-
Φανταζεσαι εκει που κανεις download μια ταινια να κατεβαζει εφτα ωρες να θελει κανα λεπτο να ολοκληρωθει και να κλησει τον διακοπτη του μοντεμ ο γειτονας
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τον billΚατεβηκε κανονικα ,χθες το πρωι ειχα ηδη δωσει πισω το 80%,αλλα δεν την εχω δει ακομα.Μονο μια ματια εριξα αν παιζει(ξεκινα σε ενα εργοστασιο που πρεσσαρουν φυλλα λαμαρινας).
Εχω συνδεση στο μαγαζι που την χρησιμοποιω και για αυτη τη δουλεια,ο γειτονας ειναι μονο για σερφαρισμα.Φανταζεσαι εκει που κανεις download μια ταινια να κατεβαζει εφτα ωρες να θελει κανα λεπτο να ολοκληρωθει και να κλησει τον διακοπτη του μοντεμ ο γειτονας
Υπαρχει ο ΚΜ player (και αλλοι βεβαια) που παιζει ακομα και αν δεν υπαρχει ολο το αρχειο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υπαρχει ο ΚΜ player (και αλλοι βεβαια) που παιζει ακομα και αν δεν υπαρχει ολο το αρχειο
Αυτο πως γινεται δλδ ?
Αν το αρχειο εχει φτασει στο 80% και για καποιον λογο γινει διακοπη το αρχει θα παιξει ολοκληρο με αυτο που λες? -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Αυτο πως γινεται δλδ ?
Αν το αρχειο εχει φτασει στο 80% και για καποιον λογο γινει διακοπη το αρχειο θα παιξει ολοκληρο με αυτο που λες?Ολοκληρο φυσικα οχι,απλα μπορει να παιξει το κομματι που εχει κατεβει.Πχ αν κολλησει στο 99% που λεγαμε παραπανω μπορει να μην καταλαβεις οτι δεν επαιξε το 1% που ελειπε κατα την αναπαραγωγη.Μπορει ομως αυτο το 1% να μην αφηνει να ανοιξει καθολου το αρχειο,τυχη να εχεις
-
Κατι ειναι κι αυτο γιατι πολλες φορες κατεβαζω αρχειο και εχει τυχη μετα το 80 % να κοβεται το ρευμα εκει να δεις καντηλια
-
Eίδα την καινούργια του Ταραντίνο.
μου άρεσε
το θέμα είναι ότι τα έφαγα με τους υπότιτλους, ευτυχώς ήταν αρκετά στα γαλλικά και αγγλικά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eίδα την καινούργια του Ταραντίνο.μου άρεσε
το θέμα είναι ότι τα έφαγα με τους υπότιτλους, ευτυχώς ήταν αρκετά στα γαλλικά και αγγλικά
Ούτως ή άλλως, τα γερμανικά δεν τα μεταφράζει στον κινηματογράφο, μόνο του Φύρερ στην αρχή, νομίζω κιόλας.
-
Eιδα το G.I.JOE
Πολυ πολυ δραση χωρις σταματημο
Περιμενουμε δευτερο στη σειρα...Δν ειναι ταινια που θα μεινει στην ιστορια αλλα μας θυμιζει τα παιδικα μας χρονια
-
πρεπει να τα σπανε τα στρατιωτακια...μακαρι διοτι τα ρομποτακια μας απογοητευσαν
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Eίδα την καινούργια του Ταραντίνο.
μου άρεσε
Ούτως ή άλλως, τα γερμανικά δεν τα μεταφράζει στον κινηματογράφο, μόνο του Φύρερ στην αρχή, νομίζω κιόλας.
Είσαι σίγουρος Γιατί οι διάλογοι στην ταβέρνα, αν δε μεταφραστούν χάνεις το νόημα...
Πάντως η ταινία είχε συνέχεια υπότιτλους... -
Μήπως θα είναι 'hardcoded' πάνω στη ταινία, στο σημείο αυτό;
Δε θυμάμαι ρε γμτ.. -
Είδα το '9' χθες...
Σε μένα άρεσε πάρα πολύ, ό,τι ακριβώς περίμενα από το τρέιλερ... Πολύ ωραίο soundtrack, καλούτσικα γραφικά (αν και σε 1-2 σημεία έπεφτε αρκετά το framerate), ευφάνταστο σενάριο... Γενικότερα, από μένα.
Στην κοπέλα μου όμως δεν άρεσε.
-
πάω για όρφαν σήμερα. τι λέει ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
καλούτσικα γραφικά (αν και σε 1-2 σημεία έπεφτε αρκετά το framerate)μηπως...εφταιγε η καρτα γραφικων σου?
-
Στο τσινεμά την είδα (γράμματα χασάπηηηηηηη)
-
ναι το καταλαβα
απλως κατα κανονα το κινηματογραφικο frame rate ειναι κλειδωμενο στο 24,γι αυτο μου κανε εντυπωση
-
μπακάλικα το είπα, ναι
Σε ορισμένες σκηνές (ενώ γενικότερα η κίνηση ήταν πολύ ομαλή) οι χαρακτήρες φαίνονταν να έχουν αρκετά 'σπασμωδική' κίνηση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
οι χαρακτήρες φαίνονταν να έχουν αρκετά 'σπασμωδική' κίνηση.οταν λες σπασμωδικη εννοεις σαν rag dolls?(no pun intended! )
δε θυμαμαι να παρατηρησα κατι τετοιο στο σινεμα,αλλα επειδη κατεβαζω κι ενα cam,θα το τσεκαρω
-
Τσέκαρε την σκηνή που ο μηχανοκίνητος όφις (όχι αυτός της M$) φεύγει περνώντας πάνω από κάτι χαλάσματα...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eιδα το G.I.JOE
Πολυ πολυ δραση χωρις σταματημο
Περιμενουμε δευτερο στη σειρα...Δν ειναι ταινια που θα μεινει στην ιστορια αλλα μας θυμιζει τα παιδικα μας χρονια
γαμάτη! Δραση Δραση Δραση !
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]