-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αρα 100% θεμα οδηγικης παιδειας. Δεν προκειτε να βελτιοθουν τετοιες περιπτωσεις οδηγων εκτος αν 'πληρωσουν' και μαθουν αλλα τοτε θα μπλεξει και ενας αθωος...
Πόσα χρόνια το ακούω. «Όλα είναι θέμα παιδείας». Είναι πλέον κλισέ.
Αγαπητέ μου δεν είναι θέμα παιδείας. Θέμα πολιτικής βούλησης περί επιβολής των νόμων είναι. Λόγου χάρη το 2004 υπήρξε πολιτική βούληση και οι αγώνες διεξήχθησαν στην εντέλεια --τιτάνιο κατόρθωμα πράγματι. Πώς γίνεται όμως να μην μαζεύουν πέντε παρκαρισμένα που κλείνουν με αντικοινωνικό τρόπο το δρόμο, κανείς δεν ξέρει...ειναι κ θεμα βλακειας αγαπητε. σημερα στη lion που περασα μια βολτα στη θεσσαλονικη ειδα ενα 207 ασπρο ραλυ στουκαρισμενο μπροστα οχι κ σε πολυ κακη κατασταση ειχε στραβωσει καπω αλλα αεροσακοι δεν ανοιξαν. Ο συγκεκριμενος τυπος απ οτι στους μηχανικους εκει, εκανε το βραδυ κοντρα με ενα rc στο περιφερειακο κ τον ειχε κολησει απο πισω στους 10 ποντους κ ο αλλος χρειαστηκε να φρεναρει λιγακι κ μπαμ χτυπησαν! Θελω πολυ να πετυχω το παλικαρακι στη Lion να το ρωτησω τι σκατα εχει στο μυαλο του. Και αποριας αξιο ειναι το τι απεγινε το rc!!!!
-
Αυτά τα ζητήματα τα έχουν λύσει στη Δύση εδώ και πολλά χρόνια. Κατάλαβαν κάτι πολύ απλό: Η μείωση της παραβατικότητας δεν είναι ανάλογη προς το μέγεθος των ποινών αλλά προς την πιθανότητα επιβολής των ποινών.
Με απλά λόγια:Α. Παρκάρεις παράνομα. Ύψος προστίμου 1000 ευρώ. Πιθανότητας επιβολής προστίμου 1%. Αποτέλεσμα: Θα συνεχίσεις.
Β. Παρκάρεις παράνομα. Ύψος προστίμου 50 ευρώ. Πιθανότητας επιβολής προστίμου 100%. Αποτέλεσμα: Θα το σκεφτείς πάρα πολύ να το ξανακάνεις.
Παράδειγμα: Έξω από το Mall γινόταν χαμός από παράνομα παρκαρισμένα. Όταν άρχισε η πιθανότητα βεβαίωσης της παράβασης να αυξάνει, ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν όλοι. Τι να λέμε τώρα...
Πως το πετυχαίνουν αυτό οι δυτικοί; Με συνεχή επιτήρηση. Στην Ολλανδία λόγου χάρη έχουν φανερές τετραπλές κάμερες ανά 100 μέτρα. Αλλά όπως είπε και ο φίλος sv2 πιο πάνω, αν γίνει κάτι τέτοιο εδώ θα βγει το ΠΑΜΕ να φωνάζει για χούντα.
-
Υπολόγισε και άλλους παράγοντες στην υπόθεση:
-
Αν η παρανομία (για τον οποιονδήποτε λόγο) ξεπερνάει στο 10% του συνόλου, τότε, απλά η οποιαδήποτε αστυνομία είναι ανήμπορη να αντιδράσει και να ελέγξει. Στο εξωτερικό, στα σωστά κράτη, η παρανομία παραμένει χαμηλή και γι' αυτό η αστυνομία μπορεί να την ελέγξει. Όταν κι εκεί η παρανομία ξεπερνά αυτό το όριο, γίνεται απλά το ίδιο μπάχαλο όπως κι εδώ. Αρκεί να δει κανείς συνθήκες δύσκολες στα αντίστοιχα κράτη ή τις αποικίες τους που υποτίθεται ήταν με την ίδια διακυβέρνηση όπως και το μητροπολιτικό κράτος.(1)
-
Στα υπόλοιπα κράτη υπάρχουν οι υποδομές που σου επιτρέπουν να παρανομήσεις ελάχιστα ή και καθόλου. Στην Ελλάδα, με τις κυβερνήσεις να ανήκουν σε ξένους, και τους πολίτες να αισθάνονται ακόμα υπήκοοι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (οι περισσότεροι στο forum αυτό αισθάνονται), δεν έχουν γίνει υποδομές για τίποτε. Και σήμερα που η τεχνολογία το επιτρέπει, πάλι δε γίνεται τίποτε για να προχωρήσουμε.(2)
-
Η αστυνομία και οι λοιπές αρχές στα υπόλοιπα κράτη, πιστεύω ότι θα ξεκινούσαν, όχι από τους παράνομα παρκαρισμένους στο Mall, αλλά από τους ιδιοκτήτες του Mall που δε θα είχαν σκεφθεί να κατασκευάσουν αυτό το κτίσμα. (3)
Ευχαριστώ.
(1) Γαλλία - Αλγερία. Ταραχές στο παρελθόν στην Αλγερία, ταραχές στη Γαλλία πριν λίγα χρόνια. Οι πρώτες οδήγησαν σε ανεξαρτησία λόγω συνολικής εξέγερσης. Οι δεύτερες κατεστάλησαν λόγω μικρής συμμετοχής σε συγκεκριμένες περιοχές.
Επίσης, μηδενικές ποινές στους μεγαλοπαραβάτες (βλ. το (3) και ΟΛΟΥΣ τους απατεώνες που λυμαίνονται το Δημόσιο τόσα χρόνια), με βάση το Άρθρο 4 παρ.1 του Συντάγματος, οδηγούν σε μηδενικές ποινές και σε όλους τους υπόλοιπους παραβάτες, τουλάχιστον τυπικά. Δεν μπορεί η εκτελεστική εξουσία να λέει: FIAT παρκαρισμένο στη γωνία, ποινή 1.000€, FERRARI παρκαρισμένη πάνω στον άγνωστο στρατιώτη 1€ πρόστιμο ή και καθόλου τις περισσότερες φορές.(2) Χωρίς αποκέντρωση και ΜΜΜ δεν υπάρχει λύση σε αυτό το κράτος. Η τεχνολογία μας το επιτρέπει αυτό σήμερα, αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά. Ο κάτοικος του χωριού μου στα σύνορα, μπορεί άνετα να έχει τις υπηρεσίες της Αθήνας, αρκεί να χρησιμοποιηθεί δορυφορικό internet ή WiMax (λέμε τώρα). Το κόστος είναι ελάχιστο, αλλά είναι ζήτημα πολιτικής απόφασης να μη γίνουν αυτά τα έργα για να μαζεύουμε τον πληθυσμό στις πόλεις που έχουμε καλύτερο έλεγχο, μικρότερες παροχές (πόσα νοσοκομεία να φτιάξεις και πόσα σχολεία), μεγαλύτερη πίεση, λιγότερο ελεύθερο χρόνο κτλ κτλ που όλοι φαντάζομαι γνωρίζουν. Για να μην αναφέρω για δημοψηφίσματα που άνετα θα γίνονταν από διαδίκτυο, αλλά οι κυβερνώντες δεν επιθυμούν να πραγματοποιήσουν για ευνόητους λόγους (λεφτά υπάρχουν - τα βρήκα τα λεφτά - είναι στις τσέπες σας - θα σας τα πάρω).
(3) Άραγε, νομικός σύμβουλος του Mall δεν είναι το ίδιο γραφείο, μέλος του οποίου είναι νομικός σύμβουλος του ΓΑΠ; Και μήπως, το ίδιο πρόσωπο, ως νομικός σύμβουλος του Mall, έστειλε πρόταση για νομοθετική ρύθμιση στον πρωθυπουργό που προφανώς θα εξετάσει ο νομικός του σύμβουλος που είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο; Κάτι γράφαμε για εφαρμογή του νόμου στους παράνομα παρκαρισμένους. Μήπως όμως η εφαρμογή αυτή να ξεκινήσει όχι από τα 65€ πρόστιμο, αλλά από τα 65.000.000€;
-
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αγαπητέ μου δεν είναι θέμα παιδείας. Θέμα πολιτικής βούλησης περί επιβολής των νόμων είναι. Λόγου χάρη το 2004 υπήρξε πολιτική βούληση και οι αγώνες διεξήχθησαν στην εντέλεια --τιτάνιο κατόρθωμα πράγματι. Πώς γίνεται όμως να μην μαζεύουν πέντε παρκαρισμένα που κλείνουν με αντικοινωνικό τρόπο το δρόμο, κανείς δεν ξέρει...Καθαρά θέμα τύχης. Πέρασα τα μέτρα ασφαλείας πολλές φορές και άνετα θα μπορούσα να κάνω ζημιά + όποιος ήθελε να κάνει σοβαρό κακό, άνετα εξουδετέρωνε τα συστήματα ελέγχου που υπήρχαν.
-
Η πρόσβαση στο αεροδρόμιο ελληνικού ήταν τελείως ανεξέλεγκτη από την Βουλιαγμένης. Έφτανες στους χώρους στάθμευσης, πάρκαρες, έβγαζες 2-3-4-5 RPG, κατέβαζες το zeppelin που ήταν αραγμένο εκεί + 2 ελικόπτερα της ΕΛΑΣ και στη συνέχεια, την ίδια ώρα, ξεκινούσες να κάνεις ζημιές όπου έβρισκες ευκαιρία.
-
Η ανωμαλία ήταν τέτοια που, ήμουν οδηγός επισήμων, αλλά δεν είχα κάρτα για να μπαίνω εκεί που ήταν οι επίσημοι. Αν, λοιπόν, με φώναζαν να κουβαλήσω κάτι (κρασιά που συνήθως αγόραζαν), έπρεπε να τους κοιτάω ή να περνάω τα μέτρα ασφαλείας χωρίς έλεγχο. Έκανα το 2ο γυρνώντας ανάποδα την κάρτα μου και κανείς δεν την κοίταγε ποτέ. Μία φορά βρέθηκε μία και την κοίταξε και με έβριζε που πέρασα τα μέτρα έτσι. Άσχετο φυσικά που κάρτα να τους πλησιάσω στο στάδιο δεν είχα, μπορούσα όμως άνετα να τους χαιρετάω στους χώρους στάθμευσης.
-
Αν έμπαινες σε εγκατάσταση και έλεγες θα φύγω αμέσως, ΔΕΝ σου έκαναν έλεγχο. Πήγαινες στο box στο Περιστέρι (τα θυμάμαι καλά ή κάνω λάθος;), έμπαινες μέσα, άφηνες τον επίσημο και έβγαινες από την άλλη πόρτα. Ποιος μου λέει ότι το Santa Fe δεν είχε από πίσω 100 Kg C4 έτσι για να γουστάρουμε;
-
Να μην αναφέρω για εγκαταστάσεις και χώρους στάθμευσης που απλά δεν υπήρχαν και μας έβριζαν οι αστυνομικοί συνέχεια ή για περιπτώσεις μελών της ΔΟΕ που έλεγαν Step on in, I'm the police here (Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν κλπ) ή που μάθαιναν την ταχύτητα και σου έλεγαν σκοπίμως να παρανομήσεις (βλ. ο Ιρλανδός που έδωσε το ΟΚ για τα στάδια) δηλώνοντας Hilton Hotel as soon as possible = 190 στη Συγγρού και ο τύπος να κοιμάται με τη γυναίκα του πίσω.
-
Κλείνω με εγκαταστάσεις που πάρκαρα για ώρα, χωρίς έλεγχο, απλά γιατί οι ΕΠΟΠ έτυχε να είναι άτομα που είχαν υπηρετήσει στο ίδιο στρατόπεδο και με περνούσαν έτσι. Μάλιστα, στο HILTON, ο ΕΠΟΠ είπε στον Ανθυπολοχαγό:
- Άσε τον να περάσει, ξέρεις από πού έρχεται; Μην του μιλάς καθόλου...
Ο ανθυπολοχαγός μου μίλησε και με ρώτησε αν προτιμώ να αλλάζω τις σχέσεις εγώ ή αν αφήνω το αυτόματο...!!!
Όλα δούλεψαν ρολόι, λοιπόν, μην το συζητάς καθόλου. Τώρα, θα αρχίσουν να γράφουν οι έξυπνοι που δεν είχαν καμία σχέση με αυτά, ότι είμαι over-achiever ή ότι τα παραλέω. Κι όμως, περιγράφω ακριβώς αυτά που μου συνέβησαν τις 10 ημέρες που έκατσα οδηγός επισήμων στους Ο.Α. και λέω λίγα. Οδηγός της γυναίκας του προέδρου της Γεωργίας και η ΕΛΑΣ από πίσω για προστασία με κατεστραμμένο Xsara να μου λέει να μην περνάω τα 110 γιατί δεν μπορούσε να ακολουθήσει...!!!
Επιμένω, παιδεία και πάλι παιδεία και πάνω από όλα κάποιο στόχο, κάποιο ιδανικό. Οι Έλληνες στους Ο.Α. είχαν κάποιο υψηλό σκοπό και στόχο. Ήθελαν να μη γίνουν ρεζίλι στο εξωτερικό και γι' αυτό δούλεψαν τα πράγματα. Μας βοήθησε και η τύχη μιας και κανείς δεν είχε σκοπό να κάνει ζημιά και έτσι τα πήγαμε καλά. Σήμερα, το 50% του πληθυσμού, άνετα κατέστρεφε τη χώρα και χωρίς 2η σκέψη γινόταν εκτελεστής του συνόλου της Βο(υ)λής. Γιατί να ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα; Ποιο το υψηλό ιδανικό που μας ενώνει και μας οδηγεί; Αυτό που βλέπουμε είναι κινήσεις εντυπωσιασμού χωρίς ουσία. Ποιος να τον εμπνεύσει; Ο ΓΑΠ που θα στείλει τους πολιτικούς στα δικαστήρια (τον εαυτό του γιατί όχι; δεν ήταν μέλος κυβερνήσεων τότε; δεν ήξερε τίποτε μάλλον το παιδί), αλλά τα λεφτά δε θα έρθουν ποτέ πίσω; Ή κάνεις ΚΑΙ τα δύο ή μας δουλεύεις, τέλος. Για τον προηγούμενο, δεν το συζητάμε. Φάνηκε τις τελευταίες ημέρες το ποιόν του (βλ. μετάθεση στο Πολεμικό Μουσείο για υιό Ζαγορίτη). Για τους άλλους πιο πίσω... ούτε κουβέντα να γίνεται. Απλά για τα πανηγύρια και μόνο.
Ευχαριστώ.
-
-
Τι το ήθελα ο δύσμοιρος...
-
Και η σχεση ολων αυτων με τα ατυχηματα ποια ειναι;
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Αγαπητέ μου δεν είναι θέμα παιδείας. Θέμα πολιτικής βούλησης περί επιβολής των νόμων είναι. Λόγου χάρη το 2004 υπήρξε πολιτική βούληση και οι αγώνες διεξήχθησαν στην εντέλεια --τιτάνιο κατόρθωμα πράγματι. Πώς γίνεται όμως να μην μαζεύουν πέντε παρκαρισμένα που κλείνουν με αντικοινωνικό τρόπο το δρόμο, κανείς δεν ξέρει...Καθαρά θέμα τύχης. Πέρασα τα μέτρα ασφαλείας πολλές φορές και άνετα θα μπορούσα να κάνω ζημιά + όποιος ήθελε να κάνει σοβαρό κακό, άνετα εξουδετέρωνε τα συστήματα ελέγχου που υπήρχαν.
-
Η πρόσβαση στο αεροδρόμιο ελληνικού ήταν τελείως ανεξέλεγκτη από την Βουλιαγμένης. Έφτανες στους χώρους στάθμευσης, πάρκαρες, έβγαζες 2-3-4-5 RPG, κατέβαζες το zeppelin που ήταν αραγμένο εκεί + 2 ελικόπτερα της ΕΛΑΣ και στη συνέχεια, την ίδια ώρα, ξεκινούσες να κάνεις ζημιές όπου έβρισκες ευκαιρία.
-
Η ανωμαλία ήταν τέτοια που, ήμουν οδηγός επισήμων, αλλά δεν είχα κάρτα για να μπαίνω εκεί που ήταν οι επίσημοι. Αν, λοιπόν, με φώναζαν να κουβαλήσω κάτι (κρασιά που συνήθως αγόραζαν), έπρεπε να τους κοιτάω ή να περνάω τα μέτρα ασφαλείας χωρίς έλεγχο. Έκανα το 2ο γυρνώντας ανάποδα την κάρτα μου και κανείς δεν την κοίταγε ποτέ. Μία φορά βρέθηκε μία και την κοίταξε και με έβριζε που πέρασα τα μέτρα έτσι. Άσχετο φυσικά που κάρτα να τους πλησιάσω στο στάδιο δεν είχα, μπορούσα όμως άνετα να τους χαιρετάω στους χώρους στάθμευσης.
-
Αν έμπαινες σε εγκατάσταση και έλεγες θα φύγω αμέσως, ΔΕΝ σου έκαναν έλεγχο. Πήγαινες στο box στο Περιστέρι (τα θυμάμαι καλά ή κάνω λάθος;), έμπαινες μέσα, άφηνες τον επίσημο και έβγαινες από την άλλη πόρτα. Ποιος μου λέει ότι το Santa Fe δεν είχε από πίσω 100 Kg C4 έτσι για να γουστάρουμε;
-
Να μην αναφέρω για εγκαταστάσεις και χώρους στάθμευσης που απλά δεν υπήρχαν και μας έβριζαν οι αστυνομικοί συνέχεια ή για περιπτώσεις μελών της ΔΟΕ που έλεγαν Step on in, I'm the police here (Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν κλπ) ή που μάθαιναν την ταχύτητα και σου έλεγαν σκοπίμως να παρανομήσεις (βλ. ο Ιρλανδός που έδωσε το ΟΚ για τα στάδια) δηλώνοντας Hilton Hotel as soon as possible = 190 στη Συγγρού και ο τύπος να κοιμάται με τη γυναίκα του πίσω.
-
Κλείνω με εγκαταστάσεις που πάρκαρα για ώρα, χωρίς έλεγχο, απλά γιατί οι ΕΠΟΠ έτυχε να είναι άτομα που είχαν υπηρετήσει στο ίδιο στρατόπεδο και με περνούσαν έτσι. Μάλιστα, στο HILTON, ο ΕΠΟΠ είπε στον Ανθυπολοχαγό:
- Άσε τον να περάσει, ξέρεις από πού έρχεται; Μην του μιλάς καθόλου...
Ο ανθυπολοχαγός μου μίλησε και με ρώτησε αν προτιμώ να αλλάζω τις σχέσεις εγώ ή αν αφήνω το αυτόματο...!!!
Όλα δούλεψαν ρολόι, λοιπόν, μην το συζητάς καθόλου. Τώρα, θα αρχίσουν να γράφουν οι έξυπνοι που δεν είχαν καμία σχέση με αυτά, ότι είμαι over-achiever ή ότι τα παραλέω. Κι όμως, περιγράφω ακριβώς αυτά που μου συνέβησαν τις 10 ημέρες που έκατσα οδηγός επισήμων στους Ο.Α. και λέω λίγα. Οδηγός της γυναίκας του προέδρου της Γεωργίας και η ΕΛΑΣ από πίσω για προστασία με κατεστραμμένο Xsara να μου λέει να μην περνάω τα 110 γιατί δεν μπορούσε να ακολουθήσει...!!!
Επιμένω, παιδεία και πάλι παιδεία και πάνω από όλα κάποιο στόχο, κάποιο ιδανικό. Οι Έλληνες στους Ο.Α. είχαν κάποιο υψηλό σκοπό και στόχο. Ήθελαν να μη γίνουν ρεζίλι στο εξωτερικό και γι' αυτό δούλεψαν τα πράγματα. Μας βοήθησε και η τύχη μιας και κανείς δεν είχε σκοπό να κάνει ζημιά και έτσι τα πήγαμε καλά. Σήμερα, το 50% του πληθυσμού, άνετα κατέστρεφε τη χώρα και χωρίς 2η σκέψη γινόταν εκτελεστής του συνόλου της Βο(υ)λής. Γιατί να ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα; Ποιο το υψηλό ιδανικό που μας ενώνει και μας οδηγεί; Αυτό που βλέπουμε είναι κινήσεις εντυπωσιασμού χωρίς ουσία. Ποιος να τον εμπνεύσει; Ο ΓΑΠ που θα στείλει τους πολιτικούς στα δικαστήρια (τον εαυτό του γιατί όχι; δεν ήταν μέλος κυβερνήσεων τότε; δεν ήξερε τίποτε μάλλον το παιδί), αλλά τα λεφτά δε θα έρθουν ποτέ πίσω; Ή κάνεις ΚΑΙ τα δύο ή μας δουλεύεις, τέλος. Για τον προηγούμενο, δεν το συζητάμε. Φάνηκε τις τελευταίες ημέρες το ποιόν του (βλ. μετάθεση στο Πολεμικό Μουσείο για υιό Ζαγορίτη). Για τους άλλους πιο πίσω... ούτε κουβέντα να γίνεται. Απλά για τα πανηγύρια και μόνο.
Ευχαριστώ.
Σοβαρά, με το χέρι στην καρδιά... πιωμένος είσαι πάντα ή μόνο τώρα;
-
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Τι το ήθελα ο δύσμοιρος...Έχεις άποψη για κάτι που έζησα από μέσα. Από μακριά ήταν 100% σωστό. Από κοντά, λειτούργησε από τύχη. Δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, εκτός και αν το δεις από την πλευρά της εθελοντικής υπακοής και κοινής προσπάθειας για ένα μεγάλο σκοπό.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και η σχεση ολων αυτων με τα ατυχηματα ποια ειναι;Καμία και μεγάλη ταυτόχρονα. Ο χρήστης imago, χρησιμοποιεί το παράδειγμα των Ο.Α. για να δείξει ότι τότε, όλα δούλεψαν ρολόι γιατί υπήρξε πολιτική απόφαση = αν θέλουμε από αύριο εξαφανίζουμε την παρανομία στους δρόμους. Του επισημαίνω ότι τα περισσότερα δούλεψαν καλά τότε είτε από τύχη (δεν ήθελε κανείς να δοκιμάσει το σύστημα που ΔΕΝ υπήρχε - C4I δε δούλεψε ΠΟΤΕ), είτε από βούληση του ίδιου του πληθυσμού που πίστευε σε έναν μεγάλο σκοπό / στόχο. Να μην ξεχάσουμε και όλους αυτούς που φρόντισαν να εξαφανιστούν από την Αθήνα = ο πληθυσμός ήταν λιγότερος από το μισό από σήμερα, οπότε οι δυσκολίες απλά είχαν σχεδόν εξαφανιστεί.
Ευχαριστώ.
-
ακούει από σουβλατζίδικο;
-
Ρε μλκ ελεος!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε μλκ ελεος!Με συνχωρεις
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε μλκ ελεος!
Με συνχωρεις
Σε συγχωρώ, αλλά για ποιο λόγο;
-
Σοβαρά, με το χέρι στην καρδιά... πιωμένος είσαι πάντα ή μόνο τώρα;Όλοι έχετε άποψη. Μόνο εγώ δεν έχω δικαίωμα έτσι; Και αν το έχω ζήσει κάτι, τότε, ή απλά λέω ψέματα ή δεν ξέρω τι μου γίνεται. Έτσι, γιατί το γράφει ο pipinos1976, είναι εκ των προτέρων λάθος.
Σου γράφω για να καταλάβεις (πράγμα αδύνατον), αυτό που έγραψα και πιο πάνω στον κ. Mod:
Ο χρήστης imago, χρησιμοποιεί το παράδειγμα των Ο.Α. για να δείξει ότι τότε, όλα δούλεψαν ρολόι γιατί υπήρξε πολιτική απόφαση = αν θέλουμε από αύριο εξαφανίζουμε την παρανομία στους δρόμους. Του επισημαίνω ότι τα περισσότερα δούλεψαν καλά τότε είτε από τύχη, είτε από βούληση του ίδιου του πληθυσμού που πίστευε σε έναν μεγάλο σκοπό / στόχο.
Όλο εξυπνάδες, αλλά από ουσία καμία. Πάρτε παράδειγμα τους Ο.Α. και ακολουθήστε το. Πρώτα όμως, θα κάνεις αυτό που έγραψα ήδη πιο πάνω. Θα διώξεις από την Αθήνα το 50% του πληθυσμού και μετά θα δεις πώς εξαφανίζεται η παρανομία. Να μην ξεχάσουμε και το κυνήγι στους μετανάστες και στους ναρκομανείς στο κέντρο που μείωσαν την εγκληματικότητα κτλ κτλ που τα ξεχνάμε και ωραιοποιούμε καταστάσεις χωρίς να έχουμε ιδέα του τι έγινε τότε.
Ευχαριστώ.
-
ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ
ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ! -
μπλά μπλά μπλάDude... σαν γκόμενα κάνεις...
Πολύ μπλά μπλά και απο μεζέ τίποτα... -
Καλή όρεξη. Κι εγώ τώρα μια μερίδα γύρο κοτόπουλο χωρίς κρεμμύδι ήθελα. Θα κρατηθώ όμως...
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ
ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ!Εδώ σφυρί καλεί δρεπάνι, δρεπάνι λαμβάνει;
-
Καλή όρεξη. Κι εγώ τώρα μια μερίδα γύρο κοτόπουλο χωρίς κρεμμύδι ήθελα. Θα κρατηθώ όμως...Ευχαριστώ.
-
μπλά μπλά μπλά
Dude... σαν γκόμενα κάνεις...
Πολύ μπλά μπλά και απο μεζέ τίποτα...Ποιος είναι ο μεζές; Να δεχθώ αυτά που γράφετε ως σωστά τη στιγμή που τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα νομίζεις;
Αν εσύ έριξες λάδι στη φωτιά και έσβησε, αυτό δε σημαίνει ότι αντικατοπτρίζει φυσική πραγματικότητα, αλλά καθαρή τύχη γιατί το λάδι ήταν νοθευμένο και η ελλιπής μελέτη σου σε οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα.
Καληνύχτα σας... Μείνετε με τα όνειρά σας και τις φαντασιώσεις σας. Οι ασφαλέστεροι Ο.Α. οι πιο καθαροί, οι πιο καλοί, οι πιο φθηνοί και ό,τι άλλο θέλετε. Πάρτε τους σαν παράδειγμα, φτιάξτε και 2-3 C4I, πληρώστε και μερικά LTi Truscam και Robot Traffipatrol XRD σε τιμή χ2 σε σχέση με το εξωτερικό χωρίς καλιμπράρισμα, κόψτε κλήσεις στη ευθεία για +40 του ορίου και μετά τα λέμε. Εγώ ήδη προετοιμάζομαι για τη νέα κατάσταση που επιθυμείτε και φέρνετε. Από Σεπτέμβριο ξεκινάω Τουρκικά...
Ευχαριστώ.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#