-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πέρα της απέχθειας σου στη Φερράρι έχεις να πεις τίποτα εποικοδομητικό? Καταντά βαρετό να βλέπω 4 σου ποστ στο thread και τα οποία ασχολούνται μόνον με τα αρνητικά μίας ομάδας.Φίλε, είναι τέτοια η ξεφτίλα αυτής της ομάδας που δεν μπορώ με τίποτα να κρατηθώ.
Δεν είδες σήμερα πάλι τα 'επιτεύγματά' τους;
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Πέρα της απέχθειας σου στη Φερράρι έχεις να πεις τίποτα εποικοδομητικό? Καταντά βαρετό να βλέπω 4 σου ποστ στο thread και τα οποία ασχολούνται μόνον με τα αρνητικά μίας ομάδας.
Φίλε, είναι τέτοια η ξεφτίλα αυτής της ομάδας που δεν μπορώ με τίποτα να κρατηθώ.
Ναι μωρε μεγαλη ξεφτιλα,αντεγραψε τη μακλαρεν κι εφαγε κραξιμο απο ολο τον μηχανοκινητο (και οχι μονο) κοσμο,ειπε ψεμματα ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ στη ΦΙΑ και το παιξε κυρια μεχρι να αποκαλυφθει και δουλεψε σαν τρελη να παρουσιασει ενα μονοθεσιο που σε μια πιστα δυναμομετρο ηταν ξεκαθαρα η 3η δυναμη ενω μεχρι πριν 14 μερες ηταν προτελευταια..μα τι ξεφτιλα πια..
-
Οπως σωστα ειπωθηκε στην tv σε μια ομαδα οπως η φερραρι δεν αρμοζουν τετοιες καταστασεις.
Η ιστορια της και η προσφορα της στην f1 δεν δικαιολογουν αυτα που εγιναν σημερα .
Η μακλαρεν ας κοιταξει εστω να φτασει την προοδο της φερραρι σε αποδοση και χρονους σημερα !
Με λογια δεν γινεται προκοπη! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Βασικά και μένα η γιαπωνέζα δεν μου πολυγεμίζει το μάτι. Το θέμα είναι τώρα που έχει και τα κονέ ο Button να βάλει τον Brawn να της σχεδιάσει κανένα αεροδυναμικό βυζί γιατί εκεί πάσχει και ρίχνει την απόδοση του συνόλου.+1 σωστά εκεί χάνει η γιαπωνέζα το byzi είναι byzi πως να τοκάνουμε
τόσες πλαινές πτέρυγες (sidepods) περισέψανε φέτος στο Barkley ας κάνουνε κάτιΑντίθετα υποψιάζομαι ότι η Νικόλ Λούη ντε λα Σκαραμαγκά μαζί με το μονοθέσιο της McLaren επέσπευσε και αυτή ένα πακέτο εξέλιξης... Πολύ φρεσκαδούρα μου φάνηκε...
αν μιλάς για την νερόβραστη ξανθιά.... θέλει απόσυρση επειγόντως έτσι και αλλιώς ότι και να κάνει
όπως κ η Μακλάρεν του Λούη δηλαδή............. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πέρα της απέχθειας σου στη Φερράρι έχεις να πεις τίποτα εποικοδομητικό? Καταντά βαρετό να βλέπω 4 σου ποστ στο thread και τα οποία ασχολούνται μόνον με τα αρνητικά μίας ομάδας.
Φίλε, είναι τέτοια η ξεφτίλα αυτής της ομάδας που δεν μπορώ με τίποτα να κρατηθώ.
Ναι μωρε μεγαλη ξεφτιλα,αντεγραψε τη μακλαρεν κι εφαγε κραξιμο απο ολο τον μηχανοκινητο (και οχι μονο) κοσμο,ειπε ψεμματα ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ στη ΦΙΑ και το παιξε κυρια μεχρι να αποκαλυφθει και δουλεψε σαν τρελη να παρουσιασει ενα μονοθεσιο που σε μια πιστα δυναμομετρο ηταν ξεκαθαρα η 3η δυναμη ενω μεχρι πριν 14 μερες ηταν προτελευταια..μα τι ξεφτιλα πια..
Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Για τον McLaren του super dooper LH μία ένατη θέση.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Ενω το κοκκινοασημι τρακτερ οργωσε παλι.
Μου κανει εντυπωση που καποιοι βρισκουν μπολικες δικαιολογιες για τα αδικαιολογητα(Ενω το 02 σταυρωσαν την ferrari -και οχι φυσικα τον Brawn).Στο κατω της γραφης σιγα την οδηγαρα που προωθει ο μπρον .Ξεχασε περυσι τις π@τσες που ετρωγε απο τον looser. -
Παντος η Λουενα (απο Λουι) ειναι ΤΟ ΜΩΡΟ!
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ενω το κοκκινοασημι τρακτερ οργωσε παλι.
Μου κανει εντυπωση που καποιοι βρισκουν μπολικες δικαιολογιες για τα αδικαιολογητα(Ενω το 02 σταυρωσαν την ferrari -και οχι φυσικα τον Brawn).Στο κατω της γραφης σιγα την οδηγαρα που προωθει ο μπρον .Ξεχασε περυσι τις π@τσες που ετρωγε απο τον looser.Κακό παιδί!! Πληρωμένε από την Φερράρι και άλλες μιαρές δυνάμεις. Ο Ross μας? Το καμάρι μας? Ο Θεός μας, που έχει κατατροπώσει την κόκκινη αρμάδα εκείνη του αισχρού βουρστελοφάγου κοντοπαντελονά σαβουρογάμη φρίτση????
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Λίγα πράγματα από την πολυδιαφημισμένη F60B..Οσον αφορα την ταχητυτα και την αποδοση της, υπηρχε σημαντικη βελτιωση.
Και χωρις διπλο διαχυτη.. -
Θεωρείτε εντελώς απίθανο όντως τα 3 στοπ να ήταν η αρχική επιλογή και για τους δύο οδηγούς;
-
Ρε ckastam αυτή τη γριά γαλιάντρα που την βρήκες; Δεν ξέρω ποιά είναι αυτή. Καμμιά θειά απελπισμένη...
Η Νικόλ Λούη κλπ είναι αυτήSTK μου αρέσει που απαντάς σοβαρά...
edit:
Θεωρείτε εντελώς απίθανο όντως τα 3 στοπ να ήταν η αρχική επιλογή και για τους δύο οδηγούς;
Σε καμμία περίπτωση. 3 πιτ στοπ και γενικά πιο ασυνήθιστα πράγματα επιλέγεις όταν είσαι πίσω και τραβάς φύλα από την τράπουλα για να σου κάτσει ο άσσος. Το σημερινό δεν έχει καμμία απολύτως βάση και δικαιολογία. Στεγνή εκτέλεση του RB και επίσημο βάπτισμα του ως Νο2 της ομάδας. Είναι και οι 2 μπροστά και ανοίγουν διαφορά και του κάνουν τη στρατηγική του άνω κάτω; Δεν μπορώ να βρω καμμία λογική.
-
Τιποτα δεν ειναι απιθανο.Και με λιγο περοσσοτερα καυσιμα αρα περισσοτερο χρονο στα πιτ γινεται η δουλεια ομορφα !
Ηθελαν να φανουν ολα και καλα δικαιολογημενα!Και βρε παιδια μην με τρελαινετε! Ειναι μ,,,,,,,,,,,α η κοπελα!
Λιγο νυσταγμενη απο την νυχτερινη εργασια ειναι αλλα ,,,ενταξει! -
Από την άλλη βέβαια στο team radio ακούσαμε να λένε ότι άλλαξαν τον Button σε 2 στοπ, και γενικά όλες οι δηλώσεις έπειτα ήταν σε αυτό το πνεύμα
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Από την άλλη βέβαια στο team radio ακούσαμε να λένε ότι άλλαξαν τον Button σε 2 στοπ, και γενικά όλες οι δηλώσεις έπειτα ήταν σε αυτό το πνεύμαΜούφες και καλά για να δικαιολογηθούν
μια φορά τη πάτησε ο Μπρον στην Αυστρία το 2002 δε τη ξαναπατάει με τον Βραζιλιάνο
Με αυτά που έγιναν άντε να σηκώσει μετά κεφάλι ξανά ο Πικέ (αλλος Νο2 Βραζιλιάνος) στον Φλάβιο. βέβαια ούτε καν ακούστηκε ετσί εκτός απο την αρχή που βρέθηκε στις συμπληγάδες πέτρες λολΡε παιδία ποια είναι η νικόλ? Έτερη αδερφή του Λούη?????
Εγώ νόμιζα με την νεροβραστη (αδερφή του Ιρβαίν? έτσι άκουσα) ξανθιά μπαλαμουτιάζεταΙ λολ .... δεν την είδατε και στα πάντοκ της Μακλάρεν????????
by the way που είναι ο father? μόνο στις νίκες ήξερε να εμφανίζετε ή ντροπιάστηκε από τα ψέμματα του γιού του? -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Εγώ νόμιζα με την νεροβραστη (αδερφή του Χιλ? έτσι άκουσα)
Toυ Irvine άκουσα εγώ.
by the way που είναι ο father? μόνο στις νίκες ήξερε να εμφανίζετε ή ντροπιάστηκε από τα ψέμματα του γιού του?
Εκεί που ήταν και πέρυσι, απλά οι κάμερες δεν τον δείχνουν πλέον γιατί αυτές ακολουθούν (και λογικό είναι) τους νικητές.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Εγώ νόμιζα με την νεροβραστη (αδερφή του Χιλ? έτσι άκουσα)
Toυ Irvine άκουσα εγώ.
by the way που είναι ο father? μόνο στις νίκες ήξερε να εμφανίζετε ή ντροπιάστηκε από τα ψέμματα του γιού του?
Εκεί που ήταν και πέρυσι, απλά οι κάμερες δεν τον δείχνουν πλέον γιατί αυτές ακολουθούν (και λογικό είναι) τους νικητές.
του irvine δικιο έχεις
μιλαω με τη γιαπωνέζα στο μσν ρε συ ξεχάστηκα
λολ -
Επειδή πολλοί (κι εγώ μέσα σε αυτούς) βιαστήκαμε να δικάσουμε τη Φερράρι για το δράμα με το καύσιμο και δε περιμέναμε να διαβάσουμε τις δηλώσεις και προχωρήσαμε στις παρακάτω δηλώσεις:
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όλοι λένε για την Ferrari, αλλά το χρυσό βατόμουρο της ημέρας πάει στην Red Bull.
Απίστευτα βλακώδης στρατηγική, χαντακώσανε τον Vettel.
Κολλημένοι στις εξατμίσεις του Massa επί έναν ολόκληρο αγώνα!
Έναν γύρο να του δίνανε πριν ή μετά θα τον είχε καταπιεί. Θα ήταν σίγουρα δεύτερος και ίσως και πρώτος.
Δείτε το χρόνο του Vettel με τα σκληρά (1:23:3) 1+ sec γρηγορότερος από όλους τους άλλους!Λιγο πολυ τα εχετε πει ολα.
Το μονο που θα γραψω ειναι η μεγαλη καταντια της Φερραρι που εφτασε σε σημειο να μην υπολογιζει ποσα καυσιμα θα πρεπει να βαλει στο μονοθεσιο της για να τερματισει με φουλ αποδοση και οχι για σταση για καφε στο Ριο Αντιρριο!
Και εκεινος ο κακομοιρης ο Μπαρικελο καλα να παθει αν και τοσα χρονια στην Φερραρι συνηθησε το παιδι και τωρα του αρεσει απ'οτι φαινεται!
Και μετα καποιοι ελεγαν για σκοπιμοτητες της Φερραρι!
Καλα θα εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα!Πέρα της απέχθειας σου στη Φερράρι έχεις να πεις τίποτα εποικοδομητικό? Καταντά βαρετό να βλέπω 4 σου ποστ στο thread και τα οποία ασχολούνται μόνον με τα αρνητικά μίας ομάδας.
Καλό είναι να περιμένουμε λίγο, γιατί τουλάχιστον σε αυτή τη περίπτωση δεν έφταιγε ούτε η ομάδα, ούτε το management, ούτε η στρατηγική...αλλά μια αντλία βενζίνης:
Από εδώ: http://www.autosport.com/news/report.php/id/75239
**Chris Dyer: **
'The most important thing this weekend is that the car performance is much improved compared to the previous races. Today we were capable of fighting with the best and we had a great chance of finishing on the podium. On the downside, we can only be disappointed about our reliability and the running of our on-track operation.'After what happened in qualifying yesterday, Kimi had to retire because of a problem with the hydraulics used to control the accelerator. On Felipe's car, the front left wheel fairing broke and at both pit stops we had a refueling problem, the cause of which we have yet to find out. Obviously, we have a lot of work to do. We are all very unhappy for what happened and lament the fact that so much work from the team to improve car performance was not adequately rewarded in the final result.'
-
Στον αγώνα αυτό βγάζω καπέλο στο Μάσσα... Απολάμβανα απίστευτα αυτό που έκανε σε όλο τον αγώνα μπροστά από τη Red Bull του μικρού κι ακόμα περισσότερο όταν συνέχισε να το κάνει προσπαθώντας να σώσει καύσιμο. Μαχητής
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλό είναι να περιμένουμε λίγο, γιατί τουλάχιστον σε αυτή τη περίπτωση δεν έφταιγε ούτε η ομάδα, ούτε το management, ούτε η στρατηγική...αλλά μια αντλία βενζίνης:Έτσι λένε αυτοί. Εγώ ξέρω ότι το τελευταίο πιτ στοπ του Massa ήταν κατά 1.2 δευτερόλεπτα συντομότερο από του Vettel οπότε μάλλον κάτι δεν θα υπολόγισαν σωστά.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Καλό είναι να περιμένουμε λίγο, γιατί τουλάχιστον σε αυτή τη περίπτωση δεν έφταιγε ούτε η ομάδα, ούτε το management, ούτε η στρατηγική...αλλά μια αντλία βενζίνης:
Έτσι λένε αυτοί. Εγώ ξέρω ότι το τελευταίο πιτ στοπ του Massa ήταν κατά 1.5 δευτερόλεπτα συντομότερο από του Vettel οπότε μάλλον κάτι δεν θα υπολόγισαν σωστά.
Αυτοί είναι μηχανικοί και ειδικοί στη δουλειά τους και γνωρίζουν περισσότερα πράγματα από όλους μας εδώ.
Γνωρίζεις αν για 1 δευτερόλεπτο (1 δευτερόλεπτο = 10 λίτρα αν θυμάμαι καλά ή 1 γύρος) δεν έστειλε η αντλία καύσιμο? Γνωρίζεις αν δεν ήταν 1, πόσα ήταν? Γνωρίζεις αν το έκανε και στους δύο ανεφοδιασμούς, δηλαδή 2 γύρους με λιγότερα καύσιμα???
Πιστεύεις (ή πιστεύετε) ότι μια ομάδα με τόσα πρωταθλήματα και εμπειρία στη F1 με τόσα μυαλά εκεί μέσα δε μπορεί να υπολογίσει το φορτίο καυσίμου??
Εκτός αν ήσουν εκεί και γνωρίζεις περισσότερα, ή αν πλέον προς χάριν χλευασμού και μόνο δε λαμβάνουμε πλέον υπόψη μας τις δηλώσεις των ομάδων, καθώς το πονηρό Ελληνικό μυαλό μας λέει...'τι μας λέει τώρα...τι άλλο θα έλεγε...'
Επίσημο thread: GP Ισπανίας-Montmelo 2009 (5th Round)