-
Υπάρχει κανένα site που να βγαίνουν ανακοινώσεις για τα τελευταία release ταινιών σε ψηφιακό φορμά;
Για να μη ψάχνομαι σα βλάκας κάθε τόσο.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Υπάρχει κανένα site που να βγαίνουν ανακοινώσεις για τα τελευταία release ταινιών σε ψηφιακό φορμά;
Για να μη ψάχνομαι σα βλάκας κάθε τόσο..κάτι τέτοιο δλδ;
[στα sections αριστερά επιλέγεις την κατηγορία release]
Για να δεις αν υπάρχει έτοιμο κανά backup φαντάζομαι ε; -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η θεματολογία γιατί ήταν σκατά Μάνο; Πές μου οτι δεν σου αρέσουν κι εσένα οι ταινίες με φούτμπολ
έχει πρόβλημα με τους ευαγγελιστές ρεπομπλικανους, προφανώς
Να διαβάζετε πριν εγκαθετοποιηθείτε.
Έχω βαρεθεί τους γαμάτους Εβραίους να σκίζουν τους οχτρούς τους με κάθε απίθανο τρόπο.
Άμα δω χολυγουντιανή ταινία με ομάδα της Χεζμπολάχ να κόβει Ισραηλινούς κομμάντος σε σις κεμπάπ και να τους ψήνει σε σιγανή φλόγα, στήνοντας μετά δωρεάν υπαίθριο τσιμπούσι στο Τελ Αβίβ, θα ανακαλέσω. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η θεματολογία γιατί ήταν σκατά Μάνο; Πές μου οτι δεν σου αρέσουν κι εσένα οι ταινίες με φούτμπολ
Έχω βαρεθεί τους γαμάτους Εβραίους να σκίζουν τους οχτρούς τους με κάθε απίθανο τρόπο.
Άμα δω χολυγουντιανή ταινία με ομάδα της Χεζμπολάχ να κόβει Ισραηλινούς κομμάντος σε σις κεμπάπ και να τους ψήνει σε σιγανή φλόγα, στήνοντας μετά δωρεάν υπαίθριο τσιμπούσι στο Τελ Αβίβ, θα ανακαλέσω. [/quote]Εγω δεν θελω να το δω σε χολυγουντιανη ταινια
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Aναμένω να δω Ναζί σε ταινίες με τον Μίκυ Μάους (αν και υποψιάζομαι ότι εμμέσως θα έχουν ήδη γίνει αναφορές).Δεν ξέρεις για τα προπαγανδιστικά κινούμενα σχέδια εποχής Β' ΠΠ; Δεν ξέρεις τι χάνεις!
Ενδεικτικά:
Der Fuehrer's Face
Education for Death -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να κάνεις σωστά quote για να μην έχουμε λάθος απορίες...Το πόστ σου είναι κάτω από το δικό μου για το The blind side που να ξέρω οτι μιλούσες για τους Μπάσταρδους....
-
-
το clash of the titans μη κανετε το λαθος να δωσετε 9ε να το δειτε...απλα παρτε τα λεφτα και καψτε τα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το clash of the titans μη κανετε το λαθος να δωσετε 9ε να το δειτε...απλα παρτε τα λεφτα και καψτε τα!Ταιριαζει και το Νικ σου με την ταινια..
Η ταινια ειναι συμπαθητικη, καμια σχεση με αβαταρ οσον αφορα το 3D. Αχρωμη,με ιστορια προχειρη,μαχες ελαχιστες, συναισθημα απλα το σκαλιζει λιγο αλλα κι αυτο οχι τοσο καλα, η τιτανομαχια διαρκει 5 δευτερολεπτα(και μιλαμε για την πιο ελεεινη μαχη της ταινιας), Ολοι οι αρχαιοι ελληνες ειναι μαλλιαδες, ο Περσεας ειναι με στρατιωτικο μαλλι και γενικα εχει καποιες παραφωνιες που ειναι δυνατες..
Δεν ειναι αυτο που περιμενεις σε καμια περιπτωση.. Κι εγω βγηκα απο την αιθουσα με αρνητικες σκεψεις.
Ειναι να τραβας τα μαλλια σου μιας και θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη.. ωστοσο εχει αμερικανικες ατακες, εχει ηρωα Αγγλοφωνο με αγγλικες ατακες, ειναι γενικα λιγο μπουρδελο η ολη ιστορια.
Αρκετα μακρυα απο το 300 που λεγαμε οτι παραφωνια ηταν το hotgates.. εδω δεν εχεις απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις.
Ωστοσο δεν ειναι απο αυτες που γελας με τα χαλια τους.. βλεπεται ανετα(αλλα οπως λεει και ο φιλος καλυτερα στο σπιτι), σε εκνευριζει ομως αν ξερεις λιγη μυθολογια.. σε εκνευριζει και λιγο η εκβαση της ταινιας..
Τι αλλο να πω..?
-
ειδα το nine μιας και στη κοπελα μου αρεσουν τα μιουζικαλ..
σκουπιδι ετσι απλα, μην κανει κανεις το λαθος
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το clash of the titans μη κανετε το λαθος να δωσετε 9ε να το δειτε...απλα παρτε τα λεφτα και καψτε τα!που να μην στο λεγα....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το clash of the titans μη κανετε το λαθος να δωσετε 9ε να το δειτε...απλα παρτε τα λεφτα και καψτε τα!
που να μην στο λεγα....
Αργά το είδα το ποστ... και έχω προαγοράσει εισιτήρια για το 3D (12+12=24 Νέες Δραχμές )
-
ειδα αυτο το περιφημο hurt locker...
κουυυυυυυυρρρρρραααααααασσσσσσσσηηηηηηηη
-
Βλέπω τώρα το 'Εκτός Ορίων 2'. Επισήμως το παλικάρι ο Στάθαμ χαραμίζεται σε μαλακοταινίες απείρως χειρότερες από οποιοδήποτε transporter. Ο manager του πρέπει να είναι μέγιστος τρόμπας για να τον χαραμίζει σε τέτοιες τραγικές δευτεράτζες. Μιλάμε για ένα φοβερό συνδυασμό Jason Βourn, Austin Powers και Θου-Βου μαζί...
Ιδανικό για λυκειοnerds... -
Πες τε μια γνωμη για την τιτανομαχια (περαν αυτων της προηγουμενης σελιδας), ειναι τοσο μαπα ;
εδιτ : nidosan και drdino λενε θετικα αρκετες σελιδες πριν
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Πες τε μια γνωμη για την τιτανομαχια (περαν αυτων της προηγουμενης σελιδας), ειναι τοσο μαπα ;εδιτ : nidosan και drdino λενε θετικα αρκετες σελιδες πριν
δωσε τα ευρω σε μενα να πιω καμια μπυρα!
-
Ή τουλάχιστον μην δώσεις τα έξτρα για να την δείς σε μουφό 3Δ
-
Μπα για 2D, στα τριων διακλαδωσεων ποναει ο ματης μου.
Βασικα ακουσα πολυ hype και ιστοριες αλλα βλεπω αρνητικα σχολια here and there
Τεσπα, θα δωσω τα λεφτα στον αδη. -
Ξαναείδα 2 φορές το Inglourious Basterds. Κάθε φορά ανακαλύπτω και κάτι καινούριο.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]