-
** Ενημερωση 26/7 **
Εχω που λετε το Ματριξ απο την Τεταρτη... Την πρωτη μερα το οδηγησα απο την Κηφησια στα Σεπολια και τα παρκαρα στο (υπογειο) γκαραζ μας.
Την επομενη αρχισαμε την διαδρομη που θα κανει το αμαξι καθε μερα, δηλαδη τα 6 χλμ απο τα Σεπολια στην Ν. Φιλαδελφεια.
Ολα καλα... μεχρι που καποια στιγμη, πηγα να το βαλω μπρος και δεν πηρε με την μια...
Τις επομενες 5-6 φορες no problem, πηρε αμεσως... σημερα αλλες δυο φορες δεν πηρε αμεσως...
(και ναι περιμενα το προσδιορισμενο διαστημα των μερικων δευτερολεπτων να τσεκαρει το συστημα ο εγκεφαλος και ναι παταγα συμπλεκτη)
Επισης στο κασετοφωνο η κορνιζα ειναι τελειως στον αερα και πεφτει αν την ακουμπησεις (!!!!)
Τελος οταν κλειδωνεις την πλακετα ή βαλεις συναγερμο, αντι να αναψουν και τα 4 φλας ως επιβαιβεωση, αναβουν μονο του οδηγου.
Ειλικρινα δεν θυμαμαι να προσεξα οταν μας το εδειχνε στην παραλαβη ο υπαλληλος αν αναψαν και τα 4 φλας ή οχι. Το παρατηρησα στο (σκοτεινο) γκαραζ.
Επισης οταν βγω απο το αμαξι και παω προς τις πισω θεσεις να παρω τα παδια, υπαρχει μια μυρωδια σαν καμμενο πλαστικο (οχι πολυ εντονη αλλα την μυριζεις) απο τους πισω τροχους...Κατα τα αλλα δεν εχω παραπονο απο την συμπεριφορα του στον δρομο... απλα μονο οτι οταν εχω το A/C ανοικτο εστω και στην μικροτερη σκαλα, νιωθω το αμαξι να μην τραβαει καπως... δεν χανει ταχυτητα αλλα ζοριζεται να περασει τα 100 και δεν μου κανει 'πεταγματα' με γκαζι, σαν να μην εχει να δωσει αλλο που το θεωρω απαραδεκτο απο αμαξι 100 ιππων, 1600 κεκ... εδω ειχε να δωσει το Κλιο του '92 στα 1400 φορτωμενο με 4 ενηλικες...
Νιωθω καπως απογοητευμενη ... θα μου πειτε, τι ζητας κυρα μου? Για ψωνια και για να πηγαινεις τα παιδια σχολειο το πηρες, μια χαρα σου κανει... ελπιζω να διορθωσουν τα προβληματα που ανεκυψαν και να μην τρεχω και εγω οπως ενας φιλος στο φορουμ με την ιδια εταιαια... τα σχολια σας ευπροσδεκτα!
Φιλοι και φιλες καλησπερα...
Διαβαζω το φορουμ εδω και λιγους μηνες αλλα μολις σημερα εγινα μελος και αυτο γιατι εχω να ανακοινωσω οτι επιτελους 'εκλεισα' αυτοκινητο!!
Ενδιαφερομαι να ακουσω λοιπον τα σχολια σας επανω στο συγκεκριμενο αμαξι...Ομολογω οτι οσο εψαχνα, η Hyundai δεν ηταν απο τις εταιρειες που κοιταζα αρχικα. Ηξερα οτι δεν θα ξαναεπαιρνα ποτε Renault και ειμουνα πολυ ευχαριστημενη με το Suzuki μου..Πιστευα οτι η Hyundai ηταν 'φτηνο-εταιρεια' και δεν το αποφασιζα... μεχρι που αρχισα να το ψανχω στο ιντερνετ.
Δεν εψαχνα ενα αμαξι δηθεν, απλα κατι λειτουργικο και ευρυχωρο για την πολη. Δεν με ενδιαφεραν τα κυβικα ή αν θα ειχε αυτοματο κιβωτιο ... εχω δυο παιδακια 3.5 ετων που στα δυο (καλοδιατηρημενα) παμπαλαια αμαξια μας, ψηνονταν μεσα στην ζεστη ελλειψη κλιματισμου (μοντελα 91 και 92).Απο την αλλη, δεν εχουμε και πολλα χρηματα... μετα κοπων και βασανων μαζεψαμε μια μικρη προκαταβολη... που 'τυχη' να το παρουμε μετρητοις. Εγω, σαν πιο πρακτικη, ελεγα να παρουμε ενα μεταχειρισμενο... ως κορη μηχανικου, εχω περασει πολλες ωρες κατω απο τα καπο αμαξιων, και κατεχω εστω καποια βασικα .... εξαλλου, το οποιο αμαξι θα περναγε απο ελεγχο... ο μπαμπας και οι 'μηχανικες' διασυνδεσεις του, θα φροντιζαν ωστε να αγοραζα ενα αμαξι σε αριστη κατασταση.
Καπως, καταληξαμε στην Λαμδα, να κοιταμε ενα καινουριο Ματριξ. Το εψαξα, το ζυγισα και τελικα το καναμε. Εχθες το κλεισαμε, υπογραψαμε και τωρα περιμενουμε.
Ειχα την τυχη να μην κλεισω πριν ενα μηνα που ειχα παει γιατι στο μεταξυ και μολις με διαφορα 600 ευρω, ειχε ερθει το καινουριο μοντελο!!
Το μονο μελανο σημειο για μενα ειναι οτι αλλα μας επαν προ της υπογραφης και αλλα μετα... δηλαδη οι 2 εβδομαδες για το ετομοπαραδοτο αυτοκινητο εγιναν μετα την καταθεση της προκαταβολης εγιναν ενας μηνας... επισης μας πιεσαν πολυ να καταθεσουμε τα χρηματα αμεσα εστω και αν ηταν Σαββατο (ας ειναι καλα το e-banking) με την απειλη οτι θα χασουμε την χαμηλοτερη τιμη εστω και αν η προσφορα ληγει στις 30 του μηνος.
Ετσι λοιπον ειμαστε στο ελεος των εμπορων και περιμενουμε το τελος του μηνα να παρουμε το αυτοκινητακι μας και να παμε επιτελους με την ανεση μας τα παιδακια μας για μπανιο χωρις να σκασουν απο την ζεστη.
Αυτα που λετε... περιμενουμε!! -
** Ενημερωση 26/7 **
Εχω που λετε το Ματριξ απο την Τεταρτη... Την πρωτη μερα το οδηγησα απο την Κηφησια στα Σεπολια και τα παρκαρα στο (υπογειο) γκαραζ μας.
Την επομενη αρχισαμε την διαδρομη που θα κανει το αμαξι καθε μερα, δηλαδη τα 6 χλμ απο τα Σεπολια στην Ν. Φιλαδελφεια.
Ολα καλα... μεχρι που καποια στιγμη, πηγα να το βαλω μπρος και δεν πηρε με την μια...
Τις επομενες 5-6 φορες no problem, πηρε αμεσως... σημερα αλλες δυο φορες δεν πηρε αμεσως...
(και ναι περιμενα το προσδιορισμενο διαστημα των μερικων δευτερολεπτων να τσεκαρει το συστημα ο εγκεφαλος και ναι παταγα συμπλεκτη)
Επισης στο κασετοφωνο η κορνιζα ειναι τελειως στον αερα και πεφτει αν την ακουμπησεις (!!!!)
Τελος οταν κλειδωνεις την πλακετα ή βαλεις συναγερμο, αντι να αναψουν και τα 4 φλας ως επιβαιβεωση, αναβουν μονο του οδηγου.
Ειλικρινα δεν θυμαμαι να προσεξα οταν μας το εδειχνε στην παραλαβη ο υπαλληλος αν αναψαν και τα 4 φλας ή οχι. Το παρατηρησα στο (σκοτεινο) γκαραζ.
Επισης οταν βγω απο το αμαξι και παω προς τις πισω θεσεις να παρω τα παδια, υπαρχει μια μυρωδια σαν καμμενο πλαστικο (οχι πολυ εντονη αλλα την μυριζεις) απο τους πισω τροχους...Κατα τα αλλα δεν εχω παραπονο απο την συμπεριφορα του στον δρομο... απλα μονο οτι οταν εχω το A/C ανοικτο εστω και στην μικροτερη σκαλα, νιωθω το αμαξι να μην τραβαει καπως... δεν χανει ταχυτητα αλλα ζοριζεται να περασει τα 100 και δεν μου κανει 'πεταγματα' με γκαζι, σαν να μην εχει να δωσει αλλο που το θεωρω απαραδεκτο απο αμαξι 100 ιππων, 1600 κεκ... εδω ειχε να δωσει το Κλιο του '92 στα 1400 φορτωμενο με 4 ενηλικες...
Νιωθω καπως απογοητευμενη ... θα μου πειτε, τι ζητας κυρα μου? Για ψωνια και για να πηγαινεις τα παιδια σχολειο το πηρες, μια χαρα σου κανει... ελπιζω να διορθωσουν τα προβληματα που ανεκυψαν και να μην τρεχω και εγω οπως ενας φιλος στο φορουμ με την ιδια εταιαια... τα σχολια σας ευπροσδεκτα!
Φιλοι και φιλες καλησπερα...
Διαβαζω το φορουμ εδω και λιγους μηνες αλλα μολις σημερα εγινα μελος και αυτο γιατι εχω να ανακοινωσω οτι επιτελους 'εκλεισα' αυτοκινητο!!
Ενδιαφερομαι να ακουσω λοιπον τα σχολια σας επανω στο συγκεκριμενο αμαξι...Ομολογω οτι οσο εψαχνα, η Hyundai δεν ηταν απο τις εταιρειες που κοιταζα αρχικα. Ηξερα οτι δεν θα ξαναεπαιρνα ποτε Renault και ειμουνα πολυ ευχαριστημενη με το Suzuki μου..Πιστευα οτι η Hyundai ηταν 'φτηνο-εταιρεια' και δεν το αποφασιζα... μεχρι που αρχισα να το ψανχω στο ιντερνετ.
Δεν εψαχνα ενα αμαξι δηθεν, απλα κατι λειτουργικο και ευρυχωρο για την πολη. Δεν με ενδιαφεραν τα κυβικα ή αν θα ειχε αυτοματο κιβωτιο ... εχω δυο παιδακια 3.5 ετων που στα δυο (καλοδιατηρημενα) παμπαλαια αμαξια μας, ψηνονταν μεσα στην ζεστη ελλειψη κλιματισμου (μοντελα 91 και 92).Απο την αλλη, δεν εχουμε και πολλα χρηματα... μετα κοπων και βασανων μαζεψαμε μια μικρη προκαταβολη... που 'τυχη' να το παρουμε μετρητοις. Εγω, σαν πιο πρακτικη, ελεγα να παρουμε ενα μεταχειρισμενο... ως κορη μηχανικου, εχω περασει πολλες ωρες κατω απο τα καπο αμαξιων, και κατεχω εστω καποια βασικα .... εξαλλου, το οποιο αμαξι θα περναγε απο ελεγχο... ο μπαμπας και οι 'μηχανικες' διασυνδεσεις του, θα φροντιζαν ωστε να αγοραζα ενα αμαξι σε αριστη κατασταση.
Καπως, καταληξαμε στην Λαμδα, να κοιταμε ενα καινουριο Ματριξ. Το εψαξα, το ζυγισα και τελικα το καναμε. Εχθες το κλεισαμε, υπογραψαμε και τωρα περιμενουμε.
Ειχα την τυχη να μην κλεισω πριν ενα μηνα που ειχα παει γιατι στο μεταξυ και μολις με διαφορα 600 ευρω, ειχε ερθει το καινουριο μοντελο!!
Το μονο μελανο σημειο για μενα ειναι οτι αλλα μας επαν προ της υπογραφης και αλλα μετα... δηλαδη οι 2 εβδομαδες για το ετομοπαραδοτο αυτοκινητο εγιναν μετα την καταθεση της προκαταβολης εγιναν ενας μηνας... επισης μας πιεσαν πολυ να καταθεσουμε τα χρηματα αμεσα εστω και αν ηταν Σαββατο (ας ειναι καλα το e-banking) με την απειλη οτι θα χασουμε την χαμηλοτερη τιμη εστω και αν η προσφορα ληγει στις 30 του μηνος.
Ετσι λοιπον ειμαστε στο ελεος των εμπορων και περιμενουμε το τελος του μηνα να παρουμε το αυτοκινητακι μας και να παμε επιτελους με την ανεση μας τα παιδακια μας για μπανιο χωρις να σκασουν απο την ζεστη.
Αυτα που λετε... περιμενουμε!! -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αφου ειναι ιδια κατηγορια ανθρωπε μου!!!Σωστά. Μπορεί να είναι στην ίδια κατηγορία (αν και το Matrix εχω την εντύπωση πως βασιζόταν στο πάτωμα του μεσαίου Elandra ... εκτός και αν δεν ήταν μεσαίο αλλά μικρομεσαίο!) αλλά και μόνο με την διαφορά τιμής πέρα των άλλων διαφορών (μεγεθος, ηλικία σχεδίασης κλπ) θα το σύγκρινες με το Roomster, Note, και τα άλλα μικρότερα Idea κλπ και όχι σαν εναλλακτική με τα CMax, Touran, Zafira, Scenic κλπ. Προσπαθώ να σου πω πως όταν σκέφτεσαι ένα οικονομικό κόστος -και μόνο-, απο 15 ή 16.000€ και πάνω για Mpv δύσκολα σκέφτεσαι και το Matrix των 12500€.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αφου ειναι ιδια κατηγορια ανθρωπε μου!!!
Σωστά. Μπορεί να είναι στην ίδια κατηγορία (αν και το Matrix εχω την εντύπωση πως βασιζόταν στο πάτωμα του μεσαίου Elandra ... εκτός και αν δεν ήταν μεσαίο αλλά μικρομεσαίο!) αλλά και μόνο με την διαφορά τιμής πέρα των άλλων διαφορών (μεγεθος, ηλικία σχεδίασης κλπ) θα το σύγκρινες με το Roomster, Note, και τα άλλα μικρότερα Idea κλπ και όχι σαν εναλλακτική με τα CMax, Touran, Zafira, Scenic κλπ. Προσπαθώ να σου πω πως όταν σκέφτεσαι ένα οικονομικό κόστος -και μόνο-, απο 15 ή 16.000€ και πάνω για Mpv δύσκολα σκέφτεσαι και το Matrix των 12500€.
Αααααααα τωρα σε καταλαβα.Εσυ το περνεις με την τιμη και οχι με την κατηγορια και το μεγεθος.Σωστος.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οπότε δεν το οδήγαγες εσύ αλλά ο πατέρα σου και που ξέρεις εάν δεν το χτυπησε πουθενά?
Λίγο δύσκολο να φύγαν 3 από τις 4 βίδες μόνες τους.... πόλυ παράξενο που θαπρεπε να σε προβληματίσει.... εάν είναι αμέλεια του εργοστασίου? εάν είναι κάτι άλλο...?Ρε ανθρωπέ μου είσαι καλά; Τι λες;
και που ξέρεις το ένα και που ξέρεις το άλλο και αν η γιαγιά μου είχε ρόδες ...
αμάν ...
Έτσι έτσι τούρμπισε καταιγίδα σε θέλω !!!! Το ξέρεις ότι το elantra δεν θυμάμαι γενιά μοιράζεται τα ιδια μηχανικά μέρη με το matrix? και το σασί αλλά και όλα τα άλλα?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αφου ειναι ιδια κατηγορια ανθρωπε μου!!!
Σωστά. Μπορεί να είναι στην ίδια κατηγορία (αν και το Matrix εχω την εντύπωση πως βασιζόταν στο πάτωμα του μεσαίου Elandra ... εκτός και αν δεν ήταν μεσαίο αλλά μικρομεσαίο!) αλλά και μόνο με την διαφορά τιμής πέρα των άλλων διαφορών (μεγεθος, ηλικία σχεδίασης κλπ) θα το σύγκρινες με το Roomster, Note, και τα άλλα μικρότερα Idea κλπ και όχι σαν εναλλακτική με τα CMax, Touran, Zafira, Scenic κλπ. Προσπαθώ να σου πω πως όταν σκέφτεσαι ένα οικονομικό κόστος -και μόνο-, απο 15 ή 16.000€ και πάνω για Mpv δύσκολα σκέφτεσαι και το Matrix των 12500€.
Αααααααα τωρα σε καταλαβα.Εσυ το περνεις με την τιμη και οχι με την κατηγορια και το μεγεθος.Σωστος.
Νομίζω ότι δεν έχω δει συγκριτικό c-max vs matrix στον έντυπο τύπο είναι άλλη κατηγορία το ένα άλλη το άλλο μόνο με το scenic έχω δει και με το zafira παλιότερα που δεν ύπηρχαν τα τωρινά μικρομεσαία MPV...και δεν υπήρχε κάτι άλλο σε αυτή τη κατηγορία...
-
Ο χρήστης lazaros έγραψε:
Νομίζω ότι δεν έχω δει συγκριτικό c-max vs matrix στον έντυπο τύπο είναι άλλη κατηγορία το ένα άλλη το άλλο μόνο με το scenic έχω δει και με το zafira παλιότερα που δεν ύπηρχαν τα τωρινά μικρομεσαία MPV...και δεν υπήρχε κάτι άλλο σε αυτή τη κατηγορία...Φαντάζομαι και αυτοί λόγω της διαφοράς της τιμής δεν θα είχαν λόγο να τα συγκρίνουν. Η υπεροχή των ευρωπαικών MPV είναι εμφανείς εξάλλου.
Συγκριτικό με το Matrix έχω δει με το Note παλιότερα ή με το Roomster η πρόσφατη f/l έκδοση. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
lazaros βρήκες άνθρωπο να την πεις...στον πιο φιλοΚορεάτη εδώ μέσα. Από την άλλη καλό είναι να μην είσαι τόσο απόλυτος. Για να τα λέει θα τα εννοεί. Δεν είναι κολλημένος alfisti.Έλα ντε ρε παιδί μου...
Θα τα ακούσουμε και από εκεί που δεν το περιμέναμε...!...!...
υ.γ. η κουπεδιά μου πουλήθηκε ... ... ελπίζω να την χαρεί και να της συμπεριφερθεί όμορφα ο νέος ΤΥΧΕΡΟΣ ιδιοκτήτης... Ποιος να είναι άραγε; ... ...
-
Ο χρήστης lazaros έγραψε:
Έτσι έτσι τούρμπισε καταιγίδα σε θέλω !!!! Το ξέρεις ότι το elantra δεν θυμάμαι γενιά μοιράζεται τα ιδια μηχανικά μέρη με το matrix? και το σασί αλλά και όλα τα άλλα?Το ξέραμε για αυτό το πήραμε το Matrix ...
Αλλά ΣΕ ΕΜΑΣ το Matrix δεν ήταν τόσο καλό όσο το LANTRA ...
Και το ξαναλέω! ΣΕ ΕΜΑΣ!!!!...Πάντως μεταξύ μας, το επόμενο από το 207GT θα είναι Κορεάτικο... Περιμένω νέα μοντελάκια από Hyundai / KIA και νέους κινητήρες ...
Μεταξύ μας όμως, μην σου ξεφύγει τίποτα εδώ μέσα γιατί θα με 'αρχίσουν' οι άλλοι τώρα ...
-
Παραλαβαμε φιλοι και φιλες!!
Μεχρι τωρα εχω τα καλυτερα να πω... Τα λαστιχα ειναι Bridgestone και οχι Hancock!
Οι πισω πορτες ανοιγουν τελειως και μπαινοβγαινεις ανετα. Ο συζυγος μου ειναι 1.87 και δεν 'βρισκει' πουθενα μπαινοντας ή βγαινοντας απο τα πισω καθισματα.
Το τιμονι ειναι 'βουτυρο' με πολυ καλη ανταποκριση, δεν το βρηκα ασαφες καθολου. Λιγακι οι ταχυτητες με προβληματιζουν αλλα μονο επειδη μεχρι τωρα εχω οδηγησει αμαξια πολυ προηγουμενης τεχνολογιας.
Το υψος μου αρεσει πολυ... επιτελους ενα αμαξι ψηλοτερο απο εμεναΣαν εξοπλισμος ειναι πολυ πλουσιος... Η μηχανη ειναι απολυτως αθορυβη με πολυ καλη και ομαλη επιταχυνση χωρις να δειχνει να 'ζοριζεται' καπου.
Μου φαινεται καπως παραξενο το 'ηλεκτρονικο' κομματι του ταμπλο, οτι δηλαδη πρεπει να πατησω κουμπακι για να δω καποιες ενδειξεις αλλα ξερω οτι καποιοι κουνανε το κεφαλι και λενε 'καλως ηρθες στην μοντερνα εποχη Τινα' Αισθανομαι λιγακι σαν βλαχα που ηρθε Αθηνα 'Μωρ' τιν'τουτου Γιωργη 'μ?'Για οσους δεν εχουν διαβασει το θεμα απο την αρχη να συμπληρωσω οτι μιλαω για το καινουριο Matrix με το 'facelift' (και εγω προσωπικο το βρισκω κουκλα!! )
Περισσοτερα οταν του βαλω μερικα χιλιομετρα ακομα
Να'στε ολοι καλα!
Τ. -
Καλοριζικο καλοταξιδο και πολλα ασφαλοι χιλιομετρα ευχομαι!!!
-
Καλησπέρα
Ειμαι νεο μέλος στο FORUM.
Το βρήκα τυχαία ψάχνοντας αξεσουάρ για το MATRIX.
Το δικό μου το παραλαβα εχθες 21-7 μετά απο 10 ημέρες απο την μερα της παραγγελίας.
Στην AUTOPOINT της Γλυφάδας οι άνθρωποι είναι πολύ εξυπηρετικοί.
Μου έκαναν και μία έκπτωση 630 ευρω , λόγω του ότι είχα και πριν HYUNDAI και έκανα τα σερβς του στην ωρα τους στην αντιπροσωπεία. Αυτό σε άλλα καταστήματα που είχα μπει για να δω το αυτοκίνητο δεν μου το είχαν πει
Το δικό μου το πήρα αυτόματο ( βαρέθηκα να 'ανακατέβω' ταχύτητες τόσα χρόνια που οδηγώ )
Το βασικό που ψάχνω να βρω είναι υποβραχιόνιο στα μπροστινά καθίσματα. Εχω βρει κάποια σε αξεσουαρ αυτοκινήτων αλλα δεν ταιριάζουν.
Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει ?Ευχαριστώ
-
Καλορίζικα τα Matrix!...! Καλοτάξιδα!...!
Για ARMREST (υποβραχιονιο)
http://stores.shop.ebay.com/get-store_H ... ec0Q2em322
-
Ευχαριστω
Χμμ, ωραιο το υποβραχιονιο αλλα αυτα που βλεπω στο eBay που εβαλε ο φιλος το λινκ... μα το εχει ακριβως αυτο αναμεσα στα καθισματα 'απο την μανα του'. Ανοιγει το καπακι και εχει δυο ποτηροθηκες μια για τον οδηγο μια για τον συνοδηγο... (αν και οι ποτηροθηκες δεν ειναι πανω στο υποβραχιονιο, του οδηγου ειναι μπροστα στην θηκη, του συνοδηγου στο δεξι του χερι με πορτακι)
Αυτο εψαχνες?
-
Ο χρήστης chftis έγραψε:
Καλησπέρα
Μου έκαναν και μία έκπτωση 630 ευρω , λόγω του ότι είχα και πριν HYUNDAI και έκανα τα σερβς του στην ωρα τους στην αντιπροσωπεία. ?Χιλια συγνωμη που παρεμβαινω αλλα πηρες το καινουριο μοντελο ετσι? Του 2009 με το facelift?
Γιατι απλα απορω γιατι εμενα εχει υποβραχιονιο και εσενα οχι... εκτος αν εννοεις κατι αλλο απο αυτο που μας εδειξε ο φιλος πιο πανω?
Επισης ασχετο αλλα 630 ευρω ειναι η διαφορα τιμης μεταξυ του παλιου μοντελου και του καινουριου... Την προλαβες την εκπτωση των 1600 Ευρω που εδινε η Hyundai?
Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις -
Καλησπέρα.
Καταρχάς αν δεν ρωτάγαμε πως θα μαθαίναμε
Πήρα το μοντέλο του 2009 με το facelift. Η έκπτωση των 630 ευρω μου έγινε επειδή έκανα τακτηκα τα σέρβις στο ACCENT που είχα πρίν. Αυτό το πρόγραμμα της HYUNDAI λέγεται 5 χ 5.
Το αυτοκίνητο (αυτόματο σασμαν) το αγόρασα 12590 (αξια αυτοκινητου) + 360 (μεταλλικο χρώμα)+ 80 (εξοδα ετοιμασίας) - 630 (εκπτωση) = 12400.
Το υποβραχιόνιο που έχει ανάμεσα στα καθίσματα με τις ποτηροθήκες και το ντουλαπάκι είναι πολύ χαμηλά και δεν μπορώ να ακουμπω το χέρι μου. Ηθελα κάτι που να είναι πιο ψηλά σαν αυτο που δείχνει η HYUNDAI στο site της.
Ευχαριστώ τον φίλο μας για το link που πρότεινε , αλλα αν δεν το δεις απο κοντά δεν ξέρεις αν σου κάνει.Καλορίζικα τα MATRIX μας και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης chftis έγραψε:
Καλησπέρα.
Καταρχάς αν δεν ρωτάγαμε πως θα μαθαίναμε
Πήρα το μοντέλο του 2009 με το facelift. Η έκπτωση των 630 ευρω μου έγινε επειδή έκανα τακτηκα τα σέρβις στο ACCENT που είχα πρίν. Αυτό το πρόγραμμα της HYUNDAI λέγεται 5 χ 5.
Το αυτοκίνητο (αυτόματο σασμαν) το αγόρασα 12590 (αξια αυτοκινητου) + 360 (μεταλλικο χρώμα)+ 80 (εξοδα ετοιμασίας) - 630 (εκπτωση) = 12400.
Το υποβραχιόνιο που έχει ανάμεσα στα καθίσματα με τις ποτηροθήκες και το ντουλαπάκι είναι πολύ χαμηλά και δεν μπορώ να ακουμπω το χέρι μου. Ηθελα κάτι που να είναι πιο ψηλά σαν αυτο που δείχνει η HYUNDAI στο site της.
Ευχαριστώ τον φίλο μας για το link που πρότεινε , αλλα αν δεν το δεις απο κοντά δεν ξέρεις αν σου κάνει.Καλορίζικα τα MATRIX μας και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα
Είχα και εγώ 2 χρόνια Matrix (2005-2007) αυτόματο. Όλα καλά, αλλά λόγω υψηλής κατανάλωσης (στην πόλη στα 300-330 km άναβε λαμπάκι) έφαγε πόδι, πήρα ένα i30 manual και ηρέμησα. Σε συνθήκες πόλης έχω 4 lt/100 πιο κάτω!
Σπύρος
-
Εχουμε ψιλο-προβληματα με το καινουριο αμαξι, ενημερωση στην σελ. 1
-
Γιατί το έγραψες στην πρώτη σελίδα; Γράψτο με ένα ποστ εδώ να υπάρχει φυσική ροή. Εκεί θα υπάρξει μπέρδεμα.
-
Ο χρήστης Chocoholix έγραψε:
Εχουμε ψιλο-προβληματα με το καινουριο αμαξι, ενημερωση στην σελ. 1Κάποια από αυτά τα 'προβληματάκια' τα είχα γράψει ...
Για το AC δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά... έτσι είναι το Matrix.
Για τα υπόλοιπα κατευθείαν συνεργείο, εγγύηση, επιδιόρθωση...
Αν με το συνεργείο δεν βγάλετε άκρη προτείνω Μητρόπουλο στο ΙΛΙΟΝ...Ελπίζω σύντομα να λυθούν όλα τα προβληματάκια...
υ.γ. Δεν κάνω διαφήμιση του Μητρόπουλου!...!
Απλά ως 'Κορεάτης' διαπίστωσα ότι μόνο εκεί κοιτούν καλά τα αυτοκίνητα και προσέχουν τον πελάτη...
Αγορα Hyundai Matrix καινουριου μοντελου - Προβληματα!!