-
Να οργανωσουμε καμια συναντηση στο Αστρος?? Πολυκοσμια βλεπω
-
Καμιά πρόταση για Καρπενήσι έχουμε..? Κυρίως για το φαΐ δηλαδή ...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Καμιά πρόταση για Καρπενήσι έχουμε..? Κυρίως για το φαΐ δηλαδή ...Ωπου και να πας ωραια ειναι βεβαια σε μερικα μαγαζια σε γδυνουν γιαυτο κατεβα προς Αιτωλ/νια μερια
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Καμιά πρόταση για Καρπενήσι έχουμε..? Κυρίως για το φαΐ δηλαδή ...Απο φαγητο ,το μονο που θυμαμαι ειναι ενα που προσφερει πεστροφα, αλλα δεν θυμαμαι ονομα ,δεν εχω ακουσει κατι ασχημο για το φαγητο τους κ για τις τιμες τους .
Αν σ'ενδιαφερουν τα αλλαντικα (προσουτο) μπορεις να κανεις τις αγορες σου απο την Αλλαντοποιια στον Προυσο .
Σου προτεινω δυο εκπληκτικες διαδρομεςΈνα πολύ ενδιαφέρον από αθλητικής άποψης και εντυπωσιακό φαράγγι λόγω των αλλεπάλληλων και μεγάλων καταρρακτών του και των απόκρημνων πλευρών του. Βρίσκεται σχετικά κοντά στο Καρπενήσι, στον οδικό άξονα Καρπενησίου - Προυσού. Έχει 8 καταρράκτες με δύο που φτάνουν τα 25 μέτρα.
Ξεκινά από το χωριό Καρίτσα, όπου μονοπάτι με βορειοανατολική κατεύθυνση από την εκκλησία του χωριού καταλήγει στην χαράδρα όπου βρίσκεται το ρέμα με το ξύλινο γεφυράκι. Όλοι οι καταρράκτες είναι εξοπλισμένοι με βύσματα και πλακέτες. Πλατάνια προς το τέλος του φαραγγιού και λιμνούλες σπάνε την αγριότητα του τοπίου. Καταλήγει στον Καρπενησιώτη ποταμό κοντά στο σημείο που βρίσκεται το 'Σπίτι του ποταμού '.Αυτο να μην το χασεις !!!
Το φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς είναι ένα βατό, σύντομο και πολύ όμορφο φαράγγι. Βρίσκεται έξω από το χωριό Προυσός στη γέφυρα της Καστανιάς. Έχει πολλά κρυστάλλινα νερά, ένα ξύλινο γεφυράκι που μαζί με την πλούσια χλωρίδα και πανίδα συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο. Ιδανικό για οικογένειες και μικρά παιδιά. Στην αρχή του μονοπατιού υπάρχει μία πανέμορφη πέτρινη βρύση φτιαγμένη από τους ντόπιους μαστόρους. Έχει δύο τρεις μικρούς καταρράκτες που προσφέρουν κολύμπι στις 'βάθρες' στης βάσης του. Σ΄ έναν από αυτούς έχουν τοποθετηθεί σχετικές ασφάλειες για καταρρίχηση (rappel). Καταλήγει στη Μαύρη Σπηλιά, κρησφύγετο των κατοίκων της περιοχής κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας, αλλά και** άλλες μαύρες για τη χώρα μας στιγμές**. -
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου αλλά πάω για συνέδριο εκεί και θα είναι όλα πιεσμένα . Θα κρατήσω όμως το ποστ σου για μελλοντική εξερεύνηση ως λάτρης της φύσης ...!
-
Για την πεστροφα Γιωργο θα παει στο Κεφαλοβρυσο πανεμορφη διαδρομη, πολλα νερα, ωραιο φαγητο
-
ξέρουμε κάνα φτηνό, καθαρό ξενοδοχείο στην Σόφια; (αν ήταν και σχετικά κοντά στο Vasil Levski καλά θα ταν, αλλά να μη ζητάω πολλά )
από άποψη ασφαλειας. χρειάζεται να βρω παρκινγκ αν πάω με το αυτοκίνητο;
απο συγκοινωνίες τι λέει η σόφια;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ξέρουμε κάνα φτηνό, καθαρό ξενοδοχείο στην Σόφια; (αν ήταν και σχετικά κοντά στο Vasil Levski καλά θα ταν, αλλά να μη ζητάω πολλά )από άποψη ασφαλειας. χρειάζεται να βρω παρκινγκ αν πάω με το αυτοκίνητο;
Πώς εννοείς το φθηνό ξενοδοχείο; Φθηνά για τα ελληνικά δεδομένα είναι όλα Πέρα από την πλάκα, έχω μείνει μόνο σε Hilton & Kempinsky τα οποία είναι φθηνά για την κατηγορία τους αλλά όχι φθηνά σε απόλυτα νούμερα.
Για ασφάλεια δεν ξέρω.
Για συγκοινωνίες αυτό που έχω δει (γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει) είναι ότι το τραμ έχει κάτι συρμούς από το 1960 (1970 max).
-
ξέρουμε κάνα φτηνό, καθαρό ξενοδοχείο στην Σόφια; (αν ήταν και σχετικά κοντά στο Vasil Levski καλά θα ταν, αλλά να μη ζητάω πολλά )από άποψη ασφαλειας. χρειάζεται να βρω παρκινγκ αν πάω με το αυτοκίνητο;
Μου φαινεται ποιο καλη η ιδεα του αυτοκινητου και αν πας με αυτοκινητο πρεπει να το εχεις σε παρκινγκ
-
http://www.expedia.co.uk/Vasil-Levski-S ... ter-Hotels
Aπο ασφαλεια δεν ειχα ποτε προβλημα στην Βουλγαρια αλλα δεν πρεπει να ειναι δυσκολο να βρεις παρκινγκ φυλασομενο και φτηνο.Απο συγκοινωνιες δεν ξερω.
-
στις πουτ@νες θα πάει ο χάρης
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
στις πουτ@νες θα πάει ο χάρηςΔεν τα λενε δημοσια αυτα
-
Kαι αλλο ενα λινκ για ξενοδοχεια http://www.sofiahotels.bg/
Εγω εχω μεινει μια φορα στο http://www.sofiahotels.bg/tsarsko-selo/ που ειναι σαν διαμερισματα αλλα ηταν ακριβουτσικο και εκτος κεντρου,πανε πολλοι Ελληνες εκει για επισκεψεις
-
βορεια ευβοια: ροβιες ή αγια άννα?? για camping.
ειμαι μεταξυ αυτων των δυο. τι προτείνετε?
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
βορεια ευβοια: ροβιες ή αγια άννα?? για camping.ειμαι μεταξυ αυτων των δυο. τι προτείνετε?
Αγια Αννα δαγκωτο! οι Ροβιες ειναι λιγο πιο 'ψοφιες' ασε που στην Αγια Αννα γεμιζει ο τοπος γκομενακια Και αν το κανεις ολο το ταξιδι οδικως και διασχισες ολη την Ευβοια μπορεις να παιξεις μια και δεν εχει κινηση
-
ευχαριστώ για το feedback!
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
στις πουτ@νες θα πάει ο χάρης -
ευχαριστώ για το feedback!στις πουτ@νες θα πάει ο χάρης
Εισαι καλοοοοοοοοοος
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αγια Αννα δαγκωτο! οι Ροβιες ειναι λιγο πιο 'ψοφιες' ασε που στην Αγια Αννα γεμιζει ο τοπος γκομενακια Και αν το κανεις ολο το ταξιδι οδικως και διασχισες ολη την Ευβοια μπορεις να παιξεις μια και δεν εχει κινηση
καταλαβα. παλι θα βλεπω...
εχει κατι αλλο εκει περα ή μονο το καμπινγκ?
τι πινακιδες ακολουθω? -
ευχαριστώ για το feedback!στις πουτ@νες θα πάει ο χάρης
ξενοδοχείο συναυλία ξενοδοχείο πουτάνες δλδ
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
καταλαβα. παλι θα βλεπω...
εχει κατι αλλο εκει περα ή μονο το καμπινγκ?
τι πινακιδες ακολουθω?Ακολουθεις τις πινακιδες που λενε προς Αγιο Ιωαννη τον Ρωσο (καπως ετσι τελος παντων) εχει αναβασεις και καταβασεις ο δρομος και πολλα στροφιλικια (δειχνεις προσοχη) απο εκει και περα εχει πινακιδες αν θυμαμαι καλα. (περασε και ενας χρονος) οποτε ρωτα τους εμπειρους καλυτερα να μην σε παρω στον λαιμο μου .
Εχει και ενοικιαζομενα δωματια και ξενοδοχεια. Αυτο που με κερδισε περσυ ηταν η θαλασσα και τα γκομενακια
Μια συμβουλη αν πας με το φερρυ (Αιδηψος) δωσε μεγαλη Προσοχη στους ηλικιωμενους οδηγους χωρις υπερβολη πως γλιτωσα περσυ με τους υπανθρωπους δεν μπορω να το εξηγησω. Δεν εβλεπαν που παταγαν και που οδηγουσαν, ασε που ηταν Ολοι σαν χαμενοι!
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ