-
ΛΑΟΣ
-
ΛΑΟΣ
-
Πάντως ακόμα και αν πάρουμε τις μετρήσεις των 4Τροχών, το Bravo έχει 9 για τγα 100 και το Golf 8. Αν και ιταλόφιλος θεωρώ ότι το Golf είναι αρκετά ταχύτερο. Κάτσε να βγει η Milano όμως...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Πάντως ακόμα και αν πάρουμε τις μετρήσεις των 4Τροχών, το Bravo έχει 9 για τγα 100 και το Golf 8. Αν και ιταλόφιλος θεωρώ ότι το Golf είναι αρκετά ταχύτερο. Κάτσε να βγει η Milano όμως...
6000 ευρω για ενα δευτερολεπτο που ουσιαστικα η συντριπτικη πλειοψηφια των οδηγων δε μπορει να το εκμεταλλευτει ειναι πολλα δε νομιζεις??
Όχι, το 1 δεύτερο στα 100 και τα 3-4 στα 200 δεν δικαιολογούν την διαφορά Είναι γνωστό ότι το Golf είναι ακριβό. Προσφέρει όμως κι άλλα πλεονεκτήματα (πχ πολλαπλούς πίσω). Από άποψη value for money το Bravo είναι αιώνες μπροστά. Καλύτερο συνολικά αυτοκίνητο είναι το Golf όμως. Εγώ πιο θα έπαιρνα; Το Fiat λόγω... τιμής και σχεδίασης. Αν ήταν να πάω στα λεφτά του Golf θα περίμενα την Milano.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αν ήταν να πάω στα λεφτά του Golf θα περίμενα την Milano.
Καλη ιδεα... αν και κατι μου λεει πως οι Μιλανεζοι θα το χρυσωσουν περισσοτερο απο το Golf... παντως ελπιζω αμα ζητα τα ιδια λεφτα με το Golf, τουλάχιστον να τα δικαιολογει καπως...
Περισσότερα θα ζητάει... κοντά στο Α3 το υπολογίζω αλλά θα τα αξίζει μάλλον.
-
Φίλος παρέλαβε χθες το 18άρι Leon. Τιμή 17800 με το κλειδί στο χέρι! Το αυτοκίνητο έχει πολύ γκάζι... στην καθιερωμένη βόλτα και ανοίγοντας ως τις 4500 στροφές μόνο, η επιτάχυνση ήταν εντυπωσιακή... φαντάζομαι τι θα γίνεται ψηλα... Από εκεί και πέρα πολύ καλή ηχομόνωση και σφιχτή αλλά όχι κουραστική ανάρτηση. Α και το εσωτερικό δεν είναι και τόσο χάλια ρε παιδιά... Απλά δεν έχει μαλακά πλαστικα κλπ αλλά η συναρμογή είναι καλή και δεν τρίζει ακόμα και σε κρατήρες...
-
Όταν το στρώσει και μου το δώσει θα σας πω αν ψοφάει ψηλά. Πάντως κρίνοντας από τις δυναμομετρήσεις έχει να δώσει πολύ ακόμα μετά τις 4500. Ως τις 6000 δεν έχει πτώση... απο εκεί και πέρα λογικό είναι ότι έχει... μόνο τα ατμοσφαιρικά ( ) λυσσάνε εκεί!
-
Το downsizing ειναι !!! Ονειρεύομαι 6000cc V12 Ferrari με 900+ άλογα στις 9500 στροφές!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Προλαβαίνω να πάω να βάλω παγωτό??Σοκολάτα για μένα αδερφέ!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το downsizing ειναι !!! Ονειρεύομαι 6000cc V12 Ferrari με 900+ άλογα στις 9500 στροφές!
Ονειρευομαι να ειμαι ο Αλογοσκουφης και συ να εχεις 6000cc αμαξι....
Εντάξει κ. ΠΡΩΗΝ Υπουργέ Οικονομικών... Εξάλλου αν είχα Ferrari 2 εκατομμυρίων Ευρώ... λες να με εσκιαζες αλογοσκουφάκο;;;
-
Πράγματι τα νούμερα της Fiat σπάνια επιβεβαιώνονται στο ακέραιο. Αντιθέτως οι Alfa πολλές φορές γραφουν καλύτερα νούμερα από τα επίσημα (Γιώργο οι 4Τ μετρήσανε την 147 στα 10,2 - καμία σχέση με τα 11 που έλεγες... προβοκάτορα... ). Το Bravo πχ 8.5 δεν κάνει με καμία κυβέρνηση... ένα 9άρι όμως είναι εφικτό και όντως αυτός είναι ο μέσος όρος μετρήσεων των περιοδικών. Πράγματι το Golf είναι αρκετά ταχύτερο από στάση. Όμως κάποια νούμερα πράγματι δεν στέκουν... όπως το 7.6 του Golf GT που έκανε το Drive. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν λίγο πιο δυνατό από τα υπόλοιπα (οι 4Τ το μετρήσανε στα 8... αυτή είναι πιο αντιπροσωπευτική τιμή). Βέβαια να μην ξεχνάμε παράγοντες όπως θερμοκρασία, υγρασία,κατάσταση αυτοκίνητου (πόσα χιλιόμετρα έχει πάνω), κατάσταση ελαστικών, βάρος συγκεκριμένης έκδοσης κλπ. Μισό δευτερόπλεπτο θα μπορούσε να προκύψει από αυτά και μόνο.
ΥΓ: Συζήτηση τύπου 'να 'χαμε να λέγαμε...'
-
παιδια το bravo ειναι πιο best value for money + oτι τον τελευταιο χρονο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για τους κινητηρες tsi!!!!!!!
κατι θα εχετε ακουσει ολοι σας.....μην μπω σε λεπτομεριες -
για πες.. να μαθουμε κι εμεις τι προβληματα εχουμε και δε τα βλεπουμε δηλαδη...
το καθε ενα απο τα 2 μοντελα κανει οσο πρεπει (και μπορει ) να κανει , αν θες πιο value 4 money vag παντα υπαρχει και το λεον
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για μπες.. να μαθουμε κι εμεις τι προβληματα εχουμε και δε τα βλεπουμε δηλαδη...Εσύ από πότε έχεις TSi;
Εσένα είναι το αυθεντικό! -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
για πες.. να μαθουμε κι εμεις τι προβληματα εχουμε και δε τα βλεπουμε δηλαδη...
Εσύ από πότε έχεις TSi;
Εσένα είναι το αυθεντικό!ανηκει και αυτο στην ευρυτερη κατηγορια
το μονο προβλημα που φαινεται να υπαρχει ειναι στα dsg , τα μοτερ ειναι μια χαρα
-
3 γνωστους εχω κ θα μεινω σε αυτο γιατι εχω ακουσει κ για αλλα πολλα περιστατικα . κομπρεσσορες διαλυμενοι, καπακια μηχανης, αφθονη καταναλωση λαδιου, αντλιες νερου.ειναι αρκετα????
-
Κομπρέσσορας δε διαλύθηκε ποτέ, είναι το μόνο εξάρτημα που σίγουρα δεν έχει εμφανίσει κάτι
-
Ο χρήστης tzak έγραψε:
3 γνωστους εχω κ θα μεινω σε αυτο γιατι εχω ακουσει κ για αλλα πολλα περιστατικα . κομπρεσσορες διαλυμενοι, καπακια μηχανης, αφθονη καταναλωση λαδιου, αντλιες νερου.ειναι αρκετα????+έκρηξη εν κινήσει.
-
Ο χρήστης tzak έγραψε:
3 γνωστους εχω κ θα μεινω σε αυτο γιατι εχω ακουσει κ για αλλα πολλα περιστατικα . κομπρεσσορες διαλυμενοι, καπακια μηχανης, αφθονη καταναλωση λαδιου, αντλιες νερου.ειναι αρκετα????ναι ειναι αρκετα , αλλα και παλι υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι που δεν ειχαν κανενα σοβαρο προβλημα..
τεσπα δε θα σου αλλαξω τη γνωμη, αλλα αυτοι οι αφορισμοι ειναι γενικολογα τσουβαλισματα.
και γω απο την αλλη ξερω μιτο που αλλαξε τουρμπινα σε λιγοτερο απο 2000 χλμ και εχει αρχισει να ξεβαφει.
οπως και ξερω vag κατεστραμμενα , mercedes το ιδιο , honda (που ειναι και αξιοπιστα ) το ιδιο..δεν ξερω τι χρηση εκαναν οι φιλοι σου και λιγη σημασια εχει, το θεμα ειναι οτι στο μοτερ δεν υπαρχει γενικο προβλημα, στα αυτοματα απο την αλλη φαινεται οτι υπαρχει
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
3 γνωστους εχω κ θα μεινω σε αυτο γιατι εχω ακουσει κ για αλλα πολλα περιστατικα . κομπρεσσορες διαλυμενοι, καπακια μηχανης, αφθονη καταναλωση λαδιου, αντλιες νερου.ειναι αρκετα????
+έκρηξη εν κινήσει.
Είσαι καινούριος στο χώρο εσύ και δεν έμαθες τα νέα. Τώρα πια σκάνε και παρκαρισμένα
VW GOLF 160 Vs FIAT BRAVO 150