-
Θα αυξηθούν πιστεύω και τα Duster σε Αθήνα Θεσσαλονίκη πλέον... γιατί στην επαρχία πηγαίναν αρκετά καλά ήδη με τον 1.5 DCi.
-
Ο χρήστης theoban έγραψε:
ευχαριστω samatistas. μενω θεσ/νικη αλλα θα το επιχειρησω. ουτως η αλλως δεν θα αργησει πιστευω η απελευθερωση. περιμενω απαντησεις για τα αλλα!!Απελευθερωθήκαμε παιδιά.....Άντε να δούμε...
-
Είναι απο τα αμαξια που μαλλον θα ευνοηθούν απο την απελευθερωση! Απλώς η εταιρία πρέπει να κινηθεί λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο παραπανω!
-
καλημερα σε ολους. αν και δεν πηρα απαντησεις οσο αφορα τις δυνατοτητες του αυτοκινητου στην παχια αμμο και στον θορυβο, σκεφτομαι να το αγορασω. εντυπωσεις γιατην αντιπροσωπεια της θεσ/νικης? μονο ρομποπουλος υπαρχει? γιατι πηγα το περασμενο σαββατο 9,30 το πρωι μπηκα , γυρισα μεσα ειδα το αυτοκ. αλλα κανενας δεν μου εδωσε σημασια ( ηταν 2 ατομα σε ενα γραφειο και μιλουσαν) και μετα ενα τεταρτο εφυγα. πληρης αδιαφορια
-
δυσκολα θα παρεις απαντηση, ο καλυτερος τροπος ειναι να το ψαξεις για test drive κ να το δοκιμασεις μονος!
-
Για την αμμο δυσκολα θα παρεις απαντηση γιατι πολλοι την αποφευγουν.Αν δεν κανω λαθος στο τεριος που ειχα στην αμμο δεν εμπαινες ποτε lock γιατι μεταφεροταν οταν ζοριζοταν ολη η ροπη στον δισκο!!!Και ουκ ολιγοι τον πηραν στο χερι.Για περισσοτερα οταν ανεβω στο χωριο της γυναικας μου θα κανω δοκιμες στην αμμο με καλυψη το τρακτερ του πεθερου μου γιατι η αμμος ειναι πολυ επικινδυνη.Κατα τα αλλα το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο στο δρομο ησυχο και με καλο τιμονι.Υπαρχουν καποιοι αεροδυναμικοι θορυβοι μετα τα 100 αλλα δεν ειναι ενοχλητικοι.Για τη αμμο υπαρχουν μερικα κολπακια και συμβουλες κοιταξε στο παρακατω λινκ www.off-road.gr/article497.html
-
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. θα παω στον ρομποπουλο να ρωτησω τιμη, δωρα, και να αρχισουμε τα παζαρια.
(προς Georg T. πολυ ωραιο το βιντεακι που εχεις.) (προς TEOHUNTER πολυ χρησιμο και κατατοπιστικο το λινκ.) -
Τι έγινε κολήσαμε στισ 145σελιδες?
Χθες είδα ένα βίντεο στο οποίο ένας κάτοχος 1,6 4χ4 πιθανά στην κατηφόρα μετά την Μαλακάσα προς διόδια Αφιδνών δηλαδή με κατεύθυνση προς Αθήνα κατέγραψε κοντερίσια 200Km/h. Τρελάθηκα δικέ μου... που λεεί και ο Χάρυ Κλυν.
Άραγε έχες επισκευθεί τις σελίδες αυτές ή γράφεις μόνο στην αλλοδαπή Αντώνη?Κάτι ακόμα. Ψάχνω την περίπτωση να βάλω cruise control στο Duster 1.5dci μπάς και περιορίσω την κατανάλωση στην εθνική μιας και τα 3,9lt/100 με σταθερά 105Kmh είναι πολλά για SUV. Πλάκα κάνω. Απλά με αυτή την τρελή κατανάλωση θα ήθελα να ταξιδεύω χωρίς να πρέπει να ζορίζομαι να κρατήσω το πόδι μου σταθερό και χωρίς να με πιάνει αγγύλωση. Η Ρενω έχει βγάλει οδηγία να μην τοποθετήται cruise control. Γνωρίζει κανείς περοσότερα τεχνικά γιατί να μην γίνει κάτι τέτοιο? Τι κινδύνους εγγυμωνεί?
-
Ο χρήστης PozPilot έγραψε:
... Απλά με αυτή την τρελή κατανάλωση θα ήθελα να ταξιδεύω χωρίς να πρέπει να ζορίζομαι να κρατήσω το πόδι μου σταθερό και χωρίς να με πιάνει αγγύλωση ...Μεγάλη ανακάλυψη. Μεγάλη η 'ευκολία' του.
Δεν ξερω τα περι 'οδηγίας' αφού πολλές εταιρίες το προσφέρουν στα extra τους και το κανουν και δώρο ... που τοποθετείτε απλώς εντός συνεργείου και όχι αποκλειστικά απο το εργοστασιο παραγωγής.
Προσωπικά (χωρίς να ξερω πολλά πολλά) μια τοποθέτηση cc 'επεμβαίνει' σε εργοστασιακά συστήματα του αυτοκινήτου ... δυστυχώς θα σεβόμουν αυτη την οδηγία. -
Για cruise control κοιτα εδω.http://www.conrad-anderson.co.uk/cruise ... -dacia.htm.Λεει οτι ειναι ευκολος στην τοποθετηση.Για περισσοτερα παρτους τηλεφωνο η στειλε email!!!
-
200 κοντερίσια ε?
Για βάλε μας το Video αν θες
Μεγάλος ψεύτης πάντως μου ακούγεται το κοντερ αν έγραψε τόσα -
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Για cruise control κοιτα εδω.http://www.conrad-anderson.co.uk/cruise ... -dacia.htm.Λεει οτι ειναι ευκολος στην τοποθετηση.Για περισσοτερα παρτους τηλεφωνο η στειλε email!!!Ποσο ειπε οτι κανει?
-
παντως ειχα ρωτησει για το δικο μου megane 1.6 2004 (που μπορει και να συγγενευει μηχανολογικα με το duster), για να βαλω cc και μου ειπαν οτι επεμβαινουν στον εγκεφαλο και σε κατι αλλα συστηματα (λογικο), με το κοστος των..4000 ευρω
ειναι γαματο συστημα, πολυ ξεκουραστο αλλα το κοστος αυτο δεν παιζειπαρεπιπτοντως ο αδερφος μου που εχει το octavia 1.8 tsi 2009 f/l το εβαλε αργοτερα με κοστος 270 ευρω. (ενα τσιπακι πισω απο το τιμονι και αυτο ηταν!)
-
Παιδιά καλησπέρα .Έχω καιρο να γράψω στο forum αλλά τώρα ένοιωσα την ανάγκη λόγω της απελευθέρωσης της πετρελαιοκίνησης. Σήμερα δεν υπάρχει καλύτερη λύση στα suv αλλα και σε όλες τις κατηγορίες (κατά την γνώμη μου πάντα) από το 1.5dci duster. Πολύ χαμηλή κατανάλωση , λίγα τέλη , μεγάλοι χώροι, άνεση, πολύ καλή ροπή και ιπποδύναμη και τόσο άλλα. Και εαν ήθελα κάτι να του προσάψω αυτό δεν είναι άλλο από την αξιοπιστία και την αντοχή στο χρόνο που μένει πάντως να αποδειχθεί. Όπως και να ΄χει όμως άμα μου βρείτε εσεις σε αυτά τα χρήματα καλύτερη λύση εδώ είμαι να την ακούσω. Καλό βράδυ.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
200 κοντερίσια ε?
Για βάλε μας το Video αν θες
Μεγάλος ψεύτης πάντως μου ακούγεται το κοντερ αν έγραψε τόσαΕυχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά. θα το ψάξω και θα τα ξαναπούμε πάντως πολλά τα τάλαρα...
Και παραθέτω το video των 200km. Όπως ο ίδιος λέει το έκοψε λίγο πριν τα 200 γιατί μπήκε ένα αγροτικό, το οποίο και ισχύει. Εντύπωση μου έκανε ότι οδηγά μόνος. Δηλαδή με το ένα χέρι οδηγεί με 200 και με το άλλο κρατά το κινητό. Τέτοια αίσθηση ασφάλειας του ενέπνεε? Πάντως οφείλω να πω οτι έχει ευθύβολο τιμόνι το Dusteraki.
-
Αν ειδα καλα και το αγροτικο με τα ιδια χλμ πηγαινε;
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Αν ειδα καλα και το αγροτικο με τα ιδια χλμ πηγαινε;Στα 150χλμ ηταν το αγροτικο... δεν ειναι δυσκολο... κατηφορα ειναι ετσι και αλλιως!
-
Πριν από λίγο πέτυχα στα γρήγορα διαφήμιση στο ΣΚΑΙ κ έλεγε δώρο τα τέλη κυκλοφορίας. Νομίζω ότι κάτι έγραφε για όφελος 1.000 ευρώ αλλά δεν πρόλαβα να δω τι και πως.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πριν από λίγο πέτυχα στα γρήγορα διαφήμιση στο ΣΚΑΙ κ έλεγε δώρο τα τέλη κυκλοφορίας. Νομίζω ότι κάτι έγραφε για όφελος 1.000 ευρώ αλλά δεν πρόλαβα να δω τι και πως.παιζει και να κανω και λαθος, αλλα στα 1.000 ευρω μαλλον συμπεριλαμβανει και το κερδος των τελων κυκλοφοριας.
-
Κι εγώ στα πεταχτά την είδα. Σίγουρα έλεγε δώρο τέλη κυκλοφορίας. Οποιος την πετύχει ας γράψει.
Επίσης ένα ενδιαφέρον στατιστικό! Το 2011 μέχρι τον Οκτώβριο από τα 546 duster που έχουν πουληθεί τα 317 είναι diesel σύμφωνα με το τελευταίο Autobild. Αρα τώρα που επιτρέπεται και Αθήνα-Θεσσαλονίκη λογικά θα τονωθούν κι άλλο οι diesel εκδόσεις.
Επίσης για το 2011 είναι το 5ο σε πωλήσεις diesel ανεξαρτήτου κατηγορίας.
Dacia Duster