-
Φίλε costasibiza84 καλώς ήρθες στην παρέα. Λογικά έχεις διαβάσει στις προηγούμενες σελίδες για το S&s.
Αν επιτρέπεται από ποια αντιπροσωπεία το πήρες;;;
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πιέσεις την αντιπροσωπεία από όπου το πήρες να πιέσει με τη σειρά της τη μαμά εταιρεία στην Γαλλία. Όλοι όσοι έχουμε το θέμα είμαστε αναγκαστικά σε αναμονή.
Προσωπικά θα ετοιμάσω ένα Mail και θα το προωθήσω στη μαμά εταιρεία εν Ελλάδι αλλά και στην μαμά-μαμά εταιρεία στην Γαλλίας. Δεν μπορεί να έχει περάσει ένα δίμηνο από τότε που το πήρα και να πετάνε χαρταετό.
Όσο για τα λάδια έχω ραντεβού τη Δευτέρα για το πρώτο σέρβις και θα δω τιμές κλπ.
Στο μέλλον βέβαια πιθανότατα να πάω με τα λαδάκια μου ανά χείρας, αν δω τεράστια διαφορά. Τώρα για πρώτη φορά, θα αφήσω κανά ευρουλάκι παραπάνω... -
Πάντως προσωπικά, εγώ προτιμώ τον τρόπο που δουλεύει τώρα όσο κι αν ακούγεται παράλογο...ως εκεί όμως, λόγω αμφιβολιών για περαιτέρω τυχόν μελλοντικών προβλημάτων καθώς και τον πλεονασμό του κουμπιού αποκλεισμού του στην παρούσα φάση... ψυχανεμίζομαι πως θα πάνε για ανάκληση γι αυτό καθυστερούν...πάντως το αυτοκίνητο τα σπάει για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση και συγκρινόμενο μάλιστα με πολλά άλλα που έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος απόκτησης (τώρα κάτι πταισματάκια τύπου ήχοι, ποτηροθηκες, η οθόνη δεν παίζει ταινίες κλπ είναι νομίζω να χαμε να λέγαμε αν η αξιοπιστία του είναι αυτή που αναφέρουν κάτοχοι με πάνω από 100000 χλμ). Αυτό που θάθελα πλέον να ρωτήσω εγώ είναι αν το στροφόμετρο είχε κόκκινα που θα τα είχε? για το ντήζελ ρωτώ
-
Δεν ξέρω,αλλα φαντάζομαι κάπου μεταξύ 4-5 χιλ.στροφές...
-
αυτό νομίζω κι εγώ, τώρα κοιταγα το στροφόμετρο της 180 που φορά τον ίδιο κινητήρα κ ξεκινά στις 4750.
-
Η 180 νομίζω οτι είναι 1600 και οχι 1500 κ.ε.
-
http://www.drive.gr/test-drives/dokimes ... z-a180-cdi
-
Σωστός.Mea culpa που έλεγε ο μακαρίτης.
-
οκ! βρε Κώστα! αλλά αυτό που έχω πάθει για την γαμοποτηροθήκη δεν περιγράφεται...αυριο θα κάνω περι 200χλμ για να φτιαξω μία πόρτας από ανοξειδωτο!!! άμα κολήσει το μυαλό...(ρε είναι έρωτας το ντάστερ!)
-
κι εμένα,μου αρέσει πολύ το άτιμο!
-
Καλημερα dusterαδες.
Εχω το αμαξι τριαμιση χρονια και η ποτηροθηκη του δεν με εχει ενοχληση καθολου. Δηλαδη το μονο που κρυβει ειναι ο περιστροφικος διακοπτης της τετρακινησης (αν μιλαμε για του οδηγου) η το κουμπι του esp και του eco (αν μιλαμε για του συνοδηγου). Ποσες φορες θα χρειαστεις αυτα τα κουμπια σε ενα ταξιδι. Επισης το μπουκαλακι του νερου το βαζω στην πορτα (χωραει και 750αρι). Οσο για τον φιλο που ρωταγε για τα πλαστικα και αναγκαστικε να ξαναρωτηση οοπως ειπε και ο συμforumιτης παραπανω, τα πλαστικα αντεχουν αλλα για καλο και για κακο πατα στο εσωτερικο της πορτας. Α! Εδω και λιγες μερες αλλαξα λαστιχα και εβαλα τα michelin latitude cross. Σε ταξιδι που εκανα στην εθνικη ητανε αψογα. Περιμενω να δω πως θα πανε και στο χωμα. -
Τα λάστιχα αυτά τα είχα βάλει στο προηγούμενο Dusrer και ήταν εξαιρετικά και σε άσφαλτο και σε (πολύ άσχημο) χωματόδρομο.Οταν θα έρθει η ώρα για αντικατάσταση,πάλι αυτά θα βάλω.
-
Ο χρήστης petros3110 έγραψε:
αυτό νομίζω κι εγώ, τώρα κοιταγα το στροφόμετρο της 180 που φορά τον ίδιο κινητήρα κ ξεκινά στις 4750.Στο qq (1500) αρχίζει στις 5000!!
-
από Dusterix » 21 Οκτ 2017 20:08
Φίλε costasibiza84 καλώς ήρθες στην παρέα. Λογικά έχεις διαβάσει στις προηγούμενες σελίδες για το S&s.
Αν επιτρέπεται από ποια αντιπροσωπεία το πήρες;;;
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πιέσεις την αντιπροσωπεία από όπου το πήρες να πιέσει με τη σειρά της τη μαμά εταιρεία στην Γαλλία. Όλοι όσοι έχουμε το θέμα είμαστε αναγκαστικά σε αναμονή.
Προσωπικά θα ετοιμάσω ένα Mail και θα το προωθήσω στη μαμά εταιρεία εν Ελλάδι αλλά και στην μαμά-μαμά εταιρεία στην Γαλλίας. Δεν μπορεί να έχει περάσει ένα δίμηνο από τότε που το πήρα και να πετάνε χαρταετό.
Όσο για τα λάδια έχω ραντεβού τη Δευτέρα για το πρώτο σέρβις και θα δω τιμές κλπ.
Στο μέλλον βέβαια πιθανότατα να πάω με τα λαδάκια μου ανά χείρας, αν δω τεράστια διαφορά. Τώρα για πρώτη φορά, θα αφήσω κανά ευρουλάκι παραπάνω...NAI φίλε τα διάβασα αφου δεν ειμαστε οι μονοι μια χάρα
λογικα κάποια στιγμή θα μας καλεσουν για ανακλησηενταξει τωρα δεν ξερουμε αν τους αφησουμε να το φτιαξουν κιολας!!!
το πηραμε απο την αντιπροσωπια απεναντι απο τα κτελ του κυφισου.... -
Σε φόρουμ των Qashqai διαβάζω οτι στον ίδιο κινητήρα με τα δικά μας έχουν κι εκεί πρόβλημα με το s&s.Kάποιος έγραψε οτι το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή μπαταρίας.
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Σε φόρουμ των Qashqai διαβάζω οτι στον ίδιο κινητήρα με τα δικά μας έχουν κι εκεί πρόβλημα με το s&s.Kάποιος έγραψε οτι το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή μπαταρίας.Kώστα το χουμε ξανασυζητήσει, όταν η μπαταρία είναι πεσμένη πράγματι δεν θα δουλέψει...στη δική μου περίπτωση ήταν πάντα σηκωμένη τη μέτρησαν 95%
-
Τι ήταν? χαχαχα!
-
Να είναι κάτι τόσο απλό και να μην μπορούν να το δοκιμάσουν στα κεντρικά της Αθήνας ή στην Γαλλία;
Αν είχα χρόνο εκείνη τη μέρα που το πρωτοπήγα για να δουν το πρόβλημα με το S&S θα το δοκιμάζαμε γιατί μου το πρότεινε ο μηχανικός, αλλά ας όψεται η δουλειά....
Τώρα αν στο νήμα του QQ το ανέφερε μόνο ένα άτομο ίσως να είναι και τυχαίο το ότι 'έκατσε' το κόλπο με την μπαταρία.
Αν αναφερθεί από περισσότερους τότε αυτή θα είναι η λύση και για μας.Όσο για τα λάδια παιδιά σήμερα πήγα για το πρώτο σέρβις και τα λάδια μου χρεώθηκαν 50€. Δεν ξέρω αν ήταν τόσο καλή η τιμή επειδή ήταν το πρώτο σέρβις...
Δλδ συνολικά πλήρωσα 50€.Απόψε ερχόμενος από Χαλκιδική για Θεσσαλονίκη πέρασε ουκ ολίγες λίμνες με νερό και πραγματικά περνούσα με χαρακτηριστική άνεση.
Η απόλαυση στην οδήγηση είναι καθημερινή πλέον και τα χιλιόμετρα τα καταπίνει το Duster χωρίς το παραμικρό παράπονο... -
παιδιά κάτι μου λέει πως το S&S πρόβλημά μας, είναι μόνο software, όχι hardware -κι εννοώ κάποιο bug στο firmware, τίποτε άλλο. Αν ήταν η μπαταρία [ή κάποιος σένζορας, ή διακόπτης, ή ..] δεν θάπρεπε λογικά να ακυρώνεται ολόκληρη η διαδικασία start ΚΑΙ stop ? ...το start όμως όχι μόνο δουλεύει, αλλά ΑΥΤΟ είναι που θέλει και το έξτρα ρεύμα!! Στην περίπτωση βλαμένου hardware λογικά δε θάπρεπε ο 'εγκέφαλος' ν' απενεργοποιεί προσωρινά ΟΛΗ την S&S λειτουργία ? ..κι όχι ν' αφήνει να δουλέψει **ειδικά **το ενεργοβόρο start (για το οποίο και δημιουργήθηκε όλο αυτό το σύστημα)
Επίσης είμαι πραγματικά περίεργος, αν διαφανεί τελικά πως είναι software και μόνο, θα υπακούσει κανείς μας σε ανάκληση για επαναπρογραμματισμό ?αα ..και συμπαραστέκομαι στις δηλώσεις 'έρωτα' 2-3 φίλων παραπάνω ! θέλω κι εγώ να εκμυστηρευτώ πως κάποιες νύχτες παίρνω το νταστεράκι και κόβω κάτι 10-15 χιλιομετράκια βόλτες στην εθνική, στα κρυφά... είναι βαριά η περίπτωσή μου ?
-
Ο χρήστης darkster έγραψε:
παιδιά κάτι μου λέει πως το S&S πρόβλημά μας, είναι μόνο software, όχι hardware -κι εννοώ κάποιο bug στο firmware, τίποτε άλλο. Αν ήταν η μπαταρία [ή κάποιος σένζορας, ή διακόπτης, ή ..] δεν θάπρεπε λογικά να ακυρώνεται ολόκληρη η διαδικασία start ΚΑΙ stop ? ...το start όμως όχι μόνο δουλεύει, αλλά ΑΥΤΟ είναι που θέλει και το έξτρα ρεύμα!! Στην περίπτωση βλαμένου hardware λογικά δε θάπρεπε ο 'εγκέφαλος' ν' απενεργοποιεί προσωρινά ΟΛΗ την S&S λειτουργία ? ..κι όχι ν' αφήνει να δουλέψει **ειδικά **το ενεργοβόρο start (για το οποίο και δημιουργήθηκε όλο αυτό το σύστημα)
Επίσης είμαι πραγματικά περίεργος, αν διαφανεί τελικά πως είναι software και μόνο, θα υπακούσει κανείς μας σε ανάκληση για επαναπρογραμματισμό ?αα ..και συμπαραστέκομαι στις δηλώσεις 'έρωτα' 2-3 φίλων παραπάνω ! θέλω κι εγώ να εκμυστηρευτώ πως κάποιες νύχτες παίρνω το νταστεράκι και κόβω κάτι 10-15 χιλιομετράκια βόλτες στην εθνική, στα κρυφά... είναι βαριά η περίπτωσή μου ?
περί s&s και η δική μου λογική αυτό λέει...
τώρα για τα άλλα είσαι σε καλό δρόμο αλλά έχεις ακόμη μέλλον...στην περίπτωση αυτή δεν είναι απαραίτητη η ίαση!!! -
Ο χρήστης Dusterix έγραψε:
Να είναι κάτι τόσο απλό και να μην μπορούν να το δοκιμάσουν στα κεντρικά της Αθήνας ή στην Γαλλία;Όσο για τα λάδια παιδιά σήμερα πήγα για το πρώτο σέρβις και τα λάδια μου χρεώθηκαν 50€. Δεν ξέρω αν ήταν τόσο καλή η τιμή επειδή ήταν το πρώτο σέρβις...
Δλδ συνολικά πλήρωσα 50€.μόνο λάδια άλλαξες? από φίλτρα???
Dacia Duster