-
http://www.youtube.com/watch?v=55yCQOio ... re=related
i epilogi tou group den einai tixaia
-
-
-
pws rixneis to epipedo etsi
-
-
Questo video include contenuti di Vevo che sono stati bloccati nel tuo Paese dallo stesso proprietario per motivi di copyright.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Questo video include contenuti di Vevo che sono stati bloccati nel tuo Paese dallo stesso proprietario per motivi di copyright.ν αλλάξεις χώρα
-
Questo video include contenuti di Vevo che sono stati bloccati nel tuo Paese dallo stesso proprietario per motivi di copyright.Απο proxy ;
-
Λες να μην το δοκίμασα
Γιά τσεκάρετε αυτην την ολλανδική jazz band,
http://www.youtube.com/watch?v=yBJnNQ_9 ... _embedded#!
γαμεί
-
Λες να μην το δοκίμασαTo κομματι ειναι του Jeff Buckley το Hallelujah για να μην εχεις την απορια
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Αφιερωμένο στην κυρία από πάνου που λέει και ο Δρίφτερ
Youtube VideoEnjoy....
Και ένα από τα 'δικά' μου αλλά παλιά έκδοση, με τον κιθαρίστα που προτιμάς.
(Κλάσεις ανώτερος από το Morse σίγουρα, αλλά ο δεύτερος έχει το στυλάκι που προτιμάω ) -
οι mods πρέπει να ρίχνουν warn όποτε μπαίνει κομμάτι από ντιπ πρπλ, rainbow και συναφείς
πάρτε ένα black celebration από depeche
Youtube Video -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
οι mods πρέπει να ρίχνουν warn όποτε μπαίνει κομμάτι από ντιπ πρπλ, rainbow και συναφείςπάρτε ένα black celebration από depeche
Youtube VideoΌταν τα ...εγγόνια σου θα ζητάνε να σε banάρουν γιατί θα ακούς dm εγώ (ζόμπι ήδη από χρόνια τότε) θα ψηφίζω υπέρ
Και αφού αρχίσαμε τα ...φλώρικα: -
Πω πω δε μου πάει με τίποτα να ακούω άτομα της γενιάς μου. Ούτε γι΄αστείο.
Άντε 2-3 εξαιρέσεις. Όπως ο ...νεαρός από δω: -
Ο χρήστης fog έγραψε:
οι mods πρέπει να ρίχνουν warn όποτε μπαίνει κομμάτι από ντιπ πρπλ, rainbow και συναφείς
Youtube VideoΌταν τα ...εγγόνια σου θα ζητάνε να σε banάρουν γιατί θα ακούς dm εγώ (ζόμπι ήδη από χρόνια τότε) θα ψηφίζω υπέρ
αν τώρα είσαι...55-60 (dp φάση ) μάλλον δεν θα μπορείς να ψηφίζεις υπέρ όταν θα με μπανάρουν τα εγγόνια μου
-
αν τώρα είσαι...55-60 (dp φάση ) μάλλον δεν θα μπορείς να ψηφίζεις υπέρ όταν θα με μπανάρουν τα εγγόνια μου
Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται
Και μην ακούω αηδίες και ο Keenan μου ρίχνει
-
-
επειδή αρκετά ανεχτήκαμε τις παπαριές σας,ακουστε λίγο σοβαρή μουσική
Ιταλικά είναι αυτά ή με γελάει το βαβελόψαρο που κρύβεται μέσα μου;
Δε μου λες εσύ ...αγοράκι, το μουστάκι το ξύρισες ή ακόμη;ουπς λάθος λινκ, αυτό ήθελα να βάλω:
-
μμμμ, φτηνό χουμορ
σε πληροφορώ ότι την eva την ήξερα πολύ πριν το ευτυχές γεγονός, απλά έτυχε να την ακούσουμε χτες στο αμάξι
Η εκπληξη ήταν βέβαια, απορούσε που σκατά την ξέρωοι στίχοι της είναι πολύ δυνατοι
-
οι mods πρέπει να ρίχνουν warn όποτε μπαίνει κομμάτι από ντιπ πρπλ, rainbow και συναφείςπάρτε ένα black celebration από depeche
Youtube VideoΚαλοί οι Mod αλλά οι mod παίρνουν υπόψη τον 'λίγο' κόσμο που πηγαίνει στις συναυλίες.
Πάρε τώρα το ηθικοπλαστικό Brown Sugar
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]