-
Παραλλαγές κινητήρων σε ρύπους υπάρχουν στον 1.5 DCi. Πάντως δεν αποκλείεται μετά από κάποια εβδομάδα παραγωγής να άρχισε και Ελλάδα να έρχεται με 137. Μόνο κάποιος που το ψάχνει αυτή τη περίοδο θα μας λύσει την απορία.
-
Ο χρήστης amfipoliotis έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,
εκλεισα 2500 χλμ με το duster dci και μάλλον πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με το δείκτη καυσίμων καθώς προχθές ενώ έδειχνε ότι έχει ακόμα δύο γραμμές για να είναι κενό ,έβαλα καύσιμα 46 λίτρων .Αν λοιπόν είναι 50αρι το ρεζερβουάρ ,θα έπρεπε τουλάχιστον να ανάψει λαμπάκι.Τώρα δείχνει ότι έχει δύο γραμμές και έκαψε 46 λίτρα θα το ριψοκιδυνέψω να το πάω μέχρι να ανάψει λαμπάκι και βλέπουμε.Κατά τα άλλα όλα καλά .Ανυπομονώ για εκδρομούλα.Πρόβλημα με το δείκτη καυσίμων. Συνάδελφος μου, έχει το duster 4x4 βενζίνη και έχει μεγάλο πρόβλημα με τον δείκτη βενζίνης. Σήμερα μου έλεγε την περιπέτεια που ζει από το Μάρτιο που το έχει αγοράσει. Ο δείκτης σχεδόν είναι άχρηστος και δείχνει ότι να'ναι. Έχει πάει σε αρκετά εξουσιοδοτημένα (renault) και όλοι του τα μασάνε. Τελικά αναγκάστηκε να ψάξει να βρει λύση σε συνεργείο που δεν είναι εξουσιοδοτημένο. Ωστόσο ακόμη δεν έχει κάνει κίνηση γιατί υπάρχει θέμα με την εγγύηση.
Ωστόσο στην Renault δεν του το φτιάχνουν. Από ότι λέει, το κάνουν επίτηδες λόγω της εγγύησης.Αγόρασε το Duster για να το χρησιμοποιεί στην επαρχία στο χωριό του, και έχει απογοητευθεί εντελώς.
-
Αν κοιταξεις πιο πισω στο θεμα παντως, καποιοι φιλοι που ειχαν το ιδιο προβλημα εγραψαν οτι τους το διορθωσαν κανονικα...
-
Ναι είναι 1η φορά που αναφέρεται ότι δεν το επιδιορθώνουν εντός εγγύησης. Επικοινωνία με PGA αν δεν βγάζει άκρη με τον αντιπρόσωπο που το αγόρασε.
-
Ορεστη παρε την απαντηση που δεν θελω Duster και ας λυνεται μερικες σελιδες πισω
-
Ο χρήστης amfipoliotis έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,
εκλεισα 2500 χλμ με το duster dci και μάλλον πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με το δείκτη καυσίμων καθώς προχθές ενώ έδειχνε ότι έχει ακόμα δύο γραμμές για να είναι κενό ,έβαλα καύσιμα 46 λίτρων .Αν λοιπόν είναι 50αρι το ρεζερβουάρ ,θα έπρεπε τουλάχιστον να ανάψει λαμπάκι.Τώρα δείχνει ότι έχει δύο γραμμές και έκαψε 46 λίτρα θα το ριψοκιδυνέψω να το πάω μέχρι να ανάψει λαμπάκι και βλέπουμε.Κατά τα άλλα όλα καλά .Ανυπομονώ για εκδρομούλα.Απλουστατο
Που μενεις φίλε μου?
Αν μενεις στην Αθηνα πάνε σε σοβαρο συνεργείο να στο αλλαξουν.Ειναι υποχρεωμενοι παει και τελειωσε.
Το αμαξι ειναι του κουτιου και αυτο ειναι απαραδεκτο
Επισης αυτα ειναι πταισματα.Το αμαξακι θα το χαρεις.Απλα μεχρι να αλλαξεις για να έχεις το κεφαλι σου ήσυχο να κοιτας απο το μετρητη καυσιμων στο trip computerΠρόβλημα με το δείκτη καυσίμων. Συνάδελφος μου, έχει το duster 4x4 βενζίνη και έχει μεγάλο πρόβλημα με τον δείκτη βενζίνης. Σήμερα μου έλεγε την περιπέτεια που ζει από το Μάρτιο που το έχει αγοράσει. Ο δείκτης σχεδόν είναι άχρηστος και δείχνει ότι να'ναι. Έχει πάει σε αρκετά εξουσιοδοτημένα (renault) και όλοι του τα μασάνε. Τελικά αναγκάστηκε να ψάξει να βρει λύση σε συνεργείο που δεν είναι εξουσιοδοτημένο. Ωστόσο ακόμη δεν έχει κάνει κίνηση γιατί υπάρχει θέμα με την εγγύηση.
Ωστόσο στην Renault δεν του το φτιάχνουν. Από ότι λέει, το κάνουν επίτηδες λόγω της εγγύησης.Αγόρασε το Duster για να το χρησιμοποιεί στην επαρχία στο χωριό του, και έχει απογοητευθεί εντελώς.
Απο το αμαξι απογοητευθηκε ή την αντιπροσωπια?
Γιατι απο το αμαξι για το δεικτη δεν ξερω πολλους απογοητευμενους ουτε έχουμε πολλους εδω
Να τους πεις να απαιτησει αλλαγη ειναι υποχρέωση τους να το αλλαξουνΟρεστη παρε την απαντηση που δεν θελω Duster και ας λυνεται μερικες σελιδες πισω
Εσύ μη χασεις και δεν πεταχτεις.Θα παθεις τίποτα
Μην το αναλυσουμε γιατι κι ο δεικτης ο δικος σου στο τεχνολογικο θαυμα της Merc αλλα νταλα δειχνει
(και στο δικο μου βεβαια μεχρι να φυγουν 9 λιτρα απο μεσα.Μετα ξεκολλαει απο το φουλ ) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Απο το αμαξι απογοητευθηκε ή την αντιπροσωπια?
Γιατι απο το αμαξι για το δεικτη δεν ξερω πολλους απογοητευμενους ουτε έχουμε πολλους εδω
Να τους πεις να απαιτησει αλλαγη ειναι υποχρέωση τους να το αλλαξουνΑπογοητεύτηκε από την αγορά που έκανε γιατί όπως είπα και πριν το πήρε για την επαρχία σε περιοχή που τα βενζινάδικα δεν είναι το ένα δίπλα στο άλλο και ο δείκτης καυσίμου για αυτόν έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι το πρώτο του αυτοκίνητο και δεν είναι μικρός σε ηλικία.
Εγώ δεν έχω να του πω και πολλά. Άλλωστε ήδη έχει αφιερώσει πολύ χρόνο σε διάφορα συνεργεία, χωρίς όμως να δοθεί λύση στο θέμα. Κάτι έλεγε για δυσλειτουργία στον εγκέφαλο και κάτι τέτοια που του έλεγαν στα συνεργεία, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. -
Θα σου έλεγα να πάει στην αντιπροσωπεία που το αγόρασε και να αναφέρει εκεί το πρόβλημα. Στις αντιπροσωπείες το πρόβλημα είναι γνωστό και μετά από 1 με 2 μήνες αναμονής το αντικαθιστούν.
Όσον αφορά τις εκπομπές ρύπων: Οι νέες παραλαβές έχουν εκπομπές στα 137 και όχι 145 που είχαν τα μέχρι τώρα. Όσα έχουν εκπομπές 145 τα έχει βγάλει τώρα σε προσφορά η Renault.
Και κάτι ακόμη ακόμη: Στις εγκάρσιες τομές του δρόμου μερικές φορές (όχι πάντα) ακούγεται ένα τριξιμο στον μπροστα δεξί τροχό (ή κάπου από εκείνη την περιοχή), μήπως ξέρει κάποιος τι μπορει να είναι? Στη Renault που το άφησα δεν ακούνε το τρίξιμο. -
Σινεμπλοκ είναι που βαρανε το κανει στα περισσότερα Renault που εχω δει απο το 19 μας.Σαν κατασκευστικο μειονεκτημα ειναι
Κι η Laguna και το τωρινο μου το κανει
Kriti40 ποσα χλμ έχεις τώρα και περαν των προβληματων στην αρχη έχεις τίποτε άλλο ή πας απροβληματιστα ?? -
60.000 χλμ. Χτες έκανα και το σέρβις. Μπα δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα. Όλα οκ
ξέχασα να ρωτλησω χτες στα πόσα χλμ αλλάζεται ο ιμάντας χρονισμού. Μήπως ξέρει κάποιος? -
Diesel 1.5 στα 120000 νομιζω αλλα καλο θα ήταν στα 90000
Ιμαντας ειναι δεν χρειάζεται να έχεις απροοπτα
Καλυτερα σε όλη τη ζωη του αυτοκινητου έναν ιμαντα παραπανω παρα έναν κινητηρα καινουριο
Τσεκαρε και το μανουαλ του αυτοκινητου για σιγουρια -
Το σκεφτηκα αφού έφυγα από το συνεργείο. Από ότι Θυμάμαι στο Jimny τον είχα αλλάξει γύρω στα 60 με 65 χιλ χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Το σκεφτηκα αφού έφυγα από το συνεργείο. Από ότι Θυμάμαι στο Jimny τον είχα αλλάξει γύρω στα 60 με 65 χιλ χιλιόμετρα.Στη Renault τους θυμουνται τους ιμαντες
Όταν φτασεις να τους πληρωσεις θα καταλαβεις και το γιατι
Κοιτα παντως το μανουαλ μην χρειαζεται νωριτερα αν ειναι μην έχεις απροοπτα -
Στο Scenic φιλου για να τον αλλαξουν καταβαζουν κινητηρα και δεν θυμαμαι ποσες εκατονταδες ευρα ειχε πληρωσει για την αλλαγη.
-
Οι τιμές στους ιμάντες της Renault έχουν συμμαζευτεί πάρα πολύ.
Πχ στο Σφακιανάκη παίζουν από 190-280 euro ανάλογα το μοντέλο.
http://www.renault-sfakianakis.gr/index ... article/18
Πάνε οι εποχές των 400-600. Ευτυχώς γιατί ήταν μεγάλο πλήγμα στο after sales των Renault το κόστος της αλλαγής ιμάντων. -
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Θα σου έλεγα να πάει στην αντιπροσωπεία που το αγόρασε και να αναφέρει εκεί το πρόβλημα. Στις αντιπροσωπείες το πρόβλημα είναι γνωστό και μετά από 1 με 2 μήνες αναμονής το αντικαθιστούν.
Όσον αφορά τις εκπομπές ρύπων: Οι νέες παραλαβές έχουν εκπομπές στα 137 και όχι 145 που είχαν τα μέχρι τώρα. Όσα έχουν εκπομπές 145 τα έχει βγάλει τώρα σε προσφορά η Renault.
Και κάτι ακόμη ακόμη: Στις εγκάρσιες τομές του δρόμου μερικές φορές (όχι πάντα) ακούγεται ένα τριξιμο στον μπροστα δεξί τροχό (ή κάπου από εκείνη την περιοχή), μήπως ξέρει κάποιος τι μπορει να είναι? Στη Renault που το άφησα δεν ακούνε το τρίξιμο.Γεια σου φιλε kriti40.Υπαρχει τροπος να γινουμε και εμεις με τα 145 137??Κατα τα αλλα εχω φτασει και εγω τα 21000χλμ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο.Περα απο μια αλλαγη λαδιων τιποτε αλλο.Τωρα νομιζω εχουν σειρα κατι φιλτρα στα 30000 περα απο την αλλαγη λαδιων στα 25000 χλμ!!!!
-
ΕΓΩ ΕΧΩ DUSTER 4X2(αυτο ακριβως μου χρειαζεται) εχω κανει 10.000 Km και δεν εχει παρουσιασει προβλημα.Επισησ το χρησιμοποιω συχνα σε χωματοδρομους.Θελω να σημειωσω οτι ειναι αναπαντεχα οικονομικο(περιπου 6,7-7.5 εξω) και οτι επισης ειναι το 14ο αυτ0κινητο που εχω παρει.
Καλημερα σε ολους -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πάνε οι εποχές των 400-600. Ευτυχώς γιατί ήταν μεγάλο πλήγμα στο after sales των Renault το κόστος της αλλαγής ιμάντων.Είναι φθηνότερα από όσα έδινα το 2007 σε φθηνό, μη εξουσιοδοτημένο, για την ίδια δουλειά
-
@Teohunter:
Δεν γίνεται να πας από 145 στα 137. -
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Στο Scenic φιλου για να τον αλλαξουν καταβαζουν κινητηρα και δεν θυμαμαι ποσες εκατονταδες ευρα ειχε πληρωσει για την αλλαγη.Λιγο πανω απο 900 για το service των 60000
Πάνε οι εποχές των 400-600. Ευτυχώς γιατί ήταν μεγάλο πλήγμα στο after sales των Renault το κόστος της αλλαγής ιμάντων.Με τα καινουρια τι γινεται γιατι αυτα ειναι η προηγουμενη γενια μοντελων
Θα παρω Megane 2 1.6 16v για επομενο σε τριθυρο. Οι τιμές είναι καλέςΕπισης αν ειναι να έχει τέτοιες τιμες να παρει την εισαγωγικη να τις επιβαλει να τελειώνουμε
Dacia Duster