-
Κόλλημα τις τελευταίες μέρες με αυτό.
I can't believe it's true -
Δίνεις την εντύπωση ότι σου αρέσει ο Rory.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δίνεις την εντύπωση ότι σου αρέσει ο Rory.Φήμες
Ο SRV κορυφαίος μα και η κυρία είναι
-
http://www.youtube.com/watch?v=2x3y7fwm ... ure=avmsc2
Otep - Rise, Rebel, Resist
ότι καλύτερο φρέσκο από σκληρό ήχο έχω ακούσει τελευταία
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Φήμες
Αυτοί είναι οι αντίστοιχοι του ελληνικού σκυλάδικου
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Φήμες
Bonnie Raitt - Pride And JoyΑυτοί είναι οι αντίστοιχοι του ελληνικού σκυλάδικου
Ναι κάπως έτσι. Και εδώ είναι η ίδια αντιστοίχιση στην F1.
Κλικ στο κουμπί ferrari from Italy και μετά στο αντίστοιχο ferrari from India.
-
Δε με απασχολεί ούτε η original εκδοση της ferrari ούτε η αντιστοίχησή της.
Απλά η γκόμενα απευθύνετε σε ένα κοινό κλάσης 'Χάραμα' στις ΗΠΑ.
Αν ψαρώνουν μερικά αρσεσικά επειδή σέρνει μια ηλεκτρική γούστο τους,η πραγματική κλάση της γυναίκας φαίνετε στην ορχήστρα -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
...η πραγματική κλάση της γυναίκας φαίνετε στην ορχήστραΤην περίπτωση να μην 'παθαίνουν' όλοι με την ορχήστρα την έχεις σκεφτεί;
Από τη στιγμή που εμένα μου αρέσει η κυρία, το πως τη θεωρεί το κάθε αρσενικό ή τι ταμπέλα της βάζει ο καθένας, με αφήνει παγερά αδιάφορη. -
Ο χρήστης fog έγραψε:
...η πραγματική κλάση της γυναίκας φαίνετε στην ορχήστρα
Την περίπτωση να μην 'παθαίνουν' όλοι με την ορχήστρα την έχεις σκεφτεί;
Και πάλι πρόβλημά τους,βλέπεις ότι είναι δύσκολο το πλήθος το αποφεύγει
Απ την άλλη μου τη δίνει το γεγονός ότι οι ροκάδες(αν και ακούω ροκ) την έχουν δει ως οι υπέρτατοι μουσικοί του πλανήτη και οι ακροατές τους που έχουν έχουν την εντύπωση ότι έχουν δει τις υπέρτατες συναυλίες -
Ο χρήστης fog έγραψε:
Από τη στιγμή που εμένα μου αρέσει η κυρία, το πως τη θεωρεί το κάθε αρσενικό ή τι ταμπέλα της βάζει ο καθένας, με αφήνει παγερά αδιάφορη.
Σαφώς,γούστα είναι αυτά απλά συζήτηση κάνουμε κι αυτό που μου δίνει το ερέθισμα για να εκφράσω την αντίθετη άποψη είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνονται οι ροκάδες τη μουσική......
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
...η πραγματική κλάση της γυναίκας φαίνετε στην ορχήστρα
Την περίπτωση να μην 'παθαίνουν' όλοι με την ορχήστρα την έχεις σκεφτεί;
Και πάλι πρόβλημά τους,βλέπεις ότι είναι δύσκολο το πλήθος το αποφεύγει
Εγώ πάλι το βλέπω διαφορετικά. Κάποιος παθαίνει πλάκα βλέποντας μια τύπισσα να κρατάει κιθάρα και κάποιος άλλος να τη βλέπει να κρατάει βιολί. Να μη συνεχίσω με τα όργανα... όπως τη βρίσκει ο καθένας. Και φυσικά αυτό που του αρέσει, αν μπορεί να το δει και live κιόλας, είναι γι αυτόν φοβερή εμπειρία. Πού βλέπεις τη διαφορά;
Και κάποιος ποδοσφαιρόφιλος αν δει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας όταν κερδίζει το CL θα θεωρεί ότι έχει ζήσει κορυφαία εμπειρία. Εμένα αυτό μπορεί να μη μου λέει τίποτα. Δεν αλλάζει όμως η εμπειρία που ένιωσε ο άλλος. Ο καθένας ζει, αντιλαμβάνεται και ευχαριστιέται τη ζωή με τα δικά του κριτήρια.
Τώρα αν κάποιος έχει ανάγκη να τους βάλει ταμπέλα σε 'ποιοτικά' και 'μη' δε μου λέει τίποτα αν εγώ περνάω καλά.
Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνονται οι ροκάδες τη μουσική. Ξέρω πως την αντιλαμβάνομαι εγώ και ξέρω επίσης πως 'οι ροκάδες/μεταλλάδες είναι άτομα, συνήθως αγόρια, εφηβικής κυρίως ηλικίας, με χαμηλή αυτοεκτίμηση, δυσκολία να ενταχθούν στο κοινωνικό περιβάλλον, αντικοινωνική συμπεριφορά και βίαιο χαρακτήρα'. Ακριβώς η περίπτωσή μου.
Γενικά οι ...γενικεύσεις είναι γενικές.Το θέμα είναι να σου αρέσει κάτι και να τη 'βρίσκεις' με αυτό. Και όσο πιο πολύ σου αρέσει, τόσο πιο σημαντικό το θεωρείς. Είναι φυσικό. Το τι είναι δεν έχει σημασία, ούτε πως το αντιλαμβάνεσαι. Αρκεί να σε ευχαριστεί, να σε ταρακουνάει, να σε κάνει να προβληματίζεσαι, να ξεχνιέσαι, να χαίρεσαι, να κλαις... να νιώθεις δηλαδή.
Νομίζω αυτός είναι ο 'σκοπός' κάθε μορφής τέχνης, να σε κάνει να αισθανθείς. Όταν εσύ λοιπόν νιώθεις έτσι, έχει καμμιά σημασία το αν θεωρώ εγώ 'λάθος' τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι;
Δε νομίζω. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δε με απασχολεί ούτε η original εκδοση της ferrari ούτε η αντιστοίχησή της.
Απλά η γκόμενα απευθύνετε σε ένα κοινό κλάσης 'Χάραμα' στις ΗΠΑ.
Αν ψαρώνουν μερικά αρσεσικά επειδή σέρνει μια ηλεκτρική γούστο τους,η πραγματική κλάση της γυναίκας φαίνετε στην ορχήστραας αρχισουμε με φωναρες καταρχας
http://www.youtube.com/watch?v=vThD7ot9 ... re=relatedμετα με λιγοτερη φωνη αλλα τρανο παραδειγμα γυναικα με κιθαρα
http://www.youtube.com/watch?v=56XsFRRWCjQ
μετα απο τοσα χρονια η φωνη της ειναι ακομη εκει ψηλα!και μετα το χαος
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Εγώ πάλι το βλέπω διαφορετικά. Κάποιος παθαίνει πλάκα βλέποντας μια τύπισσα να κρατάει κιθάρα και κάποιος άλλος να τη βλέπει να κρατάει βιολί.
Κι αν παίζει synth (που εκεί θέλει balls) ακόμα καλύτερα
Να μη συνεχίσω με τα όργανα... όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Φυσικά ο καθένας ότι έχει παίζει,άνδρες γυναίκες
Και φυσικά αυτό που του αρέσει, αν μπορεί να το δει και live κιόλας, είναι γι αυτόν φοβερή εμπειρία. Πού βλέπεις τη διαφορά;
Σαφώς,ότι νιώθω εγώ ας πούμε με τον jarre νιώθει η άλλη με τον τερλέγκα.........φοβερή εμπειρία
Και κάποιος ποδοσφαιρόφιλος αν δει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας όταν κερδίζει το CL θα θεωρεί ότι έχει ζήσει κορυφαία εμπειρία. Εμένα αυτό μπορεί να μη μου λέει τίποτα. Δεν αλλάζει όμως η εμπειρία που ένιωσε ο άλλος. Ο καθένας ζει, αντιλαμβάνεται και ευχαριστιέται τη ζωή με τα δικά του κριτήρια.
Δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο όπως και με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό(αν και μου αρέσει) γιατί είναι καθαρά εμπόριο και οι θεατές τα θύματα.
Αν το θύμα δεν νιώθει τι βλέπει δεν φταίω εγώ,αυτό όμως δεν είναι ανάξιο κριτικής και φυσικά ο καθένας μπορεί να ευχαριστιέται τη ζωή του με το να κοπανιέται γιατί έχασε η όμαδα του!!! και οι από πίσω να τα παίρνουν αδρά......δικαίωμα στη βλακεία έχει ο καθένας.Τώρα αν κάποιος έχει ανάγκη να τους βάλει ταμπέλα σε 'ποιοτικά' και 'μη' δε μου λέει τίποτα αν εγώ περνάω καλά.
Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνονται οι ροκάδες τη μουσική. Ξέρω πως την αντιλαμβάνομαι εγώ και ξέρω επίσης πως 'οι ροκάδες/μεταλλάδες είναι άτομα, συνήθως αγόρια, εφηβικής κυρίως ηλικίας, με χαμηλή αυτοεκτίμηση, δυσκολία να ενταχθούν στο κοινωνικό περιβάλλον, αντικοινωνική συμπεριφορά και βίαιο χαρακτήρα'. Ακριβώς η περίπτωσή μου.
Γενικά οι ...γενικεύσεις είναι γενικές.Ναι,δεν είναι τυχαίο που μεγάλα(εμπορικά) ονόματα φύγαν απ τη ζωή χάρη στα ναρκωτικά,αυτό κάτι λέει.
Εχασα φίλο που αυτοκτόνησε στα 20 με ac/cd και δεν συμαζέυετε,γι αυτόν ακριβώς το λόγο(δυσκολία ένταξης,άλλη φιλοσοφία κλπ),κι άλλον που σήμερα είναι στα ναρκωτικά.
Μήπως τελικά είναι πρόβλημα κι όχι τρόπος ζωής?Το θέμα είναι να σου αρέσει κάτι και να τη 'βρίσκεις' με αυτό. Και όσο πιο πολύ σου αρέσει, τόσο πιο σημαντικό το θεωρείς. Είναι φυσικό. Το τι είναι δεν έχει σημασία, ούτε πως το αντιλαμβάνεσαι. Αρκεί να σε ευχαριστεί, να σε ταρακουνάει, να σε κάνει να προβληματίζεσαι, να ξεχνιέσαι, να χαίρεσαι, να κλαις... να νιώθεις δηλαδή.
Νομίζω αυτός είναι ο 'σκοπός' κάθε μορφής τέχνης, να σε κάνει να αισθανθείς. Όταν εσύ λοιπόν νιώθεις έτσι, έχει καμμιά σημασία το αν θεωρώ εγώ 'λάθος' τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι;
Δε νομίζω.Και τα ναρκωτικά για κάποιους είναι τρόπος ζωής........δυστυχώς
-
Στα γρήγορα επειδή δεν έχει και πολύ νόημα.
Ναι, ότι νιώθεις εσύ για τον Jarre μπορεί να το νιώθει κάποιος για τον Τερλέγκα και πολύ παραπάνω, γιατί όχι; Προσωπικά και οι 2 με αφήνουν αδιάφορη αλλά αυτό δεν έχει σημασία ούτε για τον Jarreόπληκτο, ούτε για τον Τερλεγκόπληκτο. Και πολύ καλά κάνουν.
Αυτοκτονίες υπήρχαν και πριν τη ροκ μουσική. Το ίδιο και 'περιθωριακοί', το ίδιο και άτομα με ψυχολογικά προβλήματα. Τίποτα από αυτά δεν είναι φαινόμενο των τελευταίων 50 -ας πούμε- χρόνων.
Για κάποιους τα ναρκωτικά είναι τρόπος ζωής, για άλλους το body building, για άλλους η θρησκεία και για άλλους ο θρύλος. Τι σχέση έχει αυτό με τις μουσικές προτιμήσεις του καθενός;
Νομίζω μιλούσαμε για το είδος της μουσικής που προτιμάει ο καθένας και το αν έχει σημασία αν δεν το εγκρίνει ο κάθε άσχετος ή σχετικός.Και πάνω σε αυτό το θέμα 'καλό' για τον καθένα είναι αυτό που τον ευχαριστεί. Τώρα αν κάποιος προσπαθεί να με πείσει ότι το δικό του 'καλό' μουσικό γούστο είναι 'καλύτερο' από το δικό μου, για μένα είναι σα να προσπαθεί να με πείσει ότι με το δικό του σύντροφο θα την έβρισκα καλύτερα από ότι με τον δικό μου, απλά και μόνο επειδή την βρίσκει αυτός.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μετα απο τοσα χρονια η φωνη της ειναι ακομη εκει ψηλα!if I close my eyes forever will it all remain the same
-
Η μουσική πρέπει να εξημερώνει και το ποιό άγριο ζώο,αν δεν το κάνει τότε δεν είναι μουσική.
Αν σε κάνει ναρκομανή,υστερικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο τότε υπάρχει πρόβλημα..... -
Ποιός το λέει αυτό ρε συ; Εμένα άλλα τραγούδια με κάνουν να κλαίω και άλλα να τραγουδάω δυνατά, αυτό τα κάνει λιγότερο 'μουσικά'; Μην βάζεις ταμπέλες στην τέχνη, αυτή είναι η μαγκιά της: άλλο νόημα έχει σε μένα και άλλο σε σένα, όπως πχ αν διαβάσεις Ρίτσο πολύ πιθανό να δεις κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπω εγώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μετα απο τοσα χρονια η φωνη της ειναι ακομη εκει ψηλα!if I close my eyes forever will it all remain the same
δεν εχω βρει ακομη το Live με τον Ozzy εκει να δεις μαυριλα και pure rock
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Η μουσική πρέπει να εξημερώνει και το ποιό άγριο ζώο,αν δεν το κάνει τότε δεν είναι μουσική.
Αν σε κάνει ναρκομανή,υστερικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο τότε υπάρχει πρόβλημα.....ο σιδηροπουλος ειναι το μεγαλυτερο παραδειγμα αυθεντικος σε ολα του το οτι εκανε χρηση δεν παει να πει οτι ειχε προβλημα αυτη ηταν η ζωη που επελεξε
ποιοι ειμαστε εμεις που θα κρινουμε την ζωη αλλων οταν εμεις δεν εχουμε την τελεια ζωη για να κριθουμε? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αν σε κάνει ναρκομανή,υστερικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο τότε υπάρχει πρόβλημα.....Πιστεύεις ότι ναρκομανή σε κάνει ένα 'συγκεκριμένο' είδος μουσικής;
'Είναι να τόχει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες'Ένα τραγουδάκι για να πάρω τη ...δόση μου
ΥΓ. Lita και Ozzy στο 'If I close my eyes for ever' από τα πολύ αγαπημένα μου.
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]