-
Καλά τόσο πολύ σου άρεσε?
-
έτσι βασικό να μην νοιάζεσαι για λακκούβες, γρατζουνιές κτλ.
με έχει επηρεάσει το ποδήλατο στα καλντερίμια
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έτσι βασικό να μην νοιάζεσαι για λακκούβες, γρατζουνιές κτλ.με έχει επηρεάσει το ποδήλατο στα καλντερίμια
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν μου αρέσει διότι με τετοια μάσκα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για 'personalize'. Τι παραπάνω να κάνω εγώ? Με δένουν τα χέρια και με καταργούν!!!
-
-
Μπορεις να κανεις χρωμε τις μπαρες οροφης, τον κοτσαδορο κλπ.
-
http://www.autoblog.it/galleria/dacia-d ... le-01-01/9
Το νεο εσωτερικο. -
Ένα Duster είχαμε με κλασσικό παραδοσιακό ραδιοCD και κλασσική 1DIN θέση, πάει και αυτό.
Εκσυγχρονίστηκε με μία κονσόλα με 2din ηχοσύστημα γαλλικής φιλοσοφίας.Μας έφαγαν οι εκσυγχρονισμοί και τα όμορφα ταμπλό...
-
Το συγκεκριμένο με την νέα κονσόλα είναι το Renault Duster και θα κατασκευάζεται στην Ρωσία και αν θυμάμαι καλά αφορά μόνο την τοπική τους αγορά.
Το δε Dacia Duster που έρχεται και στην Ελλάδα είναι από την Ρουμανία και δεν φαίνεται να το αλλάζουν/ανανεώνουν. Νωρίς για f/l δεν είναι? -
Για να δούμε... Ίσως κάποια στιγμή το φέρουν σαν facelift.
υ.γ. προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αν έρθει το facelift. Αν είναι να αυξήσει πωλήσεις και κρατήσει χαμηλές τιμές, καλοδεχούμενο είναι...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το συγκεκριμένο με την νέα κονσόλα είναι το Renault Duster και θα κατασκευάζεται στην Ρωσία και αν θυμάμαι καλά αφορά μόνο την τοπική τους αγορά.
Το δε Dacia Duster που έρχεται και στην Ελλάδα είναι από την Ρουμανία και δεν φαίνεται να το αλλάζουν/ανανεώνουν. Νωρίς για f/l δεν είναι?Θα πωλείται και πέρα από την ρωσική αγορά.
-
Dacia Duster Pikes Peak - Photos HD
http://www.flickr.com/photos/wwwrenaultcom/sets/72157626764529660/with/5739746231/
-
Dacia Duster « No Limit »
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2011/05/dacia-duster-no-limit.html
-
Eνταξει τωρα...
Το (οντως εντυπωσιακοτατο) αγωνιστικο οχημα που εικονιζεται ως ανω, εχει τοση σχεση με το Duster οσο εγω με τη κβαντικη θεωρια -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Eνταξει τωρα...
Το (οντως εντυπωσιακοτατο) αγωνιστικο οχημα που εικονιζεται ως ανω, εχει τοση σχεση με το Duster οσο εγω με τη κβαντικη θεωριαΠράγματι. Ακόμα και αυτό του Andros Trophy, ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Όπως και τα περισσότερα αγωνιστικά πιστεύω τέτοιου τύπου. Ήθελα να ήξερα, ποια η ποσοστιαία σχέση πραγματικότητας, έστω και στην καλήτερη έκδοσή της, και ενός αγωνιστικού Fabia ή ΒMW Χ1 που μπορεί να τα βάζει εις πέρας με την ειδική κατασκευή του Duster? Σίγουρα μεγαλύτερηαπό του Duster. Αλλά και πάλι μιλάμε για άλλα αυτοκίνητα. Το σίγουρο είναι ένα. Ότι το αυτοκίνητο πουλάει σαν ζεστό ψωμί και τα έσοδα που φέρνει δικαιολογούν τέτοιες κινήσεις οι οποίες προσπαθούν να βγάλουν από την αφάνεια την Dacia και να εμφανίσουν ένα ακόμα ισχυρό μοντέλο στην γκάμα της Renault
-
Γραφηκε πουθενά ότι θα βγει 'πολιτική' έκδοση Duster με μηχανικά από Nissan GTR?
Μarketing για να τραβήξει τα βλέμματα είναι. Και καλό marketing θα έλεγα. -
Μέρη από juke 1,6T 4WD CVT όμως;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Αυτά κρατούνται για να διατεθούν σε άλλο 'κόσμημα' και θα είναι ουσία και όχι marketing!
... 190 άλογα στα Πετροκέρασα ... -
Βαρέθηκα να περιμένω,πέρασαν δύο ολόκληροι μήνες
και μένει άλλος ένας ΒΟΗΘΕΙΑΤα λάστιχα είναι 215/65/16 και είναι continetal και να
μας διαφωτίσουν οι κάτοχοι με τις εντυπώσεις τους -
Ποια ειναι τα cross-contact?? Αν ναι, ψαξε εδω viewtopic.php?f=10&t=16504
Αν φορα τα premium contact θα διαβασεις πολυ καλα σχολια, για χρηση δρομου φυσικα εδω viewtopic.php?f=6&t=35915
Dacia Duster