-
Σε παλιότερο τεύχος του Autobild που τσέκαρα λέει 660 χωρίς φρένα και 1500 με φρένα στο τετρακίνητο 1.6. Αρα πιστεύω σε καλύπτει.
Και μια διάκριση για το Duster:
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=3783 -
Τελικά υπάρχει και στο φυλλάδιο του Duster:
http://www.dacia.gr/files/DUSTER/DACIA_DUSTER.pdf
680 / 1500 για το 1.5 dci
-
ο φιλος κρητη40 θα μας πει την γνωμη του?
-
Από ότι καταλαβαίνω το έχεις πάρει απόφαση...
Αυτό που έχω να πω είναι καλορίζικο και καλά ταξίδια.
Το 1.5 dci δίνει την εντύπωση ενός δυνατού αυτοκινήτου, δεν έχω όμως εμπειρία από τρεϊλερ. -
Α και κάτι ακόμη....
Βλέπω ότι έχεις συμβατικό αμάξι, τα τζιποειδές έχουν εντελώς διαφορετική αίσθηση οδήγησης (κάτι σαν αγροτικά περίπου) και το Duster Diesel είναι κάπως τραχύ αμάξι -
συμβατικο???
σκεψου ενα golf 5gti με δεκαωχταρες ζαντες αναρτηση kw variant3 με πιο χοντρες αντιστρετικες 5 ποντους χαμηλομενο και 250 αλογα.
παντως απο τη βολτα που εκανα το duster μου αρεσε πολυ και δεν με ενοχλησε τραχητιτα του,ασε που θα βγαλω και το αχτι μου με τις λακουβες......... -
Ο χρήστης φουσκωτος έγραψε:
συμβατικο???
σκεψου ενα golf 5gti με δεκαωχταρες ζαντες αναρτηση kw variant3 με πιο χοντρες αντιστρετικες 5 ποντους χαμηλομενο και 250 αλογα.
παντως απο τη βολτα που εκανα το duster μου αρεσε πολυ και δεν με ενοχλησε τραχητιτα του,ασε που θα βγαλω και το αχτι μου με τις λακουβες.........Όταν λες ότι θα βγάλεις το άχτι σου εννοέις ότι είναι πολύ μαλακό και δεν βαράει?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όταν λες ότι θα βγάλεις το άχτι σου εννοέις ότι είναι πολύ μαλακό και δεν βαράει?Μάλλον αναφέρεται στο 'άχτι' που δημιουργείτε με ένα αυτοκίνητο με 18άρες και 5 πόντους χαμηλότερο.
Η λακούβα συμπαθεί τις 16άρες το πολύ και με μαλακή αναρτηση. Αλλιώς ... θυμώνει!ΥΓ1. Νομίζω ότι η τραχύτητα του συγκεκριμένου 1,5 πλέον στους νέους 1,5 δεν υπάρχει! Καλό θα ήταν η Renault να τους δώσει κάτι πιο καινούριο.
ΥΓ2. Εδώ πάνω σαν πολλά μπεζ να κυκλοφορούν με τοπικές πινακίδες. Σε άλλα χρώματα δεν το φέρνουν?
-
Τα φέρνουν και σε άλλα χρώμματα. Οι περισσότεροι προτιμούν χρώμα που να μην λερώνει πολύ.
-
Δεν νομίζω φίλε μου να έχεις πρόβλημα στην ρυμούλκηση αν και τα κιλά που αναφέρεις με φρένα ή χωρίς είναι για μένα σχετικά εικονικά γιατί πιστεύω αναφέρονται στην απλή ρυμούλκηση ενός τρέϊλερ ή ενός τροχόσπιτου π.χ. Στα κιλά αυτά θα πρέπει να σκεφτείς ότι προστίθενται και η κλίση της ράμπας, η γλυστερότητα καθώς και ορισμένες κόντρες που μπορεί να υπάρχουν εκεί που τελειώνει το τσιμέντο μέσα στο νερό κλπ.
Τρέϊλερ και σκάφος με τα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό σου τα τραβάω άνετα με το Τέριος το παλιότερο χωρίς επιπλέον βοήθεια. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όταν λες ότι θα βγάλεις το άχτι σου εννοέις ότι είναι πολύ μαλακό και δεν βαράει?
Μάλλον αναφέρεται στο 'άχτι' που δημιουργείτε με ένα αυτοκίνητο με 18άρες και 5 πόντους χαμηλότερο.
Η λακούβα συμπαθεί τις 16άρες το πολύ και με μαλακή αναρτηση. Αλλιώς ... θυμώνει!ΥΓ1. Νομίζω ότι η τραχύτητα του συγκεκριμένου 1,5 πλέον στους νέους 1,5 δεν υπάρχει! Καλό θα ήταν η Renault να τους δώσει κάτι πιο καινούριο.
ΥΓ2. Εδώ πάνω σαν πολλά μπεζ να κυκλοφορούν με τοπικές πινακίδες. Σε άλλα χρώματα δεν το φέρνουν?
σωστοςςςςςςςςς!!!!
-
Ο χρήστης Pilioritis έγραψε:
Δεν νομίζω φίλε μου να έχεις πρόβλημα στην ρυμούλκηση αν και τα κιλά που αναφέρεις με φρένα ή χωρίς είναι για μένα σχετικά εικονικά γιατί πιστεύω αναφέρονται στην απλή ρυμούλκηση ενός τρέϊλερ ή ενός τροχόσπιτου π.χ. Στα κιλά αυτά θα πρέπει να σκεφτείς ότι προστίθενται και η κλίση της ράμπας, η γλυστερότητα καθώς και ορισμένες κόντρες που μπορεί να υπάρχουν εκεί που τελειώνει το τσιμέντο μέσα στο νερό κλπ.
Τρέϊλερ και σκάφος με τα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό σου τα τραβάω άνετα με το Τέριος το παλιότερο χωρίς επιπλέον βοήθεια.ετσι πιστευω και εγω,πως δεν θα εχω προβλημα.
-
Ο χρήστης φουσκωτος έγραψε:
Όταν λες ότι θα βγάλεις το άχτι σου εννοέις ότι είναι πολύ μαλακό και δεν βαράει?
Μάλλον αναφέρεται στο 'άχτι' που δημιουργείτε με ένα αυτοκίνητο με 18άρες και 5 πόντους χαμηλότερο.
σωστοςςςςςςςςς!!!!
Κατα την γνώμη μου το ποιο όμορφο είναι εκείνο το μπλε
-
σωστο σε βρισκω αλλα με τις γυναικες δεν βγαζεις ακρη......
εχει τρελαθει με το καφε που το λανσαρει σε ολες τις διαφημισεις. -
τι να κάνουμε
Το καφέ πάντος είναι ασορτί και με τις εσωτερικές επενδύσεις στο ταμπλό και στις πόρτες -
Το πιο όμορφο είναι στο μαύρο.....
-
Στην πλούσια σε μαυρο που τονίζονται οι ασημί λεπτομέρειες σε καθρέφτες, προφυλακτηρες/ποδιές κλπ και στην φτωχή σε άσπρο που δεν χρεώνεται.
-
Το καφε-χρυσαφί (ή όπως αλλιώς το λένε) αν το δεις στο φως του ήλιου είναι χάλια. Δεν μπορώ να βρω κανέναν λόγο, για τον οποίο θα αγόραζε κάποιος αμάξι σε τέτοιο χρώμα. Το γαλάζιο δεν είναι άσχημο, μοιάζει όμως φτηνιάρικο. Στο άσπρο δεν είναι άσχημο, σου δίνει την αίσθηση του διπλάσιου όγκου όμως (σε πλάτος περισσότερο). Στο μαύρο λερώνει και το καλοκαίρι θα είναι δράμα, αλλά μου άρεσε περισσότερο. Αν έβγαινε σε χακί ή σκούρο πράσινο θα ήταν τέλειο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η λακούβα συμπαθεί τις 16άρες το πολύ και με μαλακή αναρτηση. Αλλιώς ... θυμώνει!Με 13αρες ειδικα... θυμωνει τοσο που σε 'καταπινει'!!
-
Ποιο μαυρο duster ηταν παρκαρισμενο χτες αργα το βραδυ στην πλατεια της μητροπολης στα Χανια..?
Πολύ ομορφο παντως, καλοταξιδο να ειναι
Dacia Duster