-
Δυστυχώς μετά τα ημισκούμπρια και τους TXC επικράτησε το χιπχοποστυλάκι με μια μικρή δόση από μπουζούκια.
Γκάνκσταζ και αρχιδιές... -
-
Προτιμώ τις πιο πνευματώδεις δουλειές τους.
'Ασχήμια ξε-ασχήμια ας πέσει το μπαγιόκο κι εγώ θα ξενυχτώ με ρωσίδια στο σιρόκο...'
-
-
Δεν ξέρω αν με συνεπήρε περισσότερο το κομμάτι ή το video clip...
-
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Βeat this
2z9DXo3cCA0
στο χαλαρό κιόλας
Στο ακόμα πιο χαλαρό:
-
-
-
Από τις αγαπημένες μπάντες.. Μπορεί ο δίσκος(X-Factor) να μην ήταν με Dickinson αλλά και πάλι(προσωπικά) τον θεωρώ από τους καλύτερούς τους.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
fristailokazakh rap ети его мать
Να τα σχολιάσει ο j.marr.
-
-
-
Όταν οι Nightwish ήταν Nightwish (πετυχημένο σχόλιο χρήστη για το βίντεο).
Σαφώς στο επίπεδο (ίσως και ανώτεροι) των warlord, virgin steele κλπ. Ευτυχώς, η ιστορία συνεχίζεται με τους Versailles πλέον.
ΥΓ. Περιμένω σχόλια (δηλαδή, χολή) από τον Κασιδιάρη του topic (και όχι μόνο του συγκεκριμένου).
-
Ernani ειλικρινά δεν μπορώ να αποφασίσω αν το μεγαλύτερο πρόβλημά σου είναι το μυαλό ή η κακογουστιά σου.
-
Έχω να πω ότι από τότε που ρημαδογύρισες στο φόρουμ, στο συγκεκριμένο τόπικ (και όχι μόνο) προσβάλεις τους πάντες (τουλάχιστον αυτούς που δεν βάζουν punk μουσική).
Αν θέλεις, πες μας το πρόβλημα σου.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mην ξεχνιόμαστε, μεθαύριο ξανάρχονται!Κάναμε χαλαρό ζέσταμα στο Σωκράτη χθες και είμεθα απόλυτα έτοιμοι για το απόγευμα της Δευτέρας!
-
Τι;
Με Μαρίνο θα την βγάλεις;
Αυτον τον ξέρει μέχρι και η θεία μου. Περιμένω αποκατάσταση της τάξης με βιντεάκι τίγκα στην δηθενίλα/ψαγμενίλα για να φανεί άλλη μια φορά ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ και ποιός όχι εδώ μέσα
Πχ. για να δεις πόσο αμπαλοι είμαστε οι υπόλοιποι εγω θα βάλω αυτό (μου χει κολλήσει απο το πρωί):Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Όλος ο δίσκος είναι απίστευτος.
Εγώ έχω μόνιμο κόλλημα με αυτό:
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]