-
To Nordschleife έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό. Το DLC του θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβρη νομίζω. Laser scanned φυσικά, σε super high res.
-
-
Project C.A.R.S. Τα καλύτερα visuals και ήχος στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς στα υπόλοιπα θέλει πολύ δουλειά ακόμα.
-
όντως τα φύζικς που βλέπω είναι 20ετίας..
-
Νομιζω ειναι work in progress??
Και θα ειναι για το ps4? -
Για PC είναι κατ αρχάς, θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες. Το φτιάχνουν αυτοί που ήταν υπεύθυνοι για τα GTR, GTR2, NFS Shift, οπότε λεφτά υπάρχουν άπειρα και ταλέντο επίσης. Τα physics τώρα, είναι πιστεύω θέμα επιλογής να είναι έτσι όπως είναι.
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Project C.A.R.S. Τα καλύτερα visuals και ήχος στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς στα υπόλοιπα θέλει πολύ δουλειά ακόμα.Δοκίμασες καμια beta?
-
Ναι, μια φορά σε φίλο και απογοητεύτηκα. Αλλά δεν υπάρχει καλύτερο πράμα στον κόσμο για να βλέπεις σωσμένα replays.
-
Τόσο χάλια? Είχε καμία σχέση τουλάχιστον με την οδήγηση του Gran Turismo?
-
Όχι, ήταν πιο ρεαλιστικό από GT που είναι ουσιαστικά arcade racer. Το έκρινα με κριτήρια εξομoιωτή, όχι game.
-
Α ενταξει τοτε γιατι ως δημιουργοι του shift φοβηθηκα λιγο
Για απολυτο sim εχουμε το AC :inocool: -
μεχρι να φτιαξει την υποστροφη θα παραμεινω να λεω οτι το lfs ειναι το απολυτο sim
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μεχρι να φτιαξει την υποστροφη θα παραμεινω να λεω οτι το lfs ειναι το απολυτο simΌχι και το lfs. Έχουν βγει τα netKar, iRacing, ΑC που είναι κλάσεις μπροστά.
-
η αισθηση που εχεις απο την ροδα στο τιμονι στο lfs δεν το ειχες πουθενα μεχρι που βγηκε το ac ειναι καθολικα αποδεδειγμενο αυτο το πραγμα..
-
Εγώ και στο netkar είχα πολύ καλή αίσθηση, ένα κλικ ανώτερη του lfs.
-
αν ειχες προλαβει το lx8 στο lfs καταλαβαινεις τι θελω να πω
οπως στο iracing που ηθελα πανω απο 90 γυρους για να μπορεσω να βρω ρυθμισεις που θα μου εδιναν εναν βαθμο feedback απο πισω στο τιμονι (γιατι ακομη και στο mx5 ο κωλος εφευγε αλλα δεν το καταλαβαινα και πολυ στο τιμονι ) και επιπλεον δεν μπορεις να κανεις χρονο με χειροκινητο εκει περα.. ακομη και τελειες αλλαγες να κανεις απλα μενεις πισω ακομη και απο τους αυτοματους.. -
KartSim On Steam Greenlight
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =250033503
-
Κάπου πέτυχα αυτό http://www.myracingcareer.com/en/
Δεν το έχω κοιτάξει καθόλου αλλά από την περιγραφή φαίνεται ενδιαφέρον.
-
Το raceroom παίζεται με πληκτρολόγιο ή gamepad ή θέλει τιμονιέρα?
F1 Games/Simulators [#2]