-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ευχαριστω πολυ , για 1 μηνα ειμαι ο.κ !!
Τρυφων το 1ο που εβαλες , ειδα λιγο το trailer , φαινεται γαματο , ακριβως το στιλ ταινιων που τρελαινομαι να βλεπω..Γελκομ.
Ένα υποσύνολο των 2700 HD movies στη βιντεοθήκη μου -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εκτός από :
22 bullets
η συμμορία της Λυών
36th precinct
crimson riversεχει κανείς να προτείνει άλλη σχετικά πρόσφατη γαλλική αστυνομική ?
2 ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ (το φιλμ ειναι ακομα υγρο να καταλαβεις):
Από την οποία ταινία και προήλθε η ελληνικότατη λέξη 'ριφιφί' και όχι το ανάποδο : δηλ. δεν (προ)υπήρχε αυτή η λέξη με σημασία τη μέθοδο διάρρηξης που ξέρουμε και ο τίτλος της ταινίας δεν υπονοεί αυτή (άλλωστε ο τίτλος είναι Du rififi chez les hommes), καθώς rififi στα γαλλικά σημαίνει απλά καβγάς-σύγκρουση .
αινταα.... ακομα θυμαμαι το μουστακια το Μπακογιαννοπουλο στην ΕΡΤ να την προλογιζει, και τη σκηνη με την εναλλακτικη χρηση της ομπρελας.
-
http://www.imdb.com/title/tt0390808/?ref_=nm_knf_i2
Αφου πιασαμε τις γαλλο-καφρικες ταινιες,
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Εκτός από :
22 bullets
η συμμορία της Λυών
36th precinct
crimson riversεχει κανείς να προτείνει άλλη σχετικά πρόσφατη γαλλική αστυνομική ?
2 ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ (το φιλμ ειναι ακομα υγρο να καταλαβεις):
Ρε μαστορα το alphaville ειναι νουαρ να ουμε και αφου σε κοβω για γκουρμε πρεπει να σου αρεσε και αυτη
Μπεστ ποστερ εβερ...
-
Ειδα το Gravity
Αξιοθαυμαστο οτι μια ταινια με την Bollocks και τον κρυπτογκέι βλέπεται,αλλα αναμενόμενο οτι παραμενει αδιαφορη .
Ευτυχως μας λυπηθηκε ο σκηνοθετης και δεν κραταει πολυ ωρα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειδα το Gravity
Αξιοθαυμαστο οτι μια ταινια με την Bollocks και τον κρυπτογκέι βλέπεται,αλλα αναμενόμενο οτι παραμενει αδιαφορη .
Ευτυχως μας λυπηθηκε ο σκηνοθετης και δεν κραταει πολυ ωρα.Με έπεισε η γυναίκα μου να πάμε να την δούμε - καλές κρητικές, 3D, η Bullock και ο ... Clooney
καλές κρητικές - . Κατά την γνώμη μου χαμένος χρόνος!
3D - λίγα πράγματα, σχεδόν τίποτα..
**Bullock ** - από την αρχή έως το τέλος! Την χορταίνεις για όλη την υπόλοιπη ζωή σου!
**Clooney ** - η μεγίστη απάτη ... του καταναλωτή !IMDb - Gravity 8,5 - δεν πάνε καλά!!!
P.S. Πριν το έργο έδειχναν τα 'προσεχώς' και έδειξαν ένα έργο για υποκλοπές μυστικών κτλ (like Snowden) - συγκράτησε κανένας το όνομα του έργου;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
καλές κρητικές -
ειδα τα RED 1 και 2.
ωραιες ατακες,μου αρεσαν.
μια χαρα περασαμε...
-
Ειδα το γαλλικο αστυνομικο Mr 73.
Απλα καταπληκτικο.. -
Νταξει οι κριτικες ειναι λεπτομερεις και αναλυτικοτατες,σε sms περισσοτερα θα γραφατε
-
-
Σκεφτομασταν με το ετερον ημισυ να δουμε το Gravity... μεχρι στιγμης δε βγαζω ακρη απο τις κριτικες.
Να πω οτι η τελευταια UBER παπαρια που ειδαμε ηταν το 'Before midnight' στο οποιο καναμε τα βυζια μας θερμοφορες απο το τραβηγμα.
-
Είδα το γκράβιτυ. Λίγο σύντομο, περισσότερο μουσάτο από όσο περίμενα, αλλά οι λάτρεις του διαστήματος θα το συμπαθήσουν!
-
μου το πλασάρανε σαν το hitchhiker's guide. Καμία σχέση. Συμπαθητικό αλλά έχασα το ενδιαφέρον μου γρήγορα
Πολύ δυνατή, εξαιρετικές ερμηνείες.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νταξει οι κριτικες ειναι λεπτομερεις και αναλυτικοτατες,σε sms περισσοτερα θα γραφατεδες τα red 1 και 2.
αυτο -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Νταξει οι κριτικες ειναι λεπτομερεις και αναλυτικοτατες,σε sms περισσοτερα θα γραφατε
δες τα red 1 και 2.
αυτοΕιναι με κτηνοβασία ή παιδικο 3D;Ετσι για να εχω μια ιδεα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
δες τα red 1 και 2.
Νομιζω κοινωνικο ειναι.
-
Documentary!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
δες τα red 1 και 2.
Έχεις δει τα Expendables; Στο ίδιο μοτίβο είναι.10 λεπτα μετά το τέλος ούτε που θα τα θυμάσαι
-
Σχετικό άσχετο, πάει και στο βιβλιοτοπικό, ίσως ενδιαφέρει αρκετούς
**
Τα σινεμά της Αθήνας 1896- 2013″ του Δημήτρη Φύσσα
**
http://periodikotrypa.wordpress.com/201 ... %83%CE%B1/Είναι τσαμπέ μπαρμπα κουτσάν, για να μη λές ότι σε βάζω σε έξοδα
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
The world's endμου το πλασάρανε σαν το hitchhiker's guide. Καμία σχέση. Συμπαθητικό αλλά έχασα το ενδιαφέρον μου γρήγορα
Πολύ δυνατή, εξαιρετικές ερμηνείες.
The world's end:
Αργησε να 'μπει' στο νοημα, και στο τελος εκει που το πηγε, αναγκαστικα το μαζεψε ατσαλα.
Πολυ καλυτερα τα 'Shaun of the dead' και 'hot fuzz' των ιδιων.Glengarry Glenn ross
Εξαιρετικο οντως, δες και το 'θανατο του εμπορακου' του ιδιου συγγραφεα με Νταστιν Χοφμαν αν δεν το εχεις δει.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]