-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Eνταξει ρε μαγκες, υπαρχουν και μερικοι, που εχουν αρκετα cd , με προσωπικα compilation κατεβασμενα απο Internet, προ εποχης usb flash, sd micro και το κακο συναπαντημα...
Τι να κανουμε δηλαδη, να κατσουμε να τα κατεβασουμε τα κομματια απο την αρχη?
Λες και ολοι οι μουσικοφιλοι, ξαφνικα 'γεννηθηκαν' με τα i-pod / mp3 / usb flash, στο χερι...Το κάθε μουσικό CD είναι καμιά 80 megabyte
Το μικρότερο φλασάκι των 2gb χωράει περίπου 25 τέτοια CD!
Περνάς λοιπόν τα 25 CD σου σε ένα φλασάκι των 2 gb και καθάρισες.
Που ακριβώς είναι το πρόβλημά σου?
Οι σωστοί DJ έπαιζαν με βινύλιο.
Λες να βάλουμε κανένα πικάπ στο αυτοκίνητο?
Προχωράει η τεχνολογία...
Εχμ, 800ΜΒ είναι τα CD.
800ΜΒ αν το κάνεις ΜΡ3.
Ως μουσικό CD χωράει καμιά 15αριά τραγούδια...περίπου 80ΜΒ.
Τα κάνεις και 8ΜΒ αν γουστάρεις.
Τα CD πάντως χωράνε 800ΜΒ.
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.
Τα CD που πουλάνε τα δισκοπωλεία και που αναπαράγονται από συσκευές που παίζουν CD και όχι ΜΡ3, χωράνε καμιά 15αριά τραγούδια. Περίπου 80 λεπτά ή 75-80ΜΒ.
Μπορείς στο CD να βάλεις 800ΜΒ αλλά θα είναι σε μορφή mp3 και δεν θα μπορεί να τα αναπαράγει κάποιο RCD που παίζει μόνο CD. Αν κάποιο όμως παίζει και mp3, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να παίξει CD που έχει φτιαχτεί ως μέσο αποθήκευσης.
Για να έχει όμως παλιά compilations, λογικά τα έχει σε CD.
τα εχεις κανει πουτάνα λίγο στην επεξήγηση
τα 15 τραγουδια που παίρνεις ή φτιάχνεις εσύ στο σπίτι σου σε cd δεν είναι σε μορφή Mp3 αλλά 'cda' και είναι 800mb.
απλά αν χρησιμοποιήσεις φορματ mp3 τα 800 mb του cd χωράνε δεκαπλάσια τραγουδια (που δεν παίζονται από τα απλά cd players βεβαια) -
Αυτό
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Eνταξει ρε μαγκες, υπαρχουν και μερικοι, που εχουν αρκετα cd , με προσωπικα compilation κατεβασμενα απο Internet, προ εποχης usb flash, sd micro και το κακο συναπαντημα...
Τι να κανουμε δηλαδη, να κατσουμε να τα κατεβασουμε τα κομματια απο την αρχη?
Λες και ολοι οι μουσικοφιλοι, ξαφνικα 'γεννηθηκαν' με τα i-pod / mp3 / usb flash, στο χερι...Το κάθε μουσικό CD είναι καμιά 80 megabyte
Το μικρότερο φλασάκι των 2gb χωράει περίπου 25 τέτοια CD!
Περνάς λοιπόν τα 25 CD σου σε ένα φλασάκι των 2 gb και καθάρισες.
Που ακριβώς είναι το πρόβλημά σου?
Οι σωστοί DJ έπαιζαν με βινύλιο.
Λες να βάλουμε κανένα πικάπ στο αυτοκίνητο?
Προχωράει η τεχνολογία...
Εχμ, 800ΜΒ είναι τα CD.
800ΜΒ αν το κάνεις ΜΡ3.
Ως μουσικό CD χωράει καμιά 15αριά τραγούδια...περίπου 80ΜΒ.
Τα κάνεις και 8ΜΒ αν γουστάρεις.
Τα CD πάντως χωράνε 800ΜΒ.
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.
Τα CD που πουλάνε τα δισκοπωλεία και που αναπαράγονται από συσκευές που παίζουν CD και όχι ΜΡ3, χωράνε καμιά 15αριά τραγούδια. Περίπου 80 λεπτά ή 75-80ΜΒ.
Μπορείς στο CD να βάλεις 800ΜΒ αλλά θα είναι σε μορφή mp3 και δεν θα μπορεί να τα αναπαράγει κάποιο RCD που παίζει μόνο CD. Αν κάποιο όμως παίζει και mp3, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να παίξει CD που έχει φτιαχτεί ως μέσο αποθήκευσης.
Για να έχει όμως παλιά compilations, λογικά τα έχει σε CD.
Κατανοητός ήσουν, αλλά τα είχες μπερδέψει στο μυαλό σου.
Ένα CD χωράει 800ΜΒ (παλιότερα 750 και κάποια στιγμή και 900). Αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο λεπτά μουσική θα παίξει. Αν είναι CDa μορφή θα παίξει 80 λεπτά, αν είναι mp3 ή κάποια άλλη συμπιεσμένη μορφή, θα παίξει ανάλογα τη συμπίεση.Ένα Τραγούδι 3 λεπτών μπορεί να είναι 3ΜΒ, μπορεί 6ΜΒ μπορεί και 1ΜΒ.
-
Βασικά ο Nikos! σωστά τα είπε... εσεις το πήρατε αλλιώς το θέμα.. αλλα τέσπα...
-
Καλή φάση αντί για το 208 να μιλάμε για mp3 και κασέτες!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Καλή φάση αντί για το 208 να μιλάμε για mp3 και κασέτες!Ασε τις μαλακίες και πες αν έρχεσαι για καφέ απο το γραφείο...
-
...Και Cabrio το νέο Peugeot 208...
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 104978.aspΜόλις το είδα για κάποιο λόγο αδιευκρίνιστο θυμήθηκα αυτό:
-
Oι κατάσκοποι του Auto Τετάρτη πάνε απο το κακό στο χειρότερο
-
Λες; ...
Πάντως κάπως έτσι θα είναι το 208CC. Πόση διαφορά να έχει;
Εγώ πάντως σήμερα βρήκα την ευκαιρία να χαζέψω στο ίντερνετ το Copen... Ενδιαφέρον έχει. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λες; ...
Εγώ πάντως σήμερα βρήκα την ευκαιρία να χαζέψω στο ίντερνετ το Copen... Ενδιαφέρον έχει.είσαι πολύ περίεργος άνθρωπος μερικές φορές
εκτός αν εννοείς 'μαλακία' ενδιαφέρον ή δεν εχεις δει το κοπεν live -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Λες; ...
Εγώ πάντως σήμερα βρήκα την ευκαιρία να χαζέψω στο ίντερνετ το Copen... Ενδιαφέρον έχει.είσαι πολύ περίεργος άνθρωπος μερικές φορές
εκτός αν εννοείς 'μαλακία' ενδιαφέρον ή δεν εχεις δει το κοπεν liveΠερίεργος μερικές φορές;; Μπα. Γενικά είμαι περίεργος...
Το Copen το χάζεψα γιατί έχει κάποια στοιχεία που μου αρέσουν. Π.χ. το εσωτερικό του, που είναι παλαιάς κοπής, τον όγκο του που είναι μικρό και χωράει στο γκαράζ μου, , το υποβραχιόνιο, την δυνατότητα να μπει after market ηχητική πηγή.
Το έχω δει το Copen στο δρόμο. Πλάκα είχε...
-
Απο τα CC της Peugeot μόνο το 206 μ' αρεσε και εξακολουθεί. Απλώς η συνέχεια του στο 207 και έτσι και στο 208. Δεν πρόκειται να κάνουν κατι πολυ περισσότερο εμπνευσμένο.
Και απ' ότι φαίνεται μόνοι τους μενουν στην αγορά στην κατηγορία supermini cabrio. Οι άλλοι δοκίμασαν, είδαν ότι δεν πέτυχαν και έφυγαν. Θα το προτιμούσα σε αμιγώς 2θέσιο και πιο σπορτιβ και σε εμφάνιση και τεχνικά σε συμπεριφορά και επιδόσεις. Και πάλι με κάποιο όριο στο κόστος του. Δεν βλέπω να πέτυχε και κατι τετοιο αντίστοιχο και η Renault (με το Wind).Το Copen ...
Τοσο ιδιαίτερο σε ΟΛΑ του που είμαι ερωτευμένος μαζί του! -
Δυστυχώς οι Ελληνικοί δρόμοι δεν βοηθούν ιδιαίτερα την κατοχή ενός CC. Οι κακοτεχνίες, οι λακκούβες και η κακή πίσσα ταλαιπωρούν τα αμαξώματα αυτά και πολύ γρήγορα βγάζουν τριγμούς, θορύβους και κοπανήματα. Σε όσα cabrio έχω μπει όλα ήταν ιδιαίτερα κουραστικά και μάλλον 'άχρηστα' τελικά.
Διαβάζω σε δοκιμές για το Copen ότι γίνεται μεγάλη αναφορά στα κοπανήματα και στους τριγμούς. Και αυτά τα αναφέρουν στις δοκιμές που συνήθως τα 'κρύβουν' κάτι τέτοια γιατί χαλάνε την 'διαφήμιση'.
Δηλαδή τα πράγματα θα είναι ακόμη ποιο χάλια. Πάντως θα μπορούσαν το Copen να το βγάλουν και σαν μικρό κουπέ με κλειστή οροφή. Όπως η Z3, Z4, ΤΤ κλπ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Διαβάζω σε δοκιμές για το Copen ότι γίνεται μεγάλη αναφορά στα κοπανήματα και στους τριγμούς. Και αυτά τα αναφέρουν στις δοκιμές που συνήθως τα 'κρύβουν' κάτι τέτοια γιατί χαλάνε την 'διαφήμιση'.
Δηλαδή τα πράγματα θα είναι ακόμη ποιο χάλια. Πάντως θα μπορούσαν το Copen να το βγάλουν και σαν μικρό κουπέ με κλειστή οροφή. Όπως η Z3, Z4, ΤΤ κλπ...αλλά στο Copen δεν έχουν λογο να κρύψουν κατι. Είναι έτσι και είναι διαφημιση για αυτό. 'Ωμη' οδήγηση με τα απολύτως απαραίτητα. Δυο άξονες να στηρίζουν τις 4 ρόδες, ένα τζαμι μπροστα για τα μισα τουλαχιστον μυγακια, ενα τιμονακι που και σε εμφανιση και οχι μονο είναι αγωνιστικό κλπ και χειροποιητο που μπορεί μια βίδα να μην έκατσε καλα στο κατσαβίδι του ιαπωνα εργάτη.
Η Ευρωπη ένα τετοιο πακέτο ... δεν μπορεί να το προσφερει. -
Εγώ πάντως το Copen το βρίσκω υπερπλήρες. Από όλα έχει στον εξοπλισμό του.
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=4564
Θα ήθελα να έβγαιναν ακόμα τέτοια αυτοκίνητα με τέτοια απλά εσωτερικά. Χωρίς σχεδιαστικές εξάρσεις.Με χαλάνε πολύ τα καινούρια 'εσωτερικά' των νέων αυτοκινήτων, τίγκα στις καμπύλες και στα γυαλιστερά πλαστικά, στα περίεργα σχήματα του ταμπλό με τα περίεργα όργανα, με κάτι περίεργες οθόνες, κάτι κουμπιά τεράστια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Βλέπω το εσωτερικό του 208 και βλέπω και του Copen και ποιο πολύ μου αρέσει το εσωτερικό του Ιάπωνα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως το Copen το βρίσκω υπερπλήρες. Από όλα έχει στον εξοπλισμό του.
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=4564
Θα ήθελα να έβγαιναν ακόμα τέτοια αυτοκίνητα με τέτοια απλά εσωτερικά. Χωρίς σχεδιαστικές εξάρσεις.Με χαλάνε πολύ τα καινούρια 'εσωτερικά' των νέων αυτοκινήτων, τίγκα στις καμπύλες και στα γυαλιστερά πλαστικά, στα περίεργα σχήματα του ταμπλό με τα περίεργα όργανα, με κάτι περίεργες οθόνες, κάτι κουμπιά τεράστια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Βλέπω το εσωτερικό του 208 και βλέπω και του Copen και ποιο πολύ μου αρέσει το εσωτερικό του Ιάπωνα.
Παγιδευμένος στο 1988;
-
Στα μόνα σύγχρονα εσωτερικά έχω θέμα με την Hyundai και την Ford μόνο. Φορτωμενες κονσόλες με παραξενους αεραγωγούς και look κινητού!
Υπάρχουν και σύγχρονα που είναι όμορφα. Η Peugeot παντα ήταν μεσα σ' αυτες. Και στο 208 μ' αρεσει. -
σόρυ
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...Η Peugeot παντα ήταν μεσα σ' αυτες. Και στο 208 μ' αρεσει.Επειδή το θέμα αφορά το 208, κοιτώ την εσωτερική του σχεδίαση και δυστυχώς βλέπω αρκετές σχεδιαστικές ατέλειες που είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν και προβλήματα αλλά και 'πονοκέφαλο' στους ιδιοκτήτες του.
Ωστόσο θα περιμένω να έρθει Ελλάδα, να μπω μέσα για να διαπιστώσω αν πράγματι ισχύουν αυτά που ήδη έχω σημειώσει.
Peugeot 208