-
Για μικρομεσαιο 4Χ4 ομως δεν ειναι... Ειδικα το ντιζελ στα κυβικα του μου φαινεται πολυ καλη επιλογη εφ'οσον κερδιζεις πολυ σε ροπη σε σχεση με τα ατμιοσφαιρικα 1600αρια τα οποια η πολυ ακριβοτερα θα παρεις η μεταχειρισμενα.
-
εδώ είναι ένα βίντεο με το 0-100 του Megane με τον 1.5 dci που συζητάγαμε..
Youtube Video -
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Δείτε τ0 παρακάτω. Μιλάμε για πραγματικό εργαλείο.Δυο τρία σχόλια και σκέψεις!
Τα όρια τα θέτουν τα ελαστικά. Ο κινητήρας, η τετρακίνηση και το κιβώτιο δείχνουν να δουλευουν πολύ καλά. Θα ήθελα να έβλεπα και τον συμπλέκτη απο το ασημί στο τέλος της δοκιμασίας.
Μέσα κάποιοι διακόπτες (παραθυρα/καθρεπτες) είναι ίδιοι με το Megane μου που αν το είχα τώρα θα ήταν ... 11 ετών!!!
Χρήσιμα και όμορφα τα πλαινά μαυρα προστατευτικά στο ασημί που του δίνου πιο off road εμφάνιση.
Μήπως το σήμα της Renault στη μάσκα να ήταν καλό και για την Ελλάδα? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δείτε τ0 παρακάτω. Μιλάμε για πραγματικό εργαλείο.
Δυο τρία σχόλια και σκέψεις!
Τα όρια τα θέτουν τα ελαστικά. Ο κινητήρας, η τετρακίνηση και το κιβώτιο δείχνουν να δουλευουν πολύ καλά. Θα ήθελα να έβλεπα και τον συμπλέκτη απο το ασημί στο τέλος της δοκιμασίας.
Μέσα κάποιοι διακόπτες (παραθυρα/καθρεπτες) είναι ίδιοι με το Megane μου που αν το είχα τώρα θα ήταν ... 11 ετών!!!
Χρήσιμα και όμορφα τα πλαινά μαυρα προστατευτικά στο ασημί που του δίνου πιο off road εμφάνιση.
Μήπως το σήμα της Renault στη μάσκα να ήταν καλό και για την Ελλάδα?Με αυτό για το σήμα μάλλον έχεις δίκιο.
Πάντως εξαιρετικά διαφωτιστικό το video αυτό.Πολύ εργαλείο όμως για τα λεφτά του έχω την εντύπωση. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δυο τρία σχόλια και σκέψεις!
Μήπως το σήμα της Renault στη μάσκα να ήταν καλό και για την Ελλάδα?Με αυτό για το σήμα μάλλον έχεις δίκιο.
Πάντως εξαιρετικά διαφωτιστικό το video αυτό.Πολύ εργαλείο όμως για τα λεφτά του έχω την εντύπωση.Άσε που τώρα που το ξαναβλέπω έχω την εντύπωση ότι του πάει καλύτερα το σήμα της Renault.
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
πολυ καλο
ολα τα 4χ4 το κανουν αυτο
με τα σωστα λαστιχα βεβαια..ορθόν ! το συγκεκριμενο ειναι εχει μια χαρα εκτος δρομου δυνατοτητες και υπεροχη τιμη
-
Επειδή σήμερα πήγα το Clioυδακι για αλλαγή λαδιών το Duster αργεί πλέον στην παράδοση του λόγω της αυξημένης ζήτησης του σε όλη την Ευρώπη. Δεν προλαβαίνουν να παράγουν Duster στη Ρουμανία!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Επειδή σήμερα πήγα το Clioυδακι για αλλαγή λαδιών το Duster αργεί πλέον στην παράδοση του λόγω της αυξημένης ζήτησης του σε όλη την Ευρώπη. Δεν προλαβαίνουν να παράγουν Duster στη Ρουμανία!Μακάρι να βγει και καλό γιατί εάν γίνει αυτό τότε θα μιλάμε για μεγάλη επιτυχία της Dacia με τις πλάτες της Renault αλλά και εδρέωση της στην αγορά της Eυρώπης.
-
Μήπως ο Carlos να αρχίσει να σκέφτεται την αυξηση της παραγωγής γιατί απ' ότι φαίνεται δεν βγαίνουν τα παιδιά στο εργοστάσιο στην Ρουμανία.Ο κόσμος θέλει Duster και πρέπει να του τα δώσουν.Αλλιώς κινδυνεύουν να
-
Πάντως περιεργαζόμουν το duster του test drive! Πέραν του ότι εξωτερικά είναι πολύ ωραίο, εσωτερικά είναι μια χαρά! Τα πλαστικά του μπορεί να μην πλησιάζουν τα σύγχρονα Renault αλλά είναι πχ σαν του Clio II f/l αλλά για τα λεφτά του είναι άψογο! Το έχω συμπαθήσει πάρα πολύ! Κάποια στιγμή θα το πάρω και test drive να δούμε τι λέει και οδηγικά!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πάντως περιεργαζόμουν το duster του test drive! Πέραν του ότι εξωτερικά είναι πολύ ωραίο, εσωτερικά είναι μια χαρά! Τα πλαστικά του μπορεί να μην πλησιάζουν τα σύγχρονα Renault αλλά είναι πχ σαν του Clio II f/l αλλά για τα λεφτά του είναι άψογο! Το έχω συμπαθήσει πάρα πολύ! Κάποια στιγμή θα το πάρω και test drive να δούμε τι λέει και οδηγικά!Θα συμφωνήσω.Πρόσφατα έφαγα περίπου μισή ώρα γύρω και μέσα σε ένα εκθεσιακό και εντυπωσιαστικά.Είναι πραγματικά εργαλείο και αν και όχι τόσο ποιοτικό(όντως θυμίζει clio 2 facelift)για τα σημερινά δεδομένα δεν το λες μη αποδεκτό ποιοτικά.Ασε που μου άρεσε πολύ η αίσθηση αυτού του καφέ γυαλιστερου πλαστικού στο εσωτερικό το οποιό βρίσκεται σχεδόν παντού.Τώρα οδηγικά δεν ξέρω.Μάλλον όπως είπες samatista ένα test drive θα είναι κατατοπιστικάτατο.(αν και δεν περιμένω κάτι το φοβερό).Πάντως μια φορά για την τιμή του είναι κανόνι αυτοκινητάκι.
-
2 ερωτήσεις:
Πίσω φρένα είναι δίσκοι ή ταμπούρα?
Το γκάζι είναι ηλεκτρονικό? -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
2 ερωτήσεις:
Πίσω φρένα είναι δίσκοι ή ταμπούρα?
Το γκάζι είναι ηλεκτρονικό?Τα φρένα του πίσω είναι ταμπούρα.Τώρα για το γκάζι δεν ξέρω αλλά πιθανότατα όπως στα περισσότερα καινούρια αυτοκίνητα μάλλον ηλεκτρικό θα είναι.
-
Dacia Duster 1,6 4X2 εναντίον Duster 1,6 4X4
Στο δρόμο
Σύμφωνα με την οδηγική επαφή που είχαμε με τις δύο εκδόσεις του Duster (με τη μεν 4Χ2 στην Ελλάδα και τη δε 4Χ4 στο Μαρόκο), οι διαφορές μεταξύ τους εντοπίζονται κυρίως εκτός δρόμου. Εκεί, το τετρακίνητο Duster (αυτόματο σύστημα) έχοντας και τη δυνατότητα κλειδώματος του κεντρικού του διαφορικού, μπορεί να κινηθεί ακόμη και σε αρκετά δύσβατες διαδρομές, σε σχέση με το πιο ήπιων 'συνθηκών' 4Χ2.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/dacia-duster-16-4x2-duster-16-4x4.html -
Καλησπέρα. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά υπάρχει έστω και σε μια χώρα renault duster και όχι αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα ???
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Pilioritis έγραψε:
Καλησπέρα. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά υπάρχει έστω και σε μια χώρα renault duster και όχι αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα ???
Ευχαριστώ.Ναι στην Ρωσία και κάποιες χώρες της λατινικής αμερικής.Διορθώστε με εάν κάνω λάθος.
-
Εννοείς με τα σήματα της Renault?
Αρχικά στη Ρωσσία και ακολουθούν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής.
Και στα 3 αυτά μέρη του κόσμου θα κατασκευάζονται στα εκεί εργοστάσια της Renault.
Τα ρουμάνικης κατασκευής που καλύπτουν την ευρωπαική αγορά βγαίνουν μόνο ως Dacia. -
Ουκρανία,ιορδανια, συρια, λίβανος,αιγυπτος,βραζιλια, κεντρικές χώρες της Αφρικής Κολομβία και τωρα Ρωσια.
-
A ok. Με τα ίδια επίπεδα εξοπλισμού πιστεύω, έτσι????
-
Ο χρήστης Pilioritis έγραψε:
A ok. Με τα ίδια επίπεδα εξοπλισμού πιστεύω, έτσι????Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά μάλλον η απάντηση είναι όχι.
Dacia Duster