-
Το Pole Position 2012 το αγορασες ή το παιζεις δια της 'νομιμου' οδου;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το Pole Position 2012 το αγορασες ή το παιζεις δια της 'νομιμου' οδου;Εγώ το δοκίμασα εχθές δια της άλλης οδού αλλά δυστυχώς δεν παίζει κανένα key. Κοίταξα λίγο reviews στο Amazon για να δω αν αξίζει να το αγοράσω αλλά δεν είναι θετικά οπότε...
-
Στο φορουμ του παιχνιδιου λενε ΜΗΝ το αγορασετε γιατι εχει μεγαλα θεματα για την ωρα...
Παιζω λιγο Pole Position 2010 απο χθες και δειχνει γενικα πολυ ωραιο σαν ιδεα. -
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Πάνο, γιατί με πληκτρολόγιο ρε συ;
Σε arcade παιχνίδι τιμόνι δεν βάζω, γι αυτό έχω τα sims. Για κάτι χαλαρό προτιμώ το πληκτρολόγιο.
Η G27 τι ακριβώς σου κάνει?? Δεν βάζει lock στις λιγότερες μοίρες ή γυρνάει και το εικονικό μέχρι τις 900?? -
f2011 και τιμονιερα ειναι πραγματα εκ διαμετρου αντιθετα..
ακομη και στα 900 νομιζεις οτι δεν στριβεις καν -
Και εσύ έχεις πρόβλημα;
Πάνο, ναι δεν κάνει lock στις μικρότερες μοίρες. Ουσιαστικά συμπεριφέρεται σαν να έχει το μονοθέσιο τιμόνι 900 μοιρών. Πρέπει δηλαδή να το στρίψω τέρμα για να πάει στο lock. Πάντως με την Momo που έχει λίγες μοίρες το F1 2011 ήταν πολύ καλό για αυτό που είναι. Αν μπορώ να φτιάξω κάπως την G27 θ' αρχίσω να παίζω πάλι. Μπορείς να το δοκιμάσεις και εσύ με την τιμονιέρα σου να μου πεις αν σου δουλεύει ΟΚ;
-
ναι απο τον πρωτο αγωνα καταλαβα οτι θα φαει σουτ οπως και εφαγε...
-
Πάρα πολύ ενδιαφέρον το Pole Position! Χρόνια έχει να βγει ένα F1 manager! -
Πάρα πολύ ενδιαφέρον το Pole Position! Χρόνια έχει να βγει ένα !Εμένα το F1 2011 μου έχει σπάσει τα νεύρα με την G27. Μήπως έχετε καμιά ιδέα ρε παιδιά; Δεν το έχω γνήσιο και έχω δοκιμάσει μέσω του profiler το οποίο όμως δεν τρέχει κανένα από τα 2 exe. Ούτε το f12011 ούτε και το razor και δεν επηρεάζει καθόλου γενικά.
Πάνο, γιατί με πληκτρολόγιο ρε συ;
αν δεν κανω λαθος, η ίδια εταιρεία που εβγαλε το F1 2010, 2011 (Codemasters) θα κυκλοφορήσει στο Q2 του 2012 ενα F1 manager.
EDIT: βρήκα link: http://www.codemasters.com/uk/article/b ... e-the-game
EDIT 2: Τελικά στο Q2 του 2012 θα είναι τα open beta. Ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι. -
.... εάν είναι καλό ( το Manager ) Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι ότι θα δούμε 4TF League ....
-
δεν κανει καποιος ενα 4tforum league στο project cars?...
-
Ενδιαφεροντα ακουγονται αυτα.
-
Και εσύ έχεις πρόβλημα;Πάνο, ναι δεν κάνει lock στις μικρότερες μοίρες. Ουσιαστικά συμπεριφέρεται σαν να έχει το μονοθέσιο τιμόνι 900 μοιρών. Πρέπει δηλαδή να το στρίψω τέρμα για να πάει στο lock. Πάντως με την Momo που έχει λίγες μοίρες το F1 2011 ήταν πολύ καλό για αυτό που είναι. Αν μπορώ να φτιάξω κάπως την G27 θ' αρχίσω να παίζω πάλι. Μπορείς να το δοκιμάσεις και εσύ με την τιμονιέρα σου να μου πεις αν σου δουλεύει ΟΚ;
Στις καθολικές ρυθμίσεις όρισε τις μοίρες που θες.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Πάρα πολύ ενδιαφέρον το Pole Position! Χρόνια έχει να βγει ένα F1 manager!
Τι ρε συ;
Μιχάλη, το ξέρω το F1 Online αλλά δεν ήξερα ότι θα είναι και manager. Απ' ότι είχα καταλάβει θα ήταν σαν το F1 2011 αλλά full online όπως πχ το iRacing. Να δούμε πώς θα είναι και αυτό!
Πάνο, στις ρυθμίσεις του profiler εννοείς; Νομίζω το είχα δοκιμάσει και έτσι. Θα το κοιτάξω πάλι αύριο, thanks!
-
Ναι στον profiler στις καθολικές ρυθμίσεις, όχι στις ρυθμίσεις του εκάστοτε παιχνιδιού. Το κανα και δούλεψε, όπως και σε άλλα παιχνίδια που δεν λένε να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις ακόμα και αν τα ξεκινήσεις από τον profiler. Από κει και πέρα μέσα στο παιχνίδι θέλει ρυθμίσεις deadzone κλπ αλλά δεν ασχολήθηκα.
-
Τελικά το είχα δοκιμάσει και έτσι αλλά είχα επιτρέψει στο παιχνίδι ν' αλλάξει τις ρυθμίσεις. Το δοκίμασα χωρίς αυτό και είναι μεν λίγο καλύτερα αλλά και πάλι δε με βολεύει. Ακόμα και 180 μοίρες το πήγα (όπως ήταν η Momo) αλλά δεν είδα διαφορά. Τέλος πάντων, δε πειράζει, μικρό το κακό. Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια ρε συ!
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κατέβασα το demo στο PS3 (Αν θελει καποιος να παιξουμε F1 2011 ή GT5 στείλτε PM το PSN ID σας) και εχει πλάκα.
EDIT: αλλα για αγορά οχι, δε θα το προτεινα
-
Παέι και αυτή η σειρά, καταστράφηκε...
-
Aσχολειται κανεις ακομα με το Live for speed?
(ηρεμα με τις ντοματες!! )
F1 Games/Simulators [#2]