-
dragonforce
-
-
-
Και, πέρα από ωραίο κομμάτι, ένα απ' τα καλύτερα video clip που έχω δει:
-
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Παρέλαβα σήμερα!!
Πάρτε και ένα από τα κομμάτια:
Θα το αγοράσω.
Τώρα 'λιώνω' με αυτό:
-
Καινούριο άλμπουμ από τους Kasabian, κυκλοφόρησε σήμερα και μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα.
Κι οι κριτικές συμφωνούν μαζί μου, αν δεν μ' εμπιστεύεστε. Αν και ποιός εμπιστεύεται τους κριτικούς;
Το άκουσα σε streaming, αλλά αύριο θα πάω να πάρω κ το δισκάκι.Days Are Forgotten
-
Τελειο το τραγουδι και δεν ειχα παρει μυρωδια τιποτα.Το βιντεακι ακομα πιο τελειο
-
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν θυμάμαι να έχει ξαναμπεί.Πολύ καλό, αν και απο τα πολύ 'εύπεπτα' και εμπορικά τους. Ο δίσκος αυτός έχει και καλύτερα κομμάτια, αν και το ζουμί τους ως γκρουπ βρίσκεται στην δισκογραφική τους δουλιά πριν το Nymphetamine.
edit:
αντε να βάλω και εγώ ένα εμπορικό τους κομμάτι, διασκευή του No Time to Cry των Sisters of Mercy: -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Θα το αγοράσω.
Αξίζει χωρίς Mike στα τύμπανα? Είναι φλύαρο όπως τα τελευταία Theater ή έχει κάνα καλό riffaki που να μην συνοδεύεται από 9 λεπτά τζαμαρίσματος?
Παλιό και καλό!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θα το αγοράσω.
Αξίζει χωρίς Mike στα τύμπανα? Είναι φλύαρο όπως τα τελευταία Theater ή έχει κάνα καλό riffaki που να μην συνοδεύεται από 9 λεπτά τζαμαρίσματος?
Η δημιουργικότητα του Portnoy λάμπει δια της απουσίας της. Πολύ καλός ο Μανγκινι, αλλά Πορτνόυ δεν είναι.
Το άλμπουν είναι πολύ πιο βιρτουόζικο από τις τελευταίες δουλιές τους. Αν περιμένεις ροκ ριφς επιπέδου Train of Thoughts ή ακόμα και Octavarium, τότε ξέχνα το. Έχει ωραία τραγούδια, αλλά όχι τόσο heavy όσο οι δύο δίσκοι που προανέφερα. -
Γι' αυτό και πάντα το καλύτερο κομμάτι τους θα είναι αυτό:
Η έλλειψη Portnoy ήταν και ο λόγος που δεν πήγα στο live τους αν και φίλος και συνάδελφος drummer που είπε ότι ο Μαγκνίνι ήταν εξαιρετικός.
-
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Δεν θυμάμαι να έχει ξαναμπεί.
Πολύ καλό, αν και απο τα πολύ 'εύπεπτα' και εμπορικά τους. Ο δίσκος αυτός έχει και καλύτερα κομμάτια, αν και το ζουμί τους ως γκρουπ βρίσκεται στην δισκογραφική τους δουλιά πριν το Nymphetamine.
edit:
αντε να βάλω και εγώ ένα εμπορικό τους κομμάτι, διασκευή του No Time to Cry των Sisters of Mercy:Για πολλά χρόνια πίστευα το ίδιο. Τον τελευταίο καιρό έχω ρίξει αρκετό νερό στο κρασί μου.
Ίσως το πιο αγαπημένο μου πριν το Nymphetamine. Ιδανικό για μεταμεσονύκτιες ακροάσεις.
Γι' αυτό και πάντα το καλύτερο κομμάτι τους θα είναι αυτό:
Η έλλειψη Portnoy ήταν και ο λόγος που δεν πήγα στο live τους αν και φίλος και συνάδελφος drummer που είπε ότι ο Μαγκνίνι ήταν εξαιρετικός.
Βρίσκω ότι το τελευταίο τους album βρίσκεται πολύ κοντά στα δυο πρώτα, τα οποία για εμένα αποτελούν ορόσημο μαζί με κάποια των warlord, virgin steele, bathory. Τα δυο πρώτα album σίγουρα δεν έχουν τα ατελείωτα τζαμαρίσματα των τραγουδιών που αναφέρθηκαν, αλλά συνδυάζουν την κορυφαία τεχνική κατάρτιση με τα δραματικά στοιχεία (εδώ έχω επηρεαστεί από την κλασική μουσική ).
Το αγαπημένο μου τραγούδι (δυστυχώς θάβεται από την κακή παραγωγή).
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Το αγαπημένο μου τραγούδι (δυστυχώς θάβεται από την κακή παραγωγή).
Πολύ σωστός! Κομματάρα αλλά το επισκιάζει το Ytse που είναι το αμέσως προηγούμενο στο δίσκο. Επίσης εν έτη 1989 σίγα μην έβαζαν λεφτά οι εταιρίες για καλή παραγωγή σε 4 φοιτητούδια του Berkeley.
Για γρήγορες βόλτες και με πολύ νόημα!
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολύ σωστός! Κομματάρα αλλά το επισκιάζει το Ytse που είναι το αμέσως προηγούμενο στο δίσκο. Επίσης εν έτη 1989 σίγα μην έβαζαν λεφτά οι εταιρίες για καλή παραγωγή σε 4 φοιτητούδια του Berkeley.
Είναι το επόμενο αγαπημένο μου τραγούδι από τους Dream Theater. Μετά θα έβαζα το A Fortune In Lies και αμέσως μετά όλα τα τραγούδια από το Images And Words.
-
Επειδή πωρώθηκα με αυτά κι με κείνα πάω υπόγειο να παίξω αυτό!
Είναι από ελάχιστα Theater που το παλεύω αξιοπρεπώς!
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]