-
δεν θα ξεχάσω τη μέντα... για τη χώνεψη...
-
[quote='mjacob']νταξ, ανύπαρκτη αντίδραση σε live TV
http://www.youtube.com/watch?v=_tXzKpmRrFs&feature=related
Είναι καλό σημάδι να ξεράσεις, σημαίνει ότι την άκουσες καλά με πρέζα. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
OMG ! του μεινε το κάλυμα μέσα!
-
Ποιό κάλυμμα ρε συ... ΟΛΟ το μικρόφωνο είναι !!!!! Στο τέλος αν δεις βγαίνει από το στόμα μονο το καλώδιο
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Με τέτοιες μλκίες που τραγουδάνε (για για γιααααααααα ) όλα είναι πιθανά
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Με τέτοιες μλκίες που τραγουδάνε (για για γιααααααααα ) όλα είναι πιθανά
Eσυ στο γαμο σου βαλε Maria Callas
-
αυτά είναι τραγούδια.....τι να κλάσουν τα βάχτεν βούχτεν που είναι σαν εμβατηρια
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
αυτά είναι τραγούδια.....τι να κλάσουν τα βάχτεν βούχτεν που είναι σαν εμβατηρια -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
αυτά είναι τραγούδια.....τι να κλάσουν τα βάχτεν βούχτεν που είναι σαν εμβατηριαΟχι φίλε, αυτό δεν είναι τραγούδι... Είναι Νταλάρα...
Καμία σχέση το ένα με το αλλο -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
αυτά είναι τραγούδια.....τι να κλάσουν τα βάχτεν βούχτεν που είναι σαν εμβατηρια
Ετερον εκάτερον.....κι ο τζιμάρας θεός......ο νταλάρας όμως γίγαντας
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Οχι φίλε, αυτό δεν είναι τραγούδι... Είναι Νταλάρα...
Καμία σχέση το ένα με το αλλοΤον Νταλάρα αμά μαζευτεί το 95% των καρναβαλιών δεν κάνει ούτε μια τρίχα απ τα @ρχίδια του
-
Φασόλια γίγαντας, θες να πεις... γιατί με 1.60... δεν...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Φασόλια γίγαντας, θες να πεις... γιατί με 1.60... δεν...Οι 1,60 έχουν μυαλό
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ορισμενα τραγουδια του καλα ειναι, γουστα ειναι αυτα αλλωστε οπως ειπε και ο Τζιμακος.
Αλλα απο που και ως που γιγαντας? Στιχουργος δεν ειναι, συνθετης δεν ειναι... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τον Νταλάρα αμά μαζευτεί το 95% των καρναβαλιών δεν κάνει ούτε μια τρίχα απ τα @ρχίδια του
Δηλαδη κρινεις ποσο μεγαλος ειναι ο Νταραλας αναλογα με τα καρναβαλια?
Οχι οτι ειναι καλος, απλα οι αλλοι ειναι χειροτεροι ε? -
Ορισμενα τραγουδια του καλα ειναι, γουστα ειναι αυτα αλλωστε οπως ειπε και ο Τζιμακος.
Αλλα απο που και ως που γιγαντας? Στιχουργος δεν ειναι, συνθετης δεν ειναι...Κάτσε να το καταλάβω.
Είναι απαραίτητο ο τραγουδιστής να είναι στιχουργός και συνθέτης μαζί?
Ο κάθε στιχουργός ή συνθέτης (πχ Παπαδόπουλος) δίνει για πρώτη εκτέλεση το κομμάτι του σε όποιον κρίνει ότι η φωνή και γενικά το προφίλ του τραγουδιστή θα βγάλει την πραγματική ψυχή του κομματιού.
Πέραν τούτου έχει τρομερή φωνή είναι απίστευτα οργανωτικός (κι αυτό ενοχλεί το ελληνικό χυμαδαριό γενικότερα) και είναι ίσως ο μόνος απ τους σύγχρονους τραγουδιστές που έδωσαν τη πραγματική διάσταση κι αξία στα ρεμπέτικα τραγούδια.....τι να λέμε τώρα -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Κάτσε να το καταλάβω.
Είναι απαραίτητο ο τραγουδιστής να είναι στιχουργός και συνθέτης μαζί?
Ο κάθε στιχουργός ή συνθέτης (πχ Παπαδόπουλος) δίνει για πρώτη εκτέλεση το κομμάτι του σε όποιον κρίνει ότι η φωνή και γενικά το προφίλ του τραγουδιστή θα βγάλει την πραγματική ψυχή του κομματιού.
Πέραν τούτου έχει τρομερή φωνή είναι απίστευτα οργανωτικός (κι αυτό ενοχλεί το ελληνικό χυμαδαριό γενικότερα) και είναι ίσως ο μόνος απ τους σύγχρονους τραγουδιστές που έδωσαν τη πραγματική διάσταση κι αξία στα ρεμπέτικα τραγούδια.....τι να λέμε τώραKατσε για να το καταλαβεις.
Ο ερμηνευτης, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι στιχουργος και ερμηνευτης.Χαρακτηριζεις ομως τον Νταλαρα γιγαντα,ενω στην ουσια ειναι μονο ερμηνευτης εργων αλλων, οι οποιοι δινουν το οποιο κομματι για εκτελεση οχι μονο για τους λογους που λες αλλα πιθανον και για αλλους. (εμπορικοτητα, πωλησεις κτλ) Εαν δηλαδη ηταν και δημιουργος, πως θα τον χαρακτηριζες?
Το οτι ειναι φωνη και τρομερα οργανωτικος δεν το αμφισβητω. Μπραβο του. (Βεβαια, πληρωνεται γι'αυτο ετσι? Και εγω στη δουλεια μου ειμαι οργανωτικος)
-
Kατσε για να το καταλαβεις.
Ο ερμηνευτης, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι στιχουργος και ερμηνευτης.Ακριβώς,είναι ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ.
Αν ο τραγουδιστής έχει και ικανότητες στιχουργού ή συνθέτη ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ Τ Ε Λ Ε Ι Α ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ (πράγμα Σ Π Α Ν Ι Ο) τότε έξτρα μαγκιά του.
Ποιός δεν αναγνωρίζει το μεγαλείο του Τσιτσάνη?
Ε σαν τραγουδιστής ήταν ΑΙΣΧΟΣ.
Δυό καρπούζια σε μια μασχάλη δε γίνετε.
Ποιός δεν αναγνωρίζει το μεγαλείο του αείμνηστου Ακη Πάνου?
ΚΙ αν δεν έχει γράψει ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ.
Ποιός είναι άξιος να απογειώσει όμως αυτά τα έργα και να δώσει την πραγματική τους αξία και δεν είναι τυχαίο ότι ο Νταλάρας κρίνετε με το ποιό χείριστο τρόπο από μουσικούς της πλάκας.
Κι άλλοι τραγουδιστές είναι μόνο τραγουδιστές αλλά μόνο ο Νταλάρας υπόκεινται σε αυτού του είδους την κριτική.
Οσα δε φτάνει η αλεπού βλέπεις....
Δε νομίζω ότι ο καθένας μας που ακούει έναν τραγουδιστή και που του αρέσει γενικά το ρεπερτόριό του ψάχνει να βρει πίσω του αν ό ίδιος έγραψε τη μουσική και τους στίχους.Χαρακτηριζεις ομως τον Νταλαρα γιγαντα,ενω στην ουσια ειναι μονο ερμηνευτης εργων αλλων, οι οποιοι δινουν το οποιο κομματι για εκτελεση οχι μονο για τους λογους που λες αλλα πιθανον και για αλλους. (εμπορικοτητα, πωλησεις κτλ) Εαν δηλαδη ηταν και δημιουργος, πως θα τον χαρακτηριζες?
Σου απάντησα ποιό πάνω
Το οτι ειναι φωνη και τρομερα οργανωτικος δεν το αμφισβητω. Μπραβο του. (Βεβαια, πληρωνεται γι'αυτο ετσι? Και εγω στη δουλεια μου ειμαι οργανωτικος)
Σαφώς.
Κι ο Τζιμάκος (που παρεπιπτώντως τον πάω με χίλια) κι αυτός πληρώνετε,δε νομίζω ότι κάνει ψυχικό.
Το να προσφέρεις όμως πολιτισμό είναι πλεόν σπάνιο.
Τι θα σε ευχαριστούσε,να είναι στην πείνα για να πούμε ότι είναι άξιος?
Κατά μια έννοια το έχουμε ως λαός το χαρακτηριστικό αυτό. -
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αν ο τραγουδιστής έχει και ικανότητες στιχουργού ή συνθέτη ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ Τ Ε Λ Ε Ι Α ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ (πράγμα Σ Π Α Ν Ι Ο) τότε έξτρα μαγκιά του.
Quiz:
Ποιος εχει ολες τις παραπανω ικανοτητες (+ ηθοποιος +καθηγητης )http://www.youtube.com/watch?v=7qpz0844 ... re=related
Πως θα τον αποκαλουσες, αφου τη λεξη γιγαντας τη σπαταλησες?
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#