-
Ήξερα ότι στο φόρουμ μας μπορείς να μάθεις τα πάντα αλλά τέτοια ταχύτατη εξυπηρέτηση δεν την περίμενα!
travelman Το imcdb το έψαξα αλλά όπως λες δεν λέει τίποτα.
babs1.6 Αυτό πρέπει να είναι.
Σας ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Omikrone έγραψε:
Ψες ειδα Godzilla και εχασα το χρονο μου ακομα και ο γκοτζιλα θα παλεψει αν χρειαστει για να σωσει την αμερικηΤο ξέρεις ότι και στις παλιές έσωζε την Ιαπωνία ε;
-
Για το Chef παντως διαφωνώ, ωραια ταινια, βλεπετε ευχάριστα μια καλοκαιρινή βραδιά (ιδιαίτερα σε θερινό), εχει αρκετα κλισε αλλα who cares!!
-
Θελω να δω ταινια με νιντζα σημερα!!! Μου ηρθε!!!
Ειχα δει τις προαλλες το ninja assasin και με τρελαννε!!!
Θα ηθελα να ειχα τετοια εκπαιδευση και γω..Να γινομουν ενα με την σκια
Κατεβασα ενα αλλο που παιζει ο Μποικα απο το undisputed να δω!!!
-
-
Πως με καταλαβαινεις!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:inlove:Πως με καταλαβαινεις!!!
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Θελω να δω ταινια με νιντζα σημερα!!! Μου ηρθε!!!Ειχα δει τις προαλλες το ninja assasin και με τρελαννε!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θελω να δω ταινια με νιντζα σημερα!!! Μου ηρθε!!!
Ειχα δει τις προαλλες το ninja assasin και με τρελαννε!!!
-
-
Dodger an obvious choice.
Βέβαια αυτό που δεν ξέρουν οι ανθρωπες είναι ότι το παραπάνω αποτελεί την λογοκριμενη έκδοση του
έπειτα από παρέμβαση του GTΑη στον Δροσογιαννη να απαλειφθει η σκηνή μάχης
μέσα στην ΔΑΠ ΝΔΦΚ Νομικής ως προσβλητική για την φοιτητική παράταξη και σε 2ο γκεσταλτ για το φοιτητική κίνημα.Anyway μιας και οι' μικρές απολαύσεις της ζωής δεν είναι καλό να μένουν κρυφές '
(Τομπρας, 1988)ορίστε και μερικά ακόμα ακατέργαστα διαμαντάκια :
(προφητική για την μεταναστευτικη πολιτική που ακολουθήθηκε τα επόμενα χρόνια)
(κατακριθηκε για τα φολκλορικα υπονοούμενα - οι μνήμες της χούντας ήταν νωπές ακομα)(το επιστέγασμα μιας μεγάλης καριέρας - ξανά ο GTΑη βάζει το χεράκι του και απαιτεί ελληνικούς υπότιτλους γιατί τον δυσκόλευε το πυκνογραμμενο σενάριο).
-
Ο εγκεφαλος μου ζηταει επαναπρογραμματισμο καθως το 'μπεκ' χυνει ανεξελεγκτα!
Τι καβλωτικα εργα ειναι τουτα ;;;
-
-
Χαριτωμένη μετριότης. Νομίζω ότι η βαθμολογία του ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.[url][/url]
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το είδα
Κάποια σημεία μου θύμισαν έντονα Mulholland Drive και φυσικά στην τελευταία σκηνή η αντίδρασή μου ήταν
Ψάχνοντας στο imdb πέτυχα αυτό το βίντεο που το εξηγεί ικανοποιητικά, αν και διάβασα και διαφορετικές ερμηνείες. Οπότε τελικά του δίνω ένα 7/10 αν και προτιμώ πιο ξεκάθαρες ταινίες.
Όσο για το Cosmopolis, τρεις στις τρεις ταινίες του Cronenberg έχουν πάρει άσο από μένα στο imdb, οπότε δύσκολα θα του δώσω τέταρτη ευκαιρία -
Κοίτα άμα θες το λυσάρι του Πατάκη για να καταλάβεις μια ταινία χέστα Χαράλαμπε.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι το βιβλίο του Ζαμαράγκου πρέπει να γαμάει και αυτός που ανέλαβε να το περάσει σε σενάριο παρέα με το σκηνοθέτη του γάμησαν τα ράμματα.
Όπως και να χει για την ξανθιά τη χειλούμπα άξιζαν και οι δυο οι μαλακίες που είδα.
-
Καλησπέρα
Μια κωμωδία με τον deniro η υποθεση ειναι: εκεινος ειναι πρωην μαφιοζος και μετακομιζει με την οικογενεια του στην Γαλλια οπου και σκορπιζουν την καταστροφη, ξερετε τιτλο; Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
ΚαλησπέραΜια κωμωδία με τον deniro η υποθεση ειναι: εκεινος ειναι πρωην μαφιοζος και μετακομιζει με την οικογενεια του στην Γαλλια οπου και σκορπιζουν την καταστροφη, ξερετε τιτλο; Ευχαριστω!
The Family
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]