-
Βρήκα το ακόλουθο Link:
http://www.dacia-sfakianakis.gr/index.p ... ster-offer
Αυτά που λέει εκεί με αυτά που κάνουν στην εδώ Ρενώ δεν εχουν μεγάλη σχέση, ούτε οι τιμές βέβαια -
Και όμως οι τιμές που αναφέρει σε Renault Dacia είναι οι περίπου ενδεικτικές από τη PGA.
Στο εξουσιοδοτημένο που πάω οι τιμές είναι περίπου αυτές και κάποιες φορές και πιο χαμηλές από του Σφακιανάκη.
Οσοι αποκλίνουν πολύ από αυτές τις τιμές να μην απορούν γιατί φεύγουν οι πελάτες. -
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ DUSTER ΚΑΙ ΜΑΛΛΩΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ DCI !!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΛΕΟΝ 137mg ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ 150ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ !!ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Αφού έκανα ότι και σεις, δηλ.πήγα στην αντιπροσωπεία, οι άνθρωποι είδαν τον αριθμό πλαισίου και μου είπαν ότι το αυτοκίνητο έχει το καινούριο συνδυασμό ταμπλό δείκτη και φυσιολογικά δε θα πρεπε να έχει πρόβλημα.Πραγματικά άφηνα το αυτοκίνητο να φτάνει στο λαμπάκι και ο υπολογιστής ταξιδίου έβγαινε ιδιαίτερα ακριβής.Το συμπέρασμα ο βενζινάς μου έχωσε τρία λίτρα τουλάχιστον παραπάνω.Παιδιά προσέχετε!!
-
Γειας σας παιδια.Χθες κανοντας ενα ταξιδι στο χωριο της γυναικας μου αναψε το λαμπακι αλλαγης λαδιων.Τι σημαινει αυτο??Τα λαδια εχουν αλλαχθει στα 10000χλμ και σχεδιαζα την επομενη αλλαγη να την κανω στα 25000χλμ.Τωρα στα 21000χλμ αναψε το συγκεκριμενο λαμπακι.Τι μετραει αυτο ποιοτητα λαδιου η χιλιομετρικη αποσταση???Καπου διαβασα οτι μετραει ποιοτητα λαδιου!!!!Μηπως επρεπε να μου το μηδενισουν στα 10000χλμ και δεν το εκαναν???Διαβαζοντας το μανουαλ θα το μηδενισω εγω με ενα συγκεκριμενο τροπο που αναφερει.Σημειωτεον με αυτα τα λαδια ρυμουλκησα το καλοκαιρι τροχοσπιτο 950 κιλων κανοντας αρκετα χιλιομετρα πραγμα επιβαρυντικο για την ποιοτητα των λαδιων οπως και μερικα τρειλερ με ξυλα!!!Αποψε θα το μηδενισω και αν ξανααναψει σημαινει οτι μετραει ποιοτητα και οχι χιλιομετρα.Εχει ξανασυμβει σε κανεναν σας??
-
Τσέκαρες την βέργα; Λογικά έπεσε η στάθμη σου πολύ χαμηλά κοινώς σου έκαψε λάδι. Πρέπει να συμπληρώσεις. Σε κόβω να βάζεις κανα 1,5λιτρο στο χαλαρό.
-
...λογικα δεν ειναι τιποτα.... μια προγραμματισμενη ενημερωση ειναι!!! Εγω τα αλλαζω καθε 10.000 (πραγμα που συμβουλευω και εσενα να κανεις) και στο προηγουμενο σερβις ειχα βαλει τον μηχανικο να μπει στον εγγεφαλο και να μου το κανει να διχνει για την αλλαγη λαδιων καθε 10.000.
Τσεκαρισε μια και την βεργα για καλο και κακο... αλλα κατα 99.9% δεν εχεις προβλημα!!!
-
Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι απλά δεν ενημερώθηκε το αυτοκίνητο για την αλλαγή λαδιών στα 10.000. Είχε ανάψει στο Clio. Πέρνα απλά 2 λεπτά από την αντιπροσωπεία να σου σβήσουν την ένδειξη. Λογικά ούτε αλλαγή ούτε συμπλήρωμα θέλεις.
-
Εχετε δικιο παιδια.Διαβαζοντας το μανουαλ αργα το βραδυ γιατι το ειχα χασει και το εψαχνα το λαμπακι μετραει χιλιομετρα και οχι ποιοτητα.Το μηδενισα οπως λεει το μανουαλ και εσβησε.Στην αλλαγη λαδιων επρεπε να το ειχαν μηδενισει στην αντ/πεια.Τα λαδια μου ειναι οκ απο πλευρας σταθμης τα ελεγξα.Τωρα προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι η αλλαγη πρεπει να γινεται καθε 15000 οπως λεει ο κατασκευαστης η μια φορα τον χρονο για την περιπτωση μου.Το θεωρω υπερβολικο να αλλαζω λαδια 2 φορες τον χρονο.Φιλε elteo γινεται να μου εχει καψει 1,5 λιτρο??Αυτο δεν θα ειναι μηχανη αλλα χωνι
-
Σιγουρα... ειδικα στις μερες μας ειναι υπερβολικο να τα αλλαζουμε πιο συχνα... αλλα επειδη το λαδι ειναι η ζωη του κινητηρα και εγω σκοπευω να το κρατησω για πολλα χρονια το αμαξι τα αλλαζω καθε 10.000 με τα πρωτα στα 5000 (αλλαγες μου 5000,12500,20000,30000,40000,50000 και ολες μαζι με φιλτρο.) και ολα αυτα σε 23 μηνες!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τσέκαρες την βέργα; Λογικά έπεσε η στάθμη σου πολύ χαμηλά κοινώς σου έκαψε λάδι. Πρέπει να συμπληρώσεις. Σε κόβω να βάζεις κανα 1,5λιτρο στο χαλαρό.Μεγαλε δει ειναι VW αυτο
Τεσπα στα Renault δεν αναβουν αυτές οι ενδείξεις όταν λειπει λαδι
Αναβει και η ένδειξη stop
Τεσπα TEOHUNTER τσεκαρε τα όλα και μη το αφήνεις -
Στο άρθρο που έχει το σημερινό Autobild για τη φθηνή νέα εταιρεία της VW στα χνάρια της Dacia γράφει ότι μέσα στο 13 θα γίνει facelift στο Duster, θα έχει μούρη σαν του νέου Sandero και επίσης θα έχει και τον 1.2 TCE 115 της Renault.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Στο άρθρο που έχει το σημερινό Autobild για τη φθηνή νέα εταιρεία της VW στα χνάρια της Dacia γράφει ότι μέσα στο 13 θα γίνει facelift στο Duster, θα έχει μούρη σαν του νέου Sandero και επίσης θα έχει και τον 1.2 TCE 115 της Renault.Αυτο με τη μουρη δε με άρεσε
Το μοτόρι όμως
Για το εσωτερικο τι λεει? -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Στο άρθρο που έχει το σημερινό Autobild για τη φθηνή νέα εταιρεία της VW στα χνάρια της Dacia γράφει ότι μέσα στο 13 θα γίνει facelift στο Duster, θα έχει μούρη σαν του νέου Sandero και επίσης θα έχει και τον 1.2 TCE 115 της Renault.
Αυτο με τη μουρη δε με άρεσε
Το μοτόρι όμως
Για το εσωτερικο τι λεει?Για το εσωτερικο δεν λεει κατι.
Αναφερεται ομως και στο νεο Logan MCV, το οποιο θα ειναι μικροτερο απο το τωρινο και αυστηρα 5θεσιο, για να ξεχωριζει απο το Lodgy. -
Ελπιζω να αλλαξει κι αυτο στα πλαισια του facelift και να γινει σαν τα καινουρια
Το μονο μειονεκτημα του ειναι για μενα
Επισης το MCV ας ξεφυγει κιολα λιγο απ' την επαγγελματικη του εικονα.Δεν ειν' κακο -
Ξεφεύγει αυτό που δείχνει στη φώτο. Είναι πιο αρμονικό S/w.
-
Μια και έγινε κουβέντα για facelift έψαξα λίγο στο διαδίκτυο και βρήκα το κάτωθι
http://www.motor-talk.de/bilder/duster- ... 19408.html
Υπάρχουν 4 φωτογραφίες. Αν ισχύει αυτό το μοντέλο ως facelift (αν δεν κάνω λάθος αυτό που πωλείται σε αγορές όπως η Βραζιλία και η Ρωσία) τότε το εμπρός μέρος δεν απέχει και πολύ από το σημερινό. Στο ταμπλό όμως και στον πίσω προφυλακτήρα έχουν γίνει αλλαγές. Ιδιαίτερα το εσωτερικό φαίνεται να είναι πιο πλούσιο και πιο μοντέρνο.
Θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή. Αν μπει και το νέο μοτόρι που φοράει ήδη το Qashqai (1.6 με 130 ps) τότε θα μιλάμε για πολύ ολοκληρωμένη πρόταση. Αν έχει ακούσει κανείς για νέο κινητήρα ας ενημερώσει. -
Μάλλον δεν θα είναι αυτό το facelift. Γράφουν ότι θα έχει την πρόσοψη των νέων Logan/Sandero και έχουν αναφέρει σαν νέο κινητήρα τον 1.2 TCE 115 hp. Φώτο βέβαια δεν έχουμε δει σχετική νομίζω ακόμη, εστω επεξεργασμένη σε pc.
-
Αντίστοιχο άρθρο (Ιούλιος 2012) από τους φίλους μας τους Αγγλους για τη βασική έκδοση, αλλά μέσα στο κείμενο λέει ότι μέχρι να αρχίσουν να έρχονται τα πρώτα Duster στην Αγγλία θα έχει γίνει ήδη το facelift, οπότε όπως αναφέρει θα υπάρχει διαθέσιμο το καινούργιο ταμπλό. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην τρίτη φωτογραφία με την παραλλαγή βέβαια του δεξιού τιμονιού.
http://www.whatcar.com/car-news/2012-da ... iew/263613
-
Το εσωτερικό έχει πολλές πιθανότητες να είναι έτσι γιατί αυτό έχουν και τα νέα Logan/Sandero/Lodgy.
Dacia Duster