-
Ο χρήστης duster έγραψε:
Χωρίς να θέλω να ξεφύγω από το θέμα μπορούμε κάπου να ''τεστάρουμε'' το duster?? Υπάρχει κάποια πίστα??Υπαρχει η πιστα του Ατταρτ στα Μεσογεια και η πιστα Τερρατουρα διπλα απο τα διοδια Αφιδνων.
-
Ο χρήστης geoskou έγραψε:
βρήκα σε αγγελία με 9.500ευρώ to duster diesel.αξίζει?σαν να είναι πολύ χαμηλη η τιμή του και μου βρωμάει.η αγγελια αυτη ειναι ελληνικη η απο εξωτερικο?
-
Ο χρήστης PozPilot έγραψε:
Πάντως συνεχίζω να πιστεύω πως πρέπει να επεκτείνουν το ESP και στα υπόλοιπα μοντέλα..
Απο τον Νοέμβριο του 2011 θα είναι υποχρεωτικό με την απόφαση της ΕΕ και αναγκαστικά θα μπει στον βασικό εξοπλισμό.
Αυτό που λες περί Νοεμβρίου ισχεί αλλά για αυτοκίνητα που θα κάνουν την εμφάνιση τους πρώτη φορά από Νοέμβριο και μετά. Κάτι τέτοιο δεν ισχεί για το Duster που έχει ήδη ένα χρόνο στην παραγωγή.
Όπως και να έχει πιθανότερο να ισχύει η ανακοίνωση της Renault για το Duster μετά το crash test του Ncap ή κάποια τεστ 'ταρανδου' (δεν θυμάμαι) ότι εντός του 2011 θα μπει σε όλα. Ίσως έχουν κατα νου επαναληπτικό τεστ.
-
Παιδια η Dusterαρα νομιζω οτι τωρα θα αρχισει να κανει θραυση!!!!!
Την τελευταια εβδομαδα σε δυο διαφορετικες παρεες κουβεντιαζαν για το duster!
Πιστευω να μην μας διαψευσει και να δειξει το δρομο και σε αλλες εταιριες. -
MJT η Dacia δείχνει πολύ καιρό τώρα το δρόμο
Απλά αυτό το αυτοκίνητο ήταν το αποκορύφωμα
Μόλις βγει και το πολυμορφικό που έχουν σχεδιάσει και ο αντικατστάστης του Logan τότε θα δούμε τι μπορεί να κάνει -
Είναι γεγονός πως πλέον το αναγνωρίζουν όλο και περισσότεροι και πραγματικά τους κάνει εντύπωση ειδικά όταν μαθαίνουν την τιμή,την ώρα που αντίστοιχα suv κοστίζουν πού περισσότερο.
ΥΓ: Κυκλοφορώ με ένα Atos πρόσφατα έμαθα ότι στην Ελλάδα έρχονται περίπου στα 2000 και εγώ το αγόρασα 9000.
Τι βγάζουν ειδικά στα μεγάλα που κοστίζουν 20,30,40 και βάλε χιλιάδες??? -
Και εγώ με τη σειρά μου έχω παραγγείλει από 31μαρτίου το dci4x4
με παράδοση αρχές ιουλίου ,το μόνο που με προβληματίζει είναι ο
δείκτης καυσίμου και ο χρόνος παράδοσης -
Χαμος απο παραγγελίες γινεται..
-
Σημερα σε συνάντηση φίλων ρωτήθηκα γιατί συχνάζω σε αυτό το τοπικό!
Η απάντηση έχει δωθεί απ' όταν παρουσιάστηκε! Το θεωρώ πολύ καλή πρόταση για τα λεφτά του στην έκδοση 1,5 4χ4 ενώ ακόμα περισσότερο το εντελώς βασικό (a/c και υδραυλικό τιμόνι μου αρκούν) 2κίνητο 1,6 χωρίς μεταλλικό χρώμα σαν εργαλείο να μην με προβληματίζει ακόμα και αν ... γδαρθεί ή αποκτήσει λακούβες απο χτυπήματα!
Σε εμφάνιση επίσης το βρίσκω πολύ ωραίο.
Στο μόνο που κολλάω είναι στο όνομα (Νεοέλληνας γαρ!) που σαν Renault με τα σήματα της δεν θα δίσταζα να το δω αντί του QQ. -
Σχετικά με τον δείκτη του καυσίμου αν δεν κάνω λάθος έχει δοθεί ή θα δοθεί εντολή στις αντιπροσωπείες για να καλέσουν τους ιδιοκτήτες για αντικατάσταση εξαρτημάτων οπότε θα διορθωθεί το πρόβλημα..Για την αναμονή δυστυχώς ούτε και αυτοί νομίζω πως περιμένανε τόση μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο..
-
Ο χρήστης duster έγραψε:
Για την αναμονή δυστυχώς ούτε και αυτοί νομίζω πως περιμένανε τόση μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο..Νομίζω το φαντάζονταν αλλά το εργοστάσιο στην Ρουμανία ούτως ή άλλως είναι από τα μικρά της Renault. Και ολόκληρη η γκάμα τους αυτή την στιγμή πουλάει στην Ευρώπη οπότε δεν τους παίρνει για περικοπές μοντέλων ή μειώσεις! Αν προστεθεί και το MPV που λένε ότι θα βγάλουν ... σίγουρα το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο.
-
Ο χρήστης tetradusterios έγραψε:
Και εγώ με τη σειρά μου έχω παραγγείλει από 31μαρτίου το dci4x4
με παράδοση αρχές ιουλίου ,το μόνο που με προβληματίζει είναι ο
δείκτης καυσίμου και ο χρόνος παράδοσηςΜε το καλό να το παραλάβεις !!!τh χρώμα το παρήγγειλες ?και καλοτάξιδο!!!!
-
Με το καλό να το παραλάβεις !!!τh χρώμα το παρήγγειλες ?και καλοτάξιδο!!!![/quote]
Ευχαριστώ φιλαράκι,το χρώμα είναι μαύρο
-
Καλορίζικο..
Τι έγινε παρέλαβε κανείς τελευταία να μας πει εντυπώσεις?
Τελικά με την ένδειξη του καυσίμου έχουμε κάποιο νέο?
Γίνεται η αντικατάσταση από την αντιπροσωπεία? -
Άκρα του τάφου σιωπή
-
Καλό είναι αυτό έχουμε πει.
Δεν υπάρχουν προβλήματα -
Σε ρουμάνικο forum διάβασα πως η εκεί αντιπροσωπία Renault/Dacia έχει κωδικό για αξεσουάρ για το Duster μάσκα με σήμα Renault περίπου 25€ και μαζί με τα άλλα σήματα στα διαφορα μέρη του αυτοκινήτου 37€!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε ρουμάνικο forum διάβασα πως η εκεί αντιπροσωπία Renault/Dacia έχει κωδικό για αξεσουάρ για το Duster μάσκα με σήμα Renault περίπου 25€ και μαζί με τα άλλα σήματα στα διαφορα μέρη του αυτοκινήτου 37€!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λές αυτό Κώστα τώρα πραγματικά
Στο μόνο που κολλάω είναι στο όνομα (Νεοέλληνας γαρ!) που σαν Renault με τα σήματα της δεν θα δίσταζα να το δω αντί του QQ.
-
... έβαλες και την απάντηση!
Φυσικά ξεκάθαρα προσωπική μου θέση αλλά σίγουρα δεν κάνει το Duster σαν Dacia κακό ή κατώτερο κάποιων άλλων αυτοκίνητων.
Μια χαρά είναι έτσι, αλλά σίγουρα κάποια μυαλά/νοοτροπίες (και εγώ μέσα σ' αυτά) θα υπάρχουν που θα το θέλανε πιο ... δυτικοευρωπαικό τουλάχιστον σαν όνομα. -
Σ' αυτό δεν διαφωνώ καθόλου.Μην καταλήξουμε φοβάμε σαν κάτι αγορές κι εμέις να παίρνουμε ως Renault rebudged Dacia
Αυτό με τα σήματα πάντως είναι σεβαστό .Κι εγώ έχω ένα θεματάκι με μερικά τα οποία ούτε να τα βλέπω δεν μπορώ
Υπάρχει κανένας να μην έχει ιδιοτροπίες στο θέμα αυτοκίνητο?
Dacia Duster