-
Εμενα μου αρεσε πολυ -ειδικα πισω- το λευκο που ειχα δει καποτε
Τελοσπαντων.. ενα βιντεακι για τον Ορεστη!!
-
Φρόντισαν και έκαναν ένα όμορφο αμάξι ... και ένα όμορφο και κανονικό σηματάκι 4WD ή 4χ4 δεν είχαν να βάλουν δίπλα στο όνομα ή κάπου αλλού και έβαλαν εκείνο το αντιαισθητικό μεγάλο αυτοκόλλητο δίπλα στο πίσω τζάμι? Ωρες ώρες ... φτηνοδουλειές! Το κόστος θα τους ανέβαζε?
-
- Laurete 4*4 dci Basalte ESP (Pozpilot)
- Laurete 4*4 dci Λευκό (Dimtaz)
- Laurete 4*4 dci Basalte (Stathis 1980)
- Laurete 4x4 dci black (tetradusterios)
- Laurete 4x4 dci Basalte ASR ESP (Teohunter)
- Laurete 4*4 dci Λευκό ASR ESP (ikarus)
- Laurete 4X4 dci Μαύρο Nacre (Kriti40)
Laurete 4x4 dci Λευκό (Hlias_GR) - Laurete 4X4 dci Μαύρο (apgi)
πρόσθεσα και το δικο μου
εγώ το παρέλαβα πριν 2 βδομάδες και έχω κάνει 600 χιλιόμετρα ως τώρα. Μια παρατήρηση που έχω είναι ότι οι ταχύτητες 'κουμπώνουν' λίγο δύσκολα, ειδικά η 2η και η 6η... δηλαδή δεν κυλάει η αλλαγή ταχύτητας εύκολα, σαν λίγο να σκαλώνει και θέλει λίγο περισσότερο πίεση ο λεβιές... είναι κάτι που το διαπιστώνουν και οι υπόλοιποι που το έχουν παραλάβει ήδη και είναι φυσιολογικό? ή δεν έχουν τέτοιο θέμα...?
μήπως έχει σχέση με το θέμα που διάβασε ο φίλος Kriti40 σχετικά με το δίσκο...? -
γνωρίζει κανεις για τα χρηματοδοτικά προγράμματα στο duster? Η αντιπροσωπεία στο Γέρακα Αττικής μου είπε για 7,5% ενώ το 4χ4 magazine Μαίου και το site της dacia.gr μιλάει για 4.9% σε όλα τα μοντέλα.
-
είναι 4,9 αρκεί να δώσεις προκαταβολή τουλάχιστον το 25%
-
Πέρσυ τον Δεκέμβρη μου είχαν πει ειδική προσφορά 3,5%
-
Είμαι κάτοχος εδώ και δύο μήνες ενός dci 4x4 και έχω κάνει 1600 χλμ. Το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό, άνετο και η συμπεριφορά του στο δρόμο επίσης πολύ καλή. Σήμερα ταξίδευα από Αθήνα προς Πελοπόνησο με μεγάλη ένταση πλάγιου ανέμου. Μόλις ενεργοποίησα το auto, οδηγούσα με 120 σαν σε άπνοια. Όχι ότι χωρίς το AUTO είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Η κατανάλωση κυμαίνεται από 5,5 έως 6,5 το μέγιστο, ανάλογα με την οδήγηση (μέχρι 130 Χλμ/ώρα το έχω πάει) Βασικά το πήρα σαν δεύτερο για μικρές αποδράσεις, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι να βάλω τη MERCΕDES (C-180, 15ετιας αλλά σε αρίστη κατάσταση) στους τάκους απ΄ότι φαίνεται. Το ESP κατά την άποψή μου σ΄αυτό το αυτοκίνητο δεν έχει να προσφέρει πολλά, ίσως και τίποτα. Το ASR, ίσως χρειάζεται σ΄αυτούς που κυνηγούν extreme καταστάσεις. Ο ενδείκτης καυσίμου έχει μια απόκλιση, αλλά χωρίς ιδιαίτερη σημασία. Έχω κάνει και test drive στο ASX, το οποίο επίσης είναι πολύ καλό αυτοκίνητο. Με απογοήτευσε όμως το έντονο φύσημα (αεροδυναμικός θόρυβος που είχε από τα 110 Km και άνω, σε αντίθεση με το DACIA, στο οποίο και κατέληξα λόγω τιμής, χώρων και του προβλήματος που εντόπισα στ ASX. Θα επανέλθω για περισσότερες εντυπώσεις αφού θα έχω κάνει περισσότερα χιλιόμετρα.
OD -
φαίνετε ότι από αντιπροσωπεια σε αντιπροσωπεία υπάρχει διαφορά, γιατί διευκρίνιση για 25% προκαταβολή και 4,9 χρηματοδότηση δεν έγινε. Επίσης η ίδια αντιπροσωπεία για το Δεκέμβριο που ήταν και η πρώτη επαφή μου με την dacia έδινε 4.9%
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φρόντισαν και έκαναν ένα όμορφο αμάξι ... και ένα όμορφο και κανονικό σηματάκι 4WD ή 4χ4 δεν είχαν να βάλουν δίπλα στο όνομα ή κάπου αλλού και έβαλαν εκείνο το αντιαισθητικό μεγάλο αυτοκόλλητο δίπλα στο πίσω τζάμι? Ωρες ώρες ... φτηνοδουλειές! Το κόστος θα τους ανέβαζε?Εγώ αυτό το αυτοκόλλητο το έβγαλα μέσα στην αντιπροσωπεία πριν ακόμα το οδηγήσω δεν μου άρεσε καθόλου, θα προτιμούσα ένα σηματάκι 4χ4.
-
Ο χρήστης daco έγραψε:
γνωρίζει κανεις για τα χρηματοδοτικά προγράμματα στο duster? Η αντιπροσωπεία στο Γέρακα Αττικής μου είπε για 7,5% ενώ το 4χ4 magazine Μαίου και το site της dacia.gr μιλάει για 4.9% σε όλα τα μοντέλα.Σ' αυτόν μην ξαναπάς απλά.-
Δεν έχει και την φοβερή φήμη.Έχει πολλές εμπορίες η Αττική -
Ο χρήστης odis έγραψε:
Είμαι κάτοχος εδώ και δύο μήνες ενός dci 4x4 και έχω κάνει 1600 χλμ. Το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό, άνετο και η συμπεριφορά του στο δρόμο επίσης πολύ καλή. Σήμερα ταξίδευα από Αθήνα προς Πελοπόνησο με μεγάλη ένταση πλάγιου ανέμου. Μόλις ενεργοποίησα το auto, οδηγούσα με 120 σαν σε άπνοια. Όχι ότι χωρίς το AUTO είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Η κατανάλωση κυμαίνεται από 5,5 έως 6,5 το μέγιστο, ανάλογα με την οδήγηση (μέχρι 130 Χλμ/ώρα το έχω πάει) Βασικά το πήρα σαν δεύτερο για μικρές αποδράσεις, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι να βάλω τη MERCΕDES (C-180, 15ετιας αλλά σε αρίστη κατάσταση) στους τάκους απ΄ότι φαίνεται. Το ESP κατά την άποψή μου σ΄αυτό το αυτοκίνητο δεν έχει να προσφέρει πολλά, ίσως και τίποτα. Το ASR, ίσως χρειάζεται σ΄αυτούς που κυνηγούν extreme καταστάσεις. Ο ενδείκτης καυσίμου έχει μια απόκλιση, αλλά χωρίς ιδιαίτερη σημασία. Έχω κάνει και test drive στο ASX, το οποίο επίσης είναι πολύ καλό αυτοκίνητο. Με απογοήτευσε όμως το έντονο φύσημα (αεροδυναμικός θόρυβος που είχε από τα 110 Km και άνω, σε αντίθεση με το DACIA, στο οποίο και κατέληξα λόγω τιμής, χώρων και του προβλήματος που εντόπισα στ ASX. Θα επανέλθω για περισσότερες εντυπώσεις αφού θα έχω κάνει περισσότερα χιλιόμετρα.
OD- Laurete 4*4 dci Basalte ESP (Pozpilot)
- Laurete 4*4 dci Λευκό (Dimtaz)
- Laurete 4*4 dci Basalte (Stathis 1980)
- Laurete 4x4 dci black (tetradusterios)
- Laurete 4x4 dci Basalte ASR ESP (Teohunter)
- Laurete 4*4 dci Λευκό ASR ESP (ikarus)
- Laurete 4X4 dci Μαύρο Nacre (Kriti40)
Laurete 4x4 dci Λευκό (Hlias_GR) - Laurete 4X4 dci Μαύρο (apgi)
- Laurete 4X4 dci Χρώμα? (odis)
Κλεισαμε δεκάδα...
@Odis. Τι χρώμα το δικό σου? -
Και ούτε ένα βενζινοκίνητο...
-
Ο χρήστης duster έγραψε:
Και ούτε ένα βενζινοκίνητο...Άντε θα πρωτοπορήσεις μου φαίνεται
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και ούτε ένα βενζινοκίνητο...
Άντε θα πρωτοπορήσεις μου φαίνεται
Μην στεναχωριέσαι. Έχω δει 5 βενζινικίκητα εδώ και εκει στην Αθήνα 4χ2 αλλά και 4Χ4. Απλά οι γράφοντες στο forum έχουν μια προτήμηση στα diesel.
Τυχαίο.... δεν νομίζω._
-
Λοιπόν χθες το βράδυ που το έβαλα στο γκαράζ πάντα το κλειδωνα με το τηλεχειριστήριο εκείνη τη στιγμή πήγα να το κλειδώσω με το κλειδί και είδα ότι δεν κλειδώνουν όλες οι πόρτες παρά μόνο του οδηγού με το κλειδί . ξέρει κάποιος τι γίνεται?
-
Ετοιμάζεται έκδοση με τον γνωστό δίλιτρο της συμμαχίας Renault-Nissan με 140 άτια λέει
Βέβαια θα είναι αδιάφορη για τη χώρα μας(λόγω κυβικών) αλλά δεν είναι καθόλου κακή κίνηση -
Ο χρήστης stathis1980 έγραψε:
Λοιπόν χθες το βράδυ που το έβαλα στο γκαράζ πάντα το κλειδωνα με το τηλεχειριστήριο εκείνη τη στιγμή πήγα να το κλειδώσω με το κλειδί και είδα ότι δεν κλειδώνουν όλες οι πόρτες παρά μόνο του οδηγού με το κλειδί . ξέρει κάποιος τι γίνεται?Βασικά έτσι δουλευουν όλα τα Renault (ναι τέτοιο είναι και το δικό σας)
Αυτό γίνεται σε περίπτωση που θα αδείασει η μπαταρία του τηλεχειρισμού να μπορεί ο οδηγός να ανοίξει το αυτοκίνητο
Ακόμα και στα Renault με κάρτα δίνεται εξτρα κλειδί γι αυτή τη δουλεία(είναι ενσωματομένο στην κάρτα).Δηλαδή ο κύριος τρόπος κλειδώματος-ξεκλειδώματος είναι ο τηλεχειρισμός και το κλειδί είναι η εφεδρεία σε περίπτωση μη λειτουργίας του τηλεχειρισμού
Γι αυτό μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα.
Αν θες πάντως να σιγουρευτείς μπορείς να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία ή να τσεκάρεις το manual του αυτοκινήτου -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λοιπόν χθες το βράδυ που το έβαλα στο γκαράζ πάντα το κλειδωνα με το τηλεχειριστήριο εκείνη τη στιγμή πήγα να το κλειδώσω με το κλειδί και είδα ότι δεν κλειδώνουν όλες οι πόρτες παρά μόνο του οδηγού με το κλειδί . ξέρει κάποιος τι γίνεται?
Βασικά έτσι δουλευουν όλα τα Renault (ναι τέτοιο είναι και το δικό σας)
Αυτό γίνεται σε περίπτωση που θα αδείασει η μπαταρία του τηλεχειρισμού να μπορεί ο οδηγός να ανοίξει το αυτοκίνητο12 χρόνια μετά ... σαν να μην πέρασε μια μέρα!
Όταν μου μπλόκαρε το immobiliser και νέκρωσαν τα πάντα ... μόνο οι πόρτες κλείδωναν με το κλειδί. Μεγιστο φάουλ τότε το κουμπί χωρίς κλειδαριά του πορτμπαγκάζ! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βασικά έτσι δουλευουν όλα τα Renault (ναι τέτοιο είναι και το δικό σας)
Αυτό γίνεται σε περίπτωση που θα αδείασει η μπαταρία του τηλεχειρισμού να μπορεί ο οδηγός να ανοίξει το αυτοκίνητο12 χρόνια μετά ... σαν να μην πέρασε μια μέρα!
Όταν μου μπλόκαρε το immobiliser και νέκρωσαν τα πάντα ... μόνο οι πόρτες κλείδωναν με το κλειδί. Μεγιστο φάουλ τότε το κουμπί χωρίς κλειδαριά του πορτμπαγκάζ!Κώστα στα πιο καινούρια μόλις τραβήξεις το πόμολο του οδηγού ή ανοίξεις-κλείσεις το κλείδωμα εσωτερικό κελίδωμα ξεκλειδώνουν όλα
Στο Duster έχει κλειδαριά νομίζω στο πορτ-μπαγκάζ -
Και νεο πρόβλημα στο Duster
Πρόβλημα στην αντλία νερού: Δεν λιπαίνεται στρόφιγγα της αντλίας με συνέπεια έντονο θόρυβο
Dacia Duster