-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Επιφανειακή σκουριά. Την έχουν και τα Focus αλλά εκεί δεν έγινε θέμαΑν ερχόσουν Θανάση πιο συχνά στις συναντήσεις θα έβλεπες τι θέμα έχει γίνει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επιφανειακή σκουριά. Την έχουν και τα Focus αλλά εκεί δεν έγινε θέμα
Αν ερχόσουν Θανάση πιο συχνά στις συναντήσεις θα έβλεπες τι θέμα έχει γίνει...
Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου
-
Εγώ τα δέχομαι ως θύμα. Εσείς είστε οι θύτες!
-
Εγώ τα δέχομαι ως θύμα. Εσείς είστε οι θύτες!Γιατι;Ερχονται το βραδυ και στο κατουρανε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι;Ερχονται το βραδυ και στο κατουρανε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τωρα θα το πω γιατί θα σκάσω!!!
Δία μου ... από πότε έχει να δει νερό στο 'σώμα' του το Focus??? -
Εγώ τα δέχομαι ως θύμα. Εσείς είστε οι θύτες!O Γλάρος να δείς
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περίπου... έχουν μπουκαλάκια νερού και το βρέχουν... Σαν τρελός τρέχω να το στεγνώσω μην καταντήσει σαν τον Τιτανικό μετά από 100 χρόνια στο βυθό!
Cosneo μου ο λόγος είναι προφανής! Το βρέχει ο καιρός, δεν πρέπει να το βρέχουμε κι εμείς!
Θανάση ο γλάρος τσαντίζεται κιόλας!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Αν καταλαβα καλά το συγκεκριμένο είναι σε εγκαταστάσεις της Dacia στην Ρουμανία. Δεν αποκλείεται να είναι ή προπαραγωγής, ή υπερδοκιμασμένο έως ... βιασμού για να δουν τα όρια του.
Καπως ετσι ειναι.. Γραφει το αρθρο οτι πηγαν καποιοι στις εγκαταστασεις της dacia και ειδαν αυτο.. Οτι ναναι δηλαδη..
Φιλάκια δηλαδή
Αν είναι προπαραγωγής και δοκιμαστικό νομίζω είναι δικαιολογημένο -
Το Duster σε λίγο κλείνει 2ετία που βρίσκεται στις αγορές. Αν υπήρχε τέτοια περίπτωση σίγουρα θα ακουγόταν -τουλάχιστον μέσω νετ- και δύσκολα να ήταν μόνο ένα ... αλλά αμέτρητα!
Πάντως επιφανειακές σκουριές έχουν ακουστεί κατα καιρούς και σε άλλα μεμονωμένα ... και μάλλον απομονωμένα ή κακοποιημένα καινούρια. Θυμάμαι δύο δημοσιεύματα και εδώ στο φορουμ για ένα QQ και ένα Tuscon και πολλά ... Maveric. -
Καλησπέρα,
Καλοτάξιδα σε όσους απέκτησαν ή θα αποκτήσουν σύντομα το duster.
Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες δύο βδομάδες με το αμάξι δεν μου είχε ξανασυμβεί. Με έχουν σταματήσει πάνω από 10 άτομα και ρωτάνε εάν είναι καλό, πόσο καίει, αν έχει προβλήματα κλπ, κλπ. Μέχρι και test Drive το έκανε κάποιος. Η Renault συγνώμη η Dacia θα πρέπει να μου δώσει ποσοστά από τις πωλήσεις..... -
Διαβάζοντας ένα γερμανικό φόρουμ, οι απόψεις των γερμανων κατόχων είναι πανω κάτω ίδιες με το εδώ φόρουμ. Εκεί που αναφέρονται προβλήματα στον θόρυβο είναι στην έκδοση 1,6 και 85 ίππων, η οποία έκδοση από όσο ξέρω δεν έρχεται στην Ελλάδα. Επίσης αναφέρουν προβλήματα στο ραδιο CD του αμαξιού.
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Εκεί που αναφέρονται προβλήματα στον θόρυβο είναι στην έκδοση 1,6 και 85 ίππων, η οποία έκδοση από όσο ξέρω δεν έρχεται στην Ελλάδα.Υπάρχει τέτοιος κινητήρας? Του πότε είναι?
Το 1,5 diesel με τα 90 άλογα εννοείς? -
Διαβάζοντας ένα γερμανικό φόρουμ, οι απόψεις των γερμανων κατόχων είναι πανω κάτω ίδιες με το εδώ φόρουμ. Εκεί που αναφέρονται προβλήματα στον θόρυβο είναι στην έκδοση 1,6 και 85 ίππων, η οποία έκδοση από όσο ξέρω δεν έρχεται στην Ελλάδα. Επίσης αναφέρουν προβλήματα στο ραδιο CD του αμαξιού.Το δικό σου τι λέει καλά πάει;τι κατανάλωση έχεις;στο βουνό πως πάει;έβγαλε κανένα πρόβλημα,
καμιά σκουριά κανένα σκαμπανέβασμα στο δείκτη καυσίμου;
Σ'έπριξα; -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εκεί που αναφέρονται προβλήματα στον θόρυβο είναι στην έκδοση 1,6 και 85 ίππων, η οποία έκδοση από όσο ξέρω δεν έρχεται στην Ελλάδα.
Υπάρχει τέτοιος κινητήρας? Του πότε είναι?
Το 1,5 diesel με τα 90 άλογα εννοείς?Το 1.6 16V 105 4x2 εννοούσε.
-
Εκεί που αναφέρονται προβλήματα στον θόρυβο είναι στην έκδοση 1,6 και 85 ίππων, η οποία έκδοση από όσο ξέρω δεν έρχεται στην Ελλάδα.
Αυτός είναι ο βενζινοκινητήρας τους Duster που έρχεται και εδώ και ο μόνος βενζίνης που μπαίνει.
Είναι θορυβώδης ... σαν ατμοσφαιρικός. Αλλά όχι για να αποτελεί πρόβλημα. Η ηχομόνωση στο Duster πως είναι?
'Κοντοχωριανός' του είναι και ο 1,6 του QQ που επίσης εχει τα ντεσιμπέλ του αλλά δεν ενοχλεί! -
Το δικό σου τι λέει καλά πάει;τι κατανάλωση έχεις;στο βουνό πως πάει;έβγαλε κανένα πρόβλημα,
καμιά σκουριά κανένα σκαμπανέβασμα στο δείκτη καυσίμου;
Σ'έπριξα; [/quote]Δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα ακόμη.... Έχω και πρόβλημα με τον δείκτη καυσίμου. Καμιά σκουριά κανένα πρόβλημα.... Δεν έχω με τι να γκρινιάξω.....
Για την κατανάλωση τα έχω ξαναπεί. Μέση κατανάλωση 6,1. Οικονομική οδήγηση 5,7lit/100 Km. Ανάβαση στο βουνό με 4χ4 χωματόδρομος και χιόνι 9,5 περίπου -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτός είναι ο βενζινοκινητήρας τους Duster που έρχεται και εδώ και ο μόνος βενζίνης που μπαίνει.
Είναι θορυβώδης ... σαν ατμοσφαιρικός. Αλλά όχι για να αποτελεί πρόβλημα. Η ηχομόνωση στο Duster πως είναι?
'Κοντοχωριανός' του είναι και ο 1,6 του QQ που επίσης εχει τα ντεσιμπέλ του αλλά δεν ενοχλεί!Έχει καλή μόνωση, δεν με ενοχλεί καθόλου (καπό και πλαϊνά είναι μονωμένα)
-
Καλημέρα και από μένα.
Εδώ και λίγους μήνες έχω ενα duster 1.6 4x4, καλό suv αλλά θέλει κάποιες βελτιώσεις και σκέφτομαι να τις κάνω.
Έχω βρει μηχανή από τρομπέτο renautl megane coupe λίτρο με 250 hp και σκέφτομαι να τον βάλω, έχω βρει μάστορα που μπορεί να τον τοποθετήσει.Θέλω επίσης να τοποθετήσω esp, και να βελτιώσω τα φρένα( γιατί όχι και με brempo).Τα δυο τελευταία δεν τα έχω ψάξει και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Μέχρι τώρα έχω αλλάξει το ηχοσυστημα με ενα κέντρο πολυμέσων της kenwood.
Σε 18αρα ζάντα το προφίλ πόσο πρέπει να ειναι
Dacia Duster