-
Θα χει και τις παλιές??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Θα χει και τις παλιές??Eννοείς πίστες;
-
Όχι Φόρμουλες.
-
Όχι Φόρμουλες.Θα έχει μονοθέσια από Williams, Lotus και Ferrari. Στο Standard edition θα βρεις μονοθέσια της δεκαετίας του '80, και αυτά είναι: η Lotus 100Τ, η Williams FW07B και η Williams FW12 (+Jerez, Brands Hatch), ενώ το classic edition άλλα 5 αυτοκίνητα (την Williams FW14B, τη Ferrari F399, την Williams FW19 και άλλα δύο) και την Imola και το Estoril
-
-
-
Καταπληκτικό το πόσο αληθοφανή είναι τα γραφικά, η αίσθηση της ταχύτητας και ο ήχος!!!
-
Είναι εμφανής οι διαφορές στα γραφικά κάθε χρόνο, στην οδήγηση να δούμε. Πάντως το 2012 ήταν πολύ βελτιωμένο σε αυτό το κομμάτι.
-
Είναι εμφανής οι διαφορές στα γραφικά κάθε χρόνο, στην οδήγηση να δούμε. Πάντως το 2012 ήταν πολύ βελτιωμένο σε αυτό το κομμάτι.Όντως! Το handling να δούμε πως θα είναι
-
Εγω παλι γλιστρημα δεν ειδα σε σημεια που σημερα γλιστραγαν συνεχεια παντως...
Αν και στο φετινο ειναι κολλημενα με logo στο εδαφος, για φολα παει κι αυτο... -
Δεν ξέρουμε τι επιλογές είχε στα βοηθήματα.
-
Και με traction control στο off, μεχρι τωρα κανενα δεν ειχε αληθοφανη συμπεριφορα...
Ας ελπισουμε οτι φετος κατι θα γινει... -
Oι γύροι ήταν onboard με το AI.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Και με traction control στο off, μεχρι τωρα κανενα δεν ειχε αληθοφανη συμπεριφορα...
Ας ελπισουμε οτι φετος κατι θα γινει...Nαι η αλήθεια είναι όσον αφορά τα προηγούμενα (παρα)είχαν καλό grip. Προσωπικά δε με χάλασε, αν θέλω κάτι πιο απόλυτο πάω σε rFactor και netKar.
-
Τα γλιστρήματα εξαρτώνται από πολλά πράγματα. Από το πόσο πιέζεις, από την κατάσταση των ελαστικών, από το φορτίο του καυσίμου, από τις θερμοκρασίες κλπ. Αν ήταν ένας γύρος με άδεια ρεζερβουάρ, με μαλακά καινούρια λάστιχα και με στρωτή οδήγηση γιατί να γλυστρίσει;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ταγλυστρίματα εξαρτώνται από πολλά πράγματα. Από το πόσο πιέζεις, από την κατάσταση των ελαστικών, από το φορτίο του καυσίμου, από τις θερμοκρασίες κλπ. Αν ήταν ένας γύρος με άδεια ρεζερβουάρ, με μαλακά καινούρια λάστιχα και με στρωτή οδήγηση γιατί να γλυστρίσει;Nαι αλλά το θέμα είναι με νέα prime ή παλιά options στην εκκίνηση γλιστράει; Εγώ χωρίς καθόλου assists εκτός από τις ταχύτητες δε γλιστρούσα.
-
Nαι γενικά δεν υπήρχε και τόσο γλίστρημα. Μιλάμε όμως για arcade πιο πολύ παιχνίδι οπότε προσωπικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις πάνω σε τέτοια θέματα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα γλιστρήματα εξαρτώνται από πολλά πράγματα. Από το πόσο πιέζεις, από την κατάσταση των ελαστικών, από το φορτίο του καυσίμου, από τις θερμοκρασίες κλπ. Αν ήταν ένας γύρος με άδεια ρεζερβουάρ, με μαλακά καινούρια λάστιχα και με στρωτή οδήγηση γιατί να γλυστρίσει;Eίδες καν σε ποιο θέμα γράφεις?
-
Ναι είδα. Από ότι λένε όμως και στα sims το ίδιο ισχύει.
-
Στο τελευταίο sim που δοκίμασα (Simraceway) με την mp4 του Senna μόνο το πόσο γκάζι πατούσες είχε αντίκτυπο. αν και είχε δήθεν θερμοκρασίες ελαστικών,καύσιμο δεν κατάλαβα να αλλάζουν κάτι
F1 Games/Simulators [#2]