-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Καλά το Tiguan ειναι μια παπαρδέλα και τίποτα άλλο... και ναι, οποιος παει να δωσει 32 χιλιαρικα για αυτή την παπαρδέλα, ειναι το λιγότερο παπάρας...
'Ακου 32 χιλίαρικα για αυτό το σκατό...
Το νού σου ε ! Γιατι και εγω οταν ειχα πει κατι αντιστοιχο για τους ιδιοκήτες αυτοκινήτων ειδικών εκδόσεων αυτόκινητων της smart π.χ smart brabus ή ακομα χειροτερα smart crossblade τα οποια στοιχιζουν 30-32.000€ + ενας ιδιοκτητης smart crossblade ειχε κανει εγγραφη στο φορουμ μονο και μονο για αν μου ζητησει τον λογο που τους ειπα χαζους και οτι η επιλογη τους ειναι ηλιθια
Και εγώ θα του απαντήσω με πολύ χαρά!!!
-
Χθες κατάφερα να δω το αυτοκίνητο από κοντά σε μια έκθεση στην Αθήνα. Ένιωσα τεράστια έκπληξη. Το αυτοκίνητο από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο, πιο ογκώδες, πιο μυώδες!Με πολύ καλούς χώρους. Εξαιρετικά καλοφτιαγμένο. Φυσικά έχουν γίνει περικοπές και δεν υπάρχει καμία τεχνολογική καινοτομία. πχ το ύψος της δέσμης των φώτων γίνεται με ντίζα! Αλλα τελικά μήπως είναι καλύτερα? Δεν σπάει δεν χαλάει και σε ένα ψιλοτρακάρισμα θα αλλάζεται μόνο το φανάρι.
Μια επίσκεψη θα σας πείσει.
Παρακαλώ το θέμα να μεταφερθεί μιας και έφτασε το αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Χθες κατάφερα να δω το αυτοκίνητο από κοντά σε μια έκθεση στην Αθήνα. Ένιωσα τεράστια έκπληξη. Το αυτοκίνητο από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο, πιο ογκώδες, πιο μυώδες!Με πολύ καλούς χώρους. Εξαιρετικά καλοφτιαγμένο. Φυσικά έχουν γίνει περικοπές και δεν υπάρχει καμία τεχνολογική καινοτομία. πχ το ύψος της δέσμης των φώτων γίνεται με ντίζα! Αλλα τελικά μήπως είναι καλύτερα? Δεν σπάει δεν χαλάει και σε ένα ψιλοτρακάρισμα θα αλλάζεται μόνο το φανάρι.
Παρακαλώ το θέμα να μεταφερθεί μιας και έφτασε το αυτοκίνητο.Καλό μήνα επί τη ευκαιρία !
Ποιος το έχει φέρει; Οι τιμές είναι όπως είχαμε πει; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Παρακαλώ το θέμα να μεταφερθεί μιας και έφτασε το αυτοκίνητο.Καλό μήνα επί τη ευκαιρία !
Ποιος το έχει φέρει; Οι τιμές είναι όπως είχαμε πει;Σήμερα πρέπει να το έχουν όλοι! Ναι οι τιμές είναι όπως τις είχαμε αναφέρει
-
στο site dacia.gr έχουν ανεβασει αναλυτικα τιμες για καθε εκδοση, εχουν ανεβασει μεχρι και το προσπεκτους σε pdf...στις φωτογραφιες φαινεται συμπαθητικοτατα...
-
καλα εχω φαει τρελο κολλημα με το duster ! Ενα ελαφρως μεταχειρισμενο θα ειναι ΤΡΟΜΕΡΗ ευκαιρια
-
Πέρασα μια βόλτα απο την Renault / Dacia στον Γέρακα, αλλα θα το φέρουν σε πέντε μέρες...
Λέτε μέχρι τότε να εχω βρει την χρηματική διαφορά;
-
http://www.dacia.gr/default.asp?pid=138&la=1
Τι 'θέμα' και αυτο της Dacia με την ανυπαρξία των προεντατήρων στις εμπρός ζώνες ασφαλείας στην (βασική) έκδοση Ambiance?
Για όνομα! Προέρχεται απο μια εταιρία που σημαία της έχει την κορυφαία παθητική ασφάλεια!Εκείνο που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι σε καιρούς υπερπροσφοράς τεχνολογίας αιχμής ακόμα και σε mini αμαξάκια πόλης ... πόσο υποψιασμένος/ενημερωμένος θα είναι ένα υποψήφιος αγοραστής να προσέξει ότι υπάρχει περίπτωση να αγοράσει ένα όχημα που δεν προσφέρει κάτι που η υπάρξη του τη θεωρούσα αυτονόητη!
Θα ήθελα το NCAP να κάνει crash test στο βασικό μοντέλο και να δω αποτελεσμα! -
Έχουν ξαναγίνει αντίστοιχες εκπτώσεις στην ασφάλεια του Σαντέρο, εκεί με τους αερόσσακους αν δε κάνω λάθος, και η πραγματική έκπληξη για μένα δεν είναι το ίδιο το γεγονός, αλλά ότι εκπλήσσεστε με τέτοια φαινόμενα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
... και η πραγματική έκπληξη για μένα δεν είναι το ίδιο το γεγονός, αλλά ότι εκπλήσσεστε με τέτοια φαινόμενα.Και είναι έκπληξη γιατί υπάρχει περίπτωση βλέποντας ένα αυτοκίνητο εν έτη 2010 να αναρωτιέσαι αν θα έχει προεντατήρες ή ... κόρνα ή ... δεξί εξωτερικό καθρέφτη?
Ορισμένα πράγματα τα θεωρώ αυτονόητα ακόμα και στις lowbadget προσφορές. Θα υπάρξει άραγε 'πωλητής' που θα πει ή θα ενημερώσεις ότι 'το Ambiance έχει 4 (!!!) αερόσακους αλλά δεν έχει προεντατήρες στις ζώνες' που είναι συμπληρωματικό μέρος της παθητικής ασφάλειας? -
Tα Dacia στη βασικη δοκιμαζονται στο euro ncap. http://www.euroncap.com/tests/dacia_sandero_2008/340.aspx
Μαλιστα προς το τελος της σελιδας εχει και μια δοκιμη πλουσιοτερης εκδοσης αλλα οπως λεει η αρχικη δοκιμη ισχυει officially.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ομως, στο σαιτ αυτο ειναι πως στο Γιαρις εχουν δοκιμη μονο την εκδοση με τους εννια αεροσακους, ενω οι -τραγικες- βασικες του εχουν μολις 2!!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Tα Dacia στη βασικη δοκιμαζονται στο euro ncap. http://www.euroncap.com/tests/dacia_sandero_2008/340.aspxΤωρα το πρόσεξα! 3 αστέρια.
Με 4 αστέρια στο Clio του 2000 (http://www.euroncap.com/tests/renault_clio_2000/64.aspx) -στο οποίο βασίζονται όλα τα 'νεα' Dacia- που διαθέτει προεντατήρες ... μήπως ένα αστεράκι θα ήταν κέρδος? Φτασαμε στο 2010 πλέον! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Tα Dacia στη βασικη δοκιμαζονται στο euro ncap. http://www.euroncap.com/tests/dacia_sandero_2008/340.aspx
Τωρα το πρόσεξα! 3 αστέρια.
Με 4 αστέρια στο Clio του 2000 (http://www.euroncap.com/tests/renault_clio_2000/64.aspx) -στο οποίο βασίζονται όλα τα 'νεα' Dacia- που διαθέτει προεντατήρες ... μήπως ένα αστεράκι θα ήταν κέρδος? Φτασαμε στο 2010 πλέον!Με τους πλευρικούς το έχει άνετα για την ακρίβεια έχει και το 5ο.
-
Αν υπήρχαν σοβαρά σωματεία προστασίας του καταναλωτή, και αν το euroncap δεν ήταν ιδιωτική εταιρεία χρηματοδοτούμενη από τα εργοστάσια θα τους είχαν ξεμπροστιάσει με τα κόλπα με τον αριθμό των αερόσσακων.
-
Χωρίς πλάκα τώρα.
Σε πραγματικές συνθήκες το Duster μπορεί να είναι λίγο καλύτερο και αυτό γιατί σε σύγκρουση, το duster ειναι πιο ψηλά απο τα περισσότερα ΙΧ...
Δεν ξέρω αν λεω κατι σωστό ή χαζομάρα... αλλα έτσι νομίζω. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αν υπήρχαν σοβαρά σωματεία προστασίας του καταναλωτή, και αν το euroncap δεν ήταν ιδιωτική εταιρεία χρηματοδοτούμενη από τα εργοστάσια θα τους είχαν ξεμπροστιάσει με τα κόλπα με τον αριθμό των αερόσσακων. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
... μπορεί να είναι λίγο καλύτερο και αυτό γιατί σε σύγκρουση, το duster ειναι πιο ψηλά απο τα περισσότερα ΙΧ...
Δεν ξέρω αν λεω κατι σωστό ή χαζομάρα... αλλα έτσι νομίζω.Με αυτή τη 'λογική' (μεταξύ άλλων) κάποτε γέμισαμε ... Rav4 και Cayenne!!!
... ότι οτιδήποτε άλλο τροχοφόρο θα βρεθεί απο κάτω μας!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... μπορεί να είναι λίγο καλύτερο και αυτό γιατί σε σύγκρουση, το duster ειναι πιο ψηλά απο τα περισσότερα ΙΧ...
Δεν ξέρω αν λεω κατι σωστό ή χαζομάρα... αλλα έτσι νομίζω.Με αυτή τη 'λογική' (μεταξύ άλλων) κάποτε γέμισαμε ... Rav4 και Cayenne!!!
... ότι οτιδήποτε άλλο τροχοφόρο θα βρεθεί απο κάτω μας!!!Δικιο και μαζί σου, αλλά πιστευω οτι εχει ενα συν αυτό...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πέρασα μια βόλτα απο την Renault / Dacia στον Γέρακα, αλλα θα το φέρουν σε πέντε μέρες...Λέτε μέχρι τότε να εχω βρει την χρηματική διαφορά;
Υπάρχει ένα καφέ 1.6 4Χ2 Laureate στη ΡΕΝΗΛ ...
Αν σε βγάλει ο δρόμος σου ΠΡΕΠΕΙ να πας να το δεις !!
Σημείωση: ΔΕΝ ενδείκνυται για καλομαθημένους στην αυτοκίνητη γκατζεταρία των τελευταίων ετών ! -
Θεωρώ μεγάλη αλητεία αυτό που κάνανε με τις ζώνες στη φτηνη έκδοση
(1) όχι πυροτεχνικους προεντατήρες
(2) όχι ρύθμιση ύψους
Ειδικά το 2ο. Έχουν βγει τόσα ντοκυμαντερ που σου λένε να ρυθμίζεις το ύψος της ζώνης γιατι μπορει να σφαγιαστεί ο κοντός ή να μην κρατηθει ο ψηλός! Είναι δυνατον να το έχουν εξτρά ???Όπως εξίσου αλητεία ειναι όταν βάζουν εξτρα την απενεργοποίηση του αερόσακου συνοδηγού (σκοτωνει κοντους).
Dacia Duster