-
Aλλάξαν καθόλου τιμολογιακή πολιτική στο iracing ή όχι?? Εγώ προς το παρών ασχολούμαι με το netkar. To simraceway αξίζει καθόλου γιατί βλέπω και official αυτοκίνητα, τα physics και το ffb σχετίζονται καθόλου με αυτά του LFS,rfactor??
-
Πώς εννοείς αν άλλαξαν την τιμολογιακή πολιτική τους; Ακόμα πρέπει να αγοράσεις πίστες και αυτοκίνητα, ακόμα έχουν έκπτωση αν αγοράσεις πολλά και ακόμα είναι $100 τον χρόνο. Βέβαια εγώ γράφτηκα όταν είχε 50% έκπτωση αλλά πολύ πιθανόν να ανανεώσω όταν λήξει με τα 100 γιατί πραγματικά αξίζουν. Φαίνεται ότι έχει πέσει πάρα πολλή δουλειά, ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός και πραγματικά μαθαίνεις αν ξοδέψεις χρόνο. Σχετικά με το simraceway, δεν το έχω δοκιμάσει αμέσως μετά από αυτά που λες οπότε θα σε γελάσω. Μιας και είναι δωρεάν όμως μπορείς να το δοκιμάσεις. Προσωπικά με ικανοποίησε αρκετά το feeling αλλά έχει θεματάκια. πχ δοκίμασα να κάνω install πίστες και δεν τις κατέβαζε, σε πολιτικά αυτοκίνητα δεν χρησιμοποιούνται οι 900 μοίρες αλλά από την άλλη έχει το Morgan 3 wheeler που είναι τόσο, μα τόσο διασκεδαστικό, έχει καρτ (το οποίο βέβαια αξίζει σε αντίστοιχη πίστα που δεν κατεβαίνει), F3, γενικά ωραία αυτοκίνητα τα οποία όμως πρέπει ν' αγοράσεις. Οι τιμές τους βέβαια κυμαίνονται. πχ το Morgan ή το καρτ είναι πάρα πολύ φθηνά (κάτω από $1) ενώ άλλα πάνε μέχρι και 5 νομίζω. Όπως και να 'χει, δοκίμασέ το.
-
Νοt bad. Mόλις το δοκίμασα, απο ffb δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά η οδήγηση είναι ευχάριστη, πολύ καλό για να παιρνάς την ώρα σου χαλαρά.
-
RSR Gallardo Valentino Balboni Version:1.0 for netKar pro
http://www.radiators-champ.com/index.ph ... 14&cid=103
-
Δοκίμασα το Auto Club Revolution πριν λίγες μέρες. Καλούτσικο είναι για να περνάει η ώρα αλλά βέβαια θέλει αρκετή δουλίτσα ακόμα μιας και είναι Beta. πχ δεν έχει καν incar camera. Σαν αίσθηση όμως είναι ΟΚ.
-
εδω δεν εχουν φτιαξει ακομη τις πιστες ετρεχα την αλλη φορα στο spa και εκοβαν την o rouge απο τα αριστερα γρασιδια
-
... πάντως έχω της αίσθηση πως υπάρχει μια 'ατονία ' να την πώ ... 'κορεσμός' να τον αποκαλέσω ... στο θέμα των Racing Simulators ...
Οι διάφοροι τίτλοι - στην μετά rfactor - εποχή μου δίνουν την αίσθηση πως δεν κατάφεραν να συγκινήσουν , ούτε τις μάζες αλλά και τους gamers/racers ... Δεν ξέρω εάν φταίει η υπερτόνιση του παράγοντα ρεαλισμός ή δεν συγκινεί ποια το original άθλημα , ή απλά γέρασα , ή δεν είμαι ενημερωμένος.
Μου δίνεται μια 'LFS' κατάσταση ....όπου ώσπου να βγεί το update .... πέρασαν τα χρόνια.
Τι έχουν να πούν κάποιοι καλύτερα ενημερωμένοι ?
-
οταν απο τα 100 'sim'(η τουλαχιστον νομιζουν οτι ειναι) αξιζουν μονο τα 2 και δη συνηθως δεν βγαινει παραεξω λογικο δεν ειναι?
το lfs τοσο καιρο εχουν ετοιμο ολο το πακετο του s3 και τους λειπει η φυσικη στο λαστιχο 3 χρονια τωρα αυτο προσπαθουν αλλα φως στο τουνελ δεν υπαρχει..μακαρι να την αγοραζε καποια μεγαλη εταιρεια και να του εδειχνε τον απαραιτητο σεβασμο για να βγει κατι καλο αλλα δεν..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εδω δεν εχουν φτιαξει ακομη τις πιστες ετρεχα την αλλη φορα στο spa και εκοβαν την o rouge απο τα αριστερα γρασιδιαΝαι, εκτός από αυτό και οι ήχοι φαίνονται λίγο off, γενικά θέλει δουλίτσα.
St. Devote, ανάλογα πώς το βλέπεις. Αν εννοείς τίτλους όπως το rfactor ναι δεν έχεις άδικο, δεν έχουν βγει και πάρα πολλοί τελευταία. Μόνο τα διάφορα της Simbin υπάρχουν τα τελευταία χρόνια που δεν είναι τόσο καλά αλλά κατά την άποψή μου είναι μια πάρα πολύ καλή εναλλακτική. Αν τώρα το βλέπεις από την άποψη των hardcore sims όπως το iRacing, πιστεύω πως υπάρχουν μερικά εκεί έξω που είναι πάρα πολύ καλά αλλά πρέπει να τα πληρώσεις και ειδικά αυτό. Αλλά αυτά είναι τόσο καλά που πρέπει να κάτσεις και ν' αφιερώσεις χρόνο που ίσως να μην έχεις. Πάντως πιστεύω πως τελευταία όλο και πληθαίνουν τα παιχνίδια αυτού του στυλ οπότε να δούμε ποια θα καταλήξουν να αξίζουν.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
(...)Που χαθηκες εσυ ρε;
-
Yπάρχει το netkar σε λογική τιμή αλλά ακόμα και τώρα δεν έχει μαζέψει κόσμο. Aπό άποψη physics και γραφικών είναι ότι καλύερο υπάρχει αυτή τη στιγμή και όπως είπα και πριν προσιτό, το γιατί δεν ασχολείται σχεδόν κανείς δεν μπορώ να το καταλάβω.
-
... εγω γιατι έχω την αίσθηση ότι όλοι αυτοί ακολουθησαν την λογική 'αλλιώνει την γευση' με αποτέλεσμα να - ουσιαστικά - απαιτουν racers και όχι gamers ...
υγ ... φαντάζομαι να μην τολμήσω να ζητήσω ένα sim που να παίζεται με joypad ή με keyboard ή με κάτι λιγότερο από μια G25
-
μα ολα τα ειδη sim ποτε δεν ηταν για casual gamers επρεπε να δωσεις σημαντικο χρονο για να το μαθεις οπως γινεται ακομη και τωρα οποτε δεν εχει νοημα να μιλαμε για casual gaming την στιγμη που θελουμε οσο το δυνατον ρεαλιστικοτερη φυσικη
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Yπάρχει το netkar σε λογική τιμή αλλά ακόμα και τώρα δεν έχει μαζέψει κόσμο. Aπό άποψη physics και γραφικών είναι ότι καλύερο υπάρχει αυτή τη στιγμή και όπως είπα και πριν προσιτό, το γιατί δεν ασχολείται σχεδόν κανείς δεν μπορώ να το καταλάβω.Προσωπικά δεν μ' ενθουσιάζουν τα αυτοκίνητα και οι πίστες του netkar. Τα physics του που όντως είναι top τα απολαμβάνω από το FVA
-
Aυτός ίσως είναι και ο λόγος που δεν τράβηξε κόσμο. Πάντως πλέον υπάρχουν αρκετές official πίστες και τώρα που έγινε και η αρχή με την Gallardo ίσως δούμε και άλλα αυτοκίνητα δρόμου. Πάντως είναι πολύ παλούκι στην οδήγηση και θέλει αρκετή εξάσκηση για να την μάθεις.
-
Πολύ καλύτερο από το 2010, είναι ΟΚ σαν παιχνίδι, αρκετά διασκεδαστικό αλλά δεν το λες και sim. Προσωπικά πάντως έχω πρόβλημα με την G27 και αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορεί να δει λιγότερο από 900 μοίρες (περίπου 400 θέλω) ό,τι και να κάνω οπότε το έχω αφήσει.
Σίγουρα θα βγει και 2012 πάντως.
-
http://store.steampowered.com/app/21015 ... um=twitter
-
Ωπ, ενδιαφερον.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
To F1 2011 τι λέει? Δεν ξέρω μήπως βγει και 2012 αλλά με τέτοιες μύτες.....Επανέρχομαι μιας και από χθές το χω (ξανα)βάλει για να παίζω κανάν αγώνα να περνάει η ώρα, μιας και κάτι αξιόλογο για να παίξω με το πληκτρολόγιο δεν έχω βρει.
Τα γραφικά είναι άριστα (όπως σε κάθε σύγχρονονο game) ενώ στο θέμα οδήγησης είναι καλό με μόνο βοήθημα το TC γιατί αλλιώς σβουρίζει για πλάκα. Με τιμόνι ίσως δεν ισχύει αυτό μιας και δεν έχεις on/off στο γκάζι αλλά δεν το χω δοκιμάσει. Δοκιμή πάντως σίγουρα αξίζει. -
Πάρα πολύ ενδιαφέρον το Pole Position! Χρόνια έχει να βγει ένα F1 manager!
Εμένα το F1 2011 μου έχει σπάσει τα νεύρα με την G27. Μήπως έχετε καμιά ιδέα ρε παιδιά; Δεν το έχω γνήσιο και έχω δοκιμάσει μέσω του profiler το οποίο όμως δεν τρέχει κανένα από τα 2 exe. Ούτε το f12011 ούτε και το razor και δεν επηρεάζει καθόλου γενικά.
Πάνο, γιατί με πληκτρολόγιο ρε συ;
F1 Games/Simulators [#2]