-
ή πας για ταινια και σου δινουν εκει ή σου δινει καποιος που εχει
εγω παντως λογω ποντων στη καρτα μου , εχω και αλλο ενα κουπονι για fridays των 30 ευρω
-
Cinepolis εχουν 4.5 την Τεταρτη χωρις κουπονι
-
Ισχύει , αλλά δε ξέρω αν δίνουν το κουπόνι που θέλει ο Έντι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ισχύει , αλλά δε ξέρω αν δίνουν το κουπόνι που θέλει ο ΈντιΣε μενα το ειχαν δωσει παντως
Αν και ειναι μια προσφορα ολιγον περιπλοκη,μου τη σπανε ολα αυτα τα 'εκτος απο'http://www.athinaioncinemas.com/athifridayfull.png
Επισης το φαγητο του fridays δεν τρωγεται ουτε απο ναυαγους
Καλυτερα να φαω σουβλακι αν θελω κατι φτηνο -
δεν ειναι περιπλοκη, απλα ισχυει για 2 κυριως πιατα , ενα 12ευρο το ζευγαρι με λιγα λογια (οτιδηποτε επιπλεον το πληρωνεις κανονικα)
εμενα παντως μου αρεσει, γενικα γουσταρω την αμερικανια στο φαγητο και τα σουβλακια τα σιχαθηκα στο στρατο
στο θεμα μας τωρα γιατι πλατιασαμε..
μου εκανε πολη **κακη ** εντυπωση το 'trailer' με τον τυπα πριν τη ταινια που μιλουσε για πειρατεια
δεν το ειχα πετυχει σε αλλη προβοληηταν φοβερα επιθετικο το υφος του και φυσικα προκαλεσε δυσαρεσκεια και σε πολλους αλλους θεατες
αν με κατι τετοιες μαλακιες προσπαθουν να πεισουν το κοσμο , ειναι τελειως εκτος τοπου.. και το θεμα ειναι οτι τα δειχνουν σε αυτους που πληρωνουν οπως και με τα dvd
η μονη λυση στο προβλημα τους ειναι οι καλες τιμες .-
με 7+7 (ή και περισσοτερα) + ενδεχομενα ποπ κορν+ παρκινγκ στα μεγαλα mall μαλλον ψαχνουν για μ@λακες..με τα 3.5 θα με βλεπουν , με τα διπλασια θα βρω αλλο τροπο
-
Το ότι περνάνε και υπότιτλοι από κάτω για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τι λέει δεν το παρατήρησες;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το ότι περνάνε και υπότιτλοι από κάτω για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τι λέει δεν το παρατήρησες;ναι ρε φιλε, λες και μιλαει σε χουλιγκανς κανει νιανια το νομο , που ειναι ετσι κι αλλιως απλα γραμμενος με αποτελεσμα να σε μπερδευει κι αλλο
πραγματικα πολυ κακη ιδεα αλλα αυτο που με χαλαει περισσοτερο απο ολα ειναι ο τραμπουκισμος στο υφος
-
Μάλλον προσπαθούν να τρομάξουν τίποτα 15χρονα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ισχύει , αλλά δε ξέρω αν δίνουν το κουπόνι που θέλει ο Έντι
Σε μενα το ειχαν δωσει παντως
Αν και ειναι μια προσφορα ολιγον περιπλοκη,μου τη σπανε ολα αυτα τα 'εκτος απο'http://www.athinaioncinemas.com/athifridayfull.png
Επισης το φαγητο του fridays δεν τρωγεται ουτε απο ναυαγους
Καλυτερα να φαω σουβλακι αν θελω κατι φτηνοfridays kicks asses
-
Με 3,5 ευρώ που την είδες;
επειδη χεζομαι στο χρημα που λεει και ο κουπεας εχω κανει συστημα να τρωω δευτερα ή τριτη fridays με 5-6 ευρω το ατομο (με κουπονι ) στη συνεχεια μου δινουν κουπονι απο τα fridays για τα αθηναιον (εχουμε και γλυφαδα που ειναι διπλα και με βολευει) για πεμπτη ή παρασκευη με 50% εκπτωση τα 2 εισητηρια (3.5 ευρω το ατομο) και παιρνω παλι κουπονι για fridays
αυτος ο κυκλος συνεχιζει συνεχεια πλεον και η αληθεια ειναι οτι ενω δε πατουσα σινεμα , τωρα παω αρκετα συχνα
το γαματο ειναι οτι καθε φορα μου δινουν 2 κουπονια απο το καθε μερος και το ενα κουπονι ισχυει για 2 ατομα
αρα με τα κουπονια που πηρα χθες (εχουν ισχυ 2 βδομαδες) απο το σινεμα μπορω να παω για φαι και δευτερα και τριτη (ή και τη μεθεπομενη βδομαδα) , οπως και με τα κουπονια που ειχα παρει τη δευτερα απο τα fridays μπορουσα να παω για ταινια και χθες που πηγα , αλλα και σημερα ή την ερχομενη πεμπτη ή παρασκευη
με λιγα λογια εχω χεστει στο κουπονι
ενταξει καλα ειναι , 2 φορες τη βδομαδα περναει καπως οικονομικα η ωρα
επισης παιζουν και προσφορες με sms , παιζουν διαφορα.. παλια ειχαν και τα village με τα fridays , αλλα τα village θελουν ειτε αποσταση , ειτε παρκινγκ (γιατι αγιο δημητριο γινεται πλεον χαμος με το παρκαρισμα)
στο αλλο παω σε 3 λεπτα και παντα βρισκω να παρκαρω κονταεπισης με τη συγκεκριμενη προσφορα εχεις εκπτωση πεμπτη/παρασκευη σε αντιθεση με κατι τριτες που δινει το village , οποτε μπορεις να πετυχεις και πρεμιερες οπως πετυχα χθες
Καλη φαση, καραβολευει κιολας
Βεβαια τις Τριτες εχει προσφορα κι η Domino's: 1+1 δωροOn topic: ΜΗ δειτε το Cosmopolis. 10 λεπτα αντεξα.
Το δε 'To Rome with love' ειναι συμπαθητικο, αλλα πολυ κατωτερο απο το 'Midnight in Paris' -
καλα εννοειται και dominos (αν και την εχω πολυ κοντα μου και κανω takeaway)
πεινασα τωρα -
Νταξ και μενα κοντα μου ειναι αλλα βαριεμαι να κατεβαινω στη Βουλιαγμενης
-
α γειτονας ?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
On topic: ΜΗ δειτε το Cosmopolis. 10 λεπτα αντεξα.
Το δε 'To Rome with love' ειναι συμπαθητικο, αλλα πολυ κατωτερο απο το 'Midnight in Paris'στο cosmopolis άντεξα 25-30
+1 για το rome -
α γειτονας ?Πολυ πριν γινει τρεντι η γειτονια
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
α γειτονας ?
Πολυ πριν γινει τρεντι η γειτονια
μη φανερώνεις ηλικία
-
εχω δει μλκιες και μλκιες στο σινεμα, αλλα 10 ατομα δεν ειχαν φυγει ποτε απο την αιθουσα, μεχρι προχθες που ειδα το killing them softly
και μετα μπαινω στο wiki και βλεπω βαθμολογιες ---> http://en.wikipedia.org/wiki/Killing_Th ... l_response
ρε πατε καλα? στημενοι 9 στους 10 reviewers ή ηταν τυχαιο που οσοι ειμασταν στην αιθουσα συμφωνουσαμε οτι ειναι φλομπα?
το μονο που εχω δει στο σινεμα και ηταν χειροτερο---> http://en.wikipedia.org/wiki/Public_Ene ... 09_film%29
βεβαια δεν ειχε φυγει κανεις απο την αιθουσατο μονο θετικο? ηταν η πρωτη ταινια που ειδα σε ψηφιακη προβολη και τεραστια οθονη, οποτε οπτικα ηταν τελεια
-
η χειρότερη που έχω δει είναι το βανίλα σκαι... με τραβάγανε να την δούμε και τους τράβαγα να φυγουμε
-
Το Vanilla Sky με τον Tom Cruise?
Ταινιάρα, την είχα δει 2 φορές απανωτά. -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
εχω δει μλκιες και μλκιες στο σινεμα, αλλα 10 ατομα δεν ειχαν φυγει ποτε απο την αιθουσα, μεχρι προχθες που ειδα το killing them softlyκαι μετα μπαινω στο wiki και βλεπω βαθμολογιες ---> http://en.wikipedia.org/wiki/Killing_Th ... l_response
ρε πατε καλα? στημενοι 9 στους 10 reviewers ή ηταν τυχαιο που οσοι ειμασταν στην αιθουσα συμφωνουσαμε οτι ειναι φλομπα?
το μονο που εχω δει στο σινεμα και ηταν χειροτερο---> http://en.wikipedia.org/wiki/Public_Ene ... 09_film%29
βεβαια δεν ειχε φυγει κανεις απο την αιθουσατο μονο θετικο? ηταν η πρωτη ταινια που ειδα σε ψηφιακη προβολη και τεραστια οθονη, οποτε οπτικα ηταν τελεια
Ευτυχως που δε την επεισα να το δουμε..
Τελικα το 'Skyfall' ειδα αποψε λοιπον.. Ξεκιναει αμεσως 'φασαριοζικα' ,εχει μερικες χοντραδες και ειναι ποοολυ μεγαλο αλλα σε κραταει.. Κλασσικη ταινια james bond στην ιδια λογικη με παλαιοτερες οποτε θεωρω πας να τη δεις επειδη το θες.. Η συγκεκριμενη μ αρεσε και την προτεινω.
Επιτελους επισης ενα soundtrack που ταιριαζει γαντι σε ταινια james bond και ειναι πολυ καλο.. Απο το Gonden Eye και μετα ειχα απογοητευτει πληρως στον τομεα..
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]