-
Μαζί με αυτό, Δημήτρη...
Τα best of τα έχω και σε βινύλιο και τα έπαιζα σε κλασσική κιθάρα.
Αγαπημένο μου κομμάτι βέβαια, επειδή θυμάμαι πιο πολύ τα 80's, αυτό:
Δεν νομίζω ότι γεράσαμε (39).
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
..
Δεν νομίζω ότι γεράσαμε (39).Ακόμα και εμείς στα 49 ????
.........
Σαν να μην έχεις άδικο. Καλά τα λές. -
ramolimenta
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-1362849851680107522
...μετά το 1:31:05
-
-
-
-
-
εεεεεπ, να τος ο systemας, θα σε παρακολουθω
-
-
@egobrain: SOAD, επιτέλους κάτι καινούργιο μετά από χρόνια. Ο Serj Tankian είναι όλα τα λεφτά.
@Angel!!!!: Στη μετά-Manowar*/Virgin Steele εποχή, οι Nightwish ήταν οι αγαπημένοι μου στο metal. Αλλά έφυγε η Tarja και έχασαν και οι δυο πλευρές ένα κομμάτι από τη μαγεία τους. Αλλά η ζωή συνεχίζεται.
*Εξαιρούνται οι τραγικές εμφανίσεις τη δεκαετία του 90 σε ΣΕΦ/ΑΓΚΑΘΙ με τα προηχογραφημένα μέρη. Πραγματικοί posers στα live.
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@Angel!!!!: Στη μετά-Manowar*/Virgin Steele εποχή, οι Nightwish ήταν οι αγαπημένοι μου στο metal. Αλλά έφυγε η Tarja και έχασαν και οι δυο πλευρές ένα κομμάτι από τη μαγεία τους. Αλλά η ζωή συνεχίζεται.
*Εξαιρούνται οι τραγικές εμφανίσεις τη δεκαετία του 90 σε ΣΕΦ/ΑΓΚΑΘΙ με τα προηχογραφημένα μέρη. Πραγματικοί posers στα live.
Εμένα πάντως και η Anette μου αρέσει. Σίγουρα πάντως μετά από τόσα albums δύσκολα συνηθίζει κανείς.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@egobrain: SOAD, επιτέλους κάτι καινούργιο μετά από χρόνια. Ο Serj Tankian είναι όλα τα λεφτά.στους system ναι, μονος του δεν ειναι αυτος που μαθαμε. Το τελευταιο cd του το θεωρω κακο.
-
-
-
-
-
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]