-
-
Ναι, το C4 πρέπει να 'ναι.
-
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Αυτή η φωτογραφία έχει μπει άπειρες φορές σε διάφορα τροχαία ατυχήματα.+1hp. Αυτό σίγουρα δεν είναι από μετωπική.
-
Η αποψινή μέρα θα είναι η παράδεισος για την ΕΛΠΑ, Interamerican κλπ κλπ
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η αποψινή μέρα θα είναι η παράδεισος για την ΕΛΠΑ, Interamerican κλπ κλπΕξ'αιτίας του ψιλόβροχου; Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις...προσέχω πρώτα απ'όλα... τί είναι ο 'από πίσω' μου στον δρόμο... αν είναι κανένα χρέπι...προσπαθώ να το αποφύγω... ποτέ δεν ξέρεις... αλλά σίγουρα ένα καινούριο αυτοκίνητο με κάνει να αισθάνομαι πιο ασφαλής!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Εξ'αιτίας του ψιλόβροχου; Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις...προσέχω πρώτα απ'όλα... τί είναι ο 'από πίσω' μου στον δρόμο... αν είναι κανένα χρέπι...προσπαθώ να το αποφύγω... ποτέ δεν ξέρεις... αλλά σίγουρα ένα καινούριο αυτοκίνητο με κάνει να αισθάνομαι πιο ασφαλής!
+1
Kι εγω οταν βλεπω παλιο αυτοκινητο μπροστα μου η ακομα χειροτερα πισω μου προσπαθω να το αποφυγω,ανεξαρτητως καιρικων συνθηκων -
Αφήστε τα παλιά αυτοκίνητα κ με τέτοιες συνθήκες δώστε 3πλασια προσοχή στους γληγορους που κρατάνε μέγιστη απόσταση από τον μπροστά 10 χιλιοστά! Είναι που είναι γενικά επικίνδυνοι αλλά με τέτοιες συνθήκες πρέπει να τους βάζουμε κανένα σήμα ΔΚ (δημοσίου κινδύνου)
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Εξ'αιτίας του ψιλόβροχου; Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις...προσέχω πρώτα απ'όλα... τί είναι ο 'από πίσω' μου στον δρόμο... αν είναι κανένα χρέπι...προσπαθώ να το αποφύγω... ποτέ δεν ξέρεις... αλλά σίγουρα ένα καινούριο αυτοκίνητο με κάνει να αισθάνομαι πιο ασφαλής!
+1
Kι εγω οταν βλεπω παλιο αυτοκινητο μπροστα μου η ακομα χειροτερα πισω μου προσπαθω να το αποφυγω,ανεξαρτητως καιρικων συνθηκωνΓιατι φοβασαι οταν ειναι πισω σου???? αν δεν ειναι κολλημενος, με διαθεση να σε περασει δεν μπορει να πεσει επανω σου..... Προσωπικα φροντιζω να μην εχω κοντα μου αλλο οχημα (σε γρηγορους δρομους εννοω). Μου εχει τυχει να πηγαινουμε κολλητα στα 120χλμ. περιπου μεσα σε ομιχλη.... με το μπροστινο μου να ειναι ενα SUV τεραστιο...Range Rover Sport Turbocharged, στην εξω αριστερη λωριδα απο τις 5 του δρομου...ολες γεματες με αναλογη μεση ταχυτητα, Εμιρατα φυσικα.... αλλα ετρεμε το φιλοκαρδι μου.... ηλπιζα μονο οτι αυτος μπροστα μου εβλεπε καλα απο πιο ψηλη θεση..... Ετσι πηγαμε 40 χλμ....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
+1
Kι εγω οταν βλεπω παλιο αυτοκινητο μπροστα μου η ακομα χειροτερα πισω μου προσπαθω να το αποφυγω,ανεξαρτητως καιρικων συνθηκων**
Γιατι φοβασαι οταν ειναι πισω σου???? αν δεν ειναι κολλημενος, με διαθεση να σε περασει δεν μπορει να πεσει επανω σου.**Γιατι παλιο και κακοσυντηρημενο αυτοκινητο ισουται με αδυναμια φρεναρισματος ?
-
Οταν φρεναρω μεσα σε αστικο δρομο παντα κυτταω τον καθρευτη πισω ....μιας και δεν μπορεις να τον διαλεξεις αυτον που ειναι πισω σου... αλλα σε γρηγορους δρομους εκτος φροντιζεις να εισαι μονος!!!!
-
Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο φοβάμαι όσους έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στο καινούργιο αυτοκίνητο τους. Είναι εξαιρετική συνταγή για δυστυχήματα.
-
έχω ανάλογη εμπειρία με παλιό αμάξι (yugo) που δεν μπόρεσε να σταματήσει (είχε και λιωμένα λάστιχα)...
Ήταν οι πρώτες μέρες που είχα πάρει το αυτοκίνητο μου,βρισκόμουν στη Γούναρη,αρχές Σεπτέμβρη και πρωτοβρόχια...
Σταματώ σε ένα φανάρι και ξαφνικά ακούω ήχο φρεναρίσματος,κοιτάω τον καθρέφτη και βλέπω ένα Yugo να πηγαίνει πέρα δώθε αδυνατώντας να σταματήσει!Πάω να βάλω πρώτη αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν προλαβαίνεις...
Ευτυχώς το παλικάρι λυπήθηκε το αμάξι μου και το έριξε πάνω στο πεζοδρόμιο,30 πόντους από τον προφυλακτήρα μου... Να 'ναι καλά!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:roll: Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο φοβάμαι όσους έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στο καινούργιο αυτοκίνητο τους. Είναι εξαιρετική συνταγή για δυστυχήματα.+1
Επισης επικινδυνοι είναι αυτοι με τα τζίπ. Εχουν την εντύπωση οτι λόγω της τετρακίνησης μπορούν να πάνε με 200 στη βροχή ή τα χιόνια.
Επίσης πολλά ζώα χθές να πάνε αεροπορία μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους και σηκώνανε 10 μέτρα νερό. Πέρα απο τον κίνδυνο απώλειας ελέγχου δέν σκέφτονται οτι μπορεί να ρουφήξει νερά η μηχανή τους ή να βρέχονταν τα ηλεκτρικά και να μείνουν εκεί?
-
Μου ετυχε μια φορα εμενα με το παλιό Ε200 (w124) του φαδερ στη καλαμαριά με απιστευτη καταιγίδα! Εκει που έφευγα λεω ο έξυπνος (μαλακας ) να ανεβω ψηλότερα που δεν θα εχει πολλή νερα στο δρομο, χωρις να σκεφτώ οτι το νερο κατέβαινε ποταμη στα στενά πρως θαλασσα! Πηρε νερο κ εσβησε το εργαλείο (ευτυχώς που μετα απο 2-3 λεπτα μίζα σταδιακά πηρε μπροστα κ με φουλ μαρσάρισμα εστιψα σε κάθετο στενο χωρίς πολη νερό!
-
Πριν δύο ώρες περίπου καθώς ανέβαινα στην Κηφησίας κοντά στη Δροσιά ήταν ένα suzuki swift και ένα άλλο δεν το πρόσεξα...είχε έρθει η αστυνομία και ήταν με σκυμένα τα κεφάλια. Στο swift είχε ανοίξει και ο αερόσακος του συνοδηγού...είδε κανείς τίποτα? ελπίζω να μην είχαμε θύματα
-
Το βαν που μετέφερε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε με δύο φορτηγά. Όπως είπαμε και...
νωρίτερα ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης είναι δύο νεκροί και τρείς τραυματίες, δύο εκ των οποίων σοβαρά.
troktiko...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
+1
Kι εγω οταν βλεπω παλιο αυτοκινητο μπροστα μου η ακομα χειροτερα πισω μου προσπαθω να το αποφυγω,ανεξαρτητως καιρικων συνθηκωνΓιατι φοβασαι οταν ειναι πισω σου???? αν δεν ειναι κολλημενος, με διαθεση να σε περασει δεν μπορει να πεσει επανω σου..... Προσωπικα φροντιζω να μην εχω κοντα μου αλλο οχημα (σε γρηγορους δρομους εννοω). Μου εχει τυχει να πηγαινουμε κολλητα στα 120χλμ. περιπου μεσα σε ομιχλη.... με το μπροστινο μου να ειναι ενα SUV τεραστιο...Range Rover Sport Turbocharged, στην εξω αριστερη λωριδα απο τις 5 του δρομου...ολες γεματες με αναλογη μεση ταχυτητα, Εμιρατα φυσικα.... αλλα ετρεμε το φιλοκαρδι μου.... ηλπιζα μονο οτι αυτος μπροστα μου εβλεπε καλα απο πιο ψηλη θεση..... Ετσι πηγαμε 40 χλμ....
Φοβάμαι, γιατί 3 φορές στο 'τσακ' την έχω γλιτώσει από αυτοκίνητο που ήταν πίσω μου (ευτυχώς εγώ πάντα κρατώ απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο, ειδικά όταν είναι βρεγμένος ο δρόμος), και θυμάμαι καλά τις φάτσες που είδα στον καθρέπτη μου σε τί κατάσταση πανικού ήταν εκείνη την ώρα. Τα σταμάτα-ξεκίνα σε δρόμους όπως η παραλιακή, ή η Μεσογείων ή η Συγγρού είναι πολύ επικίνδυνα, καθώς σε πολύ μικρό χρόνο, πάς με 70 χλμ/ω, και ξαφνικά, πέφτεις πάλι στα φρένα...αν ο δρόμος είναι βρεγμένος και το αυτοκίνητο είναι +25 ετων με φθαρμένα λάστιχα, χωρίς ABS, με οδηγό συνήθως μεγάλο σε ηλικία (=όχι καλά αντανακλαστικα) ,τότε έχουμε έναν 'θανάσιμο' συνδυασμό!
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Το βαν που μετέφερε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε με δύο φορτηγά. Όπως είπαμε και...νωρίτερα ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης είναι δύο νεκροί και τρείς τραυματίες, δύο εκ των οποίων σοβαρά.
troktiko...
Το να ξεκινήσεις 6 το πρωί της Κυριακής να ανέβεις Κομοτηνή και να γυρίσεις το βράδυ, όσο και να ανταλλάσουν οι οδηγοί ο ύπνος και η κούραση παραμονεύουν! RIP
-
ΗΛΕΙΑ ΣΤΟ 9ΜΗΝΟ
Αρνητικοί είναι οι στατιστικοί δείκτες σε ότι αφορά τα τροχαία ατυχήματα στην Ηλεία για το 2009. Στο οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου, ο αριθμός των θανατηφόρων ατυχημάτων και των θυμάτων έχει ανέβει αρκετά, και μόνο αν απομονώσουμε τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει θετική διαφορά. Είναι αλήθεια πως η χρονιά ξεκίνησε πολύ άσχημα φέτος με αρκετά θανατηφόρα τροχαία, ενώ η τοπική κοινωνία συγκλονίστηκε από κάποια που ήταν πολύ τραγικά.
Λιγότερα ατυχήματα περισσότεροι νεκροί
Στο χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2009, έχουν σημειωθεί λιγότερα τροχαία ατυχήματα συνολικά από πέρυσι, όμως ο φόρος αίματος αποδείχθηκε βαρύτερος σε σχέση πάντα με το 2008. Έχουν συμβεί 92 τροχαία ατυχήματα έναντι 112 πέρυσι και εξ αυτών τα 25 ήταν θανατηφόρα έναντι 21 το 2008, με 31 νεκρούς φέτος έναντι 24 το ίδιο χρονικό διάστημα πέρυσι. Ο Ιανουάριος και ο Μάρτιος αποδείχθηκαν ιδιαίτερα «αιματηροί» με εφτά και οκτώ θύματα αντίστοιχα. Περισσότερα από τα μισά τροχαία ατυχήματα έως τώρα σημειώθηκαν το 2009, στη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών , τα 50 από τα 92. Σε αυτά καταγράφηκαν 11 θανατηφόρα τροχαία με 12 συνολικά νεκρούς, έναντι 12 με 15 νεκρούς το ίδιο διάστημα του 2008.Δυστυχώς η ανεπαρκής κατάσταση των δρόμων στην Ηλεία, αλλά και η απροσεξία των οδηγών αποτελούν δύο βασικές αιτίες για την πρόκληση των ατυχημάτων. Ένα άλλο χαρακτηριστικό των ατυχημάτων αφορά το μέσο, καθώς σε αυτό το διάστημα της στατιστικής καταγραφής, είναι μεγάλη η εμπλοκή δικύκλων στα ατυχήματα, ακόμα και μεταξύ αυτών. Και αυτή την περίοδο στην περιοχή ευθύνης της Τροχαίας Αμαλιάδας σημειώθηκαν τα περισσότερα τροχαία, συνολικά εννέα, (είναι η μεγαλύτερη με τα περισσότερα χιλιόμετρα εθνικής οδού), ενώ η περιοχή ευθύνης της Τροχαίας Πύργου ακολουθεί με οκτώ, με τον ίδιο αριθμό νεκρών ανά περιοχή (εννέα).Η αυξητική τάση των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων φέρνει στο προσκήνιο τόσο τις ελλείψεις που υπάρχουν στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο όσο και την αδυναμία των ελεγκτικών μηχανισμών της Αστυνομίας, δεδομένης της ισχνής δύναμης που υπάρχει σε προσωπικό.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#