-
πωπω εχω να ακουσω την φωνη μου παρα πολυ καιρο!εχω να παιξω rbr ...δεν ξερω αν σας το ειχα πει αλλα εγω ειχα φτιαξει τα ελληνικα pacenotes στο rbr
-
Eγω τωρα το μαθαινω.Ευγε παντως,ενας λογος που παιζω RBR ειναι οι ελληνικες οδηγιες.
-
ευχαριστω!ισως καποια στιγμη το φτιαξω και με νουμερα ξερεις 3δεξια κλπ.η μηπως χωσω τον λωρη να ακουμε elem στο rbr!!!
-
Ετοιμη και η αναβαση Πεντελης για το Richard Burns Rally.
http://gvrteam.gr/portal/2010/06/28/ric ... by-r40-gr/
-
http://www.gametrailers.com/video/e3-20 ... 010/700510
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-f1-2010/700510 -
Τι λετε ρε παιδια με φτιαξατε ασχημα τωρα αναβαση πορταριας και πεντελης πωωωω
το κατεβαζω ηδη
μετά πως παει?εννοω τι κανω?πρεπει να γραφτω,να πλερωσω?τι?
-
Δεν χρειαζεται να πληρωσεις!
Στο R40.gr εχει αναλυτικες οδηγιες για το τι πρεπει να κανεις για να παιξεις το RBR και
τις αναβασεις αυτες! Ακολουθησε τες και θα δεις! -
.... υπάρχει καμιά εκτίμηση για τις απαιτήσεις που θα έχουν τα rF2 και το F2010 Codemasters από τα pc-ιά μας ( ram / καρτες κτλ ) ?
-
Προς το παρον οχι.Στην F1 παντως αν τα καταφερουν οπως το DIRT 2 δεν θα χρειαζεται τρελες απιτησεις για να το παιξεις σε full αναλυση.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... υπάρχει καμιά εκτίμηση για τις απαιτήσεις που θα έχουν τα rF2 και το F2010 Codemasters από τα pc-ιά μας ( ram / καρτες κτλ ) ?Δεν ξερω τι pc εχεις (προφανως :p) αλλα αν χρειαστει να κανεις αναβαθμιση ισως ειναι καλυτερα να παρεις το PS3. Η εμπειρια λογικα θα ειναι ελαχιστα κατωτερη αλλα θ αγορασεις και το GT5 και αλλα γαματα games Προσωπικα οταν βγει το F1 πρωτα θα το παρω σε PS3 και μετα θα το δοκιμασω στο PC γιατι δεν εχω ορεξη γι αναβαθμισεις που λογικα θα χρειαστει να κανω τουλαχιστον στην καρτα γραφικων.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Η εμπειρια λογικα θα ειναι ελαχιστα κατωτερη???
Υπάρχει G25 ή G27 για PS3;
Υπάρχει κάτι εφάμιλλο του GTL ή του rFactor ή του iRacing ή ακόμη και του LFS για PS3;
Υπ όψη, δε μιλάω για γραφικά. Ποιος τα #*%#^$ αυτά;
-
Ναι, G25 και G27 ειναι universal.
Ναι, υπαρχει το GT5 (που θα βγει συντομα και μονο αυτος ειναι λογος να παρεις PS3), το Dirt, το F1 και αλλα παλαιοτερα. Δεν εχει αντιστοιχα του rfactor και του lfs αλλα δεν ειπα οτι πρεπει να χει μονο το PS3.
-
Γκούγκλισα για 'GT5' και συνειδητοποίησα ότι αναφέρεσαι στο Grand Turismo (!) 5. Καλά, θα το γυρίσουν σε εξομοιωτή; Είναι δυνατόν;
Και το Dirt δεν ήταν μια πατάτα μπροστά στο RBR ή ακόμα και μπροστά στα παλαιότερα CMR;
-
Το GT5 δεν γινει εξομοιοτης κανεις δεν ειπε κατι τετοιο.Το Dirt 2 ηταν arcade καμια σχεση με rbr και αληθινη οδηγηση.Ηταν πολυ ωραιο ομως καθως ειχε ωραια γραφικα και η οδηγηση ηταν ευχαριστη (με πληκτρολογιο).
-
Α, OK, παρεξήγησα. Επιτρέψτε μου να πω όμως ότι είναι κακή συμβουλή η πρόταση της αγοράς ενός PS3, από τη στιγμή που δε θα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον από simulation άποψη. Και η εμπειρία δε θα είναι 'ελάχιστα κατώτερη'. Θα είναι απλά arcade. Μήλα και πορτοκάλια.
-
Arcade δεν ειναι σε καμια περιπτωση αλλα ουτε και simulation.Το καλο ειναι πως εχει εναν ρεαλισμο με την εννοια οτι δεν μπαινεις σε στροφη 90 μοιρων με 200χλμ(οπως στο NFS πχ), απο κει και περα εχει ενα φοβερο gameplay που σε κανει να ξεχνας να σηκωθεις απο την καρεκλα και απιστευτα γραφικα,οπωσδηποτε ειναι ενας λογος για να παρει καποιος το PS3.
-
Μισο λεπτο παιδια γιατι μπερδευουμε μερικα πραγματα. Το Gran Turismo (sorry που το ειπα GT5 avel, νομιζα πως ηξερες τι εννοω) ηταν παντα simulation! Ειχε arcade mode και simulation mode. Το 2ο ειναι το καλυτερο sim σε PS και απο τα καλυτερα ανεξαρτητως πλατφορμας. Το παιχνιδι ειναι απλα κορυφαιο και αν δεν το εχεις παιξει avel να το κανεις γιατι ειναι εμπειρια απο μονο του. Ειδικα με τιμονιερα ειναι απλα κορυφη.
Το Dirt 2 ειναι οπως το λεει ο panos. Κατι ενδιαμεσο αλλα πιο πολυ προς sim. Προσωπικα παντως μ αρεσε περισσοτερο απο τα προσφατα CMR.
Σχετικα ομως με το F1 2010, η εμπειρια σιγουρα θα ειναι ελαχιστα κατωτερη. Το gameplay θα ειναι ουσιαστικα ιδιο οποτε με τιμονιερα δεν περιμενω να υπαρχει διαφορα. Ισως καποιες λεπτομερειες γραφικων να ειναι καλυτερες στο PC (οπως πχ τπτ δεντρα, θεατες κλπ). Αλλα επαναλαμβανω πως δεν μιλαμε η για το ενα η για το αλλο αλλα και για τα 2.
Αν εχω καταλαβει σωστα φιλε avel δεν εχεις ασχοληθει με το PS3 και συγκεκριμενα με το Gran Turismo. Αν βρεις την ευκαιρια δοκιμασε εστω και το prologue. Δεν υπαρχει motorhead που να μην του αρεσει αυτο το παιχνιδι!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Το Gran Turismo (sorry που το ειπα GT5 avel, νομιζα πως ηξερες τι εννοω) ηταν παντα simulation! Ειχε arcade mode και simulation mode. Το 2ο ειναι το καλυτερο sim σε PS και απο τα καλυτερα ανεξαρτητως πλατφορμας. Το παιχνιδι ειναι απλα κορυφαιο και αν δεν το εχεις παιξει avel να το κανεις γιατι ειναι εμπειρια απο μονο του. Ειδικα με τιμονιερα ειναι απλα κορυφη.Mαλλον δεν εχεις παιξει rfactor,gtr,lfs,net car pro στο PC με τιμονι,τα Physics του GT δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτα των sims του PC.
Το Dirt 2 ειναι οπως το λεει ο panos. Κατι ενδιαμεσο αλλα πιο πολυ προς sim. Προσωπικα παντως μ αρεσε περισσοτερο απο τα προσφατα CMR.
Δεν μου φανηκε να πλησιαζει καθολου sim,και γενικα τα CMR δεν ηταν ποτε sims.Το RBR ειναι οτι καλυτερο σε sim στο PC και αρκετα καλο ηταν το WRC στο PS2(περιμενουμε και το καινουργιο σε λιγους μηνες).
Αν εχω καταλαβει σωστα φιλε avel δεν εχεις ασχοληθει με το PS3 και συγκεκριμενα με το Gran Turismo. Αν βρεις την ευκαιρια δοκιμασε εστω και το prologue. Δεν υπαρχει motorhead που να μην του αρεσει αυτο το παιχνιδι!
[/quote]
+1
-
Εχω παιξει το mod F1 1979 στο rfactor, τα GTR2, Race 07, GTR Evo, RBR και lfs. Ολα με τιμονι (το Momo της Logitech). Προφανως και μ αρεσουν ολα παρα πολυ σαν physics με το καλυτερο το GTR Evo για εμενα αλλα ειλικρινα δεν βρισκω διαφορες με το GT5 Prologue χωρις τιμονι (φαντασου με). Η συμπεριφορα των αυτοκινητων μου φαινεται ιδια με τις ιδιες ρυθμισεις. Με το lfs δεν εχω ασχοληθει πολυ γιατι παρ ολο που ξερω οτι σαν physics ειναι κορυφαιο δεν εχει οσα πραγματικα αυτοκινητα και πιστες θελω. Γι αυτο εχω κολλησει με το GTR Evo. Ξερω αρκετες απο τις πιστες οποτε δεν χρειαζεται να ξοδεψω χρονο για να μαθω καινουριες που δεν υπαρχουν και στην πραγματικοτητα. Το RBR το δοκιμασα λιγο γιατι το βρηκα παρα πολυ δυσκολο δυστυχως. Ξερω ομως οτι και αυτο σαν physics ειναι κορυφαιο.
To WRC 3 η 4 (αν θυμαμαι καλα) μου αρεσε και εμενα παρα πολυ. Τα τελευταια ομως δεν μου αρεσαν. Προσωπικα το Dirt 2 το βρηκα πολυ κοντα σ αυτα. Γι αυτο και το πηρα αλλωστε Και γω περιμενω το WRC της Black Bean αλλα και του GT5 να δω ποιο θα ειναι καλυτερο.
F1 Games/Simulators [#2]