-
Τελικά είναι προσφορά -1.000 euro για όλες τις εκδόσεις 1.6 105 hp.
Σε όλες τις εκδόσεις του Duster δώρο τα τέλη κυκλοφορίας.
Για παραγγελίες μέχρι 31.12.2011.
-
Καλησπέρα σε όλους !έχω διαβάσει τις όλες τις σελίδες κ παρακολουθώ την συζήτηση εδώ κ πολύ καιρό με τρομερη προσοχή !αποφάσισα να πάρω ένα duster dci με esp αλλά μου είπαν ότι θα περιμένω πάνω από δύο μήνες γιατί θα πρέπει να το παραγγείλω !χωρίς το esp δεν το θέλω !λόγο δουλειάς δεν μπορώ να μείνω χωρίς αυτοκίνητο , κ το αυτοκίνητο θα που έχω τώρα θα το δωσω ως μέρος της προκαταβολής . . . Μήπως ξέρει κάνεις καμία αντιπροσωπεια που θα μπορούσε να δώσει κάτι σαν αυτοκίνητο αντικατάστασης ?ή αν υπάρχει κάτι τέτοιο ??
-
Δεν γίνεται να δώσεις το αυτοκίνητο που έχεις τώρα τη μέρα της παραλαβής? Πόση προκαταβολή σου ζητάνε?
-
Φίλε Dusterovious λογικά γίνεται αυτό που αναφέρει ο samatistas.
Κάνεις συμφωνία με τον πωλητή για μια τιμή του αυτοκινήτου που έχεις και το οποίο θα παραδώσεις όταν έρθει το Duster. Απλά από ότι ξέρω από δική μου εμπειρία σου λέω ότι η τιμή που θα συμφωνήσεις για το δικό σου αυτοκίνητο θα περιλαμβάνει κάποια χιλιόμετρα παραπάνω από αυτά που έχεις τώρα. π.χ αν κάνεις 2.000 χιλιόμετρα τον μήνα τότε θα ξέρουν στην αντιπροσωπεία με πόσα χιλιόμετρα θα το παραδώσεις. Εννοείται φυσικά πως θα πρέπει να το παραδώσεις στην ίδια κατάσταση (από πλευράς τρακαρίσματος) που το έχεις τώρα.
Εν τω μεταξύ μπορείς να το βάλεις σε αγγελία κι αν βρεθεί κάποιος ιδιώτης που δίνει περισσότερα (κατά 95% αυτό θα συμβεί γιατί η αντιπροσωπεία παίρνει τα μεταχειρισμένα με σκοτωμένες τιμές) τότε το πουλάς και τους δίνεις τα λεφτά κας. Αν και πάλι δε βρεθεί κάποιος δίνεις κανονικά το αυτοκίνητο όταν παραλάβεις το καινούργιο.
Κάτι αντίστοιχο σκέφτομαι να κάνω κι εγώ με τη νέα χρονιά. Δεν ξέρω αν κοντεύει η εποχή που θα βγει και κανα face lift
Πλάκα πλάκα πόσο καιρό είναι στην Ελληνική αγορά και γενικά στην Ευρωπαϊκή αγορά;
Καμιά εμπειρία ή φωτό από τους ήδη ιδιοκτήτες θα έχουμε;
Μην είστε παρτάκιδες.....) -
Ακριβώς αυτά που γράφει ο dusterix συμβαίνει συνήθως για το παλιό αυτοκίνητο.
Το αυτοκίνητο λανσαρίστηκε αρχές του 10 στην Ευρώπη. Δεν έχει γραφτεί κάτι για εξωτερικό facelift μέσα στο 12. To μόνο που είχα διαβάσει σε ξένη ιστοσελίδα είναι ότι ενδεχομένως το 12 να αποκτήσει το αναβαθμισμένο εσωτερικό με το οποίο κυκλοφορεί σε άλλες χώρες ως renault αλλά και αυτό ανεπιβεβαίωτο. Επίσης η ελληνική αντιπροσωπεία είχε σκοπό να εισάγει και το dci90 κάποια στιγμή,θεωρώ ότι με την απελευθέρωση του diesel δεν θα αργήσει πολύ. -
Καλημερα παιδια.Δεν βλεπω καθολου κινηση στο σαιτ αρα τα duster μας γραφουν χιλιομετρα απροβληματιστα!!!Σημερα μου εβαλαν επιτελους τον κοτσαδορο και τους αισθητηρες πισω.Θα ηθελα να ρωτησω αλλους που εχουν τον εργοστασιακο κοτσαδορο αυτος εχει μια περιεργη λοξη κλιση προς τα κατω??Ετσι πρεπει να μπει η κατι δεν παει καλα η εγω εχω λαθος???Το εχει προσεξει κανεις αυτο??
-
Παλαιότερα είχα υποσχεθεί κάτι στον φίλο Teohunter... Άργησα αλλά δεν το ξέχασα! Ορίστε λοιπόν φρέσκο και λαχταριστό το βιβλίο συντήρησης.
http://www.mediafire.com/?emtkvcv2903eywd
Νομίζω θα βοηθήσει πολλούς κατόχους.
-
καλησπέρα,
ένας ακόμα ικανοποιημένος οδηγός ενός Duster πετρελαίου !
έχω γράψει λίγα χιλιόμετρα σχετικά (2,600) αλλά οι εντυπώσεις μέχρι τώρα είναι θετικές,εκτός από ένα σφύριγμα !!!που ακούγεται από την αριστερή μεριά ( του οδηγού) μπροστά.
Πήρα τηλ. τον αντιπροσωπεία και μου είπαν να μην ανησυχώ είναι το σύστημα του τιμονιού !!!
Εμένα πάλι πάει το μυαλό μου στην τουρμπίνα!!!Μήπως μπορεί να μου δώσει κάποιος 'τα φώτα του';;
Το σφύριγμα ξεκινάει με το που γυρίσω το κλειδί και σταματάει 1 λεπτό αφότου σβήσω!!!!
Επίσης εάν υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί ο εξωτερικός θόρυβος - φύσιμα ( ειδικά πάνω απο τα 80 χλμ./ώρα) ;;;
-
Ο χρήστης grpetros έγραψε:
καλησπέρα,ένας ακόμα ικανοποιημένος οδηγός ενός Duster πετρελαίου !
έχω γράψει λίγα χιλιόμετρα σχετικά (2,600) αλλά οι εντυπώσεις μέχρι τώρα είναι θετικές,εκτός από ένα σφύριγμα !!!που ακούγεται από την αριστερή μεριά ( του οδηγού) μπροστά.
Πήρα τηλ. τον αντιπροσωπεία και μου είπαν να μην ανησυχώ είναι το σύστημα του τιμονιού !!!
Εμένα πάλι πάει το μυαλό μου στην τουρμπίνα!!!Μήπως μπορεί να μου δώσει κάποιος 'τα φώτα του';;
Το σφύριγμα ξεκινάει με το που γυρίσω το κλειδί και σταματάει 1 λεπτό αφότου σβήσω!!!!
Επίσης εάν υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί ο εξωτερικός θόρυβος - φύσιμα ( ειδικά πάνω απο τα 80 χλμ./ώρα) ;;;
Καλησπέρα,
δεν έχω γνώμη να σου πω τι είναι, όμως από τη στιγμή που στου υπόλοιπους εδώ μέσα (πιθανότατα) δεν ακούγεται κάτι, οφείλουν στην αντιπροσωπεία να στο βρουν -
Ο χρήστης Hlias_GR έγραψε:
καλησπέρα,
ένας ακόμα ικανοποιημένος οδηγός ενός Duster πετρελαίου !
Καλημέρα,
Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας πιστεύω. Πράγματι υπάρχει ένας θόπυβος επρός αριστερά και είναι από το σύστημα του τιμονιού, αλλα πρέπει να ακούγετε σαν ένα ηλεκτρικό μοτέρ και οχι σαν σφύριγμα. Αν όντος είναι σφύριγμα μάλλον κάτι συμβαίνει με αυτό το μοτέρ. Την τουρμπίνα την αποκλείω μιας και είναι μικρή και δεν νομιζώ οτι οι στροφές που διατηρεί είναι ικανές να βγάλουν θόρυβο τα κουζινέτα έως και ένα λεπτό μετά. (αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα είχε διαλύσει η τουρπίνα σε λειτουργία υπό φορτίο και 3000 στροφές στον κινητήρα. Η γνώμη μου είναι να κάνεις μια βόλτα αστραπή από το συνεργείο για να το ακούσει ένα έμπειρο αυτί.
Όσο για τον αεροδυναμικό θόρυβο που αναφέρεις δεν ακούω κάτι τουλάχιστον όχι μέχρι οριακά τα 110χλμ. Από εκεί και έπειτα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν.
-
Καλημερα αγαπητοι μου φιλοι.GRPETROS τι εγινε με το προβλημα σου??Πηγες στην αντιπροσωπεια??Λαδια για πρωτη φορα ποτε αλλαξατε η θα αλλαξετε??Στα 10000χλμ η 15000χλμ οπως λεει το βιβλιο συντηρησης??Το βιβλιο συντηρησης δεν αναφερει αλλαγη νωριτερα την πρωτη φορα.Οποτε μαλλον 15000χλμ εκτος αν αναψει το λαμπακι OCR.Εσεις τι γνωμη εχετε??
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Καλημερα αγαπητοι μου φιλοι.GRPETROS τι εγινε με το προβλημα σου??Πηγες στην αντιπροσωπεια??Λαδια για πρωτη φορα ποτε αλλαξατε η θα αλλαξετε??Στα 10000χλμ η 15000χλμ οπως λεει το βιβλιο συντηρησης??Το βιβλιο συντηρησης δεν αναφερει αλλαγη νωριτερα την πρωτη φορα.Οποτε μαλλον 15000χλμ εκτος αν αναψει το λαμπακι OCR.Εσεις τι γνωμη εχετε??Στα 5000 στα 15000 και μετά κάθε 15000
-
Ωραιος φιλε orestisren.Αναφερεται αυτη η αλλαγη καπου γιατι εδω που μενω η οδηγια ειναι αλλαγη καθε 10000χλμ αν και ετσι οπως τα λες πιο πανω ειναι κατα την γνωμη μου ο καλυτερος τροπος αλλαγης λαδιων σε ενα καινουργιο μοτερ.Στην αθηνα οριζουν ετσι τις αλλαγες η εχεις γνωση απο εργοστασιακη πηγη η το αναφερει το service manual και δεν το προσεξα???Ηδη μεσα σε 3 μηνες εχω κανει 5500χλμ και απο βδομαδα θα το παω για αλλαγη λαδιων.
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Ωραιος φιλε orestisren.Αναφερεται αυτη η αλλαγη καπου γιατι εδω που μενω η οδηγια ειναι αλλαγη καθε 10000χλμ αν και ετσι οπως τα λες πιο πανω ειναι κατα την γνωμη μου ο καλυτερος τροπος αλλαγης λαδιων σε ενα καινουργιο μοτερ.Στην αθηνα οριζουν ετσι τις αλλαγες η εχεις γνωση απο εργοστασιακη πηγη η το αναφερει το service manual και δεν το προσεξα???Ηδη μεσα σε 3 μηνες εχω κανει 5500χλμ και απο βδομαδα θα το παω για αλλαγη λαδιων.Εμένα έτσι μου είχαν προτείνει (σε εξουσιοδοτημένο γνωστού στην Αθήνα )
Όχι δηλαδή κάτω απο 5000 τα λάδια ρονταρίσματος γιατί τα μοτεράκια της Renault γενικά είναι σφιχτά κι αργούν να ανοίξουν
Εννοείται ότι συνοδεύεται με αλλαγή φίλτρου λαδιού η αλλαγη λαδιών
Γενικά η αλλαγές στο δικό σας νομίζω είναι με lifetime λαδάκια Elf Solaris dpf τα οποία είναι και καλα για 30000 χιλιόμετρα αλλα η γνώμη η δική μου είναι πως κάθε χρόνο και κάθε το πολύ 15000 πρέπει να φεύγουν απο μέσα
Δεν κάνει κακό το φρέσκο λάδι στον κινητήρα.Πάντα αυτής της λογικής ήμουν εγώ τουλάχιστον -
Γεια σε όλους λόγω δουλειάς δεν μπαίνω και πολύ στο pc.Λοιπών στο duster μας τώρα έχω κάνει 30000 χιλ. κανένα σοβαρό πρόβλημα το καντράν αλλάχτηκε, τώρα αν λειτουργεί σωστά δεν έχω καταλάβει ακόμα αν και στην αλλαγή του δεν κούμπωσε σωστά το επάνω μέρος και έτριζε{έσπασε μάλλον }τους το είπα τώρα και θα το αλλάξουν την άλλη φορά μαζί μάλλον με το κάθισμα του οδηγού γιατί στο ύφασμα από τη μεριά της πόρτας έχει μια γραμμή λες και το πάτησες με σηδερο.Στο service τώρα μαζί με τον κοτσαδορο που έβαλα 380 euro. Ποιο αναλυτικά κοτσαδορος 185 ηλεκτρική εγκ/ση κοτσαδορου 15,λαδι turbo diesel10w40 10e, φίλτρο λαδιού 10e,φίλτρο αέρα 21e,φίλτρο a/c16e, τοποθέτηση κοταδουρας 50e,γενικό servise 33euro συν φάπα σε όλα αυτά .
-
Φίλε Σταθη
Κανονικά 5W30 Solaris έπρεπε να σου βάλουν όσον αφορά τα λάδια -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Φίλε Σταθη
Κανονικά 5W30 Solaris έπρεπε να σου βάλουν όσον αφορά τα λάδιαστην εντολη επισκευης εχουν γραψει 5w30 ενω σττην αποδηξη10w40 τωρα το προσεξα αλλα δεν ξερω τη εβαλλαν!
-
Ο χρήστης stathis1980 έγραψε:
Φίλε Σταθη
Κανονικά 5W30 Solaris έπρεπε να σου βάλουν όσον αφορά τα λάδιαστην εντολη επισκευης εχουν γραψει 5w30 ενω σττην αποδηξη10w40 τωρα το προσεξα αλλα δεν ξερω τη εβαλλαν!
Μάλλον η απόδειξη είναι σωστή
Και χωρίς να θέλω να σε τρομάξω αλλα αν έβαλες 10W40 είσαι εκτός προδιαγραφών που σημαίνει ότι παίζει να πρέπει να ξαναλλάξεις συντομα
Βέβαια αν έχουν βάλει 10W40 να πάς να κάνεις φασαρία και να γίνει δωρεάν η αλλαγη
Αυτό το πράγμα άλλα να λέει η εντολή κι άλλα να βάζουν δεν στέκει -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Φίλε Σταθη
Μάλλον η απόδειξη είναι σωστή
Και χωρίς να θέλω να σε τρομάξω αλλα αν έβαλες 10W40 είσαι εκτός προδιαγραφών που σημαίνει ότι παίζει να πρέπει να ξαναλλάξεις συντομα
Βέβαια αν έχουν βάλει 10W40 να πάς να κάνεις φασαρία και να γίνει δωρεάν η αλλαγη
Αυτό το πράγμα άλλα να λέει η εντολή κι άλλα να βάζουν δεν στέκεικαι πως θα μαθω και αν μου πουν την αληθεια τη εβαλλαν?
-
Δεν το ξέρω αυτό
Πρέπει να κάνεις κάτι να μάθεις τι έβαλαν
Αν χρειαστεί ζήτα να σου αλλάξουν πάλι λάδια για να είσαι σίγουρος κι εννοείται τσάμπα καθότι η μλκια δικιά τους
Dacia Duster