-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ισχυει!! ο κολλητος μου σκεφτειτε, πηρε το Polo Comfortline και σε 7 μηνες βρηκε κοπελα!!
.
ατσα ο γάτος... το θέμα δεν είναι σε πόσο καιρό βρήκε αλλά σε πόσο καιρό σούβλησε
Πιστευω πως δεν σουβλισε με τον λεβιε ή τον μοχλο στο χερι εμεινε επειδη ειναι πριμιουμ
vote for θωμάς
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
ατσα ο γάτος... το θέμα δεν είναι σε πόσο καιρό βρήκε αλλά σε πόσο καιρό σούβλησε
Μπεεε ρε
εσύ γιατί κόπτεσαι ο φίλος του είσαι?
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
η σουβλισμένη
Επειδή το μ@μήσαμε με την πλάκα,έχει δει κάνείς το 208 από κοντά?Ναι! Χθες ειδα δημοσιογραφικό στη γειτονιά μου. Πανεμορφο (επιτέλους!!!) εξωτερικά και χαλια το ταμπλό του.
Την ίδια εντυπωση που ειχα και απο τις φωτογραφίες. Εξωτερικά το θεωρώ το ωραιότερο supermini. Το ταμπλο του μεσα όμως δεν μου άρεσε. Ασχημο αυτο που βλέπει ο οδηγός μπροστά του. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
η σουβλισμένη
Επειδή το μ@μήσαμε με την πλάκα,έχει δει κάνείς το 208 από κοντά?Ναι! Χθες ειδα δημοσιογραφικό στη γειτονιά μου. Πανεμορφο (επιτέλους!!!) εξωτερικά και χαλια το ταμπλό του.
Την ίδια εντυπωση που ειχα και απο τις φωτογραφίες. Εξωτερικά το θεωρώ το ωραιότερο supermini. Το ταμπλο του μεσα όμως δεν μου άρεσε. Ασχημο αυτο που βλέπει ο οδηγός μπροστά του.Το θεωρείς δηλαδή Κώστα το 208 ωραιότερο από το fiesta,τη ds3 & τη mito?Eγώ με τίποτα.Ακόμα και το corsa που πάλιωσε πλέον μου είναι πιο όμορφο.Το μόνο 208 που μου άρεσε είναι σε 3-θυρο αποκλειστικά,με 17άρες ζάντες(το gti δηλαδή που θα έρθει ) και σε μπλέ χρώμα.Το 5-θυρο σε αυτό το ροζάκι με τα 15άρια τάσια της μεσαίας έκδοσης είναι μάπα,μοιάζει πολύ με yaris .Iδίως το μπροστά του μέρος είναι μπλιαχ,από τα πλάι και πίσω καλύτερα.Το πιο όμορφο μικρό πεζό για μένα ήταν το 206 (και αυτό όμως μόνο σε 3-θυρο).
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
η σουβλισμένη
Την ίδια εντυπωση που ειχα και απο τις φωτογραφίες. Εξωτερικά το θεωρώ το ωραιότερο supermini. Το ταμπλο του μεσα όμως δεν μου άρεσε. Ασχημο αυτο που βλέπει ο οδηγός μπροστά του.Το θεωρείς δηλαδή Κώστα το 208 ωραιότερο από το fiesta,τη ds3 & τη mito?Eγώ με τίποτα.Ακόμα και το corsa που πάλιωσε πλέον μου είναι πιο όμορφο.Το μόνο 208 που μου άρεσε είναι σε 3-θυρο αποκλειστικά,με 17άρες ζάντες(το gti δηλαδή που θα έρθει ) και σε μπλέ χρώμα.Το 5-θυρο σε αυτό το ροζάκι με τα 15άρια τάσια της μεσαίας έκδοσης είναι μάπα,μοιάζει πολύ με yaris .Iδίως το μπροστά του μέρος είναι μπλιαχ,από τα πλάι και πίσω καλύτερα.Το πιο όμορφο μικρό πεζό για μένα ήταν το 206 (και αυτό όμως μόνο σε 3-θυρο).
συμφωνώ σε όλα και ειδικά στο μικρό πεζό... βέβαια το 206 ήταν όμορφο και σε 5θυρο...
πολύ μπορστά από την εποχή του -
Και το ειδα και το οδηγησα στη Lion.
Λοιπον,το αμαξι οντως φερνει σε Yaris κοιτωντας το απο καποιες γωνιες και σε εκδοσεις χωρις ζαντα.Απο κει και περα δειχνει πιο συμμαζεμενο και πιο μικρο απο το 207 χωρις ομως μεσα να ειναι πιο στενο.Ευγε Peugeot.Να πω οτι οδηγησα το 14αρι βενζινη με τα 95 ατια.Το 1000αρι απο Ιουλιο και το 1200αρι απο Σεπτεμβριο.
Ανοιγωντας τη πορτα αντικρυσα ενας αρκετα μοντερνο εσωτερικο με must την οθονη στο κεντρο αλλα και τον πινακα οργανων.
Ολα τα λεφτα το απιστευτα μικρο τιμονι το οποιο σε φτιαχνει για να οδηγησεις.Προσπαθω να ρυθμισω καθισμα και τιμονι και ναι βλεπω τον πινακα οργανων απο πανω χωρις να κρυβεται.Ομως τα νουμερα ειναι μικρα και διαβαζονται δυσκολα.Κριμα.
Κοινως ενω χαμηλωνεις πιο λιγο τα ματια απο το δρομο εστιαζεις περισσοτερη ωρα για να δεις τι γραφει.
Απο κει και περα η μερια του συνοδηγου με το τραβηγμενο ντουλαπακι μου θυμισε πολυ Alfa 145/146 αφου ο χωρος για τα ποδια του συνοδηγου ειναι απλετος,το υψος της καμπινας επαρκεστατο(ειμαι 1,95),τα καθισματα με ποιοτικη επενδυση αλλα οι διακοπτες της θερμανσης(οχι clima-απλοι περιστροφικοι)δεν μου φανηκαν ιδιαιτερα καλοφτιαγμενοι.Βαζω μπρος και παω να ξεκινησω.Μολις κανω να βαλω 1η αντιλαμβανομαι και το χειροτερο σημειο του αυτοκινητου,το σαζμαν.Αβολη λαβη,μεγαλες διαδρομες και γενικοτερα μια εντονη ασαφεια. Η κατασταση δεν αλλαζει ουτε εν κινησει στις υπολοιπες σχεσεις.Νευρικο το μοτερ με ωραιο τραβηγμα πανω απο τις 4000σαλ και ευκολα πιανω τα 120.Αρκετα καλη η ηχομονωση και η κυλιση αφου δεν ακουγεται σχεδον τιποτα μεχρι τα 130 περιπου.Απο κει και πανω φυσιολογικα αρχιζουν καποιοι αεροδυναμικοι θορυβοι.
Τα φρενα μου αρεσαν,αλλα δυστυχως δεν ειχα την ευκαιρια να το στριψω αφου ο πωλητης διπλα μου δεν ειχε και πολλα κεφια. Η βολτα κρατησε ενα 20λεπτο και αφηνοντας το,το ξανα επεξεργαστηκα.Νομιζω στα περιοδικα μου αρεσε πιο πολυ απο οτι απο κοντα τουλαχιστον απο μεσα.Η τιμη για αυτο το 5θυρο 14αρι με εξοπλισμο Active ειναι στα 13900€ με εκπτωση 500€.
Αρκετα κατεμε αφου λειπουν ζαντες,προβολεις και cruise.Το μεταλλικο εχει 450€ και τα εξοδα ειναι 560€. -
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
...Αρκετα καλη η ηχομονωση και η κυλιση αφου δεν ακουγεται σχεδον τιποτα μεχρι τα 130 περιπου.Απο κει και πανω φυσιολογικα αρχιζουν καποιοι αεροδυναμικοι θορυβοι.
...Ενδιαφέροντα όσα έγραψες. Εστίασα στο παραπάνω. Αεροδυναμικοί θόρυβοι μετά τα 130;
Εγώ με το δικό μου με 180...200χλμ/ώρα και δεν ακούγονται αεροδυναμικοί θόρυβοι. Περίεργα πράγματα...
Μήπως άκουγες θόρυβο κύλισης από τα ελαστικά;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Αρκετα καλη η ηχομονωση και η κυλιση αφου δεν ακουγεται σχεδον τιποτα μεχρι τα 130 περιπου.Απο κει και πανω φυσιολογικα αρχιζουν καποιοι αεροδυναμικοι θορυβοι.
...Ενδιαφέροντα όσα έγραψες. Εστίασα στο παραπάνω. Αεροδυναμικοί θόρυβοι μετά τα 130;
Εγώ με το δικό μου με 180...200χλμ/ώρα και δεν ακούγονται αεροδυναμικοί θόρυβοι. Περίεργα πράγματα...
Εξαρτάται και από τον αέρα που μπορεί να είχε εκείνη την ώρα .Αλλο νηνεμία και άλλο 5-6 μποφόρ.Kαι στη Θεσσαλονίκη στον περιφερειακό σήμερα το πρωί είχε αρκετό αέρα,το διαπίστωσα και εγώ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
αφού ακούγονται οι καθρέφτες...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σόρυ αλλά εγώ δεν ακούω τίποτα...
Μιλάμε για ανεβασμένα τα παράθυρα ε;
Γιατί αν είναι κατεβασμένα σε αυτές τις ταχύτητες όσο να'ναι έχει κάποιο θόρυβο από τον αέρα... -
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Το θεωρείς δηλαδή Κώστα το 208 ωραιότερο από το fiesta,τη ds3 & τη mito?Eγώ με τίποτα.Ξεχωρίζω την Mito που μου αρέσει πολύ. Απο τα υπολοιπα ίσως επειδή ειναι καινούριο σαν εικόνα να μου φαινεται ωραιότερο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Γιατί αν είναι κατεβασμένα σε αυτές τις ταχύτητες όσο να'ναι έχει κάποιο θόρυβο από τον αέρα...οτι είναι από τα καλυτερα σουπερμινι σε ταξίδι είναι δεδομένο , όχι όμως οτι δεν ακούγεται και τίποτα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γιατί αν είναι κατεβασμένα σε αυτές τις ταχύτητες όσο να'ναι έχει κάποιο θόρυβο από τον αέρα...οτι είναι από τα καλυτερα σουπερμινι σε ταξίδι είναι δεδομένο , όχι όμως οτι δεν ακούγεται και τίποτα
Πιθανώς να έχεις δίκιο. Άλλωστε έχω και μουσική μέσα βαράει υποχθόνια και το SUB, οπότε δεν ακούω και πολλά από έξω.
Πάντως μου έδωσες αφορμή να κάνω και εγώ μία δοκιμή. Θα το πάω Εθνική Οδό, χωρίς μουσική και sub, να δω τι ήχους βγάζει...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κι εγώ σε 207 RC δεν άκουγα τίποτα... Στην Xsara πάλι... Ας το καλύτερα!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Κι εγώ σε 207 RC δεν άκουγα τίποτα... Στην Xsara πάλι... Ας το καλύτερα!
αμα έχεις συνηθίσει από πιο παλια οχήματα λογικό ρε
-
Καλά ναι, αλλά και γενικά δεν το λες φασαριόζικο το 207.
-
Το 207 έχει το καλύτερο, μεγαλύτερο, χρηστικότερο, ανετότερο, δροσερότερο ντουλαπακι συνοδηγού EVER! .&-
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το 207 έχει το καλύτερο, μεγαλύτερο, χρηστικότερο, ανετότερο, δροσερότερο ντουλαπακι συνοδηγού EVER! .&-Προτιμω ψυχωμενο τεμπελη για ευκολια
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το 207 έχει το καλύτερο, μεγαλύτερο, χρηστικότερο, ανετότερο, δροσερότερο ντουλαπακι συνοδηγού EVER! .&-Πλάκα πλάκα, του δικού μου είναι ακόμα μεγαλύτερο νομίζω.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 207 έχει το καλύτερο, μεγαλύτερο, χρηστικότερο, ανετότερο, δροσερότερο ντουλαπακι συνοδηγού EVER! .&-
Πλάκα πλάκα, του δικού μου είναι ακόμα μεγαλύτερο νομίζω.
Sent from my GNex using smoke signals.
Το δικό μου είχε χωρέσει ολόκληρη τούρτα παγωτό!
Peugeot 208