-
Ο χρήστης ZOHADAS. G.P. έγραψε:
Αγαπητέ 'ζοχάδα', καλώς ήρθες στο 4T Forum. Αν συνεχίσεις έτσι δεν θα 'πεις πολλά ακόμη', πάρτο αλλιώς σε παρακαλώ. Η δημοσίευσή σου διαγράφεται, έχεις και ένα warn, στα 3 καίγεσαι (στα λέω επειδή ως 'νέος' ϊσως να μην ξέρεις τους κανόνες ).(Moderator nass)
Εάν πούμε αυτά που ξέρουμε με στοιχεία βέβαια τότε θα δεις γέλια και κρυφτό που έχει να πέσει από κάποιους που το παίζουν επαγγελματίες σε τομείς του χώρου και διοργανωτές λεσχιάρχες αγώνων. Έχει ο καιρός γυρίσματα αυτοί που έβγαιναν και έγραφαν ανυπόστατα πράγματα στο ιδιωτικό site που έχουν και το θεωρούσαν μαγκιά κριμένη πίσω από πληκτρολόγια θα βρεθούν απολογούμενη για πολλά,υπομονή...........................
Οι οδηγοί σιγά αλλά σταθερά αφυπνίζονται,δεν είναι τα γίδια που νομίζατε και τους πασάρατε οτιδήποτε,φυσικά όχι όλοι ακόμη αλλά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο,τα λέμε............................
ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν. ΑΛΑΜΑΠ ΤΕΑΜ
Αφήνω τη δική σου δημοσίευσή επειδή τουλάχιστον υπογράφεις με το όνομά σου
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης politis n έγραψε:
βοηθώντας άλλες λέσχεςΑυτο που ειπες ειναι αστοχο.Δεν υπαρχει.[/quote]
Εγώ λοιπόν ξέρω περιπτώσεις που πήγε σε ο Γιάννης σε άλλες λέσχες και πρόσφερε βοήθεια σε οργανωτικό επίπεδο αλλά και στο στρώσιμο του δρόμου στο οποίο είναι κορυφαίος.Επειδή είμαστε ας αφήσουμε καλύτερα την κοινή γνώμη να σχηματίσει άποψη για όλους και όλα.
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν. ΑΛΑΜΑΠ ΤΕΑΜ
-
Ο χρήστης toulakis έγραψε:
Αυτο που ειπες ειναι αστοχο.Δεν υπαρχει.
από το φετινό rally κορίνθου
http://www.rallykorinthou.gr/images/zoo ... ly0003.jpg -
Ο χρήστης ZOHADAS. G.P. έγραψε:
Αγαπητέ 'ζοχάδα', καλώς ήρθες στο 4T Forum. Αν συνεχίσεις έτσι δεν θα 'πεις πολλά ακόμη', πάρτο αλλιώς σε παρακαλώ. Η δημοσίευσή σου διαγράφεται, έχεις και ένα warn, στα 3 καίγεσαι (στα λέω επειδή ως 'νέος' ϊσως να μην ξέρεις τους κανόνες ).(Moderator nass)
ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ .... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ Κ ΟΥΤΕ ΜΙΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ... ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΛΑΚΑΚΗΣ Κ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΖΟΗΑDΑ G.P. ..... ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ.... ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Κ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ..... ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΑΛΛΟ WARN NA TO KANETE ..... EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .....
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Ο αγώνας διοργανώθηκε απο μία λέσχη της οποίας η τοποθέτηση δέν έχει γίνει ακόμη.. Που είναι η λέσχη???
Η κάθε Λέσχη και κατα κύριο λόγο η οργανωτική επιτροπή του κάθε Αγώνα , 'παραδίδει' τον Αγώνα στον Αλυτάρχη με την λήξη του διοικητικού ελέγχου και την πρώτη συνεδρίαση των Αγωνοδικών.
Κατα συνέπεια ο Αλυτάρχης είναι ο υπεύθυνος για την διεξαγωγή του Αγώνα.
Στην προκείμενη περίπτωση , επειδή το πλήρωμα είναι δηλωμένο με το όνομα της ΛΑΜΑ, η Λέσχη κατά τη γνώμη μου οφείλει να τοποθετηθεί για όσα σοβαρά γράφτηκαν !Αποστόλης Νούσιας
ΓιάννεναΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ , ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ.
Α ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΑ .
ΦΙΛΙΚΑΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ , ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ.
ΦΙΛΙΚΑ -
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Ο αγώνας διοργανώθηκε απο μία λέσχη της οποίας η τοποθέτηση δέν έχει γίνει ακόμη.. Που είναι η λέσχη???
Η κάθε Λέσχη και κατα κύριο λόγο η οργανωτική επιτροπή του κάθε Αγώνα , 'παραδίδει' τον Αγώνα στον Αλυτάρχη με την λήξη του διοικητικού ελέγχου και την πρώτη συνεδρίαση των Αγωνοδικών.
Κατα συνέπεια ο Αλυτάρχης είναι ο υπεύθυνος για την διεξαγωγή του Αγώνα.
Στην προκείμενη περίπτωση , επειδή το πλήρωμα είναι δηλωμένο με το όνομα της ΛΑΜΑ, η Λέσχη κατά τη γνώμη μου οφείλει να τοποθετηθεί για όσα σοβαρά γράφτηκαν !Αποστόλης Νούσιας
ΓιάννεναΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ , ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ.
ΦΙΛΙΚΑΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ , ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ.
ΦΙΛΙΚΑ....ΥΟU KNOW ΓΑΡΓΑΡΑ...?????????????
-
....ΥΟU KNOW ΓΑΡΓΑΡΑ...?????????????
[/quote]Τάκηηηηηη τα μπάνια του λαού φταίνε άσε τους ανθρώπους να ξεκουραστούν
Κάτι για βοιδόπετσα έλεγες,λέεεςςςς;;;;ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.
-
Ο χρήστης politis n έγραψε:
Τάκηηηηηη τα μπάνια του λαού φταίνε άσε τους ανθρώπους να ξεκουραστούν
Κάτι για βοιδόπετσα έλεγες,λέεεςςςς;;;;ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.
....ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ , ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ.
ΦΙΛΙΚΑ...ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ!
ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΔΕΘ....... -
-
Σωστοιιιιιιιιι
-
Κι ετσι, ενα κοριτσοπουλο που διαβαζε για να παρει βαθμους και να αμοιφθει με μια συμμετοχη σ αγωνα, ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ, εκτεθηκε και πιθανοτατα θ' απομακρυνθει χαριν της βλακειας συγγενων κι οργανωτων.
Το σκεφτηκε κανεις ετσι? Να γινει χειρισμος του θεματος, ωστε να μην την πληρωσει τελικα το κοριτσι και το ερημο σπορ?
Αντε, και σ ανωτερα......Τι θα εκανα αν ημουν ΕΘΕΑ η οργανωτης? Θα φροντιζα να μη δοθει δημοσιοτητα χαριν του παιδιου, Θα ξεκοιλιαζα αγωνιστικα μπαμπα και μαμα, χωρις αναστολες και ληξη ποινης, (ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) και θα προσφερα στο κοριτσι μια λισανς δωρεαν μολις θα ενηλικιωνοταν, και θα κανονιζα να τρεξει συνοδηγος μ εναν απο τους πρωταθλητες μας, σ εναν μικρο αγωνα. (Για να μην πει κανεις οτι κριτικαρω χωρις προταση)
-
'Ένα κοριτσόπουλο που είχε όνειρο να τρέξει'...
Όντως το κοριτσόπουλο αυτο, 17 ετών, με πολλά χρόνια διπλα στον πατέρα του, με ανάμειξη σε αμέτρητους αγώνες σαν θεατής, σαν βοηθός οργανοτής ομάδας και με αμέτρητα χλμ αναγνωρίσεων, αυτή τη στιγμή δεν θέλει να ξανακουσει για αγώνες στην Ελλάδα. Το όνειρό της ήταν να τρεξει συνοδηγός μου και μόνο.Αν πάτε 2-3 χρόνια πίσω θα δείτε 'οτι έχω και εγώ κάποιες καλές θέσεις στο πρωτάθλημα.
Σας ευχαριστώ πολύ -
Ο χρήστης platis έγραψε:
...Τι θα εκανα αν ημουν ΕΘΕΑ η οργανωτης? Θα φροντιζα να μη δοθει δημοσιοτητα χαριν του παιδιου, Θα ξεκοιλιαζα αγωνιστικα μπαμπα και μαμα, χωρις αναστολες και ληξη ποινης, (ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) και θα προσφερα στο κοριτσι μια λισανς δωρεαν μολις θα ενηλικιωνοταν, και θα κανονιζα να τρεξει συνοδηγος μ εναν απο τους πρωταθλητες μας, σ εναν μικρο αγωνα. (Για να μην πει κανεις οτι κριτικαρω χωρις προταση)
Απόλυτα σωστό.....
-
Ο χρήστης VRD έγραψε:
Όντως το κοριτσόπουλο αυτο, 17 ετών, με πολλά χρόνια διπλα στον πατέρα του, με ανάμειξη σε αμέτρητους αγώνες σαν θεατής, σαν βοηθός οργανοτής ομάδας και με αμέτρητα χλμ αναγνωρίσεων, αυτή τη στιγμή δεν θέλει να ξανακουσει για αγώνες στην Ελλάδα. Το όνειρό της ήταν να τρεξει συνοδηγός μου και μόνο.Αν πάτε 2-3 χρόνια πίσω θα δείτε 'οτι έχω και εγώ κάποιες καλές θέσεις στο πρωτάθλημα.
Σας ευχαριστώ πολύΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΒΡΕ VRD ???
Διεγράφη απρεπής έκφραση. Εεεεπ, σεμνά! (Moderator nass)
'ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ' ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ????
'ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ' ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ (ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!!!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΟΥ , 'ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ',ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΝΗΣΑΦΙ !!!!'EL-EM'
-
Ο χρήστης VRD έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύΓια το οτι μισησε τους αγωνες φταιει η ΕΛΠΑ και η οργανωση του αγωνα να υποθέσω που δεν σας αφησε να τρεξετε με την κορη σας κυριε βερικακη?
Δηλαδη εν ολιγις φταινε οι ελ. αγωνες για οτι εγινε ε??Εσεις τι μερίδιο ευθύνης έχετε σε όλο αυτο θα μας πείτε??
Που αν 1 στο δισεκατομυριο ειχατε εξοδο επειδη πχ εσπασε ενα ψαλιδι σε ενα πατημενο κομματι, και χτυπουσε η κορη σας τοτε τι θα γινοταν?
Τοτε θα εφτεγαν που σας ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ?
Με τετοια μυαλα που να παμε μπροστα??Διεγράφη απρεπές emoticon. Ρε σεις, συγκρατηθείτε! (Moderator nass)
-
σορρυ κυριε Νασο, αλλα με αυτα που διαβαζουμε.....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΒΡΕ VRD ???
Διεγράφη απρεπής έκφραση. Εεεεπ, σεμνά! (Moderator nass)
'ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ' ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ????
'ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ' ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ (ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!!!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΟΥ , 'ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ',ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΝΗΣΑΦΙ !!!!'EL-EM'
Επίσης απόλυτα σωστό....
-
Αγαπητε VRD, εχω κι εγω μια κορη που περιμενε υπομονετικα αρκετα χρονια για να κατσει ΝΟΜΙΜΑ σ ενα μπακετ, στις 11 του Οκτωβρη. Κι ειμαι κι εγω ενας μπαμπας που εχω ονειρο να την ακουω να μου διαβαζει η να την δω να οδηγει. Κι εγω περιμενα, και γι αυτο σας καταλαβαινω μεν, αλλά ποτε δεν θα καταπατουσα κανονισμο, η ποτε δεν θα ρισκαριζα να ικανοποιησω την βουλιμια των καναλιων με τιτλους 'ραλλιστας σκοτωνει την κορη του σε παρανομο αγωνα'.
Αλλωστε δεν της δωσατε το καλυτερο παραδειγμα για σεβασμο των κανονισμων. Την αρχισατε λαθος. Παραδεχθειτε το. Και αφηστε το θεμα να ληξει, και την κορη σας ν αποφασισει ανεπηρεαστη αν θα τιμησει στο μελλον τους Ελληνικους αγωνες και τους όποιους κανονισμους τους.
Σιγουρα-οπως λετε- στους αγωνες μπορει να ειχατε καλα αποτελεσματα, αλλά στο ηθικο μερος απέναντι τους κι απεναντι στο παιδι, κλωτσησατε την καρδαρα.
Ευπειθως
Χ.Π. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αγαπητε VRD, εχω κι εγω μια κορη που περιμενε υπομονετικα αρκετα χρονια για να κατσει ΝΟΜΙΜΑ σ ενα μπακετ, στις 11 του Οκτωβρη. Κι ειμαι κι εγω ενας μπαμπας που εχω ονειρο να την ακουω να μου διαβαζει η να την δω να οδηγει. Κι εγω περιμενα, και γι αυτο σας καταλαβαινω μεν, αλλά ποτε δεν θα καταπατουσα κανονισμο, η ποτε δεν θα ρισκαριζα να ικανοποιησω την βουλιμια των καναλιων με τιτλους 'ραλλιστας σκοτωνει την κορη του σε παρανομο αγωνα'.
Αλλωστε δεν της δωσατε το καλυτερο παραδειγμα για σεβασμο των κανονισμων. Την αρχισατε λαθος. Παραδεχθειτε το. Και αφηστε το θεμα να ληξει, και την κορη σας ν αποφασισει ανεπηρεαστη αν θα τιμησει στο μελλον τους Ελληνικους αγωνες και τους όποιους κανονισμους τους.
Σιγουρα-οπως λετε- στους αγωνες μπορει να ειχατε καλα αποτελεσματα, αλλά στο ηθικο μερος απέναντι τους κι απεναντι στο παιδι, κλωτσησατε την καρδαρα.
Ευπειθως
Χ.Π.Πολύ σωστά σε όλα!!!!!!
Κατάλαβες τώρα γιατρέ γιατι σου έγραφα κάποτε οτι 'δεν παρατάς το πόλεμο' οταν αγαπάς πραγματικά αυτό το γαμ...... σπορ!!
Κούλης Κ.
-
Μονο που δεν χρειαζεται να εισαι πολιτικος για ναχεις θεση στα εθνικα ζητηματα, ουτε Γκαλης για ν αγαπας το μπασκετ.
Κι ο νοων, νοειτω
15ο rally sprint "ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΛΗΣ" (Λ.Α.Μ.Α.)