-
Nova...
-
Ειλικρινα μετριο το 'Inglorious Bastards',εψαχνε να πιαστει απο κανα-δυο το πολυ ορθα δομημενους χαραλκτηρες,και λιγοστες καλες στιγμες(Buuoouon'gior'no! ) για να σωθει,αλλα μπα...Εξυπνη ιδεα,καλες προθεσεις αλλα αβαθες αποελεσμα.Ειδικα στο climax ο Tarantino κουτουρντισε.Τουλαχιστον θα μου μεινει στο μυαλο,περισσοτερο απ'οτι η προηγουμενη του ταινια( η ποια?)
-
εμενα από την αλλα μου άρεσε πολύ το inglorious bastards, ωμή και 'βρώμικη' ταινία
ο Christoph Waltz ήταν φανταστικός
-
Και με διαφορα ο μοναδικος που αξιζε(ε βοηθαγε κι ο ρολος λιγουλακι)
-
την σκηνή με την πίπα δεν την ξεχάσω ποτε.
Tο γερμανικό kitsch σε όλο του το μεγαλείο
-
Stallone readies for fifth 'Rambo'
John Rambo's officially readying for a fifth mission.
Nu Image/Millennium Films has greenlit the franchise's fifth installment, with Sylvester Stallone starring and directing, repeating his duties from 2008's 'Rambo.'
The upcoming project's storyline revolves around Rambo fighting his way through human traffickers and drug lords to rescue a young girl abducted near the U.S.-Mexico border. Production will start in the spring.
The film will be produced by Avi Lerner, Kevin King Templeton and John Thompson. Danny Dimbort, Trevor Short and Boaz Davidson will exec produce.
Stallone had indicated in interviews that a fifth Rambo was in the works. He teamed with Nu Image/Millennium on the 2008 project, which grossed $42 million domestically and $113 million overseas.
Nu Image/Millennium is in post-production on 'Expendables,' starring Stallone, Jason Statham, Jet Li and Mickey Rourke. The actioner's set for release on April 23 through Lionsgate.
Rambo first appeared in the 1982 pic 'First Blood,' followed in 1985 by 'First Blood II' and in 1988 by 'Rambo III.'
-
Drug me to hell.
Καλουτσικο. Για να περασει η ωρα με παρεα καλο ειναι.
Αηδιαστικες σκηνες με εμετουςFinal Destination 4
Δεν μου πολυαρεσε. Απλα περασε η ωρα μας.
Δεν ειναι καλα εφε, φαινοταν ψευτικες οι σκηνες, πολυ φαντασιοπληκτο τελος.
Δεν θα την προτεινα. -
-
είδα το Hangover
πλάκα είχε ευχάριστα πέρασε η ώρα -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
SURROGATES
Φρέσκο Sci-Fi με Bruce Willis.Βγαίνει κάπου τέλη Σεπτεμβρίου.
Πολύ ενδιαφέρον.
-
Είδα τους Μπάσταρδη.
Ψιλοαπογοητεύτηκα...Βασικά περίμενα μια πιο 'γουέστερν' εκδοχή του Iron Cross. Αντ' αυτού είδα μια κιλμπιλίστικη εκδοχή παλιών πολεμικών b-movies. Η αλήθεια είναι ότι έκλασα στο γέλιο με τον Brad Pitt κατά βάση (συνδυασμός μουστάκι σαρδέλα+ μούτες=άπειρο γέλιο) και γενικά με αρκετές σκηνές αλλά ξενέρωσα με την ιστορική ανακρίβεια σε βαθμό ότι να ναι. Ο Χίτλερ σκοτώνεται από τον 'Μπέαρ Γιούντεν' (=Εβραίος Αρκούδης) και ο φανατικός Ναζί κλείνει συμφωνία όπως ένας μαφιόζος με το FBI.
Νομίζω ότι μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι άκουγα David Bowie σε ταινία Β'Π.Π έβλεπα την ταινία πιο ευχάριστα. Μετά χάθηκε κάπου η μπάλα. Όπως σε όλες τις παλιές πολεμικές b-movies...Άσχετο αλλά πλάκα πλάκα κάπου είχα διαβάσει/δει ότι κάποιοι Αμερικανοί στρατιώτες (προφανώς με κάποια ινδιάνικη καταγωγή) έκοβαν σκαλπ γερμανών...
Αν εξαιρέσουμε το φινάλε της ταινίας από πλευράς πλοκής μπορούσε να κάνει μια απείρως καλύτερη ταινία, χωρίς να ξεφεύγει από το πνεύμα που ήθελε να περάσει. -
Μηηη! Τοσα spoilers!
-
die wellε= καλο
drag me to hell= πολυ γελιο
hangover= χλιαρο για τα γουστα μου
gamer= μπαμ μπουμ και εξυπνη ιδεα για ταινια
dance flick= παρωδια των ταινιων σειρων χορου, αρκετα καλυτερη απο τις 2-3 τελευταιες παρωδιες που εχουν βγει
bruno= χαβαλετζιδικο αλλα δε πιστευω οτι θα αρεσει σε ελληνες
i love you man= μετριο σαν το hangover
banlieue 13= ωραιο action movie
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
drag me to hell= πολυ γελιο
Ειναι και θριλερ παναθεμα το.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
banlieue 13= ωραιο action movie
και highly recommended για τους λάτρεις του Parkour (o David Belle που πρωταγωνιστεί είναι ένας από τους εμπνευστές του).
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
**Ειλικρινα μετριο το 'Inglorious Bastards',εψαχνε να πιαστει απο κανα-δυο το πολυ ορθα δομημενους χαραλκτηρες,και λιγοστες καλες στιγμες(Buuoouon'gior'no!) για να σωθει,αλλα μπα...Εξυπνη ιδεα,καλες προθεσεις αλλα αβαθες αποελεσμα.**Ειδικα στο climax ο Tarantino κουτουρντισε.Τουλαχιστον θα μου μεινει στο μυαλο,περισσοτερο απ'οτι η προηγουμενη του ταινια( η ποια?)Kάπως ετσι είδα κι εγω το θέμα....Ταινία 'ο,τι να ΄ναι..' η αίσθηση που μου άφησε..!! Είναι κι απο τις ταινίες που δεν ξέρεις τί να κάνεις....Να συγκινηθείς, να γελάσεις, να αηδιάσεις, να ταυτιστείς με καποιον χαρακτήρα (με ποιόν; )...;;; Γενικά τέτοια μπερδέματα με ξενερώνουν...
Απο ερμηνείες ο Waltz πολύ καλός (του πήγαινε κι ο ρόλος) κι ο Pitt εξίσου.....!!!
(Buuoouon'gior'no! )
Εγω πέθανα στο 'arrivederci' του Pitt πάντως....!!!
Spoiler alert.....!!!
Απο τις μεγάλες πατάτες, η δολοφονία του Χίτλερ, και η προδοσία του τρελά πορωμένου Σ/χη των Ες-Ες, λιγα λεπτά μετά τη δολοφονία της προδότρας Γερμανίδας.....!!!!
-
Gamer: ωραία ιδέα και αρκετά 'επίκαιρα' μηνύματα. Υπάρχει πάντα και η απαραίτητη δράση. Θα αρεσει στους λατρεις των Counter Strike και The Sims
Με ξενισε λίγο η παρουσία του Dexter σε ασοβαρο ρολο.
-
Rat Race 2001
Άνοστη κωμωδία, πέθανα στα γέλια όμως με τη σκηνή όπου ο Jon Lovitz (υποδυόμενος τον Randall 'Randy' Pear) 'σκάει' μύτη στη συνάντηση των βετεράνων του 2ου παγκοσμίου πολέμου με το αυτοκίνητο του χίτλερ μιλώντας και χειρονομώντας σαν τον χίτλερ...[EDIT]
Όλο το video που αναφέρεται στους Γερμανούς με την ομιλία στο τέλος!
youtube.com | Jews Steal Hitlers Car (720p) - Rat Race
[/EDIT]
Burn After Reading (2008)
Αν και πιθανόν θα ξεχάσω πολύ γρήγορα ότι την είδα, το μαύρο χιούμορ της ταινίας με έκανε να περάσω ευχάριστα παρέα με όλους αυτούς τους μουρλούς και δυστυχισμένους ανθρώπους..._
-
οντως εκεινη η σκηνη στο rat race φοβερη....καλα ο τζον λοβιτς ειναι απιστευτη φατσα για κωμωδια!
-
Burn After Reading:
Μιλάμε για άπειρο γέλιο. Κρατήστε λογαριασμό:
Υστερικός (και λίγο αλκοολικός) Μάλκοβιτς, Χαζοχαρούμενος και χαζογκόμενος Πιτ και λιγούρης σαβουρογ@μης Κλούνεϊ
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]