-
Νομίζω ότι έχει καλά εστιατόρια στις φαβέλες.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Να ασχοληθώ να ρωτήσω τον αδερφό που επέστρεψε πριν κανα δίμηνο, ή δεν πρόκειται να βγεις απ το ξενοδοχείο?Δε δεσμεύομαι αλλά ρώτα εσύ au cas où...
-
θα σε στείλω για καποέιρα, να φτιάξει η μέση σου
-
έχει πάει κανείς Κωνσταντινούπολη?
3 διανυκτερεύσεις , προλαβαίνεις να δεις τα περισσότερα που αξίζουν?
Σκεφτόμαστε για Χριστούγεννα..
Σήμερα που μπήκα , βρίσκω με Aegean 160 euro το άτομο.. -
Χριστούγεννα; Λίγο νωρίς δεν το ξεκινάς; Αν εννοείς Πάσχα το σκέφτομαι κι εγω.
3 διανυκτερεύσεις θα δεις τα περισσότερα όντως. Ότι όμως και να προλάβεις να δεις να κρατήσεις χρόνο να αράξεις κάτω από τη γέφυρα και να κόβεις βόλτες στην Ιστικλάλ και τα στενάκια της Πόλης. Αν εννοείς Χριστούγεννα όντως ο καιρός θα είναι πρόβλημα η Πόλη θέλει πολύ πόδι.
-
ρε συ δεν εχω αδεια το πασχα , ασε που εχω ενα κολλημα το να κλεινω νωρις τα αεροπορικα σε καλες τιμες και μετα μπαινω στην διαδικασια μεσα booking.com να κλεισω ξενοδοχειο (με ελευθερη ακυρωση..). ετσι μπορει να χω κλεισει κ 3 κ 4 ξενοδ και 3 μερες πριν φτασω να καταληξω σε ποιο θα μεινω. ξερω μπορει να ακουγεται χαζο , ομως μου αρεσει πολυ η προετοιμασια γενικα του ταξιδιου , , συλλογη πληροφοριων
για φαγητο , κ.λ.π -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Να ασχοληθώ να ρωτήσω τον αδερφό που επέστρεψε πριν κανα δίμηνο, ή δεν πρόκειται να βγεις απ το ξενοδοχείο?
Δε δεσμεύομαι αλλά ρώτα εσύ au cas où...
το κοπιάρω αυτούσιο
santa teresa για μπύρες κ τσιμπολόγημα, αν κ είναι λίγο χιπστεριά. αν πετύχουνε forrò να πάνε. είναι φάση χορός κ ψωνιστήρι ανελέητο, δεν τους ενδιαφέρει καθ' αυτό αλλά η μουσική είναι ωραία κ έχει τη φάση του.
praça são salvador το βράδυ για άραγμα κ μπύρες
γκάνια κ ντραγκς έτσι για τη φάση
respecteção
πιθανότητα να κάνεις κάτι απ τα άνωθεν---->
το άλλο input που περιμένω μάλλον θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον για σένα
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ρε συ δεν εχω αδεια το πασχα , ασε που εχω ενα κολλημα το να κλεινω νωρις τα αεροπορικα σε καλες τιμες και μετα μπαινω στην διαδικασια μεσα booking.com να κλεισω ξενοδοχειο (με ελευθερη ακυρωση..). ετσι μπορει να χω κλεισει κ 3 κ 4 ξενοδ και 3 μερες πριν φτασω να καταληξω σε ποιο θα μεινω. ξερω μπορει να ακουγεται χαζο , ομως μου αρεσει πολυ η προετοιμασια γενικα του ταξιδιου , , συλλογη πληροφοριων
για φαγητο , κ.λ.π9 μήνες πριν;;;; Πόσες πληροφορίες θα συλλέξεις. Εγκυκλοπαίδια θα γράψεις;
-
ρε συ δεν ψαχνω κ καθε μερα.ειπαμε τρελα αλλα ως ενα σημειο..
τα αεροπορικα ομως ναι συνηθως τα κλεινω πολυ νωρις.. -
για φαγητο , κ.λ.πΠολλα ++++++++
Κι εγω τη βρισκω με την προετοιμασια, ακομα κι αν τελικα δεν γινει το ταξιδι.
Παντως στο σημειο να κλεινω 3-4 ξενοδοχεια μαζι, δεν εχω φτασει ακομα... -
ρε συ δεν ψαχνω κ καθε μερα.ειπαμε τρελα αλλα ως ενα σημειο..
τα αεροπορικα ομως ναι συνηθως τα κλεινω πολυ νωρις..Τα αεροπορικά είναι φθηνά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί 9 μήνες πριν.
Το να διαβάζεις για μια πόλη σου δημιουργεί μια εντύπωση. Αν αυτή είναι χειρότερη από την πραγματική, ξενερώνεις εν μέρη. Και επειδή διακοπές δεν πας για να ξενερώσεις, δεν θέλω να ξέρω παραπάνω από τα απαραίτητα, μέχρι να φτάσω εκεί.
Τον Οκτώβρη πήγα Μαγιόρκα νομίζοντας ότι είναι Ισπανία, και ανακάλυψα ότι είναι η Μύκονος της Γερμανίας . Ή στη Μόσχα περίμενα να δω συντρόφους, και είδα τον καπιταλισμό στο μεγαλείο του(+ άπειρο καρακιτσαριό).Κάποια πράγματα που κάνουν ένα προορισμό 'το τέλειο' για κάποιον, μπορεί να αποτελούν τον εφιάλτη για κάποιον άλλο. ΔΕΝ υπάρχει καλός και κακός προορισμός.
Συμβουλή μετά από κάποια αρκετά ταξίδια: Επιλέξτε να κάνετε κάποια εναλλακτική περιήγηση και όχι μόνο τα τουριστικά μέρη. Εϊναι ίσως ο μόνος τρόπος να καταλάβεις την κουλτούρα του λαού. Επιλογή τοπικού εστιατορίου, τοπικού καφέ που δεν έχουν τουρίστες. -
όσον αφορά φαγητό που λες και καφέ ΠΟΤΕ δεν πάω σε τουριστικά..
Εξαίρεση στην Βουδαπέστη στο sir lancelot.... googlare το και θα καταλάβεις.. σκηνικό ιπποτών του μεσαίωνα , έτρωγες σε μερίδες ρωμαικού μεγέθους και δίπλα σου ξιφομαχούσαν ιππότες ή πετούσαν φωτιές κ.λ.π Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο... -
http://madnomad.gr/main/greece2india/
http://gogreecewebtv.com/index.php/comp ... e-to-indiaτονοι εκτιμησης
-
σε ξενο φορουμ Αγγλοι λενε οτι δεν θα ερθουν στο Ακροπολις επιλεγωντας καποιον αλλο αγωνα στο wrc λογω του οτι βρισκουν ακριβα εισητηρια.Συγκκριμενα βρισκει λεει τα φθηνοτερα με 290 λιρες με Easyjet.
Eιναι δυνατον να μην υπαρχει φθηνοτερο εισητηριο 2 μηνες πριν? -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
σε ξενο φορουμ Αγγλοι λενε οτι δεν θα ερθουν στο Ακροπολις επιλεγωντας καποιον αλλο αγωνα στο wrc λογω του οτι βρισκουν ακριβα εισητηρια.Συγκκριμενα βρισκει λεει τα φθηνοτερα με 290 λιρες με Easyjet.
Eιναι δυνατον να μην υπαρχει φθηνοτερο εισητηριο 2 μηνες πριν?κανεις που να γνωριζει?
-
Γενικότερα τα έχουν ξεσκίσει τα εισητήρια , όπου και να μπηκα και να έψαξα πανάκριβα , ακόμα και για προορισμούς μετά από 8 μήνες..
-
@dim8,ενα γρηγορο τσεκαρισμα που εκανα βρηκα καπως φθηνοτερες τιμες,ομως δε ξερω τι παιζει με τα φορολογικα κλπ
-
ευχαριστω για την βοηθεια παιδες!
-
Δυστυχώς είναι περίεργα ακριβά ακόμα και 2 μήνες πριν....
-
Εδω και καιρο τα αεροπορικα για ελλαδα εχουν ξεφυγει, η ζητηση εχει ανεβει κι εχουν περικοπει δρομολογια.
Να ναι καλα ο ανταγωνισμος
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ