-
Εγω προτιμω το 206.
Παρολα αυτα, το 208 ειναι πιο τολμηρο απο το 207 που ηταν σχετικα ουδετερο στην σχεδιαση του, γι αυτο και θα ελεγα 208.
-
Το 208 φαινεται σαν να ειναι η σχεδιαστικη συνεχεια και οχι μονο, του 206 και οχι του 207 κατα τη γνωμη μου.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Το 208 φαινεται σαν να ειναι η σχεδιαστικη συνεχεια και οχι μονο, του 206 και οχι του 207 κατα τη γνωμη μου.Ναι, αλλά αν το 207 ήταν η σχεδιαστική συνέχεια του 206, τότε πως το 208 δεν αποτελεί τη σχεδιαστική συνέχεια του 207?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ προτιμώ το 208 και εμφανισιακάΕ ναι δεν είπα ότι είναι άσκημο, απλά το 207 το είχα
-
με τον ερχομο του 208 βγήκε το 207 από τους καταλόγους της πεζώ, αλλά παρέμεινε το 'τραβέλι' 206+
κ μάλιστα με τις γνωστές τσιμπημένες τιμές. Ίδιες σχεδόν με του 208
αυτο το αμαξι μάλλον το φερνουν για να το περνει η sixt που ειναι το ομιλου -
Peugeot 208 1,4 VTi 5d VS 4 ανταγωνιστές
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 106261.aspυ.γ. Εγώ θα επέλεγα το Polo γιατί όπως λέει και το άρθρο η 'σχεδίαση είναι πολύ σοβαρή για τα δεδομένα της κατηγορίας.' Ως μεσόκοπος πλέον, αδυνατώ να με φανταστώ ως ιδιοκτήτη ενός 208, Fiesta, Yaris ή Corsa.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 106261.aspυ.γ. Εγώ θα επέλεγα το Polo γιατί όπως λέει και το άρθρο η 'σχεδίαση είναι πολύ σοβαρή για τα δεδομένα της κατηγορίας.' Ως μεσόκοπος πλέον, αδυνατώ να με φανταστώ ως ιδιοκτήτη ενός 208, Fiesta, Yaris ή Corsa.
Πρεπει να αγορασεις μια A class τωρα πρωτου αντικατασταθει απο την νεα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
208 ή Fiesta από μένα...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Λόγω κρίσης το ταμείον είναι μείον...
To 207 είναι υπερ-υπεραρκετό... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λόγω κρίσης το ταμείον είναι μείον...
To 207 είναι υπερ-υπεραρκετό...Ενα μτχ τοτε , βεβαια αν ειχα τα χρηματα θα το επαιρνα με το CVT κιβωτιο
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
υ.γ. Εγώ θα επέλεγα το Polo γιατί όπως λέει και το άρθρο η 'σχεδίαση είναι πολύ σοβαρή για τα δεδομένα της κατηγορίας.' Ως μεσόκοπος πλέον, αδυνατώ να με φανταστώ ως ιδιοκτήτη ενός 208, Fiesta, Yaris ή Corsa.Εγώ πάντως στην άτυπη δημοσκόπηση που έχω κάνει,όλοι μου λένε ότι θα ήταν μεταξύ fiesta 1.6 sport και vw polo 1.2 tsi 105ps.
Το δείγμα περιλαμβάνει ηλικίες 19-23 ετών.Τα συμπεράσματα δικά σας.
Υ.Γ. Τα μαλακά πλαστικά του polo και η γενικότερη εικόνα του εσωτερικού του το καθιστούν τρομερή μ@υν@παγίδα .Σιγα
-
Υ.Γ. Τα μαλακά πλαστικά του polo και η γενικότερη εικόνα του εσωτερικού του το καθιστούν τρομερή μ@υν@παγίδα . -
Σιγα
Κι όμως,και έχω και μεγάλο δείγμα .Βέβαια εσύ με τη μερκ τί να ζηλέψεις? Ίσως τον ήχο ενός βενζινοκινητήρα .
Βενζινη ειναι
-
Σιγα
Κι όμως,και έχω και μεγάλο δείγμα .Βέβαια εσύ με τη μερκ τί να ζηλέψεις? Ίσως τον ήχο ενός βενζινοκινητήρα .
R8 έχεις;
-
R8 έχεις;
Αυτό τώρα πώς προέκυψε?
Γιατί για να λες μουνοιπαγίδα, νόμιζα τέτοιο πως έχει το λιγότερο...
-
Ανυπέρβλητη η εικονα γκομενας να χαιδευει το ταμπλο του Πολο και να έρχεται σε οργασμο και ουρα απο εξω να περιμενουν και αλλες να το νιώσουν και αυτες!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
R8 έχεις;
Αυτό τώρα πώς προέκυψε?
Γιατί για να λες μουνοιπαγίδα, νόμιζα τέτοιο πως έχει το λιγότερο...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ πάντως στην άτυπη δημοσκόπηση που έχω κάνει,όλοι μου λένε ότι θα ήταν μεταξύ fiesta 1.6 sport και vw polo 1.2 tsi 105ps.
Το δείγμα περιλαμβάνει ηλικίες 19-23 ετών.Τα συμπεράσματα δικά σας.
Υ.Γ. Τα μαλακά πλαστικά του polo και η γενικότερη εικόνα του εσωτερικού του το καθιστούν τρομερή μ@υν@παγίδα .Σιγα
Ισχυει!! ο κολλητος μου σκεφτειτε, πηρε το Polo Comfortline και σε 7 μηνες βρηκε κοπελα!!
Το 208 ωραιο μου φαινεται.... Λιγο κουβαδακι εξωτερικα αλλα το συστημα multimedia πρεπει να συνουσιαζει!! Με τα 155 αλογα, το αγοραζω! Το Fiesta το καταρρακωνει η εκδοση που δοκιμαζουν...>Πάντως πέρα από την πλάκα,είδα το 208 στο δρόμο και δε μου άρεσε,δεν ήταν όπως το περίμενα.Το χαζό χαμόγελο,έγινε χειρότερο και σ'αφήνει κάπως έτσι:
Περιμενω να δω ποτε θα το φερουν εδω πανω για να το δω απο κοντα..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ισχυει!! ο κολλητος μου σκεφτειτε, πηρε το Polo Comfortline και σε 7 μηνες βρηκε κοπελα!!
.
ατσα ο γάτος... το θέμα δεν είναι σε πόσο καιρό βρήκε αλλά σε πόσο καιρό σούβλησε
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
.
ατσα ο γάτος... το θέμα δεν είναι σε πόσο καιρό βρήκε αλλά σε πόσο καιρό σούβλησε
Πιστευω πως δεν σουβλισε με τον λεβιε ή τον μοχλο στο χερι εμεινε επειδη ειναι πριμιουμ
Peugeot 208