-
Τωρα μπερδευτηκα!!
-
Den pisteyw na synexistei ayto me thn omilia toy Giwrgaki kai na xasoyme thn F1....
-
Pali kala to swsane......
-
FERRARI STRIKES BACK?
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
FERRARI STRIKES BACK?Ετσι δείχνουν τα πράγματα, αλλά έχει ακόμα δρόμο μέχρι την Κυριακή.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
1-2 τα φερράρι. Οι μόνοι που σπάσαν το 1'21' (το διαλύσαν για την ακρίβεια)!!!!!!!Επιτέλους!!
Ελπίζω να είναι true pace και όχι με άδεια ρεζερβουάρ για τις εντυπώσεις!
Εάν είναι πραγματικό, τότε θα έχουμε φοβερή σεζόν γιατί το diffuser είναι interim και όχι το τελικό και κανονικό, το οποίο θα βγει στη Τουρκία.
-
Και με άδεια ρεζερβουάρ να είναι από το -1 δεύτερο κάτω στα +7 δέκατα είναι μεγάλη απόσταση. Για να δούμε στα δοκιμαστικά καθώς από πυροτεχνήματα άλλο τίποτα φέτος. Για μένα αν βρεθούν μέσα στην εξάδα θα είναι μεγάλη βελτίωση.
Πάντως -7 δέκατα από τον περσινό χρόνο στις κατατακτήριες του Σαββάτου δείχνει ότι τα μονοθέσια είναι τουλάχιστον στην περσινή ταχύτητα (λαμβάνουμε υπόψη ότι τα μαλακά θα δίνουν ένα αβάνταζ περί του 0.5~1.0 δεύτερο στο γύρο).
Τελικά δεν νομίζω ότι θα πέσω έξω όσον αφορά το χρόνο της pole.
ΥΣ. Χάνω τα δοκιμαστικά καθώς έχω αγγαρέψει τους μαθητές μου σε έκτακτο σήμερα στις 15 ως τις 18. Κάτι μου λέει ότι θα με χτίσουν ζωντανό κάποια μέρα στο γραφείο αλλά αξίζει τον κόπο...
-
Not bad στο 1ο Q ο Μάσσα πάντως μέχρι τώρα...
Αν μπει στη 5άδα το θεωρώ μεγάλη επιτυχία, αν πάρει podium ο Μάσσα (ή ο Κίμι) το θεωρώ σαν πρωτιά.
-
Γιατι εκτος ο Κιμι,ειχε καποιο προβλημα????
-
Παλι τα καταφεραν στη φερραρι (?)..
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Γιατι εκτος ο Κιμι,ειχε καποιο προβλημα????Θα μάθουμε.
Βέβαια, απ'ότι βλέπω έχει ωραίο καιρό...οπότε μπορεί να έτρωγε κανένα παγωτάκι κάπου και να ξεχάστηκε μωρέ...
-
O Jarno εκανε οτι εκανε με σκληρα λαστιχα, για να μην ξεχνιομαστε ...
Πρεπει να υπαρχει μεγαλη εμπιστοσυνη στο μονοθεσιο. -
Καλά η Ferrari έχει γίνει περίγελος πλέον, και νομίζω ο μπανανοφάγος θα γελάει μέσα από τα μούσια του
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καλά η Ferrari έχει γίνει περίγελος πλέον, και νομίζω ο μπανανοφάγος θα γελάει μέσα από τα μούσια τουΠοιός είναι αυτός?
-
Ο Ross ..
-
Εν τω μεταξύ ο Massa μια χαρά τα κατεφέρνει, και η βελτίωση είναι όντως υπαρκτή!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο Ross .....γιατί μπανανοφάγος όμως?
Νευράκια ο Λιούις???
Ο Μάσσα έχει γίνει άλλος άνθρωπος! Well done! Για να δούμε τι θα κάνει στο Q3.
Προσωπικά, στη 3άδα να είναι και είμαι ΟΚ!
-
Στα χρόνια του Schum,acher τον είχε πιάσει η κάμερα στο pitwall να διώχνει τη νευρικότητα τρώγοντας μπανανούλα.
Κάτι σαν τον Ιωαννίδη με τα τσιγάρα, τον Ζοτς με το κομπολόι, κλπ
-
Γιατι μια χρονια ετρωγε μπανανα στο pit wall.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εν τω μεταξύ ο Massa μια χαρά τα κατεφέρνει, και η βελτίωση είναι όντως υπαρκτή!στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο...
ρωτα και τον Νικο κατι ξερει!
αντε να δω Μπαρικελο πρωτο να γελασω....
απογοητευση Χαιντφελντ...
Επίσημο thread: GP Ισπανίας-Montmelo 2009 (5th Round)