-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το 207 έχει το καλύτερο, μεγαλύτερο, χρηστικότερο, ανετότερο, δροσερότερο ντουλαπακι συνοδηγού EVER! .&-
Πλάκα πλάκα, του δικού μου είναι ακόμα μεγαλύτερο νομίζω.
Sent from my GNex using smoke signals.
Το δικό μου είχε χωρέσει ολόκληρη τούρτα παγωτό!
γαντια- ανιχνευτή υδρόθειου και μάσκα με φίλτρο... αυτό του ντουλαπάκι ότι και να του βάλεις στο τέλος κλείνει...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Καλά ναι, αλλά και γενικά δεν το λες φασαριόζικο το 207.ζήση το έγραψα και πριν αλλά δεν με προσέχεις...
κάνει τα πιο ήσυχα ταξίδια από τα σύγχρονα σουπερμίνι... βασικά δεν μου έρχεται κανένα πιο άνετο ... μπορεί κάποιο να ξεχνάω...
-
Ωπ, σόρρυ... Όντως δεν το είδα...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ωπ, σόρρυ... Όντως δεν το είδα... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γαντια- ανιχνευτή υδρόθειου και μάσκα με φίλτρο... αυτό του ντουλαπάκι ότι και να του βάλεις στο τέλος κλείνει...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το 207 έχει το καλύτερο, μεγαλύτερο, χρηστικότερο, ανετότερο, δροσερότερο ντουλαπακι συνοδηγού EVER! .&-
Προτιμω ψυχωμενο τεμπελη για ευκολια
+100 ...
-
Σε λευκο ειναι ευπεπτο το 5θυρο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Αρκετα καλη η ηχομονωση και η κυλιση αφου δεν ακουγεται σχεδον τιποτα μεχρι τα 130 περιπου.Απο κει και πανω φυσιολογικα αρχιζουν καποιοι αεροδυναμικοι θορυβοι.
...Ενδιαφέροντα όσα έγραψες. Εστίασα στο παραπάνω. Αεροδυναμικοί θόρυβοι μετά τα 130;
Εγώ με το δικό μου με 180...200χλμ/ώρα και δεν ακούγονται αεροδυναμικοί θόρυβοι. Περίεργα πράγματα...
Μήπως άκουγες θόρυβο κύλισης από τα ελαστικά;
Κλειστα παραθυρα ειχα και οντως απο τα 130 και πανω ακουγα τον αερα.Βεβαια εκεινη τη μερα φυσουσε πολυ.
Τι να σου πω.Ελπιζω να τυχει να ξαναοδηγησω καποιο 208 αμεσα.
Με το 207 στα 200 δεν ακους τιποτα? Θα παρω το 207 του ξαδερφου μου να το διαπιστωσω. -
Έχει πάρει κάποιος τους 4Τ Ιουνίου να μας αναφέρει μετρήσεις (0-100, ρεπρίζ και καταναλώσεις) για τα 1.4 βενζίνη και diesel που έχει τέστ ?
-
ειδα προφίλ απέξω από έκθεση πεζώ το 208 και ακριβώς πίσω του το 207.
οπότε κατέληξα πως συγκριτικά είναι μια μαλακία το 208.
σαν να είχαν σκοπό να φτιάξουν ενα ομορφότερο γιαρις
πισω του το 207 φαινοταν αρκετά πιο μεγάλο κ σχεδόν σα κουπέ σε σχέση με το γεμάτο γλυκανάλατες λεπτομέρειες και φουσκωμένο σα μπαλόνι σε σχέση με το μήκος του 208! Φαγώθηκαν να αρέσει στις γκόμενες -
Πήγα και το είδα και εγώ, ευκαιρία ήταν.
Σε γενικές γραμμές δεν υπήρχε περίπτωση να το αγοράσω (για μένα) ποτέ.
Σε σύγκριση με το 207, απευθύνεται σε εντελώς διαφορετικό κοινό π.χ. στην αδελφή μου ή και σε μία κοπελίτσα που μόλις μπήκε στη σχολή και θέλει να της κάνει δώρο ο μπαμπάκας, αν δεν την πείσει να πάρει Τζαπωνέζικο...Και αυτό το λέω γιατί έτυχε στην εμπορία να ήταν η κοπελίτσα με τον μπαμπά που κοιτούσαν ένα ομορφούλι τσαχπινογαργαλιάρικο 208 ...
Αισθάνθηκα λιγάκι ξεκάρφωτος να κοιτώ εγώ ο βόδις, το 208 μαζί με μία κοπελίτσα ... Ξενερουά...
Οπότε σηκώθηκα και έφυγα.Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, γιατί θα πάω για σέρβις και θα το ξαναδώ να περάσει και η ώρα μου ευχάριστα...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ειδα προφίλ απέξω από έκθεση πεζώ το 208 και ακριβώς πίσω του το 207.
οπότε κατέληξα πως συγκριτικά είναι μια μαλακία το 208.
σαν να είχαν σκοπό να φτιάξουν ενα ομορφότερο γιαρις
πισω του το 207 φαινοταν αρκετά πιο μεγάλο κ σχεδόν σα κουπέ σε σχέση με το γεμάτο γλυκανάλατες λεπτομέρειες και φουσκωμένο σα μπαλόνι σε σχέση με το μήκος του 208! Φαγώθηκαν να αρέσει στις γκόμενες+1.Συμφωνώ πως το καταντήσανε έτσι ?Απο τα όμορφα 206 και 207 σε αυτήν την αηδία τώρα.Το yaris(στην έκδοση style μόνο) νομίζω μου αρέσει και περισσότερο από αυτό .
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σε γενικές γραμμές δεν υπήρχε περίπτωση να το αγοράσω (για μένα) ποτέ.
Σε σύγκριση με το 207, απευθύνεται σε εντελώς διαφορετικό κοινό π.χ. στην αδελφή μου ή και σε μία κοπελίτσα που μόλις μπήκε στη σχολή και θέλει να της κάνει δώρο ο μπαμπάκας, αν δεν την πείσει να πάρει Τζαπωνέζικο...Και αυτό το λέω γιατί έτυχε στην εμπορία να ήταν η κοπελίτσα με τον μπαμπά που κοιτούσαν ένα ομορφούλι τσαχπινογαργαλιάρικο 208 ...
-
υπάρχουν ακόμα πατεράδες που αγοράζουν αμάξια στη κορη τους
-
το είδες πιο άκυρο και από την επιτομή της ασχήμιας τογιοτα γιαρις?
πρέπει να πείσω κανα κορσαιρ να κάνει ταχα δήθεν τον αγοραστή πεζω να με πάει να το δω δε γίνεται να περιμένω ντιριντινο
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
- υπάρχουν ακόμα πατεράδες που αγοράζουν αμάξια στη κορη τους
Λες να μην ήταν μπαμπάς της;
Έτσι όπως έχουμε γίνει, η πλειοψηφία των γυναικών, αναζητά χορηγό...
Πάντως κάποια στιγμή τον είπε 'μπαμπά'...- το είδες πιο άκυρο και από την επιτομή της ασχήμιας τογιοτα γιαρις?
Το Yaris φωνάζει από μακρυά ότι είναι 'Japan'.
Αν έβλεπα το 208 χωρίς τα σήματα αμέσως θα καταλάβαινα ότι είναι γαλλικό. Η φινέτσα δεν κρύβεται.
Σε όγκο και κάπως η σχεδίαση δείχνει λίγο προς Yaris αλλά μέχρι εκεί. Το 208 έχει πολλά 'γαλλικά' στοιχεία. Εμένα στο μυαλό μου έφερε και το 206 αλλά και το 207 καθώς και κάτι από DS3.
Αυτό που δεν είδα καθόλου ήταν η θέση οδήγησης. Ήταν κατειλημμένη... από την 'κόρη του μπαμπά'...Πάντως οφείλω να πω ότι το 208 μου έφερε στο μυαλό ένα καθαρά 'αστικό φινετσάτο αμάξωμα'.
Ίσως τα χρώμια και όλα αυτά που γυάλιζαν, να ήταν η αιτία.
Έξω από την εμπορία είχα παρκαρισμένο το δικό μου.
Έκανα οπτικές συγκρίσεις. Κατέληξα στο δικό μου.
Μάλλον επειδή είναι ποιο 'retro' ... -
To oτι ειναι 150 κιλα ελαφρυτερο απο το 207 δε σας λεει κατι?
-
Έλα ντε.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
To oτι ειναι 150 κιλα ελαφρυτερο απο το 207 δε σας λεει κατι?
Όντως,δε μιλάει κανείς γι'αυτό?Εδώ έλεγαν συνέχεια για το πόλο ότι είναι 20! κιλά ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του
Ε το Polo είναι και μπέντσμαρκ. Με το κακόμοιρο το 208, ποιός ασχολείται μαζί του?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
To oτι ειναι 150 κιλα ελαφρυτερο απο το 207 δε σας λεει κατι?όχι
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
To oτι ειναι 150 κιλα ελαφρυτερο απο το 207 δε σας λεει κατι?Σκετο έτσι 'ελαφρύτερο' ... δεν ειναι απαραιτητα και καλό! Απο που έγινε η δίαιτα?
-
Τα έχουμε ξαναπεί. Τα 150 κιλά είναι σχετικό. Ανάλογα την έκδοση.
Π.χ.
3θυρο 207 1.4/90hp ... 1259κιλά / 1626κιλά μέγιστο επιτρεπόμενο
3θυρο 208 1.4/90hp ... 1189κιλά / 1590κιλά μέγιστο επιτρεπόμενο70 κιλά διαφορά τα οποία μπορεί να είναι και από το μικρότερο μήκος ή και από διάφορα άλλα πραγματάκια που έβγαλαν...
Peugeot 208