-
Ο χρήστης ikarus έγραψε:
- Laurete 4*4 dci Basalte ESP ---- Παραγ/εια 20/4/11 --- Παραλαβή Τέλη Αυγούστου (Pozpilot)
- Laurete 4*4 dci Λευκό (Dimtaz) ------------- 26.000χλμ Χωρίς κανένα πρόβλημα
- Laurete 4*4 dci Basalte (Stathis 1980) -------Παραλαβη 18/02/11 9800χλμ.Χωρίς κανένα πρόβλημα
- Laurete 4x4 dci black (tetradusterios)--------Παραγγελεία 31/03/11----Παραλαβή αρχές Ιουλίου (I hope)
- Laurete 4x4 dci Basalte ASR ESP (Teohunter)------Παραγγελια 28/03/2011--Παραλαβη αρχες Ιουλιου
- Laurete 4*4 dci Λευκό ASR ESP (ikarus) ---- Παραγγελεία αρχές Μαΐου --- Παραλαβή αρχές Ιουλίου (Ελπίζω)
- Laurete 4X4 dci Μαύρο Nacre (Kriti40)
Laurete 4x4 dci Λευκό (Hlias_GR) - Laurete 4X4 dci Μαύρο (apgi) --Παραγγελία 2/3/2011--Παραλαβή 28/4/2011--1600 χλμ. No prob ΑΨΟΓΟ!!
- Laurete 4X4 dci Μαύρο(odis)
[/quote][/quote][/quote]
@apgi Πως και τα κατάφερες και το πήρες μέσα σε δύο μήνες μόνο? Τους μάγεψαν τα μπιρπιλωτά σου μάτια? Γιατί όλοι εμείς οι υπόλοιποι κοινοι θνητοί στο τετράμηνο είμαστε. Να μην είχα και γω μπιρπιλωτά μάτια....
-
Οποιος έχει κανένα νέο για μας που έχουμε παράδοση
αρχές Ιουλίου (τέσσερα μέλη) να σφυρίξει κλέφτηκα -
Τι εγινε βρε παιδια γιατι αυτη η σιγη φταιει η αναμενομενη παραλαβη?
-
Γνωρίζουμε πόσο θα πάνε τα τέλη κυκλοφορίας για το Duster μετά και τις νέες αυξήσεις..??
-
Αν καταλαβα καλα θα αυξηθουνε 10%!!! Οκ ποσο οχι και τοσο τραγικο. Αυτα που παλι θα 'πονεσουνε' ειναι τα 2000cc και πανω.
Παντως μας εχουν κανει μια χωρα χειροτερη και απο την τελευταια της Ευρωπης, να πληρωνουμε πανακριβα ενα αυτοκινητο της ταξης των 2000cc σε αγορα, σε ασφαλιστρα και σε κοστος συντηρησης μαζι και με την βενζινη!!!
Με συγχωρειτε αλλα και στην Αλβανια να παμε καλυτερα θα ειναι τα πραγματα!!!
Ντροπη και αισχος!!!! -
Αυτό είναι το θέμα ,δεν είναι μόνο τα τέλη αλλά τα ασφάλιστρα ,βενζίνη και γενικά έξοδα που πρέπει να τα συνυπολογίσεις...
-
-
-
Πότε κυκλοφορεί????
-
Ο χρήστης duster έγραψε:
Πότε κυκλοφορεί????σε λατινική Αμερική και Ρωσία το τελευταίο τρίμηνο του έτους.
-
Ο χρήστης duster έγραψε:
Πότε κυκλοφορεί????Στην Ν. Αμερική οσονούπω εδώ μάλλον (τι μάλλον σίγουρα δηλαδή ) αποκλείεται να το δούμε
Τι λέει τελικά θα το πάρεις? -
Τι '2,0' είναι τούτο το ταμπελάκι που έχει πίσω του?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι '2,0' είναι τούτο το ταμπελάκι που έχει πίσω του?2.0 λίτρα με 140 άτια από τη Nissan με αγάπη
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πότε κυκλοφορεί????
Τι λέει τελικά θα το πάρεις?
Ναι έχει μπει στο πρόγραμμα..Ψάχνω για ετοιμοπαράδοτο...
-
2.0 λίτρα με 140 άτια από τη Nissan με αγάπη
Πλάκα κάνουν!!! 'Θαβουν' ιδίως το ... XTrail έτσι!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
2.0 λίτρα με 140 άτια από τη Nissan με αγάπη
Πλάκα κάνουν!!! 'Θαβουν' ιδίως το ... XTrail έτσι!
Για τις αγορές της Ρωσίας και της Ν.Αμερικής που παέι δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα κανιβαλισμού
-
Για τις αγορές της Ρωσίας και της Ν.Αμερικής που παέι δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα κανιβαλισμούΦαντάζομαι θα υπάρχει διαφορά στην τιμή τους. Και εκεί πάντως υπάρχει το Xtrail. Και κάπου αναμεσα και το Koleos ... που μάλλον ούτε οι ίδιοι έχουν ξεκαθαρίσει 'τι ρόλο παίζει'.
-
Καλημερα σας αγαπητοι συμφουρητες.Μολις σημερα ψιλοεπαθα ενα εγκεφαλικο πηγαινοντας στην αντιπροσωπεια για να ρωτησω για την παραλαβη του οχηματος.Η παραγγελια ειχε γινει 28/03/11 και η αναμενομενη παραλαβη μεσα Ιουλιου.Αμ δε ο αντιπροσωπος με ενημερωσε οτι η παραλαβη θα γινει τελη Αυγουστου αρχες Σεμπτεμβρη!!!!!!!!!!Η το αυτοκινητο μου η εδωσαν αλλου και με κοροιδευουν η υπαρχει προβλημα.Το σκεφτομαι σοβαρα να ανακαλεσω την παραγγελια γιατι 5 μηνες για παραλαβη οχηματος ειναι υπερβολικη.Για κινητοποιηθειτε ολοι και ρωτηστε τις αντιπροσωπειες σας με ενα τηλεφωνημα για να δουμε τι συμβαινει σε Αθηνα Θεσ/νικη Κρητη.
-
Τον λόγο της καθυστέρησης δεν στο είπε?
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Καλημερα σας αγαπητοι συμφουρητες.Μολις σημερα ψιλοεπαθα ενα εγκεφαλικο πηγαινοντας στην αντιπροσωπεια για να ρωτησω για την παραλαβη του οχηματος.Η παραγγελια ειχε γινει 28/03/11 και η αναμενομενη παραλαβη μεσα Ιουλιου.Αμ δε ο αντιπροσωπος με ενημερωσε οτι η παραλαβη θα γινει τελη Αυγουστου αρχες Σεμπτεμβρη!!!!!!!!!!Η το αυτοκινητο μου η εδωσαν αλλου και με κοροιδευουν η υπαρχει προβλημα.Το σκεφτομαι σοβαρα να ανακαλεσω την παραγγελια γιατι 5 μηνες για παραλαβη οχηματος ειναι υπερβολικη.Για κινητοποιηθειτε ολοι και ρωτηστε τις αντιπροσωπειες σας με ενα τηλεφωνημα για να δουμε τι συμβαινει σε Αθηνα Θεσ/νικη Κρητη.Κι'εγώ τα ίδια άκουσαν τ'αυτιά μου όταν πήγα στην αντιπροσωπεία
31/3/11 και παράδοση αρχές Ιουλίου και τώρα παράδοση αρχές
Αυγούστου .
Ο λόγος είναι σασμάν και διαφορικό από Ιαπωνία και μετά την
καταστροφή καταστραφήκαμε και εμείς
Dacia Duster