-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν αντιλεγω. Σαν ξενοδοχειο μια χαρα . Ευτυχως οποτε παω μενω στους κουμπαρους μου. Γι αυτο ειπα για ibis.
Υ.γ
Το ξενοδοχειο στην Πολη α π ι σ τ ε υ τ ο... Οποιος θελησει θα του το στειλω. Απο εδω στελνω τωρα πριν λιγο μπηκαμε δωματιο..Λονδίνο είσαι? ΣΤείλε ένα πμ να μπεί στις επιλογές
Istanbul
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αυτό?? http://www.booking.com/hotel/gb/hogarth ... 347;dcid=1
@ Δία κάντο λιανά, είμαι άσχετος
@ Cpp ευχαριστώΣε πια περιοχη θελεις να εισαι; Ποσες μερες; Για πιο λογο? διασκεδαση ή μουσεια;
Κέντρο να τα έχουμε όλα
30 Απρίλη με 5 Μάη κοιτάμε -
http://www.premierinn.com/en/checkHotel ... ugh-market
-
Xρειάζονται τπτ εμβόλια για ταξίδι στην Κίνα;
-
-
Σε αυτά που κατα καιρούς έχω προτείνει για Ολλανδία, να προσθέσω την επίσκεψη στη Χάγη στο μουσείο του Escher
http://www.escherinhetpaleis.nl/
Φοβερός ο τυπάς, σίγουρα έχετει δεί διάφορα έργα του (ενα απ αυτά είναι και στο αεροδρόμιο)
πχ
επίσης είναι γνωστός για τα παιχνίδια του με την προοπτική (το γνωστό δωμάτιο)
To μουσείο στεγάζεται σε παλιό παλάτι της βασιλικής οικογένειας, πανέμορφο
-
Μαμεί και δέρνει
στο Γκρίχενλαντ στο Θησείο (μουσείο Ηρακλειδών) έχει κομμάτια του συγκεκριμένου στην μόνιμη έκθεση. -
Ωπ, κι έχω πάει πιτσιρικάς εκεί, δε θυμάμαι τπτ
Επαθα ζημιά, έχει τρομερές ξυλογραφίεςΠήρα κι ένα ποστερ και το ξέχασα στο τραμ ο τραμπας
-
σιγά σιγά αρχίζω να κοιτάω για το επόμενο ταξίδι εξωτερικό .
Μέχρι στιγμής είμαι μεταξύ Δανίας (Κοπεγχάγη) , Ολλανδίας (Άμστερνταμ) , Πολωνίας (Βαρσωβία) .Αλλά δεν αποκλείω κ πουθενά αλλού..
Εποχή Χριστούγεννα.Θα πάρω και τον μικρό μαζί..
Τι γνώμη έχετε μεταξύ των 3? -
Για τις άγιες μέρες του Πάσχα, που άλλοι θα σουβλίζουν κι άλλοι θα κάνουν μπάνια, εμένα μου επιφύλαξε διαφορετικά σχέδια η μοίρα:
Κανονίστηκε reunion της παλιοπαρέας από την Ελλάδα που σκόρπισε σε 2 ηπείρους και 4 χώρες. Δέκα μαντράχαλοι θα αποβιβαστούμε στο γραφικό Εδιμβούργο, ως αφετηρία ενός ολιγοήμερου ταξιδιού περιπέτειας και κραιπάλης.
Η διαμονή εκλείσθη σε ένα όμορφο κοτατζάκι με κήπους, ακριβώς εδώ:
Το προκαταρκτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αυτό που μπορεί να ενώσει 10 παλιούς φίλους στη Σκωτία:
Κάστρα και αποστακτήρια.
Μερικές ιδέες περιλαμβάνονται εδώ. Εάν κάποιος συμφορουμίτης έχει άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις σχετικά με το πρόγραμμα μας εκεί, είμαι χαρούμενος να τις ακούσω.
-
Nα πάτε στην Καραϊβική. Το ρούμι είναι ανώτερο του ουΐσκι
-
Συμφωνώ, αλλά μέσα Απριλίου αρχίζει η υγρή περίοδος και είναι λίγο ρίσκο.
-
Ενω στη σκωτια ειναι η ξηρη περιοδος
Θα σου προτεινα να βαλεις isle of skye καθως επισης και μια ουμπερ διαδρομη που θα πρεπει να την βρω απ τα κοιταπια μου. I ll be back
-
Ε, μα Καραϊβικη;
-
Υπάρχει ξηρή περίοδος στην Σκωτία;
Sent from Corsair's brick
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Xρειάζονται τπτ εμβόλια για ταξίδι στην Κίνα;Οχι...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μερικές ιδέες περιλαμβάνονται εδώ. Εάν κάποιος συμφορουμίτης έχει άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις σχετικά με το πρόγραμμα μας εκεί, είμαι χαρούμενος να τις ακούσω.Εχετε σκοπο να τα γυρισετε ολα αυτα? Για ποσες μερες μιλαμε?
-
Προφανώς και όχι απαραίτητα, ιδέες παίρνουμε ακόμα για να βγάλουμε διαδρομές, να τα ομαδιποιήσουμε κλπ.
Μιλάμε για 5 μέρες σκάρτες, μετά θα χωριστούμε κι άλλοι θα φύγουν, άλλοι θα πάνε Λονδίνο κλπ. -
Κοιτα, δεν ειμαι και πολυ του Ουισκιου...8 χρονια στη Σκωτια μετα το δευτερο αποστακτηριο, δεν χρειαστηκε να παω και σε αλλο. Γουστα βεβαια...
Αν θελετε να το ριξετε στο binge drinking, 2 μερες Ενδιμβουργο (μη σου πω και 1) και 3 Γλασκωβη και θα ειστε μια χαραΤωρα, στο δρομο απο ενδιμβουργο για στερλινκ ειναι το Falkirk Wheel..εντυπωσιακο...ομορφο ειναι το St Andrews και το Aberdeen..To Inverness δεν λεει και πολλα, περαν τη λιμνη Ness μπας και δεις και το τερας. Πανω απο εκει το τοπιο αλλαζει και αξιζει να το δεις, ειδικα αν εισαι των περιπατων στα βουνα..Γραφικο το Ullapool, το Wick κτλ και θα δεις και κατι εκπληκτικες παραλιες.
Κατεβαινοντας Fort Williams και Oban ειναι επισης γραφικα και η διαδρομη επισης πολυ ομορφη. Απο νησι θα σου προτεινα το Barra για τη μοναδικη εμπειρια του αεροδρομιου-παραλιας και τις παραλιες που εχει, οπως και το Stornoway που ουσιαστικα ειναι αρκετα νησακια μαζι....αλλα δεν θα σας φτασει ο χρονος οποτε μην το σκεφτεσαι καν..
Επισης για να υπολογιζεις το χρονο, ο δρομος για το Inverness ειναι χαλι μαυρο (δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι τα τελευταια χρονια) και απο εκει και πανω μιλαμε για 1 λωριδα ανα κατευθυνση αν εισαι τυχερος ..βεβαια δεν εχει και πολυ κινηση
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ