-
-
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Youtube Videozakk wylde solo
Μας τελείωσε ο Zakk. Δείτε αυτό και νιώστε εθνικά υπερήφανοι:
http://www.youtube.com/watch?v=5bbfGWGZ ... re=related
πολλά μπράβο στο καρντάσι
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
zakk wylde solo
Μας τελείωσε ο Zakk. Δείτε αυτό και νιώστε εθνικά υπερήφανοι:
http://www.youtube.com/watch?v=5bbfGWGZ ... re=related
πολλά μπράβο στο καρντάσι
οσο και να συχαίνομαι αυτά που παίζει το παλικάρι το κατέχει το όργανο άγρια
και να σε παίρνει να παίξεις μαζί της η σκοτεινή γριά του ροκ λέει πολλά
τα περι εθνικής υπερηφάνειας
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οσο και να συχαίνομαι αυτά που παίζει το παλικάρι το κατέχει το όργανο άγρια
και να σε παίρνει να παίξεις μαζί της η σκοτεινή γριά του ροκ λέει πολλά
τα περι εθνικής υπερηφάνειας
Προφανώς αστειευόμουν. Παρ' όλα αυτά, εδώ μιλάμε για μια περίπτωση Έλληνα (και όχι Ελληνοαμερικάνου π.χ., ή με ελληνικές ρίζες ή με χαμένους προγόνους στη Μάνη) που κάνει πραγματική διεθνή καριέρα
-
Έχω ένα διπλό DVD Ozzy και κάπου δείχνει μια γκόμενα στη πρώτη σειρά με τα βυζιά έξω να κρατάει επιγραφή 'FUCK ME ZAK'
-
Πώς δεν το είχα συνδιάσει τόσες μέρες...
Λοιπόν στο last.fm με το που πήρε τον Gus ο Ozzy, έχει αρχίσει μια 'υπερκινητικότητα' για τους Firewind. Όντας το συγκρότημα που έχω ακούσει περισσότερες φορές online, με βγάζει κάπου στους top/recent listeners. Ε λοιπόν είμαι στο last.fm σχεδόν 4 χρόνια με 'φίλους' μόνο τους 'γνωστούς' μου και τον τελευταίο μήνα έχω δεχτεί πολλές δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες 'friend requests' με μηνύματα του στυλ 'Firewind rules' κλπ. Σκεφτόμουν πως δεν πάνε καλά και αναρωτιόμουν πως ήρθε σε όλους έτσι ξαφνικά... Μόλις το συνδίασα. 'Ανακάλυψαν' τον κιθαρίστα, αφού τον ανακάλυψε ο OzzyΥΓ. Α και σε αντίθεση με τον j.marr το είδος το πάω. Mεγάλωσα με κλασσικό και hard/heavy rock. Και αυτά ακούω ακόμα.
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Γέρασα με κλασσικό και hard/heavy rock. Και τις ιδιες βλακείες ακούω ακόμα.μετά απο τόσα χρόνια ζωής η συνδυαστική σου ικανότητα δεν είναι και ότι καλύτερο
-
Άθλιε,
η ύπαρξη των δεινοσαύρων του ροκ αποδεικνύει περίτρανα το αίσχος των νέων μουσικών.
Αν έβγαιναν καλές καινούριες μουσικές οι παλιοί θα είχαν εκτοπιστεί.Ο χρήστης fog έγραψε:
ΥΓ. Α και σε αντίθεση με τον j.marr το είδος το πάω. Mεγάλωσα με κλασσικό και hard/heavy rock. Και αυτά ακούω ακόμα. -
όλα είναι θέμα κεκτημένης ταχύτητας
και για να μην είμαστε οφ (φετινό)
http://www.youtube.com/watch?v=XcQAOfa_ ... re=related
-
δεν είναι τόσο χαλια οι νέοι μουσικοί, απλά για να βρείς τους καλους πρέπει να ψάξεις μέσα από τα σκατά
και για να μην αερολογούμε ιδού
BANG BANG BANG BANG
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
η ύπαρξη των δεινοσαύρων του ροκ αποδεικνύει περίτρανα το αίσχος των νέων μουσικών.
Αν έβγαιναν καλές καινούριες μουσικές οι παλιοί θα είχαν εκτοπιστεί.ΥΓ. Α και σε αντίθεση με τον j.marr το είδος το πάω. Mεγάλωσα με κλασσικό και hard/heavy rock. Και αυτά ακούω ακόμα.
Eνα δειγμα για να καταλαβεται οταν εργαζομαι τι ακουω
-
-
μιξάρετε;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Madonna meets Tone-locΜπορει να διαφωνάμε σε πολλά, στη μουσική πάντως έχουμε απόλυτη ταύτιση
-
@__j.marr__
Πού να σκεφτώ ότι με θέλουν για φίλη επειδή ανακάλυψα κάτι χρόνια πριν αυτό που 'είδε' φέτος ο Ozzy
Α και όταν 'γεράσεις' εσύ, ούτε που θα θυμάσαι τι άκουγες στα νιάτα σου και δε θάναι απ' το αλτσχάιμερ. Ούτε η μάνα τους δε θα τους θυμάται@citrovag
Δηλαδή για να περνάει ευχάριστα η ώρα στο συνεργείο θα πρέπει να πάρω citroen; Άτιμη κενωνία@__leonp__
Το video μου θύμισε, όχι μουσικά, Robert Palmer. Αυτός λανσάρισε τις χαρακτηριστικές τύπισσες. -
Ο χρήστης fog έγραψε:
@citrovag
Δηλαδή για να περνάει ευχάριστα η ώρα στο συνεργείο θα πρέπει να πάρω citroen; Άτιμη κενωνίαΚαι βεβαια οχι ωρα αλλα ωρες θα τρως με αυτα
-
-
-
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]