-
-
Πολυ καλο για το δρόμο είναι επίσης το...
https://www.youtube.com/watch?v=mgBHRYtt-Y4
Canned Heat -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
80s disco, rock της εποχης και αυτα που λες αλλα και electro pop depeche mode κτλ.
Απο εκει και περα μου αρεσουν και καποια καινουργια ποπ κομματια.
Οσο περνουν τα χρονια Στηβ τοσο ποιο μ....κιες τραγουδια βγαινουν. Ολοι πισω κοιτουν και ονειρευονται με τα τραγουδια της εποχης. Σημερα ειναι της μοδας να ξεθαβουν παλιες επιτυχιες ξενες 20ετιας + για να διασκεδασουν πραγματικα.Εννοειται depeche mode. Ναι Θαναση ειναι αληθεια. Διαβαζω στο youtube σε παλια pop τραγουδια τα σχολια απο κατω και πολυ λενε πως ηταν μωρα οταν βγηκαν και τωρα που τα ακουνε για πρωτη φορα τους αρεσουν, χωρια που πολλοι θα ηθελαν να ζουμε εποχες 80s και 90s. Καλα σημερα ειναι παγκοσμιως η μουσικη σε παρακμη. Αστο. Σε ολα τα ειδη ψαχνεις με το τουφεκι να ακουσεις ενα καλο τραγουδι. Lady Gaga και Minaz και Cyrus που μονο τον κωλο τους και το μπροστα τους μας δειχνουν;
Η Gaga εχει φωνη αλλα δεν εχει μυαλο και τα τραγουδια της ειναι για να τα ακους οταν εισαι τπτ αφασια και δεν εχεις επικοινωνια με το περιβαλλον. Τεσπα μην τα μηδενιζω εχει καποιες φωνες και συγκροτηματα, αλλα μετρημενα. Εγω ακουγα και ακουω και trance ευτυχως εχει πολλους που βγαζουν κομματια (σκουπιδια τα περισσοτερα για εμενα) αλλα εχεις και περισσοτερες πιθανοτητες να πετυχεις κατι καλο. Χασαμε την φωνη και τον ιδιομορφο ρυθμο της amy winehouse, χασαμε την whitney houston, η adele εχει φωνη (οχι απο αυτες που γινονται καλες μεσω υπολογιστη), εχει και λιγες ακομα. Κριμα. Καταντια.Canned Heat - On The Road Again
Αυτο Σπυρο ειναι τροπος ζωης. Αλητεια (με την καλη εννοια). Ωραιο τραγουδι, αλλα που να βρεις σημερα ψαγμενα τραγουδια. Αυτο γραφτηκε σε μια εποχη που ο κοσμος το εψαχνε, σκεφτοταν, προβληματιζοταν, αντιδρουσε. Always on the 'road' my friend. -
Πολλά υποείδη της κατηγορίας Metal(κυρίως epic-fock-black και οι συνδυασμοί τους).
Μακριά από το Necropolis των Manilla Road στο αυτοκίνητο, τα km/h ανεβαίνουν πολύ επικίνδυνα
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Πολλά υποείδη της κατηγορίας Metal(κυρίως epic-fock-black και οι συνδυασμοί τους).Μακριά από το Necropolis των Manilla Road στο αυτοκίνητο, τα km/h ανεβαίνουν πολύ επικίνδυνα
Το περασα και το ξεπερασα ευτυχως αυτο το σταδιο. Καλη η μουσικη αλλα θελει προσοχη στον δρομο.
Πέθανε ο τραγουδιστής Colin Vearncombe, γνωστός ως «Black», μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Ιρλανδία που τον είχε τραυματίσει και αφήσει σε κώμα τις τελευταίες δέκα ημέρες.
http://trelogaidouri.blogspot.nl/2016/01/black-wonderful-life.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Κριμα. Ειναι το μονο τραγουδι του που μου ειχε αρεσει. Ωραιος στιχος, μελωδια.
Youtube Video -
Κριμα. Γιατι οντως ειναι υπεροχη η ζωη!!!
Και ομορφο τραγουδι φυσικα. -
Κοντα στις αρχες της δεκαετιας του 90 ακουσα ενα τραγουδι που μου αρεσε αλλα μου αρεσε και ο τραγουδιστης λογω του στυλ και της φωνης του. Μαυρα ρουχα, μαυρο παλτο, ετσι μια μυστηρια παρουσια, οσο μυστηριος ηταν και ο ιδιος στην προσωπικη του ζωη. Ειναι ο Leonard Cohen. Αινιγματικος ποιητης, τραγουδιστης και δεν θυμαμαι τι αλλο. Δεν μπορω να παρακολουθησω το σκεπτικο του, αν και δεν προσπαθησα και πολυ.
Το τραγουδι που μου αρεσε ηταν το **First We Take Manhattan **. Το 1992 που το ακουσα δεν καταλαβα καθολου τι ελεγε. Το να παρει καποιος το Manhattan και επηδει εχω ζησει στην Αμερικη ηταν μια ιστορια επιστημονικης φαντασιας. Μιλαμε για ΗΠΑ, για τοτε ειδικα που η Σοβιετικη Ενωσε κατερρεε! Ποιος λοιπον να παρει και πως οτιδηποτε απο τις ΗΠΑ;
Και ερχεται η 11η Σεπτεμβριου του 2001 με τα οσα γινονται στο Μανχαταν με τα αεροπλανα να πεφτουν στους διδυμους πυργους. Μου ηρθε στο μυαλο το τραγουδι του Κοεν. Λεω μεσα μου, αν ειναι δυνατον. Συμπτωση. Το τραγουδι ομως λεει, **Then we take Berlin **και σημερα οσο και αν την συνομοσιολογια την εχω στο πισω μερος του μυαλο μου, αναρωτιεμαι, οταν ο Κοεν εγραφε τους στοιχους του τραγουδιου πως καταφερε να αναφερει δυο μερη που το ενα επληγει και το αλλο το Βερολινο, ειναι στο στοχαστρο τρομοκρατων.
Φυσικα ο Κοεν δεν ειναι τρομοκρατης!! Ομως διαισθηση, απλως συμπτωση, αλλα και οι στιχοι, αινιγματικοι. Ισως ενα τραγουδι αινιγμα. Οπως ο Κοεν. -
-
-
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σεβασμός στους κλασικούς!Ο σεβασμός στους κλασικούς είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ, απλά με αυτούς σαν αφετηρία πάμε σε πιο σκληρούς ήχους.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Σεβασμός στους κλασικούς!
Ο σεβασμός στους κλασικούς είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ, απλά με αυτούς σαν αφετηρία πάμε σε πιο σκληρούς ήχους.
Αναλογα. Για εμενα ειναι soft. Σε σχεση δλδ με το hardcore punk που ακουω (οχι οσο παλια) ενταξει δεν μου φαινεται σκληρο. Τεσπα.
ΑνατρεπτικοJ.F.K. blown away, what else do I have to say
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
:lol: εετσι heavy metal. Αυτο που με αντιπροσωπευει το λεει ενας. Θρυλος.Black Sabbath και Οzzy
**RESPECT **
O λογος που άρχισα να ακουω metal
Τους ειχα δει live το 2005 στη Μαλακάσα -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
:lol: εετσι heavy metal. Αυτο που με αντιπροσωπευει το λεει ενας. Θρυλος.
Black Sabbath και Οzzy
**RESPECT **
O λογος που άρχισα να ακουω metal
Τους ειχα δει live το 2005 στη ΜαλακάσαΤρελοκομειο σκετο ειναι ο Ozzy. Εχει κανει και κατι σαν σοου, στην Αμερικη, πολυταλαντος ειναι.
-
-
Καλο κομματι. Ειναι της εποχης, για τους παλιους ειναι νεροβραστα, αλλα ενταξει εγω τα παω πολλα απο τα σημερινα. Μου αρεσαν οι Nightwish οταν ηταν η Tarja. Ωραια φωνη και στο συγκεκριμενο βιντεο, οι ματαρες της, βλεμα λαγνο, χειλια, φουλ εξτρα η Τarja.
-
Την δεκαετία '80 ακούγαμε ροκ-μεταλ,του '90 σαν φοιτητές αλλάξαμε λιγο....πανικός με αυτό γινότανε στις τοτε ντισκο
Youtube Video -
Ααχ αυτο πρεπει καθε μερα καποιοι να το ακουνε. Μπορει να σωσει θυματα απο γυναικες χωρις αισθηματα.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Καλο κομματι. Ειναι της εποχης, για τους παλιους ειναι νεροβραστα, αλλα ενταξει εγω τα παω πολλα απο τα σημερινα. Μου αρεσαν οι Nightwish οταν ηταν η Tarja. Ωραια φωνη και στο συγκεκριμενο βιντεο, οι ματαρες της, βλεμα λαγνο, χειλια, φουλ εξτρα η Τarja.AXX Tarja
-
nick σε αυτο το βιντεο τι να πω, τα δινει ολα σε θυληκοτητα. Και ωραια ματια. Οταν μια γυναικα εχει ωραια ματια, μπορει να καθομαι και να τα κοιτω μεχρι να με σταματησει εκεινη. Σαν να με ταξιδευουν. Βγαινω εκτος. τεσπα
Επηδει μου ελειψε το καλοκαιρι ειναι και η Inna καλο γκομενακι
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]