-
Α! έτυχε και είναι και αναλώσιμο....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Α! έτυχε και είναι και αναλώσιμο....Εγώ όλα τα προσωπικά μου αυτοκίνητα που είχα έως τώρα ήταν VAG. Και σε όλα μα όλα έχω ταλαιπωρηθεί. Κορονίδα όλων ένα SEAT IBIZA 2004 Sport 101hp. Να μήν μιλήσω για τα λάδια που πάνε να το περάσουν σαν τρόπο λειτουργίας των VAG. Τα υπόλοιπα .... Παράθυρα, Αισθητήρας τιμονιού και βολάν. Διακόπτης φώτων και ροοστάτης καντράν. Τέσσερα τάμπερ από το clima και μια ευθυγράμιση του υποπλαισίου μιας και είχε βιδώσει στραβά από το εργοστάσιο όπως είπαν. Αποτέλεσμα όλων 19 επισκέψεις στο συνεργείο σε καθεστώς εγγύησης με αρκετές δεκάδες ώρες αναμονής στη σάλα τους και λογομαχίες για το αυτονόητο.... Δηλαδή ότι το αμάξι δεν πρέπει να τραβάει δεξιά και αριστερά ούτε και να σβήνει στα καλά καθούμενα και δεν φταίνε ούτε οι βεζίνες ούτε οι δρόμοι. Όλα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα με τις ίδιες συνθήκες λειτουργούνε. Σημειωταίων ότι, ότι χάλασε έγραφε MADE IN GERMANY.
Τέλος πάντων έχω καταλήξει ότι αμάξια της σειράς, πάνω κάτω τα ίδια είναι γι'αυτό και προτείνω δοκιμασμένες λύσεις όπως λεεί και ξαναλεεί ο Orestisren με τοω οποίο συμφωνώ απόλητα. Ποιότητα και αξιοποιστία πέρνεις στις ναυαρχίδες των εταιριών ώς επί των πλείστον.
-
Και; Είπε κανείς ότι δεν χαλάνε; Αλλοι έλεγαν περι δοκιμασμένων στην αξιοπιστία κινητήρων Ρενό...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και; Είπε κανείς ότι δεν χαλάνε; Αλλοι έλεγαν περι δοκιμασμένων στην αξιοπιστία κινητήρων Ρενό...Ναι είναι αξιοπιστοι κύριε μου.Τα αναλώσιμα δεν πιάνονται ως μόνιμα κομμάτια αφού αλλάζονται.Στο οπιοδήποτε μαυτοκίνητο μπορεί να διαλύθεί η τρόμπα νερού όχι απλά να δυσλειτουργεί κάνοντας θόρυβο όπως στην περίπτωση αυτή.
Και στο κάτω κάτω δεν διαλύονται ούτε καίνε τουρμπίνες ούτε λιώνουν πιστώνια παίρνωντάς μαζί τους ότι βρουν(το έπαθε συμφορουμίτης πρόσφατα και πήρε και χιτώνιο εκτός απο το πρόβλημα στο πιστώνι).
Ελπίζω τέλος πάντων να το καταλαβαίνεται.Τουλάχιστον εμέις δεν είχαμε ποτέ Renault να έχουμε αλλάξει τσιμούχες πιστονιών στα 25000 χιλιόμετρα ενώ σ' ένα Vag ναι -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αλλοι έλεγαν περι δοκιμασμένων στην αξιοπιστία κινητήρων Ρενό...Και είναι αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Μηχανές είναι και χαλάνε.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αλλοι έλεγαν περι δοκιμασμένων στην αξιοπιστία κινητήρων Ρενό...
Και είναι αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Μηχανές είναι και χαλάνε.
στον από πάνω πες το που μας έχει φάει την ζωή με το golf του.
εγώ ξέρω ότι χαλάνε ΟΛΑ.
βέβαια ακόμα το κάνει γαργάρα οπότε μάταιος κόπος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αλλοι έλεγαν περι δοκιμασμένων στην αξιοπιστία κινητήρων Ρενό...
Και είναι αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Μηχανές είναι και χαλάνε.
στον από πάνω πες το που μας έχει φάει την ζωή με το golf του.
εγώ ξέρω ότι χαλάνε ΟΛΑ.
βέβαια ακόμα το κάνει γαργάρα οπότε μάταιος κόπος...
Ωχ δεν νοείς να καταλάβεις
Αν ερχόσουν σε καμια μάζωξη βέβαια θα καταλάβαινες ότι δεν το έχω τόσο άχτι
Ποιος είπε ότι δεν χαλάνε τα μηχανήματα.Το θέμα κι εκεί εστιάζω εγώ είναι η σοβαρότητα της βλάβης και το πότε βγαίνει
Τώρα σε θέμα μηχανικών βλαβών πιστευώ όλοι πάνω κάτω στα ίδια κιλά είναι
Τεσπα -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και; Είπε κανείς ότι δεν χαλάνε; Αλλοι έλεγαν περι δοκιμασμένων στην αξιοπιστία κινητήρων Ρενό...Γουστάρω επιλεκτικό τρολλάρισμα
-
Απλώς τα Golf ... χαλάνε λιγουλάκι παραπάνω!!!
-
Εδώ συζητάμε για Dacia Duster.. Ότιδήποτε άλλο σε άλλη ενότητα..
-
Γιλε Κρητη40 υποψιαζομαι οτι το πηγες στην αντιπροσωπεια στο Ρεθυμνο.. Στα Χανια ειμαι σιγουρος οτι θα ειχαν παραγγειλει το ανταλλακτικο απο την πρωτη στιγμη..Δε νομιζω να τιθεται θεμα να επωμιζονται τα εξοδα του ανταλλακτκα οι κατα τοπους εμποροι.. Εμενα μου ειχε κολλησει ενα σιντι στο ηχοσυστημα του αυτοκινητου (απο δικο μου λαθος), και αυτοι αντι απλα να μου το βγαλουνε, μου παραγγειλανε χωρις λογο καινουριο ηχοσυστημα, ασχετα αν το αλλο δουλευε ρολοι..
Απο την αλλη δε νομιζω να ειχες δωρεαν οχημα αντικαταστασης -
Ο χρήστης duster έγραψε:
Εδώ συζητάμε για Dacia Duster.. Ότιδήποτε άλλο σε άλλη ενότητα.. -
Μακάρι να υπήρχε η ίδια ευαισθησία και στα άλλα θέματα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μακάρι να υπήρχε η ίδια ευαισθησία και στα άλλα θέματα.Υπαρχει καιρό τώρα
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Γιλε Κρητη40 υποψιαζομαι οτι το πηγες στην αντιπροσωπεια στο Ρεθυμνο.. Στα Χανια ειμαι σιγουρος οτι θα ειχαν παραγγειλει το ανταλλακτικο απο την πρωτη στιγμη..Δε νομιζω να τιθεται θεμα να επωμιζονται τα εξοδα του ανταλλακτκα οι κατα τοπους εμποροι.. Εμενα μου ειχε κολλησει ενα σιντι στο ηχοσυστημα του αυτοκινητου (απο δικο μου λαθος), και αυτοι αντι απλα να μου το βγαλουνε, μου παραγγειλανε χωρις λογο καινουριο ηχοσυστημα, ασχετα αν το αλλο δουλευε ρολοι..
Απο την αλλη δε νομιζω να ειχες δωρεαν οχημα αντικαταστασηςΟι άνθρωποι του συνεργείου είναι και φιλικοί και εξυπηρετικοί. (Δεν θα πω πιο είναι το συνεργείο.) Φυσικά και μου έχουν δώσει ένα όχημα αντικατάστασης.
-
Ο χρήστης PozPilot έγραψε:
Και νεο πρόβλημα στο Duster
Πρόβλημα στην αντλία νερού: Δεν λιπαίνεται στρόφιγγα της αντλίας με συνέπεια έντονο θόρυβοΝα ρωτήσω στα πόσα χιλιόμετρα εμφάνισε το πρόβλημα?
Γύρω στα 16.000 χλμ
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Απο την αλλη δε νομιζω να ειχες δωρεαν οχημα αντικαταστασηςΟι άνθρωποι του συνεργείου είναι και φιλικοί και εξυπηρετικοί. (Δεν θα πω πιο είναι το συνεργείο.) Φυσικά και μου έχουν δώσει ένα όχημα αντικατάστασης.
Βασικά συγνώμη που θα στο πω αλλά κι εμένα που περιμένω έλα λάστιχο πόρτας 2 μήνες τώρα ευγενικότατοι είναι αλλά το λάστιχο άφαντο
Ο rafi σου λέει απλά ότι ίσω σε εξυπηρετούσαν καλύτερα στα Χανιά -
Μπα εκεί ούτε το κράτησαν με την δικαιολογία οτι δεν έχουν εξειδικευμένο συνεργείο.
Μιλάμε για ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ υποστηριξης!!!!!! -
Kriti 40 όντως δεν έχει στα Χανιά.Στην Κρητη λέει στο site έχει Ηράκλειο και Ρέθυμνο
edit +Λασίθι.
Τι διάολο μόνο στα Χανιά δεν έχει? -
Δηλαδη μονο τα πουλανε και μετα δεν τα συντηρουνε..? Βαρεθηκε φαινεται να παει ο μηχανικος στο σεμιναριο..
Παντως εχω δει μεσα στο συνεργειο dacia, και εκτος αυτου κυκλοφορουν αρκετα αυτοκινητα με τον 1,5dCi στα Χανια πολλα απο τα οποια τα εχουνε πουλησει αυτοι οι ιδιοι..
Dacia Duster