-
Ο χρήστης gatsoulos έγραψε:
Ο αισθητηρας εξωτερικης θερμοκρασιας θα πρεπει να μπει εξω απ την καμπινα και μακρια απο πηγες θερμοτητας και ροες αερα...Γιατί μακριά από 'ροές αέρα' αφού θερμοκρασία αέρα μετράει. Στο Qashqai πάντως βρίσκεται πίσω από το μπροστινό προφυλακτήρα, άρα σε ρεύμα αέρα από τις γρίλιες.
-
Αν κρατησουμε ενα θερμομετρο,εξω απο το παραθυρο,οταν κινειται το αυτοκινητο,ανεξαρτητα τι εποχη ειναι,η θερμοκρασια που δειχνει ειναι χαμηλοτερη της πραγματικης.Αυτο θελουμε να αποφυγουμε και βαζουμε τον αισθητηρα σε προστατευμενο μερος.
Οι εργοστασιακοι ασθητηρες,συνηθως ειναι προστατευμενοι σε κελυφος με οπες για εισοδο αερα.Επισης,περα απ την ενδειξη,συνεργαζοντε και με τον αυτοματο κλιματισμο και με τον αισθητηρα ηλιοφανειας στο ταμπλο.
Λεω για το πισω μερος,επειδη εκει τον ειχαν καποια toyota που ειχα και η εξατμιση ηταν πισω δεξια.Σιγουρα θα υπαρχουν και καλυτερα σημεια. -
Και εσωτερικά των εξωτερικών καθρεφτων μπορεί να μπει. Αλλα δεν ξέρω πόση ακρίβεια θα υπάρχει σε περίπτωση θερμαινομενων κρυστάλλων.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Μηπως γνωριζετε αν υπαρχει φορουμ για Duster ή για Dacia με υποκατηγορια Duster? Στην Ελλαδα εννοω.
-
Στο Greekrenaultclub.gr δεν εχει κατι σοβαρο επανω στο αμαξι σου.... φυσικα εχει αρκετα αμαξια με το ιδιο μοτερ! Απο την αλλη καποια φορα ειχα δει σε forum με 4x4 καποια θεματα σχετικα με το duster.
Καθε αυτου για dacia νομιζω πως δεν υπαρχει! -
Ευχαριστω Αλεξη.
-
http://www.autoblog.gr/2013/04/18/dacia ... orm-india/ Πως σας φαίνεται;;
-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
http://www.autoblog.gr/2013/04/18/dacia-duster-makeover-form-india/ Πως σας φαίνεται;;Ο,τι εχει σχεση μ'αυτην την χωρα, το απεχθανομαι.
-
Αηδίες ...
Η συγκεκριμένη εταιρία έχει φτιάξει(?!) και άλλα 'αριστουργήματα'. Αν και το Polo δεν είναι κακό ... -
Περιμένουμε το Dacia Duster σε Μαύρο χρώμα 4WD χωρις ESP ...
VAGιτικη οικογένεια μεχρι στιγμής είμαστε, για να δουμε τι ψάρια πιάνει το Duster... -
Πηρα ενα μεταχειρισμενο ντιζελ με 16000χλμ.Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες οσον αφορα επιδοσεις και καταναλωση.Οσο για την εργονομια ομως,μαλλον θα περασει λιγος καιρος μεχρι να το συνηθισω.
-
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
VAGιτικη οικογένεια μεχρι στιγμής είμαστε, για να δουμε τι ψάρια πιάνει το Duster...Με το καλό!
Θα δείτε διαφορές και περισσότερο θετικές. -
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Πηρα ενα μεταχειρισμενο ντιζελ με 16000χλμ.Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες οσον αφορα επιδοσεις και καταναλωση.Οσο για την εργονομια ομως,μαλλον θα περασει λιγος καιρος μεχρι να το συνηθισω.Απο μια εκθεση Ford στης 3 γεφυρες (Περιστερι) το πηρες?
-
Οχι,απο ιδιωτη στη Θηβα.
-
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
VAGιτικη οικογένεια μεχρι στιγμής είμαστε, για να δουμε τι ψάρια πιάνει το Duster...Με το καλο.
Πηρα ενα μεταχειρισμενο ντιζελ με 16000χλμ.Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες οσον αφορα επιδοσεις και καταναλωση.Οσο για την εργονομια ομως,μαλλον θα περασει λιγος καιρος μεχρι να το συνηθισω.
Καλοριζικο.Απο ενα παλληκαρι που στη φωτο του αμαξιου φαινοταν και αυτος?Μαυρο νομιζω.
Απο μια εκθεση Ford στης 3 γεφυρες (Περιστερι) το πηρες?
Το ειχα δει και εγω αυτο.Καλο ηταν.
-
Φθηνά λάδια elf solaris fe 5w30 υπάρχουν.Μην εμπιστεύεστε τις αντιπροσωπείες βάζουν ότι λάδι να ναι...και μετα την πληρώνει το φίλτρο μικροσωματιδιων.Ψάξτε και θα βρείτε.
-
Ο χρήστης Apollon11 έγραψε:
Φθηνά λάδια elf solaris fe 5w30 υπάρχουν.Μην εμπιστεύεστε τις αντιπροσωπείες βάζουν ότι λάδι να ναι...και μετα την πληρώνει το φίλτρο μικροσωματιδιων.Ψάξτε και θα βρείτε.Για πες? Για πες?
Το αμαξι ναι αυτο ειναι.Μαυρο... -
Λοιπον το αμαξι το πήραμε . Φοβερο !!! Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις , πάρα πολύ ευκολοδηγητο μετά απο δυο χρόνια απουσιας με τον συμπλεκτη(DSG) του πήρα τον αέρα αμεσως . Τα φρενα μονο με απογοητευσαν λιγο αλλα δεν εχω ξαναοδηγησει SUV ...
Στα αρνητικά βάζω οτι στα 19.000ευρω που κανει περιπου καινουργιο ειναι πολύ φτωχό οχι μονο στο εσωτερικό αλλα γενικά .Σχετικά με τα λάδια φτηνά λάδια μπορείτε να φέρετε απο Γερμανια .
Οριστε ο πωλητης
http://stores.ebay.co.uk/levoil/Mobil-1 ... 34.c0.m322
Αγοράζω απο εκει Mobil 1 ESP 5w30 για το VW της οικογένειας και τώρα θα παίρνουμε και τα ELF Solaris PDF 5w30 για το DACIAΤα λάδια απο εκει ειναι ΠΑΜΘΗΝΑ ενα 5λιτρο Elf Solaris PDF 5w30 το εχει 26 ευρω , δηλαδη 5.2 Ευρω το Λίτρο!!!
Τα μεταφορικά έχουν 20 ευρώ μεχρι 25 λίτρα οπότε αν πάρετε μαζί κάποιου φίλου ή για το δευτερο αυτοκινητό σας(αν εχετε) βγαίνου πάρα πολυ τα λαδια . -
Kαλοριζικο! Φιλος με ντιζελ QQ λεει οτι εχει δει σημαντικη διαφορα με πετρελαιο V POWER SHELL. Καθε βδομαδα,ή Τεταρτη ή Πεμπτη,δεν ειναι σταθερη η ημερα,η SHELL το εχει ιδια τιμη με το απλο πετρελαιο κινησης. Μονο στα πρατηρια που εχουν την ενδειξη Select.
-
Γεια σας. Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω το Duster 4x4 diesel είτε μεταχειρισμένο είτε καινούριο. Είμαι άπειρος όσον αφορά την οδήγηση ενός 4x4, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω. Το μόνο που με απωθεί είναι η έλλειψη ESP και το ότι είναι τριάστερο. Επίσης θέλω τη γνώμη σας για αν αξίζει να πάρω αυτό www.car.gr/classifieds/cars/view/2744381 σε αυτή την τιμή ή να το πάρω καινούριο στα 18800?
Dacia Duster