτε Φαντασου μυαλο που κουβαλαγε η ''εξυπνη''
Θυμιζει λιγο τη διασταυρωση Κατεχακη και Μεσογειων που στηνονται πολλοι στη δευτερη λωριδα που κανονικα στριβει αριστερα προς κεντρο αλλα με το που ανοιγει πρασινο πανε ευθεια στην ανοδο της Κατεχακη (μαζι φυσικα με τη διπλανη κανονικη λωριδα) και στριμωχνονται στο ανοιγμα της νησιδας παιρνοντας σου τη σειρα εν ολιγοις. Εχω στειλει απειρους ''μαγκες'' πανω στο διαζωμα ετσι
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
το SΜΑRT ήθελε να συνεχίσει ευθεία και μπήκε στη λωρίδα που χρησιμοποιήται για στροφή στα αριστερά??
Λογικα ναι αλλα ακομα και αν δεν υπηρχε η τροχονομος, αν εμπαινε στην κανονικη λωριδα μετα τη σφηνα της και ξεκιναγε ο πρωτος ταυτοχρονα, παλι πανω του θα επεφτε Φαντασου μυαλο που κουβαλαγε η ''εξυπνη''
Θυμιζει λιγο τη διασταυρωση Κατεχακη και Μεσογειων που στηνονται πολλοι στη δευτερη λωριδα που κανονικα στριβει αριστερα προς κεντρο αλλα με το που ανοιγει πρασινο πανε ευθεια στην ανοδο της Κατεχακη (μαζι φυσικα με τη διπλανη κανονικη λωριδα) και στριμωχνονται στο ανοιγμα της νησιδας παιρνοντας σου τη σειρα εν ολιγοις. Εχω στειλει απειρους ''μαγκες'' πανω στο διαζωμα ετσι
ω ναι
αγαπημενο μου σημειο και απο τις 2 πλευρες. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πάντως οι ΔΙΑΣ είναι από τους λίγους που βγάζουν το μεροκάματο με τον ιδρώτα τους.
Πώς; Κάνοντας βόλτες με τις μηχανές (σε πολλές περιπτώσεις σούζες και κοντρίδια), αράζοντας έξω (ενίοτε και μέσα σε) καφετέριες και σουβλατζίδικα και σφυρίζοντας σε κάθε νόστιμη πιτσιρίκα που περνάει μπροστά τους; Πάντως, οι κανονικοί αστυνομικοί (κι όχι οι ΔΙΑΣ που είναι ειδικοί φρουροί χωρίς σοβαρή εκπαίδευση και αξιολογικές προσλήψεις) τους κράζουν ασύστολα.
Κάτσε εσύ το καλοκαίρι στους 40 βαθμούς με μαύρη στολή και αλεξίσφαιρο. Επίσης κάτσε εσύ το χειμώνα στους -C πάνω σε μηχανή. Εγώ γιατί τους βλέπω καθημερινά να κάνουν ελέγχους δηλαδή σε άλλη χώρα ζω?? Αν μπορούσα να τους φωτογραφίζω θα το έκανα αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν και δεν έχω όρεξη να με τρέχουν.
Οι Ε.Φ πάντως είναι λίγο ζωάδια και ας υποστιρίζουν πως έχουν καλύτερη πειθαρχία επειδή προέρχονται από τις Ε.Δ. Αν δεν υπάρχει παιδεία και κάποιος κέρβερος η πειθαρχία πάει περίπατο. -
Οκ οποιος τους χρειαστει να μην τους καλεσει και να τα βγαλει περα μονος του....τουλαχιστον να πανε σε κανα συμπολιτη που εχει πραγματικη αναγκη ή ειναι σε κινδυνο
-
ΠΑρομοιος κινδυνος , με το ατυχημα της κοπελλας τροχονομου, υπαρχει και στη Ν.Ερυθραια. διασταυρωση καθοδου Λ/ΚΗΦΗΣΙΑΣ και τον δρομο που στριβει αριστερα για Βριλησια και δεξια για Κ.Κηφησια, στη ΣΕΛΛ.
Παραμονη πρωτοχρονιας φετος, παρα λιγο να ερθω μουρη με μουρη με S3 στα 120 χιλ + 60 εγω = 180 που για να παρακαμψει τις ουρες στο φαναρι μπηκε στη λωριδα που ειναι για στροφη αριστερα και ΔΕΝ εστριψε, συνεχισε ευθεια μπαινοντας στο αντιθετο ρευμα (που εγω ημουν κανονικα)....αγιο ειχα και με ελιγμο επικινδυνο τη γλυτωσα. Η παντοφλα επεσε κανονικα βεβαια λες και εφταιγα εγω.
-
Πώς; Κάνοντας βόλτες με τις μηχανές (σε πολλές περιπτώσεις σούζες και κοντρίδια), αράζοντας έξω (ενίοτε και μέσα σε) καφετέριες και σουβλατζίδικα και σφυρίζοντας σε κάθε νόστιμη πιτσιρίκα που περνάει μπροστά τους; Πάντως, οι κανονικοί αστυνομικοί (κι όχι οι ΔΙΑΣ που είναι ειδικοί φρουροί χωρίς σοβαρή εκπαίδευση και αξιολογικές προσλήψεις) τους κράζουν ασύστολα.
Το ότι οι ΔΙΑΣ βρίσκονται μόνιμα εκτός τμήματος σε αντίξοες συνθήκες και είναι περισσότερο πρόθυμοι να βρέξουν κωλαράκι ή αλλιώς να μπούνε στην φωτιά σε αντίθεση με τους υπόλοιπους αστυνομικούς μου λέει ότι τουλάχιστον έχουν φιλότιμο.
Προσωπικά μου φτάνει.
Στην επαρχία που ξέρω οι ΔΙΑΣ είναι μόνιμα σε περιπολία μέσα στην πόλη και ποτέ δεν έχω δει ούτε μου έχουν αναφέρει να κάθονται σε καφετέριες κλπ κλπ, ακόμα και αν το κάνουν όμως για διάλειμμα το δέχομαι γιατί οδηγώ μηχανή και ξέρω πως είναι. Σε κάθε περίπτωση κάνουν κάτι που η αστυνομία είχε χρόνια να κάνει, παράγουν έργο, είτε με ελέγχους, είτε με την παρουσία τους.
Για τις προσλήψεις μαζί σου, υπάρχουν και αρκετοί στόκοι-κάφροι-κοντράκηδες όπως και υπάρχουν αξιόλογα παιδιά με σπουδές και μεταπτυχιακά που προτίμησαν αυτή την δουλειά από το να τους ζουν οι γονείς τους μέχρι τα γεράματα.
-
Μένω στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Είναι μονίμως αραγμένοι έξω από το Γευστικόν της Βάρης ή στον κεντρικό δρόμο της Βούλας. Στο μεν τρώνε (περνάω και ξαναπερνάω και είναι πάνω από ώρα στο ίδιο σημείο), στο δεύτερο μακριά από τον κόσμο, ενίοτε και 4 μηχανές και το ρίχνουν στο κουβεντολόι. Έλεγχος πού και πού, σίγουρα στα οπίσθια των νεανίδων (τους έχουν πει ότι τους πάει η στολή και ξελιγώνονται έτσι ή απλώς κατέβηκαν από τα χωριά και δεν είχαν ξαναδεί οπίσθια?) και σπανίως σε κάναν διερχόμενο.
Μακάρι να μην έκαναν απλώς βόλτες και μακάρι να μην παραβίαζαν όλα τα φανάρια. Μακάρι να μην ξεσκίζονταν στις σούζες και τα κοντρίδια και τους κόφτες, αν κι αυτά γινόντουσαν στην αρχή. Τώρα μάλλον είναι δυσεύρετη η βενζίνη και τα έχουν περιορίσει.
Μακάρι να σταμάταγαν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που περνούν μπροστά τους και να έλεγχαν για ασφάλεια αυτοκινήτου, που έχουμε γεμίσει στα ανασφάλιστα.Επίσης, στην αρχή της ΔΙΑΣ είχα δει απίστευτο σκηνικό. Χιλιάρα τούς γράφει σε σχετικό σινιάλο και για να την προλάβουν, έκαναν ανάποδα τμήμα της λ. Βουλιαγμένης ίσο με ένα φανάρι (400-500 μέτρα?). Πιθανολογώ ότι επειδή ήταν αρχή ακόμα, είχαν υπερβάλλοντα ζήλο και την είχαν δει Ράμπο και Σταλόνε. Τελευταία δεν έχω δει ή ακούσει κάτι αντίστοιχο. Και τα καγκουριλίκια έχουν περιοριστεί ομολογουμένως. Ίσως να ωρίμασαν λίγο κι αυτοί μετά από 2-3 χρόνια. Ή να σταμάτησαν να κάνουν οτιδήποτε το παραγωγικό με τους αστείους μισθούς που παίρνουν.
-
να ρωτήσω κάτι:
κακοί-χρυσοί-ανάποδοι, δεν σχολιάζω, αλλά ένας άνθρωπος που δουλεύει 8ωρο διάλειμμα δεν θα κάνει;
8 ώρες πάνω στη μηχανή θα ναι;εκτός κ αν τους έχετε χρονομετρήσει και ξέρετε πόση ώρα κάθονται στα εβερεστ
-
Η παρακάτω φωτο ίσως φανταζει ακύρη, αλλα η ολη συζήτηση περι ΔΙΑΣ μου την θύμισε...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μοιραία για τη ζωή της 42χρονης τροχονόμου στάθηκε μια κίνηση μιας οδηγού δέκα λεπτά μετά τις οκτώ το πρωί.
Η άτυχη τροχονόμος ρύθμιζε την κυκλοφορία στη συμβολή της Κηφισίας με την Αγίου Δημητρίου στο ύψος της πλατείας Πλατάνων.
Είχε διακόψει την κίνηση τόσο στο ρεύμα ανόδου, όσο και στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας δίνοντας την κίνηση σε όσους κινούνταν επί της Αγίου Δημητρίου.Οι οδηγοί των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου της Κηφισίας υπάκουσαν στις εντολές της τροχονόμου. Το ίδιο και δύο οδηγοί στις δύο από τις τρεις λωρίδες στην κάθοδο της λεωφόρου.
Η 34χρονη οδηγός του smart κινούνταν στην κάθοδο. Είδε “κενή” την μία από τις τρεις λωρίδες και χωρίς να υποπτευθεί κάτι από το γεγονός ότι τα άλλα δύο αυτοκίνητα είχαν ακινητοποιηθεί έκανε ελιγμό, πέρασε δίπλα στα σταματημένα αυτοκίνητα μπήκε στη διασταύρωση με την Αγίου Δημητρίου και χτύπησε την τροχονόμο. Η 42χρονη τροχονόμος έχασε ακαριαία τη ζωή της.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας που συνέλαβαν την οδηγό του smart που σκότωσε την άτυχη τροχονόμο.
Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 42χρονης που είναι και εκείνος τροχονόμος και υπηρετεί στην τροχαία Ν. Ιωνίας.Περισσότερα βιντεο και φωτο εδω: http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 38&catid=3
Δεν σταματά να μου κάνει εντύπωση το πόσο επιθετική οδήγηση κάνουμε στην Ελλάδα. Βλέπεις τις 2 λωρίδες σταματημένες και αντί να κόψεις για να προετοιμαστείς για πιθανό εμπόδιο, γκαζώνεις για να μην προλάβει κανείς να χωθεί μπροστά σου.
Αν είχαμε κάμερες σαν τους Ρώσους είμαι σίγουρος ότι θα τραβούσαμε τα μαλλιά μας με αυτά που συμβαίνουν καθημερινά.
Σήμερα που περνούσα από εκεί για να πάω γραφείο πήρα μια φωτογραφία (ψιλοφαίνονται και τα στεφάνια που έχουν αφήσει στη νησίδα ) στην οποία μπορεί να δει κανείς το οπτικό πεδίο της οδηγού του SMART και την πορεία που φαίνεται να ακολούθησε (η αριστερή αριστερή λωρίδα είναι για όσους θέλουν να στρίψουν προς Αγ. Δημήτριο στο φανάρι και να ανεβούν την ανηφορίτσα, οι άλλες δύο οι 'κανονικές').
Την χτύπησε στο σημείο που τελειώνει το βέλος και το κορμί της τροχονομου έφυγε διαγώνια αριστερά και σταμάτησε κάτω απο την πίσω δεξιά ρόδα του φορτηγού περίπου 15 μέτρα μετα. Το smart έφυγε ευθεία με σπασμένο παρμπρίζ και χτύπησε και εγδαρε το κίτρινο τσιμεντακι της νησιδας.
-
Μένω στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Είναι μονίμως αραγμένοι έξω από το Γευστικόν της Βάρης ή στον κεντρικό δρόμο της Βούλας. Στο μεν τρώνε (περνάω και ξαναπερνάω και είναι πάνω από ώρα στο ίδιο σημείο), στο δεύτερο μακριά από τον κόσμο, ενίοτε και 4 μηχανές και το ρίχνουν στο κουβεντολόι. Έλεγχος πού και πού, σίγουρα στα οπίσθια των νεανίδων (τους έχουν πει ότι τους πάει η στολή και ξελιγώνονται έτσι ή απλώς κατέβηκαν από τα χωριά και δεν είχαν ξαναδεί οπίσθια?) και σπανίως σε κάναν διερχόμενο.
Μακάρι να μην έκαναν απλώς βόλτες και μακάρι να μην παραβίαζαν όλα τα φανάρια. Μακάρι να μην ξεσκίζονταν στις σούζες και τα κοντρίδια και τους κόφτες, αν κι αυτά γινόντουσαν στην αρχή. Τώρα μάλλον είναι δυσεύρετη η βενζίνη και τα έχουν περιορίσει.
Μακάρι να σταμάταγαν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που περνούν μπροστά τους και να έλεγχαν για ασφάλεια αυτοκινήτου, που έχουμε γεμίσει στα ανασφάλιστα.Επίσης, στην αρχή της ΔΙΑΣ είχα δει απίστευτο σκηνικό. Χιλιάρα τούς γράφει σε σχετικό σινιάλο και για να την προλάβουν, έκαναν ανάποδα τμήμα της λ. Βουλιαγμένης ίσο με ένα φανάρι (400-500 μέτρα?). Πιθανολογώ ότι επειδή ήταν αρχή ακόμα, είχαν υπερβάλλοντα ζήλο και την είχαν δει Ράμπο και Σταλόνε. Τελευταία δεν έχω δει ή ακούσει κάτι αντίστοιχο. Και τα καγκουριλίκια έχουν περιοριστεί ομολογουμένως. Ίσως να ωρίμασαν λίγο κι αυτοί μετά από 2-3 χρόνια. Ή να σταμάτησαν να
κάνουν οτιδήποτε το παραγωγικό με τους αστείους μισθούς που παίρνουν.
εσυ οταν σε κλεβουν μην παρεις το 100. παρε το csi miami...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#